Перейти к содержанию

Війна

Sanich

Рекомендуемые сообщения

4 минуты назад, nibond сказал:

То Ви значить згодні, що спа-комплекси повинні працювати на військовослужбовців?

Якщо головна проблема в грошах, то як би ви її вирішили?

Діти на "блокпостах", наприклад, в міру своїх можливостей вирішують.

Вирішили пожартувати чи несприймаєте мене всерйоз?

:dntknw:

13 хвилин тому, ромео сказав:

Вирішили пожартувати чи несприймаєте мене всерйоз?

:dntknw:

Ваша позиція незрозуміла, Ви можете говорити конкретно?

7 хвилин тому, nibond сказав:

Мене тішить, як Ви розбираєте мене на цитати.

Мене зовсім не тішить, коли доросла людина повторює тезиси методичок замовних політтехнологів. :dntknw:

8 хвилин тому, nibond сказав:

Але дайти спочатку відповідь як уклоністів виловити і поставити на облік?

Ви дійсно вважаєте, що норма яка вимагає дозволу воєнкома на виїзд кудись вирішить проблему уклоністів? 

Можна ще по хатах ходити і двері вибивати, якщо не відчиняють. Іосіф Ілларіонович знає ще багато методів як можна не мотивувати, а примусити. 

• Подобається 1

44 хвилини тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

що у нас, це не тільки доб'є  економіку

Цей наратив ми вже чули до 24 лютого і в результаті втратили південь, допустили до Києва, і маєм складну ситуацію на сході.

Пропонуєте повторити?

2 хвилини тому, nibond сказав:

Цей наратив ми вже чули до 24 лютого і в результаті втратили південь, допустили до Києва, і маєм складну ситуацію на сході.

Пропонуєте повторити?

Є така відома цитата. 

Цитата

Бій виграє армія, війну - економіка.

Якщо хтось думає, що давши кожному по автомату можна виграти війну, то глибоко помиляється. Тим більше, якщо мова йде про затяжну війну. 

• Подобається 4

6 хвилин тому, Sanich сказав:

Іосіф Ілларіонович знає ще

А Ви пропонуєте обороняти Україну як Альбер Лебрен Францію у 1940?

• Ха-Ха 2

12 хвилин тому, Sanich сказав:

Є така відома цитата. 

З однією умовою, що ця економіка перелаштована на воєнний стан.

Важко уявляю як томні дамиці іжирні пузаньки в спа-комплексах допомагають фронту. Навпаки, це деморалізує наших захисників і резервістів.

І марно надіятись, що уклоніст від військового обліку чесно платить податки. На 100 відсотків він і там уклоніст.

То Ваше бачення вирішення проблеми уклоністів?

41 минуту назад, nibond сказал:

То Ваше бачення вирішення проблеми уклоністів?

Люди елементарно повинні бути впевнені, що їх не пустять на гарматне м'ясо. Іти без екіперовки, без зброї, непідготовленому з самими калашами проти танків і солнцепьоків - це просто безсмислєнно померти. 

Як вирішити проблему? По-перше, треба чітко обозначити мету. Перемога? Припустимо. Тоді чітко визначити, що таке перемога і як виглядає переможець Україна, і яким буде громадянин такої України.

По-друге, впевненість, що не зрадять. 

Пр-третє, це забезпечення всім необхідним. Одяг, зброя, підготовка...

Може ще є якісь пункти, але основне, це все-таки дати людім мету. Смисл діяльності, смисл життя, так би мовити. В України я не бачу ніякої мети. Мети нема.  У всякому разі вона не озвучена. А у рф якраз мета хоть і тупа і примітивна, але вона є і вони до неї послідовно ідуть.

• Подобається 1

Санкт-Мариупольбург...

В новом выпуске "Масяни" Китай бомбит крупные города России, а Хрюндель и Масяня пытаются спастись от бомбежек в подвалах и метро.

Выпуск называется "Санкт-Мариубург".

В начале серии Хрюндель будит Масяню и сообщает ей, что ночью были взрывы в Москве, Петербурге, Нижнем Новгороде, Твери и других городах. Оказывается, это Китай решил "спасти РФ от нацизма". 

В подвале с детьми Хрюндель и Масяня читают новости об уничтожении исторических зданий, а по дороге домой видят тело соседки, а затем вся семья гибнет.

В конце происходящее оказывается сном, а Масяня извиняется, что мультфильм "получился несмешной".

1 час назад, nibond сказал:

Важко уявляю як томні дамиці іжирні пузаньки в спа-комплексах допомагають фронту. Навпаки, це деморалізує наших захисників і резервістів

Чим же вам ті спа так не догодили? 

Це якийсь "спа-геноцид" 

:umora:

• Подобається 1
  • Ха-Ха 2

40 минут назад, Avgust Vadim Poltava сказал:

Люди елементарно повинні бути впевнені

Хоча б та ж сама мобілізація зовсім не відповідає закону.

Не буду казати масштабно, але в моїй місцевості 80% мобілізованих зовсім не по тих нормах, які прописані в законі.

Люди бачать, що держава м'яко кажучи  хоче трохи обдурити і у відповідь поступають так само.

• Подобається 3
  • Переможемо 1

32 хвилини тому, ромео сказав:

Чим же вам ті спа так не догодили? 

Це якийсь "спа-геноцид" 

:umora:

Жаль, коли сповзають з теми один за одним. Комусь сталін спати не дає, у двері стукає, комусь, щоб бути героєм, дай обов'язково найкращу каску, а комусь жалко уклоністів.

А ворог тим часом готує більш масову ескалацію і в Залужного будуть проблеми як з чисельністю, так і з комплектацією особового складу. Тому він і видав той наказ.

А теза "дайте мені все і я буду героєм" не що інше як прихований уклонізм. Герої якраз там і потрібні де нічого не має, все про#обано і здато, ти не готовий, а країну захищати потрібно.

7 хвилин тому, nibond сказав:

Жаль, коли сповзають з теми один за одним. Комусь сталін спати не дає, у двері стукає, комусь, щоб бути героєм, дай обов'язково найкращу каску, а комусь жалко уклоністів.

А ворог тим часом готує більш масову ескалацію і в Залужного будуть проблеми як з чисельністю, так і з комплектацією. Тому він і видав той наказ.

А теза "дайте мені все і я буду героєм" не що інше як прихований уклонізм. Герої якраз там і потрібні де нічого не має, все про#обано і здато, ти не готовий, а країну захищати потрібно.

Дивані експерти, чому ви не на передку, хоча вказуєте що мають робити інші, щось міняти, треба починаючи з себе. :UA:

• Подобається 2

1 година тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

. Іти без екіперовки, без зброї, непідготовленому з

А хто не дає готуватись. Організовуйте самі військові навчання і тренуйтесь, а замість якоїсь гулянки придбай потрібну амуніцію. Благо слуги "організували" і є можливість все купити чи в Епіцентрі, чи на ринку.

Тетяна Чорновіл ще до війни самотужки підготувалась на оператора Стугни і з перших днів на фронті.

13 хвилин тому, Ворон сказав:

щось міняти, треба починаючи з себе. 

От почнемо з Вас.

Ви військовозобов'язаний, стоїте на обліку?

2 години тому, nibond сказав:

А Ви пропонуєте обороняти Україну як Альбер Лебрен Францію у 1940?

Точно не методами червоної армії, закидуючи м"ясом та кількістю. 

З однією умовою, що ця економіка перелаштована на воєнний стан.

З чого ви взяли? Економіка має бути різнопланова. Якщо економіка країни буде виробляти лише танки і снаряди, то в такій країні швидко закінчаться бажаючі жити і за неї воювати. 

Важко уявляю як томні дамиці іжирні пузаньки в спа-комплексах допомагають фронту.

У вас якась травма, пов"язана зі СПА салонами? Якщо їх закрити, то пузатенькі дядьки кудись зникнуть? Ви хочете, щоб всі пузатенькі виїхали із країни і в країні залишилися одна біднота? 

І марно надіятись, що уклоніст від військового обліку чесно платить податки. На 100 відсотків він і там уклоніст.

Це ви по собі рівняєте? Скільки податків заплатили за проданий мед? 

36 минут назад, nibond сказал:

Де тут я? :hmm:

39 хвилин тому, nibond сказав:

А ворог тим часом готує більш масову ескалацію і в Залужного будуть проблеми як з чисельністю, так і з комплектацією особового складу. Тому він і видав той наказ.

Пане Миколо. Ви такі палкі речі пишите. Можна взнати з якого окопу? 

Тому що у мене, із власного досвіду, є відчуття, що ви не військовозобов"язаний і особисто воювати не збираєтеся. Розвійте нарешті мої сумніви. 

• Подобається 1

26 хвилин тому, nibond сказав:

От почнемо з Вас.

Ви військовозобов'язаний, стоїте на обліку?

Мене воєнком обіцяв посадити, якщо я ще раз з'явлюсь на воєнкоматі, маю військову спеціальність, механік-водій бмп, в нас стрілочників нелюбили ніколи, а ви чому не написали відповідь на свої запитання? :hmm:

• Переможемо 1

теза "дайте мені все і я буду героєм" не що інше як прихований уклонізм. Герої якраз там і потрібні де нічого не має, все про#обано і здато, ти не готовий, а країну захищати потрібно.

Саме так. Якщо потрібні герої, то там вже все про#бано і здато. 

Коли система відлагоджена, героїзм не потрібен. Просто кожен професійно виконує свою справу. 

• Подобається 1

А хто не дає готуватись. Організовуйте самі військові навчання і тренуйтесь, а замість якоїсь гулянки придбай потрібну амуніцію.

Ви це серцозно? :hmm::hmm::hmm:

• Подобається 1

1 година тому, Sanich сказав:

Тому що у мене, із власного досвіду, є відчуття, що ви не військовозобов"язаний і особисто воювати не збираєтеся.

А ви що, хочете щоб пенсіонери і інваліди пішли воювати, а здорові чолов'яги  переймались "економікою."

Не виключено, що доведеться, я готовий. Вмерти чоловікові в бою набагато почесніше, ніж від болячок.

• Подобається 3

Тільки що, nibond сказав:

А ви що, хочете щоб пенсіонери і інваліди пішли воювати, а здорові чолов'яги  переймались "економікою."

Не виключено, що доведеться, я готовий. Вмерти чоловікові в бою набагато почесніше, ніж від болячок.

Отож бо. Самі грозні вояки і великі полководці із тих, хто воювати ніколи не піде. У москалів, до речі, аналогічно. 

• Подобається 4

9 хвилин тому, Sanich сказав:

Отож бо. Самі грозні вояки і великі полководці із тих, хто воювати ніколи не піде. У москалів, до речі, аналогічно. 

То послухай бійців з фронту. Хіба вони говорять інше.

А "ніколи" навіщо - ніколи не говори ніколи.

14 хвилин тому, nibond сказав:

То послухай бійців з фронту. Хіба вони говорять інше.

А "ніколи" навіщо - ніколи не говори ніколи.

Відповідь де, диванний експерт? 

• Sanich locked this тема
  • Sanich unlocked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...