Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

Сперечатися не буду , ну в мене ціле літо чуток по даху  літаки летіли , ось тільки перестали літати , тактична авіація . Відмінність літаки гучніші . А вчорашні ракети це Х-101 я сьогодні дивився на картинку і вони такі як я бачив . А турбо -гвинтові так вони кожний день ,живимо як в аеропорту , починають в 3 години і до 23 кожен день .

Х-101 — это стратегические крылатые ракеты. Ее разработали в 2013 году.

aba68abc-b32f2fd656353ed3c306a17a090490a0.jpeg

• Подобається 2
  • Переможемо 1

17 годин тому, blek-269 сказав:

. А турбо -гвинтові так вони кожний день ,живимо як в аеропорту , починають в 3 години і до 23 кожен день .

То до Вас в гості хлопцям зі Стінгерами треба завітати :hunter:, щоб розігнали стервятників і  навели тишу. 

• Подобається 3
  • Переможемо 1

22 часа назад, язичник сказал:

В бомбосховищі бажано пару ломів, пару сокир, пилки по дереву і металу, пару листів товстого пінопласту на лежанку. Вогнегасники на горищі і в хаті

Це ми знаємо щє 14 , тільки бомбосховище хренове. Як річка розливається то і вода , яка зараз по щиколодки  . А як снаряд попав в хату то пів стіни нема і даху , так і гасити нічого , Тут як карта ляже :ah::(

• Подобається 2
  • Переможемо 2

10 хвилин тому, Алексей Кременчуг сказав:

Нагадайте, будь ласка, це часом не Ви постійно сперечались за УС і п'ять корпусів бджоли?

Цього року було тільки по 4, тому і сімї в зиму йдуть слабшими, та і вощини відбудували цього року мізер. І не сперечався я, а лише показав  що у мене було. 

• Подобається 1

1 годину тому, blek-269 сказав:

Сьогодні з ранку дує не велич кий вітер північно- східний і термометр показав -7 , світить сонце , земля змерзла . Річка зайшла в берега , но рівень води ще поки високий .

Земля підмерзла і вибухи стали значно відчутніші да і ближче . Мабуть не вдовзі будимо без світла ,

Щоб телефон зберігав заряд якомога довше, треба повністю вимкнути. Коли у нас майже два місяці не було світла, то при виході в мережу раз на тиждень, заряду вистачило більше, ніж на місяць.

В бомбосховищі необхідно мати шматок пінопласту під ноги, бо ноги підмерзають найперше. Дві пари шитих валянок з калошами і теплими устілками з двома комлектами простих і вовняних шкарпеток. Дві пари валянок обов'язково, бо за дві- три доби шкарпетки, валянки і устілки будуть мокрі від поту. Ватні штани, фуфайка і безрукавка на ваті будуть як знахідка. Кілька великих шматків плівки для захисту сховку від опадів теж можуть знадобитися

• Подобається 4
  • Переможемо 2

5 часов назад, язичник сказал:

Щоб телефон зберігав заряд якомога довше, треба повністю вимкнути. Коли у нас майже два місяці не було світла, то при виході в мережу раз на тиждень, заряду вистачило більше, ніж на місяць.

В бомбосховищі необхідно мати шматок пінопласту під ноги, бо ноги підмерзають найперше. Дві пари шитих валянок з калошами і теплими устілками з двома комлектами простих і вовняних шкарпеток. Дві пари валянок обов'язково, бо за дві- три доби шкарпетки, валянки і устілки будуть мокрі від поту. Ватні штани, фуфайка і безрукавка на ваті будуть як знахідка. Кілька великих шматків плівки для захисту сховку від опадів теж можуть знадобитися

Я Вас не розумію і так же телик коли кажуть павер банк телефон :blink: Який телефон , який павер банк коли мобільної звязку  нема , коли вишки не роблять бо світла нема і інтернета . Це все непотріб . Скільки у Вас звязку не було ? у нас в 14 році 1,5 місяця також тернета . В цьому році по весні тернету не було два місяця  , а мобільний і по цей день --від слова нема зв'язок з дочкою тільки вайбер і то через ВПН бо все блокується з Україною і якщо Ви не можете цього зробить ,то будете в повному вакуумі . Головне дрова , схованка , каганець ( світло і трохи зігритись , їжа ) все інше побічне .

Ми багато чого знаємо , щоб ноги не так мерзли і мокріли треба газети підстелити , папір  впитує вологу . Дякую за все :hi:

• Подобається 3
  • Переможемо 11

• 3 weeks later...

Такої інформації багато, але автор каналу виглядає людиною професійною і його огляди викликають довіру. Суто фахова інформація.

• Подобається 1

38 хвилин тому, Троян сказав:

Такої інформації багато, але автор каналу виглядає людиною професійною і його огляди викликають довіру. Суто фахова інформація.

Штати мають левову частку у фінансуванні ЗСУ. Тому F-16 без варіантів

25 хвилин тому, язичник сказав:

Штати мають левову частку у фінансуванні ЗСУ. Тому F-16 без варіантів

Автор вказує на чутки про домовленість між Китаєм і США. Якщо це правда то США можуть профінансувати закупку шведських літаків.

• Подобається 1

Ці мрії - ні про що. Схоже на мрії дівки на виданні про першого хлопця на селі. Нам можуть їх дати, можуть не дати, можуть дати інші літаки, і невідомо коли буде остаточне рішення. Для початку хоча б Міги передали, що є на озброєнні НАТО.

• Подобається 4

3 часа назад, Троян сказал:

Де Ви таких "експертів" знаходите?

Він даже ні якої конкретики сказати не може. Все сидить з монітора читає. Є великий сумнів про його практичне знайомство з авіацією. 

• Подобається 1

1 година тому, Фомич сказав:

Він даже ні якої конкретики сказати не може. Все сидить з монітора читає. Є великий сумнів про його практичне знайомство з авіацією. 

Не хочу нікого ображати, але з моїх спостережень, багато обирають собі "експертів", щоб мило вуху було слухати. Чим миліше вуху - тим "експертніше" експерт. Можливо, хтось пам"ятає такого собі Пономаря і згадає що він молов років 5 назад і що вийшло насправді. Скільки у нього вдячних підписників було свого часу, які його превозносили, як "найекспертішного". А той молов відверті видумки та нісентіниці про плани "Анаконда" та "вітрина". До речі, мав велику популярність серед прихильників саме ПП, так як виставляв того, як політиком екстра-класу. 

• Подобається 2

8 часов назад, Фомич сказал:

Зате виглядає як професійно: в окулярах, на фоні книжкових полиць... розумний значить, начитаний...

чом не довіряти?

:)

• Подобається 2
  • Ха-Ха 1

1 час назад, ромео сказал:

Зате виглядає як професійно: в окулярах, на фоні книжкових полиць... розумний значить, начитаний...

чом не довіряти?

:)

Людина грамотно розповідає про технічні аспекти. З мінімумом прогнозів і фантазій. На мій погляд, якраз один з небагатьох кого ще можна дивитися. 

А "Анаконда", "Вітрина" - то капєц, канєшно...

• Подобається 1

9 годин тому, Sanich сказав:

Не хочу нікого ображати, але з моїх спостережень, багато обирають собі "експертів", щоб мило вуху було слухати. Чим миліше вуху - тим "експертніше" експерт. Можливо, хтось пам"ятає такого собі Пономаря і згадає що він молов років 5 назад і що вийшло насправді. Скільки у нього вдячних підписників було свого часу, які його превозносили, як "найекспертішного". А той молов відверті видумки та нісентіниці про плани "Анаконда" та "вітрина". До речі, мав велику популярність серед прихильників саме ПП, так як виставляв того, як політиком екстра-класу. 

Панове, вас не туди понесло. Мені оцінку давати не треба, я її сам знаю.

Що не правильно каже Сахановський, конкретно:ah:

19 годин тому, Троян сказав:

США можуть профінансувати закупку шведських літаків.

США фінансують закупки для ЗСУ з інших країн виключно за нестачі потрібної продукції на власних складах. Тому з літаками і боєприпасами до них найперше американські літаки

18 годин тому, Sanich сказав:

До речі, мав велику популярність серед прихильників саме ПП, так як виставляв того, як політиком екстра-класу

Це пи....ь, і тут ПП. Параноя.

Хто всравсь - невістка.:umora:

Справа виявляється не в Сахановському і його професіоналізмі.

"Астанавитесь".!!!! Чи воювати зі своїми зручніше, імітуючи "патріотизм".

16 часов назад, Gring сказал:

Хотелось бы уточнить - это пожелание относится к экспортерам Вашего региона, всей страны или в мировом масштабе?:af:

Нашої неньки України, страна це у кацапів, ви не скацапської страни? Бо така думка що всі експортери як і попи з кремля.

• Подобається 1

На якiй мовi людинi зручнiше на тiй вiн i пише. Я наприклад також бiльше звик писати росiйською, менi так зручнiше, хоча добре спiлкуюся украiнською. На радicть путiну ви роздiляете, людей по мовi,тепер уже по вiрi , з ваших уст сиплеться тiльки розбрат, ненависть, та злоба. I в тому , що вiдбуваеться в моiй рiднiй Украiнi, часткова вина , таких як Ви не думаючих патрiотiв.:IMHO:. Вступати з вами у диспут, не збираюся . Я все сказав. I надалi при потребi, буду писати так, як менi зручно, до тих пiр,Поки я не порушую закон.

• Подобається 5
  • Дякую 3
  • Ха-Ха 1
  • Сумно 3

5 часов назад, Слобожанин 70 сказал:

На якiй мовi людинi зручнiше на тiй вiн i пише. Я наприклад також бiльше звик писати росiйською, менi так зручнiше, хоча добре спiлкуюся украiнською. На радicть путiну ви роздiляете, людей по мовi,тепер уже по вiрi , з ваших уст сиплеться тiльки розбрат, ненависть, та злоба. I в тому , що вiдбуваеться в моiй рiднiй Украiнi, часткова вина , таких як Ви не думаючих патрiотiв.:IMHO:. Вступати з вами у диспут, не збираюся . Я все сказав. I надалi при потребi, буду писати так, як менi зручно, до тих пiр,Поки я не порушую закон.

Не по темі але прокоментую. Ви пишете про ненависть і розбрат. А ви хіба не знаєте як цивільні у слов'янську ставляться до військових ЗСУ? У серпні місяці місто було практично пусте, та і крамар так само. А зараз місто одне і друге ожило завдяки ЗСУ, і не треба на військових дивитись як на ворогів.  Тільки завдяки їм фронт не дійшов до славіка і крамара. І дякуйте Богу за це. А С300 прилітають по сьогоднішній день по наводці і це прикро що є такі які мріють по сьогоднішній день про "руській мір". Заїдьте в Богородичне і гляньте що там залишилось від села. Тому робіть все можливе щоб ті тварюки  поскоріше пішли з  нашої землі.

• Подобається 10
  • Переможемо 5

10 годин тому, Слобожанин 70 сказав:

I в тому , що вiдбуваеться в моiй рiднiй Украiнi, часткова вина , таких як Ви не думаючих патрiотiв.

То це хуйло напало, тому що хтось не міг домовитися на якій мові спілкуватися? :umora:

5 годин тому, Серж 82 сказав:

Не по темі але прокоментую. Ви пишете про ненависть і розбрат. А ви хіба не знаєте як цивільні у слов'янську ставляться до військових ЗСУ? У серпні місяці місто було практично пусте, та і крамар так само. А зараз місто одне і друге ожило завдяки ЗСУ, і не треба на військових дивитись як на ворогів.  Тільки завдяки їм фронт не дійшов до славіка і крамара. І дякуйте Богу за це. А С300 прилітають по сьогоднішній день по наводці і це прикро що є такі які мріють по сьогоднішній день про "руській мір". Заїдьте в Богородичне і гляньте що там залишилось від села. Тому робіть все можливе щоб ті тварюки  поскоріше пішли з  нашої землі.

Проблема в тому, що чоловік путає внутрішні проблеми країни і зовнішню агресію йобнутого сусіда, який видав суто внутрішні проблеми іншої країни як виправдання агресії. Типу, якби не ці протиріччя, він не знайшов би інших "пояснень".

• Подобається 12
  • Дякую 2

На сходняку в опущеній ПаРаші тупорилий шизофренік заявив, що їм вдалося суттєво знизити мілітаризацію України:hmm:. Як потужно впливає животворяща клізма китайців на поведінкові тенденції шизонутого! Китайці явно щось знають...

• Подобається 1

1 годину тому, язичник сказав:

На сходняку в опущеній ПаРаші тупорилий шизофренік заявив, що їм вдалося суттєво знизити мілітаризацію України:hmm:. Як потужно впливає животворяща клізма китайців на поведінкові тенденції шизонутого! Китайці явно щось знають...

Господи, про яку "клізму" ви говорите? Перестаньте слухати диванних аналітиків, які з диванів такі теорії видвигають, що ГУР заздрісно від їх проінформованості. "Клізма від Китаю", це коли за 2 дні накивали п"ятками із Казахстану. 

• Дякую 1

Только что, Sanich сказал:

Проблама в тому, що чоловік путає внутрішні проблеми країни і зовнішню агресії йобнутого сусіда, який видав суто внутрішні проблеми уншої країни як виправдання агресії. Типу, якби не ці протиріччя, він не знайшов би інших "пояснень".

Просто частина населения напевне хотіла б жити в совку. Особисто я не пацефіст і таку можливість їм потрібно було б дати. А далі  ... як хочуть.

• Подобається 2

Тільки що, Wladimir_K сказав:

Просто частина населения напевне хотіла б жити в совку. Особисто я не пацефіст і таку можливість їм потрібно було б дати. А далі  ... як хочуть.

Люди можуть жити де завгодно. Для цього є відкриті кордони та процес еміграції. 

• Подобається 3

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...