Сергій_88 Опубликовано 19 мая, 2020 Share Опубликовано 19 мая, 2020 Доброго дня. А зустріч планується? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 22 мая, 2020 Share Опубликовано 22 мая, 2020 В 19.05.2020 в 14:41, Сергій_88 сказал: Доброго дня. А зустріч планується? Возможно .. Каховка в принципе так же интересное место. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
uam_63 Опубликовано 22 мая, 2020 Share Опубликовано 22 мая, 2020 Возможно .. Каховка в принципе так же интересное место.Я небув ще в каховці.Надіслано від мого SM-A520F, використовуючи Tapatalk Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Надія Опубликовано 22 мая, 2020 Share Опубликовано 22 мая, 2020 5 часов назад, uam_63 сказал: 7 часов назад, Сергей Тюркин сказал: Возможно .. Каховка в принципе так же интересное место. Я небув ще в каховці. Як не були? Вона ж у Вас у профілі вказана. От і поїдемо до Вас Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
uam_63 Опубликовано 22 мая, 2020 Share Опубликовано 22 мая, 2020 Як не були? Вона ж у Вас у профілі вказана. От і поїдемо до ВасПрочитав щераз профіль непомітив.Надіслано від мого SM-A520F, використовуючи Tapatalk Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 22 мая, 2020 Share Опубликовано 22 мая, 2020 7 годин тому, Сергей Тюркин сказав: Возможно .. Каховка в принципе так же интересное место. Біля Каховки є Асканія-Нова, куди я мрію потрапити вже років 15. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Надія Опубликовано 22 мая, 2020 Share Опубликовано 22 мая, 2020 25 минут назад, uam_63 сказал: Прочитав щераз профіль непомітив. Вибачте, будь ласка, тоне Ви у Каховці, а Сергій_88. Який запитував чи плануться зустріч. От такий ляп Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 23 мая, 2020 Share Опубликовано 23 мая, 2020 В 22.05.2020 в 14:38, Sanich сказал: Біля Каховки є Асканія-Нова, куди я мрію потрапити вже років 15. Красивое место. Посчастливилось мне там побывать в 2017 году. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 27 июля, 2020 Автор Share Опубликовано 27 июля, 2020 Ну що друзі форумчани ніхто не бере на себе організацію зустрічі 2020? Мабуть в п'ятий раз вже буде, тож оголошую намір провести захід зустрічі форумчан з 18 по 20 або 25 по 27 вересня на Бухті Вікінгів місто Львів, точну дату скажу коли сам отримаю відповідь, ціни на проживання майже ті самі, програму зустрічі зміню, тобто субота конференція з 10:00 до 14:00, з 15:00 обід плавно переходящий в вечерю, вечеря радше буде не великими групами дві три альтанки. Відносно бронювання буду добиватись щоб кошти всі були повернуті у разі форс мажору, тобто посилення карантину , чи погане самопочуття за два дні до зустрічі.Тож скоро надам конкретну пропозицію.Великої кількості не сподіваюсь але на прохання (трудящихся)наших форумчан маю відреагувати. 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 27 июля, 2020 Автор Share Опубликовано 27 июля, 2020 там класно 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
uam_63 Опубликовано 28 июля, 2020 Share Опубликовано 28 июля, 2020 Ну що друзі форумчани ніхто не бере на себе організацію зустрічі 2020? Мабуть в п'ятий раз вже буде, тож оголошую намір провести захід зустрічі форумчан з 18 по 20 або 25 по 27 вересня на Бухті Вікінгів місто Львів, точну дату скажу коли сам отримаю відповідь, ціни на проживання майже ті самі, програму зустрічі зміню, тобто субота конференція з 10:00 до 14:00, з 15:00 обід плавно переходящий в вечерю, вечеря радше буде не великими групами дві три альтанки. Відносно бронювання буду добиватись щоб кошти всі були повернуті у разі форс мажору, тобто посилення карантину , чи погане самопочуття за два дні до зустрічі.Тож скоро надам конкретну пропозицію.