Олександр К Опубликовано 16 января, 2025 Share Опубликовано 16 января, 2025 23 минуты назад, yu1986ra сказал: Ціну пакета до хліба не прив'яжеш Якщо за ті грощі що за пакет дадуть нічого не купишь то нащо продавати... То ми не вміємо продавати.... в якій ще галузі покупець кирує ціною.... Особисто в мене якщо нічого не зміниться глобально ціна пакета буде 2000 а сім'ї 3000 кількість коло 30 шт. Кожен рік ставлю високу ціну кожен рік продаю все що спланував... 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 16 января, 2025 Share Опубликовано 16 января, 2025 В 15.01.2025 в 11:59, msgarry сказал: Середина січня, а тема навіть не починалась. Безглузда розвага . 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Женя Ц. Опубликовано 16 января, 2025 Share Опубликовано 16 января, 2025 А хтось пробував почитати тему з перших повідомлень ? Зрозумієте настільки ніхрена не змінилось. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 16 января, 2025 Share Опубликовано 16 января, 2025 1 годину тому, Олександр К сказав: Якщо за ті грощі що за пакет дадуть нічого не купишь то нащо продавати... То ми не вміємо продавати.... в якій ще галузі покупець кирує ціною.... Особисто в мене якщо нічого не зміниться глобально ціна пакета буде 2000 а сім'ї 3000 кількість коло 30 шт. Кожен рік ставлю високу ціну кожен рік продаю все що спланував... Диктувати свою ціну можна якщо: Співвідношення пасічників які купують, значно більше ніж тих хто продає. І якщо є можливість не проданий пакет спрацювати на мед. 1 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 16 января, 2025 Share Опубликовано 16 января, 2025 2 години тому, Олександр К сказав: в якій ще галузі покупець кирує ціною... В любій , бо без цього немає ринку і економіки . Гроші -товар -гроші і так по колу . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 16 января, 2025 Share Опубликовано 16 января, 2025 36 минут назад, Конструктор сказал: Диктувати свою ціну можна якщо: Співвідношення пасічників які купують, значно більше ніж тих хто продає. І якщо є можливість не проданий пакет спрацювати на мед. Ця тема вже мабуть мільон раз обговорювалась тут... я так завжди роблю або за норм ціну або не продаю... Але норм ціна теж багато від чого залежить... Наприклад якщо б я жив десь далеко від великого міста то може ціна була б і меньша але за рахунок того що до мене клієнту треба ще доїхати... За ці роки завжди ставлю ціну ближче до максімальної і все продаю... Звичайно що продається за рахунок доброго спросу. Спрос є за рахунок того що місто велике і їхати до мене зручно... Та за рахунок того що продаю в перші числа травня коли ще не всі продають. Ну і звісно якщо колись не продам то у мене є куди поїхати на сонях та липу... типу план б. 1 минуту назад, blek-269 сказал: В любій , бо без цього немає ринку і економіки . Гроші -товар -гроші і так по колу . Навряд чи в магазині чи то на базарі можна прийти та купити щось за пів ціни... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 16 января, 2025 Share Опубликовано 16 января, 2025 11 хвилин тому, Олександр К сказав: Ця тема вже мабуть мільон раз обговорювалась тут... я так завжди роблю або за норм ціну або не продаю... Але норм ціна теж багато від чого залежить... Наприклад якщо б я жив десь далеко від великого міста то може ціна була б і меньша але за рахунок того що до мене клієнту треба ще доїхати... За ці роки завжди ставлю ціну ближче до максімальної і все продаю... Звичайно що продається за рахунок доброго спросу. Спрос є за рахунок того що місто велике і їхати до мене зручно... Та за рахунок того що продаю в перші числа травня коли ще не всі продають. Ну і звісно якщо колись не продам то у мене є куди поїхати на сонях та липу... типу план б. Навряд чи в магазині чи то на базарі можна прийти та купити щось за пів ціни... Не вірно В крамніці що себе поважає є такі ходи як скидки ( знали таке , бо Ви кажете що живете поряд з великим містом) Як що тавар не продається . І він може коштувать нижче чим купили . Бо він не потрібен і займае місце . І як що не купують то відають в організациї , а бо на смітник . Купувать вже мережа не буде цей товар . Інші можуть не зкидувать і не відавать зразу на смітник . Так що можна . А от як тавар не потрібній то хоч безплатно відай . З цього і іде попит . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 16 января, 2025 Share Опубликовано 16 января, 2025 6 минут назад, blek-269 сказал: Не вірно В крамніці що себе поважає є такі ходи як скидки ( знали таке , бо Ви кажете що живете поряд з великим містом) Я що тавар не продається . І він може коштувать нижче чим купили . Бо він не потрібен і займае місще . І як що не купують то відають в організациї , а бо на смітник . Купувать вже мережа не буде цей товар . Інші можуть не зкидувать і не відавать зразу на смітник . У нас теж є знижки кожного 20 травня ціни на пакети тають.... То треба встигнути продати до акції Та є в деяких магазинах схема припідняти ціну щоб потім зробити акцію... таке теж є... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 16 января, 2025 Share Опубликовано 16 января, 2025 29 хвилин тому, Олександр К сказав: Наприклад якщо б я жив десь далеко від великого міста то може ціна була б і меньша Наприклад в Мукачево, це ж далеко, то ціна точно була б значно менша. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 16 января, 2025 Share Опубликовано 16 января, 2025 4 хвилини тому, Олександр К сказав: У нас теж є знижки кожного 20 травня ціни на пакети тають.... То треба встигнути продати до акції Та є в деяких магазинах схема припідняти ціну щоб потім зробити акцію... таке теж є... Ну щож почитайте тоді ціну на мед і все зрозумієте Я вже писав що в нас капець прийшов бізнесу на мед . Я в тім році купував сім'ю за ціною матки , мєні було прикро купувати , я сказав що ціна не та ,продавець каже що дорого , тані кажу дешево і подвоїв ціну вартості . Отак зараз в нас іде бізнес . Да і мед продається так що нікому не потрібен . Так скільки буде коштувать Ваші пакети ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 16 января, 2025 Share Опубликовано 16 января, 2025 1 час назад, blek-269 сказал: Ну щож почитайте тоді ціну на мед і все зрозумієте Я вже писав що в нас капець прийшов бізнесу на мед . Я в тім році купував сім'ю за ціною матки , мєні було прикро купувати , я сказав що ціна не та ,продавець каже що дорого , тані кажу дешево і подвоїв ціну вартості . Отак зараз в нас іде бізнес . Да і мед продається так що нікому не потрібен . Так скільки буде коштувать Ваші пакети ? Мої пакети будуть коштувати або 2.т. або поїдуть на мед.... я оптіміст який має як це все пережити... ( є ще одна робота) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 16 января, 2025 Share Опубликовано 16 января, 2025 1 час назад, Конструктор сказал: Наприклад в Мукачево, це ж далеко, то ціна точно була б значно менша. Ви все вірно зрозуміли... Так воно у нас і працює.... Один місцевий Олег їде кудись туди.... бере там пакети і вже у нас продає по 1700- 1800 грн. Він привозить їх зазвичай десь 5-6 травня.... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
дедмазай Опубликовано 16 января, 2025 Share Опубликовано 16 января, 2025 По факту 1200гр не більше по продати. Хотіти можна і 2к гривень. По рекламі буде 1500 гр середня . Може і 1800 гр без реклами . Така думка . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 18 января, 2025 Share Опубликовано 18 января, 2025 16.01.2025 в 23:30, Олександр К сказав: Мої пакети будуть коштувати або 2.т. або поїдуть на мед.... я оптіміст який має як це все пережити... ( є ще одна робота) А якже ціна на мед ? Не задешево , бо тут на форумі пишуть дешево купують . І як це тоді понять ? По працюе за дешево і ще піду на другу роботу . А я для себе зробив для душі трошки , а горба мені не потрібно , економіка так працюе Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 25 января, 2025 Share Опубликовано 25 января, 2025 В 16.01.2025 в 20:56, Конструктор сказал: Наприклад в Мукачево, це ж далеко, то ціна точно була б значно менша. Мукачево , Виноградово там навпаки гарні пакети дорожчі бо вони переважно продаються на 14-10 днів раніше від горних районів чи тих же чернівців. іванофранківщини.. по факту ти купуєш сім'ю. до прикладу прошлого року то там з 10 квітня вже торгували пакетами 15 вже торгівля по повній . 