blek-269 Опубликовано 24 ноября, 2022 Share Опубликовано 24 ноября, 2022 Сперечатися не буду , ну в мене ціле літо чуток по даху літаки летіли , ось тільки перестали літати , тактична авіація . Відмінність літаки гучніші . А вчорашні ракети це Х-101 я сьогодні дивився на картинку і вони такі як я бачив . А турбо -гвинтові так вони кожний день ,живимо як в аеропорту , починають в 3 години і до 23 кожен день . Х-101 — это стратегические крылатые ракеты. Ее разработали в 2013 году. 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 25 ноября, 2022 Share Опубликовано 25 ноября, 2022 17 годин тому, blek-269 сказав: . А турбо -гвинтові так вони кожний день ,живимо як в аеропорту , починають в 3 години і до 23 кожен день . То до Вас в гості хлопцям зі Стінгерами треба завітати , щоб розігнали стервятників і навели тишу. 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 25 ноября, 2022 Share Опубликовано 25 ноября, 2022 22 часа назад, язичник сказал: В бомбосховищі бажано пару ломів, пару сокир, пилки по дереву і металу, пару листів товстого пінопласту на лежанку. Вогнегасники на горищі і в хаті Це ми знаємо щє 14 , тільки бомбосховище хренове. Як річка розливається то і вода , яка зараз по щиколодки . А як снаряд попав в хату то пів стіни нема і даху , так і гасити нічого , Тут як карта ляже 2 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 27 ноября, 2022 Share Опубликовано 27 ноября, 2022 10 хвилин тому, Алексей Кременчуг сказав: Нагадайте, будь ласка, це часом не Ви постійно сперечались за УС і п'ять корпусів бджоли? Цього року було тільки по 4, тому і сімї в зиму йдуть слабшими, та і вощини відбудували цього року мізер. І не сперечався я, а лише показав що у мене було. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 29 ноября, 2022 Share Опубликовано 29 ноября, 2022 1 годину тому, blek-269 сказав: Сьогодні з ранку дує не велич кий вітер північно- східний і термометр показав -7 , світить сонце , земля змерзла . Річка зайшла в берега , но рівень води ще поки високий . Земля підмерзла і вибухи стали значно відчутніші да і ближче . Мабуть не вдовзі будимо без світла , Щоб телефон зберігав заряд якомога довше, треба повністю вимкнути. Коли у нас майже два місяці не було світла, то при виході в мережу раз на тиждень, заряду вистачило більше, ніж на місяць. В бомбосховищі необхідно мати шматок пінопласту під ноги, бо ноги підмерзають найперше. Дві пари шитих валянок з калошами і теплими устілками з двома комлектами простих і вовняних шкарпеток. Дві пари валянок обов'язково, бо за дві- три доби шкарпетки, валянки і устілки будуть мокрі від поту. Ватні штани, фуфайка і безрукавка на ваті будуть як знахідка. Кілька великих шматків плівки для захисту сховку від опадів теж можуть знадобитися 4 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 29 ноября, 2022 Share Опубликовано 29 ноября, 2022 5 часов назад, язичник сказал: Щоб телефон зберігав заряд якомога довше, треба повністю вимкнути. Коли у нас майже два місяці не було світла, то при виході в мережу раз на тиждень, заряду вистачило більше, ніж на місяць. В бомбосховищі необхідно мати шматок пінопласту під ноги, бо ноги підмерзають найперше. Дві пари шитих валянок з калошами і теплими устілками з двома комлектами простих і вовняних шкарпеток. Дві пари валянок обов'язково, бо за дві- три доби шкарпетки, валянки і устілки будуть мокрі від поту. Ватні штани, фуфайка і безрукавка на ваті будуть як знахідка. Кілька великих шматків плівки для захисту сховку від опадів теж можуть знадобитися Я Вас не розумію і так же телик коли кажуть павер банк телефон Який телефон , який павер банк коли мобільної звязку нема , коли вишки не роблять бо світла нема і інтернета . Це все непотріб . Скільки у Вас звязку не було ? у нас в 14 році 1,5 місяця також тернета . В цьому році по весні тернету не було два місяця , а мобільний і по цей день --від слова нема зв'язок з дочкою тільки вайбер і то через ВПН бо все блокується з Україною і якщо Ви не можете цього зробить ,то будете в повному вакуумі . Головне дрова , схованка , каганець ( світло і трохи зігритись , їжа ) все інше побічне . Ми багато чого знаємо , щоб ноги не так мерзли і мокріли треба газети підстелити , папір впитує вологу . Дякую за все 3 11 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 17 декабря, 2022 Share Опубликовано 17 декабря, 2022 Такої інформації багато, але автор каналу виглядає людиною професійною і його огляди викликають довіру. Суто фахова інформація. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 17 декабря, 2022 Share Опубликовано 17 декабря, 2022 38 хвилин тому, Троян сказав: Такої інформації багато, але автор каналу виглядає людиною професійною і його огляди викликають довіру. Суто фахова інформація. Штати мають левову частку у фінансуванні ЗСУ. Тому F-16 без варіантів Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 17 декабря, 2022 Share Опубликовано 17 декабря, 2022 25 хвилин тому, язичник сказав: Штати мають левову частку у фінансуванні ЗСУ. Тому F-16 без варіантів Автор вказує на чутки про домовленість між Китаєм і США. Якщо це правда то США можуть профінансувати закупку шведських літаків. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 17 декабря, 2022 Автор Share Опубликовано 17 декабря, 2022 Ці мрії - ні про що. Схоже на мрії дівки на виданні про першого хлопця на селі. Нам можуть їх дати, можуть не дати, можуть дати інші літаки, і невідомо коли буде остаточне рішення. Для початку хоча б Міги передали, що є на озброєнні НАТО. 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 17 декабря, 2022 Share Опубликовано 17 декабря, 2022 3 часа назад, Троян сказал: Такої інформації багато, але автор каналу виглядає людиною професійною і його огляди викликають довіру. Суто фахова інформація. Де Ви таких "експертів" знаходите? Він даже ні якої конкретики сказати не може. Все сидить з монітора читає. Є великий сумнів про його практичне знайомство з авіацією. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 18 декабря, 2022 Автор Share Опубликовано 18 декабря, 2022 1 година тому, Фомич сказав: Де Ви таких "експертів" знаходите? Він даже ні якої конкретики сказати не може. Все сидить з монітора читає. Є великий сумнів про його практичне знайомство з авіацією. Не хочу нікого ображати, але з моїх спостережень, багато обирають собі "експертів", щоб мило вуху було слухати. Чим миліше вуху - тим "експертніше" експерт. Можливо, хтось пам"ятає такого собі Пономаря і згадає що він молов років 5 назад і що вийшло насправді. Скільки у нього вдячних підписників було свого часу, які його превозносили, як "найекспертішного". А той молов відверті видумки та нісентіниці про плани "Анаконда" та "вітрина". До речі, мав велику популярність серед прихильників саме ПП, так як виставляв того, як політиком екстра-класу. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 18 декабря, 2022 Share Опубликовано 18 декабря, 2022 8 часов назад, Фомич сказал: Де Ви таких "експертів" знаходите? Він даже ні якої конкретики сказати не може. Все сидить з монітора читає. Є великий сумнів про його практичне знайомство з авіацією. Зате виглядає як професійно: в окулярах, на фоні книжкових полиць... розумний значить, начитаний... чом не довіряти? 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 18 декабря, 2022 Share Опубликовано 18 декабря, 2022 1 час назад, ромео сказал: Зате виглядає як професійно: в окулярах, на фоні книжкових полиць... розумний значить, начитаний... чом не довіряти? Людина грамотно розповідає про технічні аспекти. З мінімумом прогнозів і фантазій. На мій погляд, якраз один з небагатьох кого ще можна дивитися. А "Анаконда", "Вітрина" - то капєц, канєшно... 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 18 декабря, 2022 Share Опубликовано 18 декабря, 2022 9 годин тому, Sanich сказав: Не хочу нікого ображати, але з моїх спостережень, багато обирають собі "експертів", щоб мило вуху було слухати. Чим миліше вуху - тим "експертніше" експерт. Можливо, хтось пам"ятає такого собі Пономаря і згадає що він молов років 5 назад і що вийшло насправді. Скільки у нього вдячних підписників було свого часу, які його превозносили, як "найекспертішного". А той молов відверті видумки та нісентіниці про плани "Анаконда" та "вітрина". До речі, мав велику популярність серед прихильників саме ПП, так як виставляв того, як політиком екстра-класу. Панове, вас не туди понесло. Мені оцінку давати не треба, я її сам знаю. Що не правильно каже Сахановський, конкретно Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 18 декабря, 2022 Share Опубликовано 18 декабря, 2022 19 годин тому, Троян сказав: США можуть профінансувати закупку шведських літаків. США фінансують закупки для ЗСУ з інших країн виключно за нестачі потрібної продукції на власних складах. Тому з літаками і боєприпасами до них найперше американські літаки Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Троян Опубликовано 18 декабря, 2022 Share Опубликовано 18 декабря, 2022 18 годин тому, Sanich сказав: До речі, мав велику популярність серед прихильників саме ПП, так як виставляв того, як політиком екстра-класу Це пи....ь, і тут ПП. Параноя. Хто всравсь - невістка. Справа виявляється не в Сахановському і його професіоналізмі. "Астанавитесь".!!!! Чи воювати зі своїми зручніше, імітуючи "патріотизм". Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр 83 Опубликовано 24 декабря, 2022 Share Опубликовано 24 декабря, 2022 16 часов назад, Gring сказал: Хотелось бы уточнить - это пожелание относится к экспортерам Вашего региона, всей страны или в мировом масштабе? Нашої неньки України, страна це у кацапів, ви не скацапської страни? Бо така думка що всі експортери як і попи з кремля. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Слобожанин 70 Опубликовано 24 декабря, 2022 Share Опубликовано 24 декабря, 2022 На якiй мовi людинi зручнiше на тiй вiн i пише. Я наприклад також бiльше звик писати росiйською, менi так зручнiше, хоча добре спiлкуюся украiнською. На радicть путiну ви роздiляете, людей по мовi,тепер уже по вiрi , з ваших уст сиплеться тiльки розбрат, ненависть, та злоба. I в тому , що вiдбуваеться в моiй рiднiй Украiнi, часткова вина , таких як Ви не думаючих патрiотiв.. Вступати з вами у диспут, не збираюся . Я все сказав. I надалi при потребi, буду писати так, як менi зручно, до тих пiр,Поки я не порушую закон. 5 3 1 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 24 декабря, 2022 Share Опубликовано 24 декабря, 2022 5 часов назад, Слобожанин 70 сказал: На якiй мовi людинi зручнiше на тiй вiн i пише. Я наприклад також бiльше звик писати росiйською, менi так зручнiше, хоча добре спiлкуюся украiнською. На радicть путiну ви роздiляете, людей по мовi,тепер уже по вiрi , з ваших уст сиплеться тiльки розбрат, ненависть, та злоба. I в тому , що вiдбуваеться в моiй рiднiй Украiнi, часткова вина , таких як Ви не думаючих патрiотiв.. Вступати з вами у диспут, не збираюся . Я все сказав. I надалi при потребi, буду писати так, як менi зручно, до тих пiр,Поки я не порушую закон. Не по темі але прокоментую. Ви пишете про ненависть і розбрат. А ви