Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

9 годин тому, олександр сказав:

Людям в районі 50, не служили й не були на військовій кафедрі, не мають й зеленого поняття про армію.:) 

добре ще як мають цивільну професію потрібну у військовий час... 

Дивлюсь на те, як в нашому медіапросторі сміються з правил мобілізації в росії чи якості мобілізованих і порівнюю з тим, що бачать мої очі. 

І це порівняння не в нашу користь...

• Подобається 7

23 минуты назад, ромео сказал:

Дивлюсь на те, як в нашому медіапросторі сміються з правил мобілізації в росії чи якості мобілізованих і порівнюю з тим, що бачать мої очі. 

Це чергова "зрада" чи чергове "іпсо"? Особисто більше 2 варіант. Є купа відео в ютубі, візуально можете побачити на знайомих,  яка солдат український одягнутий банально, а як сусідньої країни і яке відношення до простих людей. (з часів совка там взагалі нічого не змінилося, в окремих моментах стало ще гірше).

А за коментарями окремих учасників я б уважно послідував би їх коментарі ще так з 2014 р.  

• Подобається 2

15 хвилин тому, ромео сказав:

На мою думку,  то порівняння не коректно,  бо це дві різні армії. А то, шо Ви бачите,  це не вся армія. Мабуть у вас так, а в другому місці,  інакше. Тут важливу роль має людський фактор. Да, у нас є проблеми в армії,  но це не та тема для дискусій. Дякую за розуміння. 

• Подобається 3
  • Дякую 2

28 минут назад, ромео сказал:

В нас теж багато чого через ж.пу але до мобілізації в росії нам дуже вже далеко...:IMHO:

• Подобається 1

3 хвилини тому, Фомич сказав:

то, шо Ви бачите,  це не вся армія

Так, звісно, я кажу про те, що бачу на власні очі. 

6 хвилин тому, Фомич сказав:

но це не та тема для дискусій

Обговорювати можна все. :IMHO:

4 хвилини тому, ромео сказав:

Обговорювати можна все. :IMHO:

Согласен, у нас нет запретов. Но учитывая, сегодняшнее положение, то я думаю, что есть темы, которые не стоит выносить сегодня на публичное обсуждение. Многие темы могут трактоваться врагом совершенно в другом ракурсе. 

• Дякую 1

35 хвилин тому, Фомич сказав:

Согласен, у нас нет запретов. Но учитывая, сегодняшнее положение, то я думаю, что есть темы, которые не стоит выносить сегодня на публичное обсуждение. Многие темы могут трактоваться врагом совершенно в другом ракурсе. 

Ви не праві:IMHO:

Говорити про проблеми треба завчасно, на початковому етапі. Влада має мати зворотній зв'язок.

Інакше може бути пізно

• Подобається 3

2 хвилини тому, ромео сказав:

Говорити про проблеми треба завчасно, на початковому етапі. Влада має мати зворотній зв'язок.

Інакше може бути пізно

Треба наводити конкретні, достовірні факти про сержанта Петрова із РФ чи сержанта Петренко з України. Говорити про ці речі "я так думаю" некоректно. Треба розуміти, що ти не очевидець, до того ж ім'я і адреса твої невідомі - яка вага твоїм словам?

P.S. "Хоть иволгой его ты назови, хоть соловьём,

Ромео останется тем верхом совершенства, каков он есть -

Ромео останется Ромео!"

Але так думала тільки Джульєтта, бо була закохана в нього.:IMHO:

15 годин тому, олександр сказав:

Нагребуть достатньо для створення нових корпусів.:)

інша справа що з ними робити. Армія не встигає перетравити стіки народу. Й якість мобілізованих теж ненайкраща. Десь третина без присяги приходить.

Багато возрастних. З болячками. Вчора говорив з десантниками з моєї області, вони тож сильно потріпані й нахапались болячок за час війни. Справа в людях. Не вистачає спеціалістів. 

Техніки совєцькій союз  наклепав дохрініща. ще є хламу чим воювати. А західна вундервафе то канєшно присилається , но це крапля в морі.