4 печатки + струс. ну а в нас в сім'ях на 10-15 квітня коли в зимку підуть слабенькі то +- так само розплоду і то різновікового. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ромео Опубликовано 17 марта, 2025 Share Опубликовано 17 марта, 2025 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Павло Михайлович Опубликовано 17 марта, 2025 Share Опубликовано 17 марта, 2025 ціна пакетів 1100- 2000, майже всюди присутній торг. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Євгешка Опубликовано 25 апреля, 2025 Share Опубликовано 25 апреля, 2025 Сьогодні товариш взяв 6 пакетів 3+1 +1 струс по 1200 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 31 июля, 2025 Share Опубликовано 31 июля, 2025 Мені інтересно пакети на слідуючий рік будуть актуальні Щось тишина , як воно без акації і соняху , 30 кг меду за пакет А то з рубубу щось заклинило уже місяць 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 31 июля, 2025 Share Опубликовано 31 июля, 2025 28 минут назад, AVA сказал: Мені інтересно пакети на слідуючий рік Дожити спочатку треба , і нам і бджолам , до весни , а там будем їхали - будем бачили . 4 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 31 июля, 2025 Share Опубликовано 31 июля, 2025 35 хвилин тому, AVA сказав: Мені інтересно пакети на слідуючий рік будуть актуальні Щось тишина , як воно без акації і соняху , 30 кг меду за пакет Цього року в багатьох сім'ї не дали 30, то що там за пакети говорити. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 31 июля, 2025 Share Опубликовано 31 июля, 2025 52 минуты назад, В 361 сказал: Дожити спочатку треба , і нам і бджолам , до весни , а там будем їхали - будем бачили . 47 минут назад, Конструктор сказал: Цього року в багатьох сім'ї не дали 30, то що там за пакети говорити. Чисто математика про смисл бджіл взагалі Меду фактично толком немає уже третій рік , цей третій капець в деяких регіонах зовсім По пакетах як раз було видно розвиток пасік Цей рік хто купляв пакети в південних регіонах то з весни кормити , а в зиму це не пару кіло Я взагалі не розумів навіщо були пакети , як видно було що акація полусуха була з самого початку І ріпак не у всіх був , це вже цукор , 2020 недавно був без акації і кормили , напевно забули 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 31 июля, 2025 Share Опубликовано 31 июля, 2025 1 час назад, AVA сказал: Мені інтересно пакети на слідуючий рік будуть актуальні Щось тишина , як воно без акації і соняху , 30 кг меду за пакет А то з рубубу щось заклинило уже місяць звісно пасічники трохи почнуть рахувати . при наймні повинні вже починати.. але через 2-4-6 місяців почнуть бджоли десь зникати .. тай в кого ще залишились гроші щось будуть купувати .. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 31 июля, 2025 Share Опубликовано 31 июля, 2025 8 годин тому, Конструктор сказав: Цього року в багатьох сім'ї не дали 30, то що там за пакети говорити. В нас пакети не купують, бо зазвичай цифра біля 20-и. А цьогоріч мої сусіди вже накачали 4 відра з 25 зимувалих і 2,5 з 15 може ще по 2 відра качнуть. Кількість сімей за літо в них не зменшується лиш за рахунок впійманих чужих роїв. Один з них вже продає одну з двох платформу з пустими вуликами, ще 30-40 пустих лежаків на землі стоїть. В третього сусіда за два роки з 40 лишилось 2 сім'ї і весною ще два рої прилетіли (немає бджіл проте є платформа). Люди вже трохи наїлись бджільництвом 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Олександр К Опубликовано 31 июля, 2025 Share Опубликовано 31 июля, 2025 23 минуты назад, yu1986ra сказал: Люди вже трохи наїлись бджільництвом У нас навпаки .... 2000 грн./пакет аж бігом.... продав все що хотів без реклами і продав би ще в два рази більше якби було що.... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.