miro Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Запрошую форумчан На ТочкУ, надати свої пропозиції щодо зустрічі в 2020 році. Перш , аніж створити дану тему я як завжди останні 4 роки пропоную зустрітись у Львові на базі відпочинку Бухта Вікінгів, но цього річ я не подаватиму пропозицію зустрічі на БВ у Львові, а в м. Буча Київської області. Усі деталі я сповіщу, наперед хочу сказати, що ціни помірковані і вище за Бухту Вікінгів не виходитимуть, але для цього мені потрібний помічник бажано з цього міста. Мова йде про навчальний центр УКРПОШТИ. Для вашого перегляду ціни на номери https://zelenabucha.com.ua/nomer-price/ Щодо харчування вечеря бджолярів точка обійдеться в 200грн. https://zelenabucha.com.ua/restoran/ Оренда конференц залу 2000грн. https://zelenabucha.com.ua/conferenz-hotel/ Тут є BBQ парк, безплатна стоянка автомобілів, альтанки та дитячі майданчики https://zelenabucha.com.ua/bbq-park/ З ЖД вокзалу м. Києва 30 хвилин громадським транспортом, а машинами вуйко навігатор швидко вас приведе. На карті https://zelenabucha.com.ua/contact/ Як вам така пропозиція. Буча так .......????? що скажете 10 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VВиталий Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 На яку дату плануєте? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted January 23, 2020 Author Share Posted January 23, 2020 16 хвилин тому, VВиталий сказав: На яку дату плануєте? я це хотів би обговорити з форумчанами та адміністрацію того закладу 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VВиталий Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Дякую. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 1 година тому, miro сказав: Запрошую форумчан На ТочкУ, надати свої пропозиції щодо зустрічі в 2020 році. Перш , аніж створити дану тему я як завжди останні 4 роки пропоную зустрітись у Львові на базі відпочинку Бухта Вікінгів, но цього річ я не подаватиму пропозицію зустрічі на БВ у Львові, а в м. Буча Київської області. Усі деталі я сповіщу наперед хочу сказати, що ціни помірковані і вище за Бухту Вікінгів не виходитимуть, але для цього мені потрібний помічник бажано з цього міста. Мова йде про навчальний центр УКРПОШТИ. Для вашого перегляду ціни на номери https://zelenabucha.com.ua/nomer-price/ Щодо харчування вечеря бджолярів точка обійдеться в 200грн. https://zelenabucha.com.ua/restoran/ Оренда конференц залу 2000грн. З ЖД вокзалу м. Києва 30 хвилин громадським транспортом, а машинами вуйко навігатор швидко вас приведе. Як вам така пропозиція. Буча так .......????? що скажете Бував я там колись, але вже давненько. Правда був без ночівки . Проводила облукрпошта там свій захід, якщо це там... У всякому разі - Київ поближче ж й до георгафічного центру. Та й склозавод там є, кому що для ШО маток потрібно... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted January 23, 2020 Author Share Posted January 23, 2020 6 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: Бував я там колись, але вже давненько. Правда був без ночівки . Проводила облукрпошта там свій захід, якщо це там... У всякому разі - Київ поближче ж й до георгафічного центру. Та й склозавод там є, кому що для ШО маток потрібно... Я щойно повернувся звідти з наради, скажу, що умови прості, але приємно вразило , це чистота та порядок, і головне запит для проведення конференцій даний заклад повністью задовільняє, якщо домовитись за дату, можна надати пропозицію на голосування 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лавр Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 19 годин тому, miro сказав: Я щойно повернувся звідти з наради, скажу, що умови прості, але приємно вразило , це чистота та порядок, і головне запит для проведення конференцій даний заклад повністью задовільняє, якщо домовитись за дату, можна надати пропозицію на голосування результат до якого терміну потрібен? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted January 24, 2020 Author Share Posted January 24, 2020 17 хвилин тому, Лавр сказав: результат до якого терміну потрібен? не целком зрозумів Вашого питання, як кажуть мої друзі гуцули Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted January 24, 2020 Author Share Posted January 24, 2020 Друзі! З ваших дзвінків я розумію, що склалась думка , що це я організовую дану зустріч, зразу скажу, я лише співорганізатор, всі лаври бажаючому києвлянену , я співпрацюватиму, лише вказав на можливість, до речі готель Феофанія теж готов надати помірну ціну, але це Київ, но ціна від 350-900 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted January 24, 2020 Author Share Posted January 24, 2020 Києвляни, києвляночки запрошую вас організувати Зустріч 2020, я ваш помічник 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudakov Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 1 час назад, miro сказал: до речі готель Феофанія теж готов надати помірну ціну, але це Київ, но ціна від 350-900 А конференц зал там є ? 