Ви дивитесь на проблему однобоко, точніше, бачите тільки недоліки мобілізації. Так, їх багато, але я говорив не про це.

Я говорив про мотивацію захищати країну. Вмотивований чоловік за рік війни вже знайшов би можливість і підготуватись за курсом бійця, і навіть здобути якусь військову спеціальність. В країні достатньо комісованих учасників бойових дій, які навіть на громадських засадах організували б і провели такі навчання. 

Проблема в мотивації. Воєнкомати, замість організації підготовки резерву, ганяються за "невмотивованими".

Ті, в кого мотиватор совість і патріотизм, вже давно там. Але таких завжди недостатньо, в любий час і любу війну, в любій країні. Так влаштовані люди. Для переважної кількості потрібна політика батога і пряника.

Я вважаю, що у нас недостатньо мотивують грошима і іншими матеріальними і моральними стимулами. Ті, хто воює за країну, повинні бути впевнені як за свою подальшу долю, так і за сім'ю. Головне, звичайно, бачити за яку країну вони воюють.

А ті, хто не хоче захищати країну, повинні щось втрачати, багато і довго  втрачати. А так вони тільки успішно поїдають гуманітарку, там вони штурмують пункти роздачі в перших рядах і дійсно нужденні за ними не втовпляться.

Я також проти того, щоб їх силою пхали, як в мордорі, бо це потенційні дизертири. Мордор, за традицією, ставить за такими загороджувальні загони.

• Подобається 8
  • Дякую 1

11 годин тому, Сергей Тюркин сказав:

В країні війна.. які оружейки ? спати з автоматом потрібно .. в Києві просто по паспорту автомати видавали а в кого було подвійне бажання отримати зброю а не було паспорта то і без паспортів давали ..   

ТаК, на одній Оболоні столиці, де вже були перші рашинські БТРи, видали 10 тисяч автоматів.

Саме ця процедура й спинила там московсько-фашистську навалу.:IMHO: 

Навіть штопаний гондон лавров зреагував тоді на це, говорячи, що у Києві влада збільшила цим

кримінальні прояви населення. А про те, що чворили тоді буряти в Ірпені, Гостомелі, Бучі ,Бородянці та Синяках - а ні пари з вуст.:frusty::dntknw:

• Подобається 3
  • Переможемо 1

4 часа назад, ДобровоЛ сказал:

ТаК, на одній Оболоні столиці, де вже були перші рашинські БТРи, видали 10 тисяч автоматів.

На стільки я пам'ятаю було видано 10 тис.  і + ще 10 чи 15 тис..  тобто в цілому 20 чи 25 тис.. 

• Подобається 2
  • Переможемо 1

Ось як наші славні воїни відомстили за Дніпро! 

Хай сволота знає, що їм це так не минеться! Аж на душі радісно стало!:ole_ole::UA:

• Подобається 1

4 години тому, Сергей Тюркин сказав:

На стільки я пам'ятаю було видано 10 тис.  і + ще 10 чи 15 тис..  тобто в цілому 20 чи 25 тис.. 

Я точно знаю за першу роздачу. А далі був не в курсі.:dntknw:

11 часов назад, ДобровоЛ сказал:

Я точно знаю за першу роздачу. А далі був не в курсі.:dntknw:

Вони були підряд.. просто спочатку відзвітували про 10 тис. і  чуть згодом (там шло все на години ) ще про одну парію..  

• Переможемо 1

Вирішив себе провірити.. не помилився.. ось що гугл пише .. --

У межах оборони Києва від наступу російських військ людям роздали понад 25 тисяч одиниць зброї та близько 10 мільйонів патронів, ручних протитанкових гранатометів і гранат. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

• Переможемо 1

9 годин тому, ДобровоЛ сказав:

Хай сволота знає, що їм це так не минеться! Аж на душі радісно стало!:ole_ole::UA:

Так їх! Просто аж не віриться, що наші хлопці взялися за святу справу, бо такого прощати НЕ МОЖНА НІКОЛИ !!!

На черзі мали б бути усі колаборанти, починаючи із Янека !

Так Ізраїль виловлював фашистських катів, що "прославилися" у роки другої світової.

