Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

12 хвилин тому, Sanich сказав:

Ви, особисто, бачили ті мільярдні крадіжки? Ні? Ну то не поширюйте фантазії ботоферм

Дивно. НАБУ вже ботоферма? В московський термін "ботоферма" вже вклали зміст "враг народа". А далі?

12 хвилин тому, Sanich сказав:

У мене короткий тест на "критичне мислення". Ваше відношення до так званих "Оманських угод".

Так вони таки були? І про що там домовились?

Власне часто і тест не потрібен, просто дивись, як часто вживається "бот", "ботоферма", "порохобот"

40 хвилин тому, Троян сказав:

Дивно. НАБУ вже ботоферма? В московський термін "ботоферма" вже вклали зміст "враг народа". А далі?

Я написав, що НАБУ не працює? Чи звинуватив їх в чомусь? Уточню питання - ви бачили мільярди, якими не займається НАБУ, але про які розповідають різного рівня блогери без жодного доказу? Адже зрозуміло, про що я питав, але вам було вигідно вдавати, що ви не зрозуміли. ;) 

42 хвилини тому, Троян сказав:

Так вони таки були? І про що там домовились?

Ну якщо ви прочитаєте ще раз моє питання, то зрозумієте моє до них відношення. Постарайтеся ще раз перечитати. ;)  

43 хвилини тому, Троян сказав:

Власне часто і тест не потрібен, просто дивись, як часто вживається "бот", "ботоферма", "порохобот"

Звчиайно, текст і докази не потрібні. "Я знаю", "мені здається" та (моє улюбленне)"ОЧЕВИДНО" замістили необхідність в доказах, щоб розганяти зради по інтернету. :) 

18 хвилин тому, Sanich сказав:

щоб розганяти зради по інтернету. :) 

До речі про зради. Вам відомо серед членів яких політичних партій найбільше колаборантів. Я не про прихильників, я про суто "партійців".

• Подобається 1
  • Переможемо 1

31 хвилину тому, Sanich сказав:

...... "Я знаю", "мені здається" та (моє улюбленне)"ОЧЕВИДНО" замістили необхідність в доказах,

Ви хочете сказати "непойманый не вор"?
У мене ДБР, СБУ, суди прокуратура, контроль ВР, виконавчої влади медійно інформаційного простору....Ну, давай блогерішка, бот нещасний, свої докази?

Всім вітання з наступаючим новим роком від нашого форумчаніна з фронту.

IMG_20221231_203259_697.jpg

• Подобається 1
  • Переможемо 9

3 часа назад, Sanich сказал:

А кого нині не посадять - наздожене наступна влада. 

Прийде весна - будемо саджати :rofl: :rofl::rofl: І скільки попередників вони посадили?  Нагадайте мені,  а то я щось забув.

А якщо натупною знову буде нинішня( а вони цього прагнуть, аж пищать)?  Кого вони саджати будуть? Яких папєрєднікав?

• Подобається 2
  • Переможемо 1

@Троян, що там по відповіді на моє питання? Не з'їзжайте з теми, питанням на питання про так звані "Оманські угоди". ;) 

1 годину тому, Троян сказав:

Ви хочете сказати "непойманый не вор"?

А ви хочете сказати, що здогадки і припущення без доказів - це вже "вор"? :blink: Чи злодієм є автоматично той, хто не викликає симпатій у певного блогера. Ми вже жили в одній країні, де розстрілювали по доносу, незалежно від наявності вини. Сам факт підозри був достатнім для того, щоб автоматично вважати підозрюваного винним, так як вважалося, що система завжди права і визнання протилежного вважалося за дискредитацію системи. По такому ж принципу живе маса хейтерів на теренах мережі, яким достатньо заяви про чиюсь винуватість в чомусь, а наявність доказів вини їх вже не цікавить. Я бачу десятки обгрунтованих звинувачень влади щодня в інтернеті і поряд із ними сотні звинувачень, висосаних із пальця із обгрунтуванням, типу "ОЧЕВИДНО що". І знаєте, що саме дивно. Перші звинувачення збирають на порядки менше лайків. Причому, другі, зазвичай, користуються популярністю у носіїв (як вони вважають) "критичного мислення" та знавців "ефекту Даннінга-Крюгера". ;) 

13 хвилин тому, Гурович сказав:

Прийде весна - будемо саджати :rofl: :rofl::rofl: І скільки попередників вони посадили?  Нагадайте мені,  а то я щось забув.