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 23 минуты назад, rudakov сказал: А конференц зал там є ? А рюмочная ? 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted January 24, 2020 Author Share Posted January 24, 2020 43 хвилини тому, rudakov сказав: А конференц зал там є ? аж три 20 хвилин тому, Мико сказав: А рюмочная ? ображаєте, та звичайно є, все для нас ресторан -кафе КОЗЕЛ, не в образу но фантазія у власника ще та, але готують@Мико ось інформація про козла, що в одному будинку з Феофанією https://objor.com/4655-u-kozla.html 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергей Тюркин Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 В 23.01.2020 в 19:56, miro сказал: , можна надати пропозицію на голосування Голосуй не голосуй -- всё равно других вариантов на данный момент нету .. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 1 минуту назад, Сергей Тюркин сказал: Голосуй не голосуй -- всё равно других вариантов на данный момент нету .. Почему нету Есть вариант Дома остаться 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted January 24, 2020 Author Share Posted January 24, 2020 2 хвилини тому, Сергей Тюркин сказав: Голосуй не голосуй -- всё равно других вариантов на данный момент нету .. так може подадуть, я запропонував, бо завжди многі аргоментують, ось якби це в Києві було то було б 10000 форумчан, і ось вам нагода. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 9 хвилин тому, miro сказав: так може подадуть, я запропонував, бо завжди многі аргоментують, ось якби це в Києві було то було б 10000 форумчан, і ось вам нагода. Так розумію, варіанту в Бухті Вікінгів цього року небуде? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudakov Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 30 минут назад, Мико сказал: А рюмочная ? Якщо там немає рюмочної - то все провалено автоматично. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted January 24, 2020 Author Share Posted January 24, 2020 9 хвилин тому, rudakov сказав: Якщо там немає рюмочної - то все провалено автоматично. не шліпайте, у верху я подав ресторан- кафе, ціни там помірковані, Ваш настрій в даній темі бачу лиш щоб флудити. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лавр Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 1 година тому, miro сказав: так може подадуть, я запропонував, бо завжди многі аргоментують, ось якби це в Києві було то було б 10000 форумчан, і ось вам нагода. нажаль, можливо і ні, Ви не з Києва. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Елена Щербань Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 2 часа назад, rudakov сказал: А конференц зал там є ? Давай организовывай. Ты же столичный. А мы подтянемся. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вадім Полтава Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 1 час назад, miro сказал: не шліпайте, у верху я подав ресторан- кафе, ціни там помірковані, Ваш настрій в даній темі бачу лиш щоб флудити. Та чому ж. Ігор наче з Києва. Якшо рюмочна є, то може й організує все у лучшом відє. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 1 година тому, rudakov сказав: Якщо там немає рюмочної - то все провалено автоматично. А мед-вино то у кожного є про запас. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted January 24, 2020 Author Share Posted January 24, 2020 4 хвилини тому, Вадім Полтава сказав: Та чому ж. Ігор наче з Києва. Якшо рюмочна є, то може й організує все у лучшом відє. Будьласка, я лише допоможу тим, що зможу, досвід і напрацювання є, лише треба бажаючого, який серйозно займеться роботою, та й там робити то нічого 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudakov Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 34 минуты назад, miro сказал: Будьласка, я лише допоможу тим, що зможу, досвід і напрацювання є, лише треба бажаючого, який серйозно займеться роботою, та й там робити то нічого Тільки флуд, тільки флуд. Записали вже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts