ДобровоЛ Опубликовано 5 мая, 2014 Share Опубликовано 5 мая, 2014 Пасіка росте. Заморочився у кастрюлі витоплювати. ? Маркіян, а як на мене, то ліпше три сонячних,- і на опалення не тратишся та і в чистоті і не працюєш, а працює сонце. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
СЄРЖ Опубликовано 1 ноября, 2022 Share Опубликовано 1 ноября, 2022 Рівне сонячно, +13 в тіні. підскажіть можливо є якась тема "будівельна" бо ніколи не цікавило, тому і не знаю. суть питання: поставив в гаражі буржуйку в підвалі, труба виходить через гараж, і знаходиться на відстані 5-7 см. від навісної шафки. чим можна захистити цю шафу від нагрівання та в свою чергу від загорання? 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 1 ноября, 2022 Share Опубликовано 1 ноября, 2022 1 час назад, СЄРЖ сказал: Рівне сонячно, +13 в тіні. підскажіть можливо є якась тема "будівельна" бо ніколи не цікавило, тому і не знаю. суть питання: поставив в гаражі буржуйку в підвалі, труба виходить через гараж, і знаходиться на відстані 5-7 см. від навісної шафки. чим можна захистити цю шафу від нагрівання та в свою чергу від загорання? Зробити потрiйний экран з алюмiнiюз зазором 10мм 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
СЄРЖ Опубликовано 1 ноября, 2022 Share Опубликовано 1 ноября, 2022 1 хвилину тому, Stol сказав: Зробити потрiйний экран з алюмiнiюз зазором 10мм дякую, зазор від димоходу, чи шафи? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 1 ноября, 2022 Share Опубликовано 1 ноября, 2022 1 час назад, СЄРЖ сказал: дякую, зазор від димоходу, чи шафи? I вiд шафи i вiд труби. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 1 ноября, 2022 Share Опубликовано 1 ноября, 2022 5 годин тому, СЄРЖ сказав: Рівне сонячно, +13 в тіні. підскажіть можливо є якась тема "будівельна" бо ніколи не цікавило, тому і не знаю. суть питання: поставив в гаражі буржуйку в підвалі, труба виходить через гараж, і знаходиться на відстані 5-7 см. від навісної шафки. чим можна захистити цю шафу від нагрівання та в свою чергу від загорання? Краще купити стандартну неіржавіючу з утепленням трубу, ніж ризикувати майном в гаражі через копійчану економію на димоході 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
СЄРЖ Опубликовано 2 ноября, 2022 Share Опубликовано 2 ноября, 2022 16 годин тому, язичник сказав: Краще купити стандартну неіржавіючу з утепленням трубу, ніж ризикувати майном в гаражі через копійчану економію на димоході дякую, але все вже зробдено, це не на постійній основі, а на зимовий період раза два на тиждень попрацювати, щоб не холодно було. бо потім весною наганяй виходить. при необхідності то і шафку можна перевісити. 15 годин тому, ПчОла сказав: Обложити обматати листовим асбестом. Я працював в ливарні. Витримує сумашедші температури. дякую, розглядався цей варіант в першу чергу, але кажуть навіщо тобі тим азбестом дихати, от я і відкинув такий варіант. всім дякую! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 3 ноября, 2022 Share Опубликовано 3 ноября, 2022 В 01.11.2022 в 11:30, СЄРЖ сказал: Рівне сонячно, +13 в тіні. підскажіть можливо є якась тема "будівельна" бо ніколи не цікавило, тому і не знаю. суть питання: поставив в гаражі буржуйку в підвалі, труба виходить через гараж, і знаходиться на відстані 5-7 см. від навісної шафки. чим можна захистити цю шафу від нагрівання та в свою чергу від загорання? Заповнити шлаковатою і замазати. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 3 ноября, 2022 Share Опубликовано 3 ноября, 2022 Тільки що, Пахомич сказав: Заповнити шлаковатою і замазати. шафку? 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олексій Кременчук Опубликовано 9 ноября, 2022 Share Опубликовано 9 ноября, 2022 4 часа назад, ромео сказал: Чи то туман, чи дим... Якийсь запах горілого навкруги... Одна з можливих причин... Коментарі це окремий вид мистетства, почитайте, не пожалкуєте, давно так не сміявся. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 9 ноября, 2022 Share Опубликовано 9 ноября, 2022 1 час назад, Алексей Кременчуг сказал: Одна з можливих причин... Коментарі це окремий вид мистетства, почитайте, не пожалкуєте, давно так не сміявся. Нічого смішного. Такий "сервіс" і до нас вже дійшов. Половина будинків в селі весною так чистили димохід... Впєчатляюще зрєліще я вам скажу... Особливо тішаться сусіди, в чию сторону дме вітер... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 19 ноября, 2022 Автор Share Опубликовано 19 ноября, 2022 01.11.2022 в 10:30, СЄРЖ сказав: Рівне сонячно, +13 в тіні. підскажіть можливо є якась тема "будівельна" бо ніколи не цікавило, тому і не знаю. суть питання: поставив в гаражі буржуйку в підвалі, труба виходить через гараж, і знаходиться на відстані 5-7 см. від навісної шафки. чим можна захистити цю шафу від нагрівання та в свою чергу від загорання? @СЄРЖ, Войлок із звичайною глиною і гіпсом у мене на трубі на дачі вже років з тридцять тримається над дахом. Ніби не горів та й дощ не пропускає. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 19 ноября, 2022 Автор Share Опубликовано 19 ноября, 2022 Якраз знайшов канал Адвоката Єгорова. Тут надзвичайно цікаві рекомендації про будівництво житла прямо у лісі і з місцевого матеріалу. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 22 ноября, 2022 Автор Share Опубликовано 22 ноября, 2022 Знову знайшов деякі цікаві будівельні розробки цієї цікавої людини - Адвоката Єгорова Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 22 ноября, 2022 Автор Share Опубликовано 22 ноября, 2022 А це відео Адвоката Єгорова, якраз просто прямо стосується пасічників. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Петр Павлович Опубликовано 22 ноября, 2022 Share Опубликовано 22 ноября, 2022 В 01.11.2022 в 11:30, СЄРЖ сказал: підскажіть можливо є якась тема "будівельна" бо ніколи не цікавило, тому і не знаю. суть питання: поставив в гаражі буржуйку в підвалі, труба виходить через гараж, і знаходиться на відстані 5-7 см. від навісної шафки. чим можна захистити цю шафу від нагрівання та в свою чергу від загорання? По протипожежних нормах, що діють в Україні, відстань від труби димохода до дерев'яних конструкцій повинна бути не меншою 25 см 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 24 ноября, 2022 Автор Share Опубликовано 24 ноября, 2022 22.11.2022 в 21:18, Петр Павлович сказав: По протипожежних нормах, що діють в Україні, відстань від труби димохода до дерев'яних конструкцій повинна бути не меншою 25 см А я войлок обліпив глиною з гіпсом і цим перекрив щілини на шиферному даху біля труби. Стоїть надійно і вже неодин десяток років. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 24 ноября, 2022 Автор Share Опубликовано 24 ноября, 2022 Ну, ці відео з адвокатом Єгоровим, , як наркотик ! Настільки цікаво, що забуваєш інколи й про всі негаразди. А повчитися у нього є чого. Особливо це може знадобитися на кочівці. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 24 ноября, 2022 Share Опубликовано 24 ноября, 2022 2 часа назад, ДобровоЛ сказал: Ну, ці відео з адвокатом Єгоровим, , як наркотик ! Настільки цікаво, що забуваєш інколи й про всі негаразди. А повчитися у нього є чого. Особливо це може знадобитися на кочівці. Здався Вам той кацап. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksandr K. Опубликовано 24 ноября, 2022 Share Опубликовано 24 ноября, 2022 1 годину тому, Женя Ц. сказав: Здався Вам той кацап. Цікаво, чи будуть голандські баки в жжбані жжити 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 24 ноября, 2022 Автор Share Опубликовано 24 ноября, 2022 4 години тому, Женя Ц. сказав: Здався Вам той кацап. Та видно, що його коріння далеко не кацапське. Бо вони окрім бражки та баньки ні на що не годні. Двічі бував у студбудзагоні в Мордовії - Горківська область (Неченозем'я) то на власні очі бачив. У магазині нічого не було окрім концервованих зелених помідорів. І раз у зарплату - горілка, яку купували ящиками ! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 24 ноября, 2022 Автор Share Опубликовано 24 ноября, 2022 2 години тому, Oleksandr K. сказав: Цікаво, чи будуть голандські баки в жжбані жжити Я б мав би цього року спробувати. Усе було підготовлено. Але ж... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Міхал-69 Опубликовано 27 ноября, 2022 Share Опубликовано 27 ноября, 2022 24.11.2022 в 20:37, Oleksandr K. сказав: Цікаво, чи будуть голандські баки в жжбані жжити Аристократи, може не захочуть... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 27 ноября, 2022 Автор Share Опубликовано 27 ноября, 2022 10 годин тому, Міхал-69 сказав: Аристократи, може не захочуть... Якщо дасть Бог, то може все ж спробую наступного сезону. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 27 ноября, 2022 Автор Share Опубликовано 27 ноября, 2022 А це ось знайшов цікавинку на сторінках інтернету. Цікаву землянку й поетапне її спорудження. Як на мене - можна використовувати як омшанник та й для тимчасового житла де-небудь на якомусь точку - просто супер. Це рідкий виняток, де так розумно будують москалі. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.