А якщо натупною знову буде нинішня?  Кого вони саджати будуть? Яких папєрєднікав?

Ви мені хочете задати питання про ефективність інститутів правосуддя? Впевненні що це за адресою? :umora: Ні, можете мене вважати настільки впливовим, проте мушу вас розчарувати. :dntknw:

Не нервуйся ! Мені страшно .

1 година тому, Sanich сказав:

@Троян, що там по відповіді на моє питання? Не з'їзжайте з теми, питанням на питання про так звані "Оманські угоди". ;) 

Що ви хочете від мене почути? Я в Оман не літав і його туди не посилав.

Більш логічно запитати у вас, як його виборця, чому він туди полетів і що там відбулось. Якщо це офіційний візит, то чому тайно і в порушення всіх регламентних  вимог. Чому цей візит збігся з одночасним перебуванням там другої людини в оточені пуйла Патрушева?

І якщо ви так  наполегливо настоюєте на оманських угодах, то й розкажіть нам про них. А попутно і про те, чому він повертався звідти на літаку, який прилетів з москви.

Президента воюючої країни возять ворожі літаки - як цьому дати логічне пояснення?

Тільки що, Троян сказав:

Що ви хочете від мене почути? Я в Оман не їздив і його туди не посилав.

Хочу оцінити вашого "критичного" мислення про яке ви так натхненно писали.

1 хвилину тому, Троян сказав:

Більш логічно запитати у вас, як його виборця, чому він тайно туди полетів і що там відбулось. І якщо ви так  наполегливо настоюєте на оманських угодах, то й розкажіть нам про них. 

Я розумію, що такий мороз і перевід стрілок працює десь на теренах із з незнайомими людьми. Зі мною навіщо в дурника гратися. Я ж вам задав конкретне питання - ваше відношення до так званих "Оманських угод". Ви вперто не даєте відповіді. Ну ок. Мабуть є причини.

3 хвилини тому, Троян сказав:

А попутно і про те, чому повертався звідти на літаку, який прилетів з москви.

Ну точно. Зустріч була настільки секретна, що Зеленський полетів назад літаком, який до цього прилетів із москви. "Штирлиц шел по Берлину и никак не мог понять, что же выдает в нем русского разведчика - то ли парашют за спиной, то ли автомат ППШ , болтающийся на шее, то ли буденовка, лихо заломленная набок.".

7 хвилин тому, Троян сказав:

Президента воюючої країни возять ворожі літаки - як цьому дати логічні пояснення?

А точно "ворожі"? :umora: Кому належав літак, який прилетів із Москви? Будь-який літак, який побував у москві ворожий? 

Це так, про "критичне мислення". :dntknw:

7 хвилин тому, Sanich сказав:

"Штирлиц шел по Берлину

Це виляння хвостом, коли вже почав і сказав А то кажи й Б.

Так були оманські угоди чи ні? Маю право питати у тих, хто голосував за нього, відповідальність обоюдна:ah:

Я навіть доказів не вимагаю, були чи ні? Сміліше.

• Ха-Ха 2

Тільки що, Троян сказав:

Це виляння хвостом, коли вже почав і сказав А то кажи й Б.

Так були оманські угоди чи ні? 

Ми ж не в Одесі і не в Тель-Авіві, щоб відповідати питанням на питання. Якщо у вас немає своєї думки, то так і напишіть. Як мінімум це буде чесно. Якщо маєте - то озвучте. Якщо володієте питанням, звичайно. тому що після "ворожого літака", я маю великий сумнів, що ви, взагалі, знаєте деталі розслідування, яке і так білими нитками шите і базується на припущеннях та "секретних джерелах". 

5 хвилин тому, Троян сказав:

Маю право питати у тих, хто голосував за нього, відповідальність обоюдна:ah:

Питати ви можете кого хочете і що хочете.:IMHO: 

12 хвилин тому, Троян сказав:

Я навіть доказів не вимагаю, були чи ні? Сміліше.

Це ви себе підбадьоруєте перед відповіддю? :umora:

15 хвилин тому, Sanich сказав:

Ми ж не в Одесі і не в Тель-Авіві, щоб відповідати питанням на питання

Жаль, свій же власний оманський тест і не пройшов.

Отак воно буває - поматросил и бросил. 

Не опонентів забивати потрібно, а відповідати за свій вибір.

Вітаю всіх Форумчан з Новим роком  з Новим сезоном.

ЗюІю. Мене дуже часто турбує оця завзятість любителів ПОПа, таке враження що з їхньої голови вийняли мізки, а туди вставили потрібну програму, яка відпрацьовує свій логарифм. І ця програма працює без збоїв, ось такого б талановитого програміста направити на роботу в парашу і перепрошити рашистів. Може хтось знає його прізвище? Хоча мені здається що він (програміст) якраз і працює на два фронти, щось дуже схоже є в тих програмах (ваші докази не є доказами).:umora:

• Подобається 2
  • Переможемо 1

1 годину тому, Mihail-ves сказав:

Мене дуже часто турбує оця завзятість любителів ПОПа, таке враження що з їхньої голови вийняли мізки,

ПОП - це ви про прихильників офісу президента?

Ну як не погодитись, тут ви попали в точку, точніше, коліно:umora:

• Ха-Ха 3

17 часов назад, Пахомич сказал:

Україно! Почуй прозьби  твоїх   матерів  і сестер,  вдар по ті  курві Москва.

Він Вас почув тіки трохи не вгадав

В Белгороде прогремели взрывы под бой курантов

У местных жителей выбило стекла в домах.

В Белгородской области в ночь на 1 января прогремели взрывы.

Об этом сообщает РБК-Украина со ссылкой на местные соцсети.

Местные жители сообщают о работе систем ПВО.

Также сообщается о «прилетах». Власти утверждают, что в селе Новая Нелидовка выбиты окна в четырех частных домовладениях.

Ранее в Шебекинском городском округе Белгородской о

Поповнєня ,все таки чує Вас :ah:

Есть информация что в Москве объявили воздушную тревогу.

Страна-агрессор Россия встречает 2023 год под очень сильные взрывы. Так, во многих городах Российской Федерации расцвела очень мощная «бавовна».

Россияне слышали «поздравительные салюты», по меньшей мере, в 6 городах. Об этом сообщают местные паблики, передает «Главред».

В частности, пользователи соцсетей в панике сообщают о взрывах в Воронеже, Санкт-Петербурге и Белгороде. «Бавовна» звучит также в Ростовской и Курской областях.

Более того, есть информация что в столице РФ Москве объявили воздушную тревогу.

Кроме того, в российском городе Волгодонске на Ростовской АЭС произошел пожар. Там горит трансформатор энергоблока. Местные сайты сообщают, что в результате этого инцидента погиб один работник, другой - получил ранения.

Также происходит обстрел неподконтрольной Макеевки Донецкой области. Местные паблики пишут о 15 раненых.

«Курск, Белгород, Москва, Воронеж, Санкт-Петербург, Макеевка как дела? Не спите? Мы политикой не интересуемся? Что с лицом? Чем можем помочь?»,- написало Управление стратегических коммуникаций ВСУ в Telegram.

Стоит отметить, что от российских властей пока нет официальной информации о взрывах.

• Подобається 2

12 годин тому, Sanich сказав:

Відкрив для себе прекрасний освітній канал від українського вчителя історії. Чоловік у чат-рулетці веде просвітницьку діяльність серед москалів

У Вас роздвоєння у вчинках...З одного боку захоплюєтеся вчинком українського вчителя історії, а з іншого боку блокуєте на Вашому Форумі кацапів і білорусів:dntknw:...Чи учасники Форуму не настільки інтелектуальні, щоб впевнено і переконливо спілкуватися з кацапами??? А жоден з них навіть не заматюкався, на відміну від багатьох форумчан, які бездумно повторюють огидні вислови ,,нижче плінтуса'' монголо- тататарською говіркою...

1 година тому, язичник сказав:

а з іншого боку блокуєте на Вашому Форумі кацапів і білорусів:dntknw:

Не тільки, ці вже в другій черзі

1 час назад, язичник сказал:

кацапів і білорусів

Шо ви пропонуєте. В сраку їх цілувати?

• Подобається 5

8 годин тому, Троян сказав:

Жаль, свій же власний оманський тест і не пройшов.

Отак воно буває - поматросил и бросил. 

Не опонентів забивати потрібно, а відповідати за свій вибір.

Пишучи якусь ахінею, ухиляючись від відповіді на питання, ви виглядаєте, як мінімум, кумедно. :dntknw:

Тому або пишіть відповідь, або нічого не відповідайте. За флуд можу і в бан відправити - за мною не заржавіє.

• Подобається 1

1 годину тому, язичник сказав:

У Вас роздвоєння у вчинках...

Ніякого роздвоєння. Даний блогер викладає лише вдалі приклади своїх бесід. Також у нього є маса відео, де він відключає неадекватів і банить.

Форум - не те місце, де когось в чомусь можна переконати. Формат не той. :IMHO: Адже бесіда йде не один на один - а один на групу, або група на групу.  Виділити правильну лінію переконання просто неможливо - ваш опонент завжди із потока повідомлень вибере для відповіді самі слабкі та зручні для нього, або просто буде перескакувати на іншу тему, як он мій опонент вище і ухилятися від прямих відповідей на ваші запитання. :IMHO: Ну і якщо брати історичні теми, то потрібно бути професіоналом, щоб виглядати переконливо, як даний блогер. А коли в дискусію на вашій стороні вступає форумчанин із дуже поверхневими знаннями по темі, то ви ж чи я будемо відчувати іспанський сором за співфорумчанина. В тому, що такі дискусії безперспективні мене переконали тисячі сторінок політичної теми, яка колись була мейнстрімова на форумі. Скільки там списів поламали, а жодного я не бачив, хто змінив свою думку. 

24 хвилини тому, ded50 сказав:

Шо ви пропонуєте. В сраку їх цілувати?

Це шо, український вчитель історії цілує кацапів і білорусів в сраку?!!! У вас шось не того, чи ще новорічна ніч не минула:dntknw:?!!!

• Ха-Ха 1

2 хвилини тому, Sanich сказав:

Ніякого роздвоєння. Даний блогер викладає лише вдалі приклади своїх бесід. Також у нього є маса відео, де він відключає неадекватів і банить.

В чому були неадекватні забанені кацапи і білоруси? Ті кацапи і білоруси були набагато адекватніші від більшості опонентів українського вчителя історії. А чим більше кацапів буде підтримувати негатив проти шизонутого, тим більше українців доживуть до Перемоги. І взагалі не має значення, завдяки чому кацап порозумнішає- головне перемога здорового глузду над злом

40 хвилин тому, Sanich сказав:

За флуд можу і в бан відправити - за мною не заржавіє

Разворачивайтесь в марше!

Словесной не место кляузе.

Тише, ораторы!

Ваше

слово,

товарищ маузер.

• Сумно 1

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...