Перейти к содержанию

Ціна пакетів в наступному сезоні

Рекомендуемые сообщения

23 минуты назад, yu1986ra сказал:

Ціну пакета до хліба не прив'яжеш

Якщо за ті грощі що за пакет дадуть нічого не купишь то нащо продавати...

То ми не вміємо продавати.... в якій ще галузі покупець кирує ціною....

Особисто в мене якщо нічого не зміниться глобально ціна пакета буде 2000 а сім'ї 3000 кількість коло 30 шт. 

Кожен рік ставлю високу ціну кожен рік продаю все що спланував... 

В 15.01.2025 в 11:59, msgarry сказал:

Середина січня, а тема навіть не починалась. 

Безглузда розвага .

А хтось пробував почитати тему з перших повідомлень ?

Зрозумієте настільки ніхрена не змінилось.

1 годину тому, Олександр К сказав:

Якщо за ті грощі що за пакет дадуть нічого не купишь то нащо продавати...

То ми не вміємо продавати.... в якій ще галузі покупець кирує ціною....

Особисто в мене якщо нічого не зміниться глобально ціна пакета буде 2000 а сім'ї 3000 кількість коло 30 шт. 

Кожен рік ставлю високу ціну кожен рік продаю все що спланував... 

Диктувати свою ціну можна якщо: Співвідношення пасічників які купують, значно більше ніж тих хто продає. І якщо є можливість не проданий пакет спрацювати на мед.:IMHO:

• Подобається 1
  • Сумно 1
  • 100% 2

2 години тому, Олександр К сказав:

в якій ще галузі покупець кирує ціною...

В любій , бо без цього немає ринку  і економіки . Гроші -товар -гроші і так по колу .

36 минут назад, Конструктор сказал:

Диктувати свою ціну можна якщо: Співвідношення пасічників які купують, значно більше ніж тих хто продає. І якщо є можливість не проданий пакет спрацювати на мед.:IMHO:

Ця тема вже мабуть мільон раз обговорювалась тут... я так завжди роблю або за норм ціну або не продаю... Але норм ціна теж багато від чого залежить:IMHO:...

Наприклад якщо б я жив десь далеко від великого міста то може ціна була б і меньша але за рахунок того що до мене клієнту треба ще доїхати...:IMHO:

За ці роки завжди ставлю ціну ближче до максімальної і все продаю... Звичайно що продається за рахунок доброго спросу. Спрос є за рахунок того що місто велике і їхати до мене зручно... Та за рахунок того що продаю в перші числа травня коли ще не всі продають.

Ну і звісно якщо колись не продам то у мене є куди поїхати на сонях та липу... типу план б.:umora:

1 минуту назад, blek-269 сказал:

В любій , бо без цього немає ринку  і економіки . Гроші -товар -гроші і так по колу .

Навряд чи в магазині чи то на базарі можна прийти та купити щось за пів ціни...:IMHO:

11 хвилин тому, Олександр К сказав:

Ця тема вже мабуть мільон раз обговорювалась тут... я так завжди роблю або за норм ціну або не продаю... Але норм ціна теж багато від чого залежить:IMHO:...

Наприклад якщо б я жив десь далеко від великого міста то може ціна була б і меньша але за рахунок того що до мене клієнту треба ще доїхати...:IMHO:

За ці роки завжди ставлю ціну ближче до максімальної і все продаю... Звичайно що продається за рахунок доброго спросу. Спрос є за рахунок того що місто велике і їхати до мене зручно... Та за рахунок того що продаю в перші числа травня коли ще не всі продають.

Ну і звісно якщо колись не продам то у мене є куди поїхати на сонях та липу... типу план б.:umora:

Навряд чи в магазині чи то на базарі можна прийти та купити щось за пів ціни...:IMHO:

Не вірно :hi: В крамніці що себе поважає є такі ходи як скидки ( знали таке , бо Ви кажете що живете поряд з великим містом)  Як що тавар не продається . І він може коштувать нижче чим купили . Бо він не потрібен і займае місце . І як що не купують то відають в організациї , а бо на смітник . Купувать вже мережа не буде цей товар . Інші можуть не зкидувать і не відавать зразу на смітник . 

Так що можна . А от як тавар не потрібній то хоч безплатно відай . З цього і іде попит . 

6 минут назад, blek-269 сказал:

Не вірно :hi: В крамніці що себе поважає є такі ходи як скидки ( знали таке , бо Ви кажете що живете поряд з великим містом)  Я що тавар не продається . І він може коштувать нижче чим купили . Бо він не потрібен і займае місще . І як що не купують то відають в організациї , а бо на смітник . Купувать вже мережа не буде цей товар . Інші можуть не зкидувать і не відавать зразу на смітник . 

У нас теж є знижки кожного 20 травня ціни на пакети тають....:umora:

То треба встигнути продати до акції:umora:

Та є в деяких магазинах схема припідняти ціну щоб потім зробити акцію... таке теж є...

29 хвилин тому, Олександр К сказав:

Наприклад якщо б я жив десь далеко від великого міста то може ціна була б і меньша

Наприклад в Мукачево, це ж далеко, то ціна точно була б значно менша.:umora:

4 хвилини тому, Олександр К сказав:

У нас теж є знижки кожного 20 травня ціни на пакети тають....:umora:

То треба встигнути продати до акції:umora:

Та є в деяких магазинах схема припідняти ціну щоб потім зробити акцію... таке теж є...

:hmm:Ну щож почитайте тоді ціну на мед і все зрозумієте :wave: 

Я вже писав що в нас капець прийшов бізнесу на мед . Я в тім році купував сім'ю за ціною матки , мєні було прикро купувати , я сказав що ціна не та ,продавець каже що дорого , тані кажу дешево і подвоїв ціну вартості . Отак зараз в нас іде бізнес . Да і мед продається так що нікому не потрібен . Так скільки буде коштувать Ваші пакети ? 

1 час назад, blek-269 сказал:

:hmm:Ну щож почитайте тоді ціну на мед і все зрозумієте :wave: 

Я вже писав що в нас капець прийшов бізнесу на мед . Я в тім році купував сім'ю за ціною матки , мєні було прикро купувати , я сказав що ціна не та ,продавець каже що дорого , тані кажу дешево і подвоїв ціну вартості . Отак зараз в нас іде бізнес . Да і мед продається так що нікому не потрібен . Так скільки буде коштувать Ваші пакети ? 

Мої пакети будуть коштувати або 2.т. або поїдуть на мед.... я оптіміст який має як це все пережити... ( є ще одна робота:umora:)

1 час назад, Конструктор сказал:

Ви все вірно зрозуміли...:umora: Так воно у нас і працює.... Один місцевий Олег їде кудись туди.... бере там пакети і вже у нас продає по 1700- 1800 грн. Він привозить їх зазвичай десь 5-6 травня....:umora:

По факту 1200гр не більше по продати.  Хотіти можна і 2к гривень. 

По рекламі буде 1500 гр середня . Може і 1800 гр без реклами . Така думка .

16.01.2025 в 23:30, Олександр К сказав:

Мої пакети будуть коштувати або 2.т. або поїдуть на мед.... я оптіміст який має як це все пережити... ( є ще одна робота:umora:)

А якже ціна на мед ? Не задешево , бо тут на форумі пишуть дешево купують . І як це тоді понять ? :wave:  По працюе за дешево і ще піду на другу роботу :).

А я для себе зробив для душі трошки , а горба мені не потрібно , економіка так працюе :hi:

В 16.01.2025 в 20:56, Конструктор сказал:

Мукачево , Виноградово  там навпаки гарні пакети  дорожчі  бо вони переважно продаються на 14-10 днів раніше від горних районів чи тих же чернівців. іванофранківщини..  по факту ти купуєш сім'ю. до прикладу прошлого року то там з 10 квітня вже торгували пакетами 15 вже торгівля по повній .  4 печатки + струс.   ну а в нас в сім'ях на 10-15 квітня  коли в зимку підуть слабенькі то +- так само розплоду і то різновікового. 

• 1 month later...

ціна пакетів 1100- 2000, майже всюди присутній торг.

• 1 month later...

Сьогодні товариш взяв 6 пакетів 3+1 +1 струс по 1200

• 3 months later...

Мені інтересно пакети на слідуючий рік будуть актуальні:hmm:

Щось тишина , як воно без акації і соняху , 30 кг меду за пакет :hmm:

А то з рубубу щось заклинило уже місяць :umora:

28 минут назад, AVA сказал:

Мені інтересно пакети на слідуючий рік

Дожити спочатку треба , і нам і бджолам  , до весни , а там будем їхали - будем бачили ;).

35 хвилин тому, AVA сказав:

Цього року в багатьох сім'ї не дали 30, то що там за пакети говорити.

52 минуты назад, В 361 сказал:

Дожити спочатку треба , і нам і бджолам  , до весни , а там будем їхали - будем бачили ;).

47 минут назад, Конструктор сказал:

Чисто математика про смисл бджіл взагалі 

Меду фактично толком немає уже третій рік , цей третій капець в деяких регіонах зовсім

По пакетах як раз було видно розвиток пасік 

Цей рік хто купляв пакети в південних регіонах то з весни кормити , а в зиму це не пару кіло :hmm:

Я взагалі не розумів навіщо були пакети , як видно було що акація полусуха була з самого початку І ріпак не у всіх був , це вже цукор , 2020 недавно був без акації і кормили , напевно забули :hmm:

1 час назад, AVA сказал:

А то з рубубу щось заклинило уже місяць :umora:

звісно пасічники трохи почнуть рахувати . при наймні повинні вже починати.. але  через 2-4-6 місяців почнуть бджоли десь зникати :dntknw:.. тай в кого ще залишились гроші щось будуть купувати ..

8 годин тому, Конструктор сказав:

В нас пакети не купують, бо зазвичай цифра біля 20-и. А цьогоріч мої сусіди вже накачали 4 відра з 25 зимувалих і 2,5 з 15 може ще по 2 відра качнуть. Кількість сімей за літо в них не зменшується лиш за рахунок впійманих чужих роїв. Один з них вже продає одну з двох платформу з пустими вуликами, ще 30-40 пустих лежаків на землі стоїть.

В третього сусіда за два роки з 40 лишилось 2 сім'ї і весною ще два рої прилетіли (немає бджіл проте є платформа:umora:).

Люди вже трохи наїлись бджільництвом:IMHO:

23 минуты назад, yu1986ra сказал:

Люди вже трохи наїлись бджільництвом:IMHO:

У нас навпаки .... 2000 грн./пакет аж бігом.... продав все що хотів без реклами і продав би ще в два рази більше якби було що....

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...