Лише зараз я відчув, що ми все ж маємо ДЕРЖАВУ й що не дарма ж перераховував я майже з кожної пенсії на ЗСУ ! :ole_ole::UA:

• Подобається 2

13 годин тому, ДобровоЛ сказав:

Хотілося б, щоб так було. Але цей канал має репутацію інструмента ІПСО. Від нього інформація часто недостовірна.

• Переможемо 1

14 годин тому, ДобровоЛ сказав:

Просто не дивіться цей канал більше ніколи. Якщо не хочете, щоб вам спотворювали картину реальності.

• Переможемо 1

Хто там рахував ордища танків, які нам маються передати? 

Отож бо. Котрий раз кажу - не обманюйтеся солодкими слухами. 

Може й передадуть. Але німці не дають і дозволу на передачу, як виробники, поки не дають. Хоча всі багато чого очікували від цього Рамштайну.

• Подобається 1
  • Ха-Ха 1
  • Переможемо 1

39 минут назад, Sanich сказал:

Хто там рахував ордища танків, які нам маються передати? 

Отож бо. Котрий раз кажу - не обманюйтеся солодкими слухами. 

Може й передадуть. Але німці не дають і дозволу на передачу, як виробники, поки не дають. Хоча всі багато чого очікували від цього Рамштайну.

А скільки розголосу було за ті танки,так будемо воювати вічність .

• Ха-Ха 1
  • Переможемо 1

А весь прикол, шо танки як раз і не найбільш потрібні.

Нам би ядєрку. 

Або хотяби томагавки... :ah:

• Переможемо 1

1 годину тому, Sanich сказав:

. Але німці не дають і дозволу на передачу, як виробники, поки не дають. Хоча всі багато чого очікували від цього Рамштайну.

Але й не забороняють це робити

"Німеччина: Польща може відправити танки Leopard без дозволу

Речник німецького уряду заявив, що Польща може надіслати танки Leopard без дозволу.

Там додали, що не мають інформації на офіційний запит.

Німеччина володіє ліцензією на експорт основного бойового танка Leopard, тому офіційно має дозволити іншим країнам відправляти його за кордон.

Коментарі прес-секретаря відбулися після того, як прем’єр-міністр Польщі заявив, що його країна може надіслати свої танки незалежно від того, отримає дозвіл Німеччини чи ні."

Так що Польща передасть обіцяне.

Але я чомусь впевнений, що питання все-таки вирішене, а акцентується увага навмисне на моментах, які б створили враження провального Рамштайну.

Вони що, зобов'язані відчитатись перед пуйлом?

Справа в тому, що підготовка техніки, екіпажів, передача - це все одно якийсь час. Нехай ворог цей час побуде поки "щасливим".

А про танки і кількість ми дізнаємось коли вони появляться на полі бою. Чи ви вірите, що Заслужений справді просив 300 танків? Впевнений, що мова йшла як мінімум про 1000.

12 хвилин тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

Нам би ядєрку.

І що?

Ядерка це елемент стримування, щоб не допустити агресії. А коли війна вже почалась, то всі ядерні держави прикладають зусилля, щоб її ніхто не застосував.

Ніхто не дозволить не те що застосувати, а навіть мати Україні ядерну зброю.

• Подобається 2

6 минут назад, Троян сказал:

І що?

Ну як, що?..

IMG-2ea9ed0dc5b39eda894c03870bbbe22b-V.jpg

це б таки трохи стримало б агресора-терориста...

• Подобається 1

12 хвилин тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

Ну як, що?..

IMG-2ea9ed0dc5b39eda894c03870bbbe22b-V.jpg

це б таки трохи стримало б агресора-терориста...

Від ведення конвенційної війни аж ніяк.

Ядерна зброя застосовується не для того, щоб перемогти, а для помсти. Якщо загинемо ми - то загинете і ви. Переможця у ядерній війні не має.

І не треба надіятись, що ядерну зброю можна застосувати локально. Коли відкриється ящик Пандори подальший хід важко спрогнозувати і вконтролювати. Це затягне у ядерну війну всі ядерні країни.

• Дякую 1

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...