хіба не знаєте як цивільні у слов'янську ставляться до військових ЗСУ? У серпні місяці місто було практично пусте, та і крамар так само. А зараз місто одне і друге ожило завдяки ЗСУ, і не треба на військових дивитись як на ворогів. Тільки завдяки їм фронт не дійшов до славіка і крамара. І дякуйте Богу за це. А С300 прилітають по сьогоднішній день по наводці і це прикро що є такі які мріють по сьогоднішній день про "руській мір". Заїдьте в Богородичне і гляньте що там залишилось від села. Тому робіть все можливе щоб ті тварюки поскоріше пішли з нашої землі. 10 5 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 24 декабря, 2022 Автор Share Опубликовано 24 декабря, 2022 10 годин тому, Слобожанин 70 сказав: I в тому , що вiдбуваеться в моiй рiднiй Украiнi, часткова вина , таких як Ви не думаючих патрiотiв. То це хуйло напало, тому що хтось не міг домовитися на якій мові спілкуватися? 5 годин тому, Серж 82 сказав: Не по темі але прокоментую. Ви пишете про ненависть і розбрат. А ви хіба не знаєте як цивільні у слов'янську ставляться до військових ЗСУ? У серпні місяці місто було практично пусте, та і крамар так само. А зараз місто одне і друге ожило завдяки ЗСУ, і не треба на військових дивитись як на ворогів. Тільки завдяки їм фронт не дійшов до славіка і крамара. І дякуйте Богу за це. А С300 прилітають по сьогоднішній день по наводці і це прикро що є такі які мріють по сьогоднішній день про "руській мір". Заїдьте в Богородичне і гляньте що там залишилось від села. Тому робіть все можливе щоб ті тварюки поскоріше пішли з нашої землі. Проблема в тому, що чоловік путає внутрішні проблеми країни і зовнішню агресію йобнутого сусіда, який видав суто внутрішні проблеми іншої країни як виправдання агресії. Типу, якби не ці протиріччя, він не знайшов би інших "пояснень". 12 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
язичник Опубликовано 24 декабря, 2022 Share Опубликовано 24 декабря, 2022 На сходняку в опущеній ПаРаші тупорилий шизофренік заявив, що їм вдалося суттєво знизити мілітаризацію України. Як потужно впливає животворяща клізма китайців на поведінкові тенденції шизонутого! Китайці явно щось знають... 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 24 декабря, 2022 Автор Share Опубликовано 24 декабря, 2022 1 годину тому, язичник сказав: На сходняку в опущеній ПаРаші тупорилий шизофренік заявив, що їм вдалося суттєво знизити мілітаризацію України. Як потужно впливає животворяща клізма китайців на поведінкові тенденції шизонутого! Китайці явно щось знають... Господи, про яку "клізму" ви говорите? Перестаньте слухати диванних аналітиків, які з диванів такі теорії видвигають, що ГУР заздрісно від їх проінформованості. "Клізма від Китаю", це коли за 2 дні накивали п"ятками із Казахстану. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 24 декабря, 2022 Share Опубликовано 24 декабря, 2022 Только что, Sanich сказал: Проблама в тому, що чоловік путає внутрішні проблеми країни і зовнішню агресії йобнутого сусіда, який видав суто внутрішні проблеми уншої країни як виправдання агресії. Типу, якби не ці протиріччя, він не знайшов би інших "пояснень". Просто частина населения напевне хотіла б жити в совку. Особисто я не пацефіст і таку можливість їм потрібно було б дати. А далі ... як хочуть. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 24 декабря, 2022 Автор Share Опубликовано 24 декабря, 2022 Тільки що, Wladimir_K сказав: Просто частина населения напевне хотіла б жити в совку. Особисто я не пацефіст і таку можливість їм потрібно було б дати. А далі ... як хочуть. Люди можуть жити де завгодно. Для цього є відкриті кордони та процес еміграції. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения