ромео Опубликовано 11 июля, 2022 Share Опубликовано 11 июля, 2022 4 минуты назад, nibond сказал: То Ви значить згодні, що спа-комплекси повинні працювати на військовослужбовців? Якщо головна проблема в грошах, то як би ви її вирішили? Діти на "блокпостах", наприклад, в міру своїх можливостей вирішують. Вирішили пожартувати чи несприймаєте мене всерйоз? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 11 июля, 2022 Share Опубликовано 11 июля, 2022 13 хвилин тому, ромео сказав: Вирішили пожартувати чи несприймаєте мене всерйоз? Ваша позиція незрозуміла, Ви можете говорити конкретно? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 11 июля, 2022 Автор Share Опубликовано 11 июля, 2022 7 хвилин тому, nibond сказав: Мене тішить, як Ви розбираєте мене на цитати. Мене зовсім не тішить, коли доросла людина повторює тезиси методичок замовних політтехнологів. 8 хвилин тому, nibond сказав: Але дайти спочатку відповідь як уклоністів виловити і поставити на облік? Ви дійсно вважаєте, що норма яка вимагає дозволу воєнкома на виїзд кудись вирішить проблему уклоністів? Можна ще по хатах ходити і двері вибивати, якщо не відчиняють. Іосіф Ілларіонович знає ще багато методів як можна не мотивувати, а примусити. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 11 июля, 2022 Share Опубликовано 11 июля, 2022 44 хвилини тому, Avgust Vadim Poltava сказав: що у нас, це не тільки доб'є економіку Цей наратив ми вже чули до 24 лютого і в результаті втратили південь, допустили до Києва, і маєм складну ситуацію на сході. Пропонуєте повторити? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 11 июля, 2022 Автор Share Опубликовано 11 июля, 2022 2 хвилини тому, nibond сказав: Цей наратив ми вже чули до 24 лютого і в результаті втратили південь, допустили до Києва, і маєм складну ситуацію на сході. Пропонуєте повторити? Є така відома цитата. Цитата Бій виграє армія, війну - економіка. Якщо хтось думає, що давши кожному по автомату можна виграти війну, то глибоко помиляється. Тим більше, якщо мова йде про затяжну війну. 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 11 июля, 2022 Share Опубликовано 11 июля, 2022 6 хвилин тому, Sanich сказав: Іосіф Ілларіонович знає ще А Ви пропонуєте обороняти Україну як Альбер Лебрен Францію у 1940? 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 11 июля, 2022 Share Опубликовано 11 июля, 2022 12 хвилин тому, Sanich сказав: Є така відома цитата. З однією умовою, що ця економіка перелаштована на воєнний стан. Важко уявляю як томні дамиці іжирні пузаньки в спа-комплексах допомагають фронту. Навпаки, це деморалізує наших захисників і резервістів. І марно надіятись, що уклоніст від військового обліку чесно платить податки. На 100 відсотків він і там уклоніст. То Ваше бачення вирішення проблеми уклоністів? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 11 июля, 2022 Share Опубликовано 11 июля, 2022 41 минуту назад, nibond сказал: То Ваше бачення вирішення проблеми уклоністів? Люди елементарно повинні бути впевнені, що їх не пустять на гарматне м'ясо. Іти без екіперовки, без зброї, непідготовленому з самими калашами проти танків і солнцепьоків - це просто безсмислєнно померти. Як вирішити проблему? По-перше, треба чітко обозначити мету. Перемога? Припустимо. Тоді чітко визначити, що таке перемога і як виглядає переможець Україна, і яким буде громадянин такої України. По-друге, впевненість, що не зрадять. Пр-третє, це забезпечення всім необхідним. Одяг, зброя, підготовка... Може ще є якісь пункти, але основне, це все-таки дати людім мету. Смисл діяльності, смисл життя, так би мовити. В України я не бачу ніякої мети. Мети нема. У всякому разі вона не озвучена. А у рф якраз мета хоть і тупа і примітивна, але вона є і вони до неї послідовно ідуть. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 11 июля, 2022 Share Опубликовано 11 июля, 2022 Санкт-Мариупольбург... В новом выпуске "Масяни" Китай бомбит крупные города России, а Хрюндель и Масяня пытаются спастись от бомбежек в подвалах и метро. Выпуск называется "Санкт-Мариубург". В начале серии Хрюндель будит Масяню и сообщает ей, что ночью были взрывы в Москве, Петербурге, Нижнем Новгороде, Твери и других городах. Оказывается, это Китай решил "спасти РФ от нацизма". В подвале с детьми Хрюндель и Масяня читают новости об уничтожении исторических зданий, а по дороге домой видят тело соседки, а затем вся семья гибнет. В конце происходящее оказывается сном, а Масяня извиняется, что мультфильм "получился несмешной". Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 11 июля, 2022 Share Опубликовано 11 июля, 2022 1 час назад, nibond сказал: Важко уявляю як томні дамиці іжирні пузаньки в спа-комплексах допомагають фронту. Навпаки, це деморалізує наших захисників і резервістів Чим же вам ті спа так не догодили? Це якийсь "спа-геноцид" 1 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 11 июля, 2022 Share Опубликовано 11 июля, 2022 40 минут назад, Avgust Vadim Poltava сказал: Люди елементарно повинні бути впевнені Хоча б та ж сама мобілізація зовсім не відповідає закону. Не буду казати масштабно, але в моїй місцевості 80% мобілізованих зовсім не по тих нормах, які прописані в законі. Люди бачать, що держава м'яко кажучи хоче трохи обдурити і у відповідь поступають так само. 3 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 11 июля, 2022 Share Опубликовано 11 июля, 2022 32 хвилини тому, ромео сказав: Чим же вам ті спа так не догодили? Це якийсь "спа-геноцид" Жаль, коли сповзають з теми один за одним. Комусь сталін спати не дає, у двері стукає, комусь, щоб бути героєм, дай обов'язково найкращу каску, а комусь жалко уклоністів. А ворог тим часом готує більш масову ескалацію і в Залужного будуть проблеми як з чисельністю, так і з комплектацією особового складу. Тому він і видав той наказ. А теза "дайте мені все і я буду героєм" не що інше як прихований уклонізм. Герої якраз там і потрібні де нічого не має, все про#обано і здато, ти не готовий, а країну захищати потрібно. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 11 июля, 2022 Share Опубликовано 11 июля, 2022 7 хвилин тому, nibond сказав: Жаль, коли сповзають з теми один за одним. Комусь сталін спати не дає, у двері стукає, комусь, щоб бути героєм, дай обов'язково найкращу каску, а комусь жалко уклоністів. А ворог тим часом готує більш масову ескалацію і в Залужного будуть проблеми як з чисельністю, так і з комплектацією. Тому він і видав той наказ. А теза "дайте мені все і я буду героєм" не що інше як прихований уклонізм. Герої якраз там і потрібні де нічого не має, все про#обано і здато, ти не готовий, а країну захищати потрібно. Дивані експерти, чому ви не на передку, хоча вказуєте що мають робити інші, щось міняти, треба починаючи з себе. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 11 июля, 2022 Share Опубликовано 11 июля, 2022 1 година тому, Avgust Vadim Poltava сказав: . Іти без екіперовки, без зброї, непідготовленому з А хто не дає готуватись. Організовуйте самі військові навчання і тренуйтесь, а замість якоїсь гулянки придбай потрібну амуніцію. Благо слуги "організували" і є можливість все купити чи в Епіцентрі, чи на ринку. Тетяна Чорновіл ще до війни самотужки підготувалась на оператора Стугни і з перших днів на фронті. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 11 июля, 2022 Share Опубликовано 11 июля, 2022 13 хвилин тому, Ворон сказав: щось міняти, треба починаючи з себе. От почнемо з Вас. Ви військовозобов'язаний, стоїте на обліку? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 11 июля, 2022 Автор Share Опубликовано 11 июля, 2022 2 години тому, nibond сказав: А Ви пропонуєте обороняти Україну як Альбер Лебрен Францію у 1940? Точно не методами червоної армії, закидуючи м"ясом та кількістю. 2 години тому, nibond сказав: З однією умовою, що ця економіка перелаштована на воєнний стан. З чого ви взяли? Економіка має бути різнопланова. Якщо економіка країни буде виробляти лише танки і снаряди, то в такій країні швидко закінчаться бажаючі жити і за неї воювати. 2 години тому, nibond сказав: Важко уявляю як томні дамиці іжирні пузаньки в спа-комплексах допомагають фронту. У вас якась травма, пов"язана зі СПА салонами? Якщо їх закрити, то пузатенькі дядьки кудись зникнуть? Ви хочете, щоб всі пузатенькі виїхали із країни і в країні залишилися одна біднота? 2 години тому, nibond сказав: І марно надіятись, що уклоніст від військового обліку чесно платить податки. На 100 відсотків він і там уклоніст. Це ви по собі рівняєте? Скільки податків заплатили за проданий мед? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 11 июля, 2022 Share Опубликовано 11 июля, 2022 36 минут назад, nibond сказал: Жаль, коли сповзають з теми один за одним. Комусь сталін спати не дає, у двері стукає, комусь, щоб бути героєм, дай обов'язково найкращу каску, а комусь жалко уклоністів. Де тут я? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 11 июля, 2022 Автор Share Опубликовано 11 июля, 2022 39 хвилин тому, nibond сказав: Жаль, коли сповзають з теми один за одним. Комусь сталін спати не дає, у двері стукає, комусь, щоб бути героєм, дай обов'язково найкращу каску, а комусь жалко уклоністів. А ворог тим часом готує більш масову ескалацію і в Залужного будуть проблеми як з чисельністю, так і з комплектацією особового складу. Тому він і видав той наказ. А теза "дайте мені все і я буду героєм" не що інше як прихований уклонізм. Герої якраз там і потрібні де нічого не має, все про#обано і здато, ти не готовий, а країну захищати потрібно. Пане Миколо. Ви такі палкі речі пишите. Можна взнати з якого окопу? Тому що у мене, із власного досвіду, є відчуття, що ви не військовозобов"язаний і особисто воювати не збираєтеся. Розвійте нарешті мої сумніви. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 11 июля, 2022 Share Опубликовано 11 июля, 2022 26 хвилин тому, nibond сказав: От почнемо з Вас. Ви військовозобов'язаний, стоїте на обліку? Мене воєнком обіцяв посадити, якщо я ще раз з'явлюсь на воєнкоматі, маю військову спеціальність, механік-водій бмп, в нас стрілочників нелюбили ніколи, а ви чому не написали відповідь на свої запитання? 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 11 июля, 2022 Share Опубликовано 11 июля, 2022 1 час назад, nibond сказал: теза "дайте мені все і я буду героєм" не що інше як прихований уклонізм. Герої якраз там і потрібні де нічого не має, все про#обано і здато, ти не готовий, а країну захищати потрібно. Саме так. Якщо потрібні герої, то там вже все про#бано і здато. Коли система відлагоджена, героїзм не потрібен. Просто кожен професійно виконує свою справу. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вадім Полтава Опубликовано 11 июля, 2022 Share Опубликовано 11 июля, 2022 1 час назад, nibond сказал: А хто не дає готуватись. Організовуйте самі військові навчання і тренуйтесь, а замість якоїсь гулянки придбай потрібну амуніцію. Ви це серцозно? 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 11 июля, 2022 Share Опубликовано 11 июля, 2022 1 година тому, Sanich сказав: Тому що у мене, із власного досвіду, є відчуття, що ви не військовозобов"язаний і особисто воювати не збираєтеся. А ви що, хочете щоб пенсіонери і інваліди пішли воювати, а здорові чолов'яги переймались "економікою." Не виключено, що доведеться, я готовий. Вмерти чоловікові в бою набагато почесніше, ніж від болячок. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 11 июля, 2022 Автор Share Опубликовано 11 июля, 2022 Тільки що, nibond сказав: А ви що, хочете щоб пенсіонери і інваліди пішли воювати, а здорові чолов'яги переймались "економікою." Не виключено, що доведеться, я готовий. Вмерти чоловікові в бою набагато почесніше, ніж від болячок. Отож бо. Самі грозні вояки і великі полководці із тих, хто воювати ніколи не піде. У москалів, до речі, аналогічно. 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 11 июля, 2022 Share Опубликовано 11 июля, 2022 9 хвилин тому, Sanich сказав: Отож бо. Самі грозні вояки і великі полководці із тих, хто воювати ніколи не піде. У москалів, до речі, аналогічно. То послухай бійців з фронту. Хіба вони говорять інше. А "ніколи" навіщо - ніколи не говори ніколи. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 11 июля, 2022 Share Опубликовано 11 июля, 2022 14 хвилин тому, nibond сказав: То послухай бійців з фронту. Хіба вони говорять інше. А "ніколи" навіщо - ніколи не говори ніколи. Відповідь де, диванний експерт? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения