Троян Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 12 хвилин тому, Sanich сказав: Ви, особисто, бачили ті мільярдні крадіжки? Ні? Ну то не поширюйте фантазії ботоферм Дивно. НАБУ вже ботоферма? В московський термін "ботоферма" вже вклали зміст "враг народа". А далі? 12 хвилин тому, Sanich сказав: У мене короткий тест на "критичне мислення". Ваше відношення до так званих "Оманських угод". Так вони таки були? І про що там домовились? Власне часто і тест не потрібен, просто дивись, як часто вживається "бот", "ботоферма", "порохобот" Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 31 декабря, 2022 Автор Share Опубликовано 31 декабря, 2022 40 хвилин тому, Троян сказав: Дивно. НАБУ вже ботоферма? В московський термін "ботоферма" вже вклали зміст "враг народа". А далі? Я написав, що НАБУ не працює? Чи звинуватив їх в чомусь? Уточню питання - ви бачили мільярди, якими не займається НАБУ, але про які розповідають різного рівня блогери без жодного доказу? Адже зрозуміло, про що я питав, але вам було вигідно вдавати, що ви не зрозуміли. 42 хвилини тому, Троян сказав: Так вони таки були? І про що там домовились? Ну якщо ви прочитаєте ще раз моє питання, то зрозумієте моє до них відношення. Постарайтеся ще раз перечитати. 43 хвилини тому, Троян сказав: Власне часто і тест не потрібен, просто дивись, як часто вживається "бот", "ботоферма", "порохобот" Звчиайно, текст і докази не потрібні. "Я знаю", "мені здається" та (моє улюбленне)"ОЧЕВИДНО" замістили необхідність в доказах, щоб розганяти зради по інтернету. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 18 хвилин тому, Sanich сказав: щоб розганяти зради по інтернету. До речі про зради. Вам відомо серед членів яких політичних партій найбільше колаборантів. Я не про прихильників, я про суто "партійців". 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 31 хвилину тому, Sanich сказав: ...... "Я знаю", "мені здається" та (моє улюбленне)"ОЧЕВИДНО" замістили необхідність в доказах, Ви хочете сказати "непойманый не вор"? У мене ДБР, СБУ, суди прокуратура, контроль ВР, виконавчої влади медійно інформаційного простору....Ну, давай блогерішка, бот нещасний, свої докази? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 Всім вітання з наступаючим новим роком від нашого форумчаніна з фронту. 1 9 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Гурович Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 3 часа назад, Sanich сказал: А кого нині не посадять - наздожене наступна влада. Прийде весна - будемо саджати І скільки попередників вони посадили? Нагадайте мені, а то я щось забув. А якщо натупною знову буде нинішня( а вони цього прагнуть, аж пищать)? Кого вони саджати будуть? Яких папєрєднікав? 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 31 декабря, 2022 Автор Share Опубликовано 31 декабря, 2022 @Троян, що там по відповіді на моє питання? Не з'їзжайте з теми, питанням на питання про так звані "Оманські угоди". 1 годину тому, Троян сказав: Ви хочете сказати "непойманый не вор"? А ви хочете сказати, що здогадки і припущення без доказів - це вже "вор"? Чи злодієм є автоматично той, хто не викликає симпатій у певного блогера. Ми вже жили в одній країні, де розстрілювали по доносу, незалежно від наявності вини. Сам факт підозри був достатнім для того, щоб автоматично вважати підозрюваного винним, так як вважалося, що система завжди права і визнання протилежного вважалося за дискредитацію системи. По такому ж принципу живе маса хейтерів на теренах мережі, яким достатньо заяви про чиюсь винуватість в чомусь, а наявність доказів вини їх вже не цікавить. Я бачу десятки обгрунтованих звинувачень влади щодня в інтернеті і поряд із ними сотні звинувачень, висосаних із пальця із обгрунтуванням, типу "ОЧЕВИДНО що". І знаєте, що саме дивно. Перші звинувачення збирають на порядки менше лайків. Причому, другі, зазвичай, користуються популярністю у носіїв (як вони вважають) "критичного мислення" та знавців "ефекту Даннінга-Крюгера". 13 хвилин тому, Гурович сказав: Прийде весна - будемо саджати І скільки попередників вони посадили? Нагадайте мені, а то я щось забув. А якщо натупною знову буде нинішня? Кого вони саджати будуть? Яких папєрєднікав? Ви мені хочете задати питання про ефективність інститутів правосуддя? Впевненні що це за адресою? Ні, можете мене вважати настільки впливовим, проте мушу вас розчарувати. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 31 декабря, 2022 Share Опубликовано 31 декабря, 2022 Не нервуйся ! Мені страшно . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 1 година тому, Sanich сказав: @Троян, що там по відповіді на моє питання? Не з'їзжайте з теми, питанням на питання про так звані "Оманські угоди". Що ви хочете від мене почути? Я в Оман не літав і його туди не посилав. Більш логічно запитати у вас, як його виборця, чому він туди полетів і що там відбулось. Якщо це офіційний візит, то чому тайно і в порушення всіх регламентних вимог. Чому цей візит збігся з одночасним перебуванням там другої людини в оточені пуйла Патрушева? І якщо ви так наполегливо настоюєте на оманських угодах, то й розкажіть нам про них. А попутно і про те, чому він повертався звідти на літаку, який прилетів з москви. Президента воюючої країни возять ворожі літаки - як цьому дати логічне пояснення? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 1 января, 2023 Автор Share Опубликовано 1 января, 2023 Тільки що, Троян сказав: Що ви хочете від мене почути? Я в Оман не їздив і його туди не посилав. Хочу оцінити вашого "критичного" мислення про яке ви так натхненно писали. 1 хвилину тому, Троян сказав: Більш логічно запитати у вас, як його виборця, чому він тайно туди полетів і що там відбулось. І якщо ви так наполегливо настоюєте на оманських угодах, то й розкажіть нам про них. Я розумію, що такий мороз і перевід стрілок працює десь на теренах із з незнайомими людьми. Зі мною навіщо в дурника гратися. Я ж вам задав конкретне питання - ваше відношення до так званих "Оманських угод". Ви вперто не даєте відповіді. Ну ок. Мабуть є причини. 3 хвилини тому, Троян сказав: А попутно і про те, чому повертався звідти на літаку, який прилетів з москви. Ну точно. Зустріч була настільки секретна, що Зеленський полетів назад літаком, який до цього прилетів із москви. "Штирлиц шел по Берлину и никак не мог понять, что же выдает в нем русского разведчика - то ли парашют за спиной, то ли автомат ППШ , болтающийся на шее, то ли буденовка, лихо заломленная набок.". 7 хвилин тому, Троян сказав: Президента воюючої країни возять ворожі літаки - як цьому дати логічні пояснення? А точно "ворожі"? Кому належав літак, який прилетів із Москви? Будь-який літак, який побував у москві ворожий? Це так, про "критичне мислення". Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 7 хвилин тому, Sanich сказав: "Штирлиц шел по Берлину Це виляння хвостом, коли вже почав і сказав А то кажи й Б. Так були оманські угоди чи ні? Маю право питати у тих, хто голосував за нього, відповідальність обоюдна Я навіть доказів не вимагаю, були чи ні? Сміліше. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 1 января, 2023 Автор Share Опубликовано 1 января, 2023 Тільки що, Троян сказав: Це виляння хвостом, коли вже почав і сказав А то кажи й Б. Так були оманські угоди чи ні? Ми ж не в Одесі і не в Тель-Авіві, щоб відповідати питанням на питання. Якщо у вас немає своєї думки, то так і напишіть. Як мінімум це буде чесно. Якщо маєте - то озвучте. Якщо володієте питанням, звичайно. тому що після "ворожого літака", я маю великий сумнів, що ви, взагалі, знаєте деталі розслідування, яке і так білими нитками шите і базується на припущеннях та "секретних джерелах". 5 хвилин тому, Троян сказав: Маю право питати у тих, хто голосував за нього, відповідальність обоюдна Питати ви можете кого хочете і що хочете. 12 хвилин тому, Троян сказав: Я навіть доказів не вимагаю, були чи ні? Сміліше. Це ви себе підбадьоруєте перед відповіддю? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 15 хвилин тому, Sanich сказав: Ми ж не в Одесі і не в Тель-Авіві, щоб відповідати питанням на питання Жаль, свій же власний оманський тест і не пройшов. Отак воно буває - поматросил и бросил. Не опонентів забивати потрібно, а відповідати за свій вибір. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 Вітаю всіх Форумчан з Новим роком з Новим сезоном. ЗюІю. Мене дуже часто турбує оця завзятість любителів ПОПа, таке враження що з їхньої голови вийняли мізки, а туди вставили потрібну програму, яка відпрацьовує свій логарифм. І ця програма працює без збоїв, ось такого б талановитого програміста направити на роботу в парашу і перепрошити рашистів. Може хтось знає його прізвище? Хоча мені здається що він (програміст) якраз і працює на два фронти, щось дуже схоже є в тих програмах (ваші докази не є доказами). 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 1 годину тому, Mihail-ves сказав: Мене дуже часто турбує оця завзятість любителів ПОПа, таке враження що з їхньої голови вийняли мізки, ПОП - це ви про прихильників офісу президента? Ну як не погодитись, тут ви попали в точку, точніше, коліно 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 17 часов назад, Пахомич сказал: Україно! Почуй прозьби твоїх матерів і сестер, вдар по ті курві Москва. Він Вас почув тіки трохи не вгадав У местных жителей выбило стекла в домах. В Белгородской области в ночь на 1 января прогремели взрывы. Об этом сообщает РБК-Украина со ссылкой на местные соцсети. Местные жители сообщают о работе систем ПВО. Также сообщается о «прилетах». Власти утверждают, что в селе Новая Нелидовка выбиты окна в четырех частных домовладениях. Ранее в Шебекинском городском округе Белгородской о Поповнєня ,все таки чує Вас Есть информация что в Москве объявили воздушную тревогу. Страна-агрессор Россия встречает 2023 год под очень сильные взрывы. Так, во многих городах Российской Федерации