Великої кількості не сподіваюсь але на прохання (трудящихся)наших форумчан маю відреагувати.Пакую чемодани , копаю картоплю.Надіслано від мого SM-A520F, використовуючи Tapatalk 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 29 июля, 2020 Автор Share Опубликовано 29 июля, 2020 Все дата узгоджена на 25 по 27 вересня, готую пропозицію по заходу. 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 29 июля, 2020 Share Опубликовано 29 июля, 2020 4 часа назад, miro сказал: Все дата узгоджена на 25 по 27 вересня, готую пропозицію по заходу. Если будет самолёт из Харькова, летим. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Pchelnik 2 Опубликовано 29 июля, 2020 Share Опубликовано 29 июля, 2020 4 часа назад, miro сказал: Все дата узгоджена на 25 по 27 вересня, готую пропозицію по заходу. А как же Корона?.. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
uam_63 Опубликовано 29 июля, 2020 Share Опубликовано 29 июля, 2020 А как же Корона?..Оця Надіслано від мого SM-A520F, використовуючи Tapatalk 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 30 июля, 2020 Автор Share Опубликовано 30 июля, 2020 17 годин тому, Pchelnik 2 сказав: А как же Корона?.. якось так Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 31 июля, 2020 Автор Share Опубликовано 31 июля, 2020 сьогодні засідає спеціальна комісія по виділенню карантинних зон, тож ще не виключено, що бажання провести зустріч у Львові може бути не реалізованим. http://day.kyiv.ua/uk/news/310720-moz-sogodni-ukrayinu-podilyat-na-chotyry-karantynni-zony Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 1 августа, 2020 Автор Share Опубликовано 1 августа, 2020 мабуть все закінчилось з організацією заходу, Львівську область поділили на зони Пустомитівський район в помаранчевій зоні, база відпочинку відноситься до цього району, далі https://portal.lviv.ua/news/2020/07/31/lvivshchyna-potrapyla-do-pomaranchevoi-zony-karantynu-shcho-tse-oznachaie?fbclid=IwAR20i3MzbrAv14Dmms8RBcxKUrFDdOHg3FZH3eHv_buS6E1khE9SKWJSzPc Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
uam_63 Опубликовано 20 августа, 2020 Share Опубликовано 20 августа, 2020 І що там з розподілами зон, кожен тиждень міняється?А то я вже технологію вивчаю бочка забрусу чекає ? Надіслано від мого SM-A520F, використовуючи Tapatalk 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 11 сентября, 2020 Автор Share Опубликовано 11 сентября, 2020 і от наш район, та сусідній до якого прив'язана Бухта Вікінгів , з понеділка в червоній зоні, тобто чекаємо ,коли в усіх буде міцне здоров'я, і зустріч з ініціюємо зимою, може але хотілось би щоб получилось. Тож будьте здорові, і нехай ніяка зараза не зашкодить ВАМ та ВАШИМ РІДНИМ і БЛИЗЬКИМ 9 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
miro Опубликовано 11 сентября, 2020 Автор Share Опубликовано 11 сентября, 2020 здибав нинька в інтернеті гуляли 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 25 июля, 2021 Share Опубликовано 25 июля, 2021 А що...., цього року нічого навіть не планується..? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 22 сентября, 2021 Share Опубликовано 22 сентября, 2021 25.07.2021 в 23:00, Бджолопотам сказав: А що...., цього року нічого навіть не планується..? Карантинні обмеження Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
davolodya Опубликовано 22 сентября, 2021 Share Опубликовано 22 сентября, 2021 25.07.2021 в 23:00, Бджолопотам сказав: А що...., цього року нічого навіть не планується..? 3 години тому, rudakov сказав: Карантинні обмеження Хто хотів - зустрічається, 24-26 вересня 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 22 сентября, 2021 Share Опубликовано 22 сентября, 2021 2 години тому, davolodya сказав: Хто хотів - зустрічається, 24-26 вересня Що буде 24-26го вересня? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.