ромео Опубликовано 13 апреля, 2024 Share Опубликовано 13 апреля, 2024 Прогноз похолодання пом'якшився - більш тепло і менше днів 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 13 апреля, 2024 Share Опубликовано 13 апреля, 2024 В мене ще ні. Тиждень буде не льотний. Вони і зараз в таку ''спеку'' мало літають. Вишень, мабудь, не буде, бо як раз зацвіли. З хорошого, то цвітіння яблунь (і всього наступного) відстрочиться на тиждень. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 13 апреля, 2024 Share Опубликовано 13 апреля, 2024 3 часа назад, yu1986ra сказал: Тиждень буде не льотний. То добре, перероблять корма в розплід. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 апреля, 2024 Share Опубликовано 13 апреля, 2024 3 години тому, yu1986ra сказав: З хорошого, то цвітіння яблунь (і всього наступного) відстрочиться на тиждень. Яблуні сьогодні почали. Цвіте вже практично все шо може. +22, вітер звівається і хмариться. 19 хвилин тому, Олександр С. сказав: То добре, перероблять корма в розплід. та вже би того розплоду хватило, як на тринадцяте квітня. Тиждень будуть мастити крила, а потім - в політ. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр С. Опубликовано 13 апреля, 2024 Share Опубликовано 13 апреля, 2024 1 час назад, gardener сказал: та вже би того розплоду хватило, як на тринадцяте квітня Хочу більше. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Міхал-69 Опубликовано 13 апреля, 2024 Share Опубликовано 13 апреля, 2024 6 годин тому, yu1986ra сказав: З хорошого, то цвітіння яблунь (і всього наступного) відстрочиться на тиждень. У мене вже цвітуть усі яблуні, навіть пізніх сортів ... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 13 апреля, 2024 Share Опубликовано 13 апреля, 2024 5 годин тому, Олександр С. сказав: То добре, перероблять корма в розплід. І я так думаю. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 13 апреля, 2024 Share Опубликовано 13 апреля, 2024 4 години тому, gardener сказав: Яблуні сьогодні почали. Цвіте вже практично все шо може. +22, вітер В мене тільки самі ранні одиничні яблуні розцвіли, на пізніх і бутонів не видно. Сьогодні аж під вечір розпогодилось, бджоли майже не літали, навіть на осушку язиків/наростів лінуються. Вітер холодний. 2 години тому, Олександр С. сказав: Хочу більше. В мене, як не дивно, розплоду ще не багато. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Павло Михайлович Опубликовано 13 апреля, 2024 Share Опубликовано 13 апреля, 2024 11.04.2024 в 16:11, _kos_ сказав: середу 10 квітня в Києві були зафіксовані три температурні рекорди. 11.04.2024 в 16:11, _kos_ сказав: Дивився на акацію,- ще максимум тиждень і покаже зубчики. Але є багато дерев акації, які ще не прокинулись. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
koste Опубликовано 13 апреля, 2024 Share Опубликовано 13 апреля, 2024 Киев яблони начели цвести . 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 13 апреля, 2024 Share Опубликовано 13 апреля, 2024 З понеділка доці прогнозують. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 13 апреля, 2024 Share Опубликовано 13 апреля, 2024 5 годин тому, Олександр С. сказав: Хочу більше. якби ж хоч ріпак був. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 14 апреля, 2024 Share Опубликовано 14 апреля, 2024 Судячи по прогнозу погоди то травень буде холодніший ніж квітень. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 14 апреля, 2024 Share Опубликовано 14 апреля, 2024 1 година тому, Женя Ц. сказав: Судячи по прогнозу погоди то травень буде холодніший ніж квітень. Та не вірте всьому що пишуть синоптики на заборі 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 14 апреля, 2024 Share Опубликовано 14 апреля, 2024 1 година тому, Женя Ц. сказав: Судячи по прогнозу погоди то травень буде холодніший ніж квітень. Вирінюється середньорічна температура 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергій-апі Опубликовано 15 апреля, 2024 Share Опубликовано 15 апреля, 2024 Від завтрашнього дня і мінімум на тиждень, повна дупа з погодою 3-10, 5-12 градусів і дощі, половину принесеного з'їдять, а окремі можуть надумати і у вирій полетіти. Ріпак в розгарі цвітіння... ех... 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 15 апреля, 2024 Share Опубликовано 15 апреля, 2024 3 минуты назад, Сергій-апі сказал: а окремі можуть надумати .. Не можуть , а точно полетять у любителів дворової еліти , і Ф2,Ф3 і навіть ф33. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 15 апреля, 2024 Share Опубликовано 15 апреля, 2024 55 хвилин тому, Сергій-апі сказав: Від завтрашнього дня і мінімум на тиждень, повна дупа з погодою 3-10, 5-12 градусів і дощі, половину принесеного з'їдять, а окремі можуть надумати і у вирій полетіти. Ріпак в розгарі цвітіння... ех... Та який там на тиждень. Як мінімум до кінця місяця дупа... так шо з'їдять все. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 15 апреля, 2024 Автор Share Опубликовано 15 апреля, 2024 13.04.2024 в 09:52, yu1986ra сказав: В мене ще ні. Тиждень буде не льотний. Вони і зараз в таку ''спеку'' мало літають. Вишень, мабудь, не буде, бо як раз зацвіли. З хорошого, то цвітіння яблунь (і всього наступного) відстрочиться на тиждень. От вам й "погодка". Якось років з 20 тому редактор заперечувала, що не поставить моє фото в газеті на 1 стор. до 1 травня, бо ще яблуні не цвітуть. Тобто календар погодний і цвітіння за ним змістилися за цей час на місяць вперед... А вишні якогось року зацвіли й пішов дощ і зразу ж Морозенко за ним на дві доби. І що думаєте? Вродили та ще й як ! А у мене в закордонні дощові прогнози. Тут рідко без них та вітрів буває. Але вже у травні, на Проводи, навідаюся й до своїх бджілок. Живуть мої баки вже третій рік майже самостійно у цих екзотичних для України погодних умовах й без пасічника. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 15 апреля, 2024 Автор Share Опубликовано 15 апреля, 2024 13.04.2024 в 19:19, _kos_ сказав: З понеділка доці прогнозують. І що ж ваша "доця" каже ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 15 апреля, 2024 Share Опубликовано 15 апреля, 2024 Дощ, гроза, +17 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 15 апреля, 2024 Share Опубликовано 15 апреля, 2024 2 години тому, ромео сказав: Та який там на тиждень. Як мінімум до кінця місяця дупа... так шо з'їдять все. А я журився шо багато рамок з медом маю. Тепер думаю, шоби ше хватило. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 15 апреля, 2024 Share Опубликовано 15 апреля, 2024 1 годину тому, gardener сказав: Дощ, гроза, +17 Грози нема, але сипнув гарно. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Трачук Роман Опубликовано 15 апреля, 2024 Share Опубликовано 15 апреля, 2024 До 11 - тої літали. Потім дощ. Ріпак ще не зацвів. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Js_ Опубликовано 15 апреля, 2024 Share Опубликовано 15 апреля, 2024 3 години тому, ДобровоЛ сказав: І що ж ........ ? Захмарилось, вітерець і починає капотіти. Прогноз вангує, що будуть дощі. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.