расцвела очень мощная «бавовна». Россияне слышали «поздравительные салюты», по меньшей мере, в 6 городах. Об этом сообщают местные паблики, передает «Главред». В частности, пользователи соцсетей в панике сообщают о взрывах в Воронеже, Санкт-Петербурге и Белгороде. «Бавовна» звучит также в Ростовской и Курской областях. Более того, есть информация что в столице РФ Москве объявили воздушную тревогу. Кроме того, в российском городе Волгодонске на Ростовской АЭС произошел пожар. Там горит трансформатор энергоблока. Местные сайты сообщают, что в результате этого инцидента погиб один работник, другой - получил ранения. Также происходит обстрел неподконтрольной Макеевки Донецкой области. Местные паблики пишут о 15 раненых. «Курск, Белгород, Москва, Воронеж, Санкт-Петербург, Макеевка как дела? Не спите? Мы политикой не интересуемся? Что с лицом? Чем можем помочь?»,- написало Управление стратегических коммуникаций ВСУ в Telegram. Стоит отметить, что от российских властей пока нет официальной информации о взрывах. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 12 годин тому, Sanich сказав: Відкрив для себе прекрасний освітній канал від українського вчителя історії. Чоловік у чат-рулетці веде просвітницьку діяльність серед москалів У Вас роздвоєння у вчинках...З одного боку захоплюєтеся вчинком українського вчителя історії, а з іншого боку блокуєте на Вашому Форумі кацапів і білорусів...Чи учасники Форуму не настільки інтелектуальні, щоб впевнено і переконливо спілкуватися з кацапами??? А жоден з них навіть не заматюкався, на відміну від багатьох форумчан, які бездумно повторюють огидні вислови ,,нижче плінтуса'' монголо- тататарською говіркою... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 1 година тому, язичник сказав: а з іншого боку блокуєте на Вашому Форумі кацапів і білорусів Не тільки, ці вже в другій черзі Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ded50 Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 1 час назад, язичник сказал: кацапів і білорусів Шо ви пропонуєте. В сраку їх цілувати? 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 1 января, 2023 Автор Share Опубликовано 1 января, 2023 8 годин тому, Троян сказав: Жаль, свій же власний оманський тест і не пройшов. Отак воно буває - поматросил и бросил. Не опонентів забивати потрібно, а відповідати за свій вибір. Пишучи якусь ахінею, ухиляючись від відповіді на питання, ви виглядаєте, як мінімум, кумедно. Тому або пишіть відповідь, або нічого не відповідайте. За флуд можу і в бан відправити - за мною не заржавіє. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 1 января, 2023 Автор Share Опубликовано 1 января, 2023 1 годину тому, язичник сказав: У Вас роздвоєння у вчинках... Ніякого роздвоєння. Даний блогер викладає лише вдалі приклади своїх бесід. Також у нього є маса відео, де він відключає неадекватів і банить. Форум - не те місце, де когось в чомусь можна переконати. Формат не той. Адже бесіда йде не один на один - а один на групу, або група на групу. Виділити правильну лінію переконання просто неможливо - ваш опонент завжди із потока повідомлень вибере для відповіді самі слабкі та зручні для нього, або просто буде перескакувати на іншу тему, як он мій опонент вище і ухилятися від прямих відповідей на ваші запитання. Ну і якщо брати історичні теми, то потрібно бути професіоналом, щоб виглядати переконливо, як даний блогер. А коли в дискусію на вашій стороні вступає форумчанин із дуже поверхневими знаннями по темі, то ви ж чи я будемо відчувати іспанський сором за співфорумчанина. В тому, що такі дискусії безперспективні мене переконали тисячі сторінок політичної теми, яка колись була мейнстрімова на форумі. Скільки там списів поламали, а жодного я не бачив, хто змінив свою думку. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 24 хвилини тому, ded50 сказав: Шо ви пропонуєте. В сраку їх цілувати? Це шо, український вчитель історії цілує кацапів і білорусів в сраку?!!! У вас шось не того, чи ще новорічна ніч не минула?!!! 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 2 хвилини тому, Sanich сказав: Ніякого роздвоєння. Даний блогер викладає лише вдалі приклади своїх бесід. Також у нього є маса відео, де він відключає неадекватів і банить. В чому були неадекватні забанені кацапи і білоруси? Ті кацапи і білоруси були набагато адекватніші від більшості опонентів українського вчителя історії. А чим більше кацапів буде підтримувати негатив проти шизонутого, тим більше українців доживуть до Перемоги. І взагалі не має значення, завдяки чому кацап порозумнішає- головне перемога здорового глузду над злом Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 1 января, 2023 Share Опубликовано 1 января, 2023 40 хвилин тому, Sanich сказав: За флуд можу і в бан відправити - за мною не заржавіє Разворачивайтесь в марше! Словесной не место кляузе. Тише, ораторы! Ваше слово, товарищ маузер. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения