rudakov Опубликовано 26 декабря, 2017 Share Опубликовано 26 декабря, 2017 Только что, nibond сказал: І як це зробити? а шо тут тяжкого ? на форумі Ви особисто подібну інформацию на форумі все вказали , а якщо Вам зірочку дати за те що про сусіда дасте інформацію ? 3 минуты назад, nibond сказал: Він матиме юридичну силу? Ні, це просто сайт, який не повинна фінансути держава Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 26 декабря, 2017 Share Опубликовано 26 декабря, 2017 2 хвилини тому, rudakov сказав: якщо Вам зірочку дати за те що про сусіда дасте інформацію ? а якщо зірочку захочуть декілька сусідів і всі подадуть протилежні дані? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yurasaver Опубликовано 26 декабря, 2017 Share Опубликовано 26 декабря, 2017 16 минут назад, rudakov сказал: Дуже просто, треба створити альтернативний реєстр пасік, де не потрібно здавати чи отримувати якісь документи, тобто цифровий. Де інформацію можуть вносити не тільки власники але і інши люди, в кожному селі пасічники друг друга знают, а за внесення інформації користувачеві = рейтинг (стимул вносити інформацимю про коллег), на основі цих даних можно уже побудувати карти пасік, карту порід, ......., головам відповідних ГО дати необхідні права для підтвердження інформації. Треба зробити так щоб усім було цікаво вносити свої дані про свої пасіки, матководи вписували скільки маток продали, скільки пакетів, в який регіон, тоді такі дані будуть корисні всім!!!! навіщо створювати велосипед. Вже така карта є http://apiarymap.com. Вносьте туди свою пасіку та сусідські (правда є питання стосовно законності) може і інші візьмуть приклад..... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 26 декабря, 2017 Share Опубликовано 26 декабря, 2017 7 минут назад, nibond сказал: а якщо зірочку захочуть декілька сусідів і всі подадуть протилежні дані? А 100% данних ніхто дати не може, реєстр то не офіційний. Перевірку правдивості данних можна покласти на модераторів ресурсу. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 26 декабря, 2017 Share Опубликовано 26 декабря, 2017 10 минут назад, yurasaver сказал: може і інші візьмуть приклад. Якщо страшно - ставите свої вулики в погріб а літки в вентиляцію виводити Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yurasaver Опубликовано 26 декабря, 2017 Share Опубликовано 26 декабря, 2017 2 минуты назад, rudakov сказал: Якщо страшно - ставите свої вулики в погріб а літки в вентиляцію виводити мої там є Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 26 декабря, 2017 Share Опубликовано 26 декабря, 2017 Тільки що, rudakov сказав: А 100% данних ніхто дати не може, реєстр то не офіційний. Перевірку правдивості данних можна покласти на модераторів ресурсу. Так це не реєстр, це лиш певна інформація, до того ж, не повна і не достовірна. Як любу інформацію її можна якось з користю використати, але вона не має ніякої юридичної сили. А якщо ми хочемо цивілізованих відносин з державою, то доведеться легалізовуватись, тобто, реєстр. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 26 декабря, 2017 Share Опубликовано 26 декабря, 2017 35 хвилин тому, rudakov сказав: а не треба надавати інформацію за скільки продав і кому кокретно (якщо покупець проти) а лице кількість без цін Я не це мав на увазі. Я говорю за платні паспорти пасіки, платні реєстри, платні номерки на вулики і т.д. Там де платно я вступлю в останню чергу, тому що платно=корупція=викручування рук і кишень! Ось про що я кажу коли маю на увазі гроші. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
rudakov Опубликовано 26 декабря, 2017 Share Опубликовано 26 декабря, 2017 1 минуту назад, Mihail-ves сказал: Я не це мав на увазі. Я говорю за платні паспорти пасіки, платні реєстри, платні номерки на вулики і т.д. Там де платно я вступлю в останню чергу, тому що платно=корупція=викручування рук і кишень! Ось про що я кажу коли маю на увазі гроші. Ресурс такий має бути безкоштовним, максимум фінансуються за рахунок ГО 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 26 декабря, 2017 Share Опубликовано 26 декабря, 2017 51 хвилину тому, rudakov сказав: Ні, це просто сайт, який не повинна фінансути держава А чому б і ні. Чим Вас не влаштовують кошти з держбюджету, це ж буде та допомога держави, про яку ми весь час мріємо? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
kontroler Опубликовано 26 декабря, 2017 Share Опубликовано 26 декабря, 2017 1 час назад, yurasaver сказал: Дуже просто, Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yurasaver Опубликовано 26 декабря, 2017 Share Опубликовано 26 декабря, 2017 3 минуты назад, kontroler сказал: цитуєте не мою цитату Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 26 декабря, 2017 Share Опубликовано 26 декабря, 2017 43 хвилини тому, rudakov сказав: Ресурс такий має бути безкоштовним, І шо він Вам дасть? я можу стільки сусідів понаписувати... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
kontroler Опубликовано 26 декабря, 2017 Share Опубликовано 26 декабря, 2017 1 час назад, rudakov сказал: Дуже просто, . 25 минут назад, yurasaver сказал: цитуєте не мою цитату Извините, исправил. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сенчук Таня Опубликовано 27 декабря, 2017 Share Опубликовано 27 декабря, 2017 В 24.12.2017 в 22:30, Sanich сказав: Із того, що мені розповідали члени ОМУ, Григорків робить титанічну роботу. А от на результатах її праці піаряться люди, які до її роботи не мають ніякого відношення. Жаль, вона не присутня на форумі, щоб про здобутки та проблеми по селекції УС ми могли почути із перших рук. Є шанс задати питання Л.М. на конференції у Полтаві 20 січня ) (це не реклама) 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сенчук Таня Опубликовано 27 декабря, 2017 Share Опубликовано 27 декабря, 2017 17 годин тому, rudakov сказав: Дуже просто, треба створити альтернативний реєстр пасік, де не потрібно здавати чи отримувати якісь документи, тобто цифровий. Де інформацію можуть вносити не тільки власники але і інши люди, в кожному селі пасічники друг друга знают, а за внесення інформації користувачеві = рейтинг (стимул вносити інформацимю про коллег), на основі цих даних можно уже побудувати карти пасік, карту порід, ......., головам відповідних ГО дати необхідні права для підтвердження інформації. Треба зробити так щоб усім було цікаво вносити свої дані про свої пасіки, матководи вписували скільки маток продали, скільки пакетів, в який регіон, тоді такі дані будуть корисні всім!!!! якось це дуже ідеально звучить для нашої країни та наших людей.... Якщо народ паспорти не дуже хочуть оформлювати, а то щоб сказати скільки продав і куди... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Джаз Опубликовано 27 декабря, 2017 Share Опубликовано 27 декабря, 2017 19 часов назад, rudakov сказал: Де інформацію можуть вносити не тільки власники але і інши люди, в кожному селі пасічники друг друга знают, а за внесення інформації користувачеві = рейтинг При совке схожая была схема. Во благо партии и народа. Только там на врагов народа доносили. Донес - знач сознательный гражданин, галочка тебе. А вот когда кто-то донесет на вас что имеете 500 семей, а по налогам из года в год как с 50 проходит, как тогда запоете? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mukola-s Опубликовано 31 декабря, 2017 Share Опубликовано 31 декабря, 2017 з новим роком і хочу щоб в новому році небуло цієї несінетниці з сторони людей які не є членами обєднання матководів ,людей які не вложили і копійки в створення організації . Можливо і не все робиться правильно та сьогодні подяка цим людям які недивлячись ні на що заклали фундамент в роботі з українськими породами бджіл процес пішов . І в новому році ми повинні цінувати роботу своїх колег а не приїхати на зїзд отримати інформацію і потім ходити і насміхатись . Особлива подяка Івану Михайловичу за пророблену роботу за це що навчив створив умови для створення нових ефективних ідей . І враховуючи дану ситуацію подаю пропозицію про присутність на наступних зборах ОМУ тільки людей які зацікавлені в розвитку бджільництва і є членами ОМУ . Халява повинна колись закінчитись З новим роком з новим цастям МОЖЕТЕ МЕНЕ ЗАБАНИТИ ЯКЩО Я НЕПРАВИЙ 3 1 1 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Джаз Опубликовано 31 декабря, 2017 Share Опубликовано 31 декабря, 2017 3 минуты назад, mukola-s сказал: з новим роком і хочу щоб в новому році небуло цієї несінетниці з сторони людей які не є членами обєднання матководів ,людей які не вложили і копійки в створення організації . Можливо і не все робиться правильно та сьогодні подяка цим людям які недивлячись ні на що заклали фундамент в роботі з українськими породами бджіл процес пішов . І в новому році ми повинні цінувати роботу своїх колег а не приїхати на зїзд отримати інформацію і потім ходити і насміхатись . Особлива подяка Івану Михайловичу за пророблену роботу за це що навчив створив умови для створення нових ефективних ідей . І враховуючи дану ситуацію подаю пропозицію про присутність на наступних зборах ОМУ тільки людей які зацікавлені в розвитку бджільництва і є членами ОМУ . Халява повинна колись закінчитись З новим роком з новим цастям МОЖЕТЕ МЕНЕ ЗАБАНИТИ ЯКЩО Я НЕПРАВИЙ ПО бойтесь... Поздравлять и оскорблять одним постом. Празднует! 2 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yurko Опубликовано 31 декабря, 2017 Share Опубликовано 31 декабря, 2017 41 хвилину тому, Джаз сказав: подаю пропозицію про присутність на наступних зборах ОМУ тільки людей які зацікавлені в розвитку бджільництва і є членами ОМУ Ваше пчеловодческое кредо? ВСЕГДА!!! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mukola-s Опубликовано 1 января, 2018 Share Опубликовано 1 января, 2018 1 година тому, Джаз сказав: ПО бойтесь... Поздравлять и оскорблять одним постом. Празднует! просто вище пишуть всяку гадость і нема кому їх забанити вибачаюсь але з цим потрібно щось робити Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mukola-s Опубликовано 1 января, 2018 Share Опубликовано 1 января, 2018 2 години тому, Джаз сказав: подаю пропозицію про присутність на наступних зборах ОМУ тільки людей які зацікавлені в розвитку бджільництва і є членами ОМУ зразу видалили тут тема ОМУ тому таке обговорення має сенс бути може людина з вулиці має вагому причину бути присутньою прийти покритикувати і спокійно піти обливши людей які щось пробують робити брудом Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
SASHA.OK Опубликовано 1 января, 2018 Share Опубликовано 1 января, 2018 Коля, я так зрозумів що ти непогано зустрів Новий рік 5 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ильич (альп) Опубликовано 1 января, 2018 Share Опубликовано 1 января, 2018 6 часов назад, yurko сказал: Ваше пчеловодческое кредо? ВСЕГДА!!! Что-то Вы напортачили с цитатами 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mukola-s Опубликовано 1 января, 2018 Share Опубликовано 1 января, 2018 3 хвилини тому, Ильич (альп) сказав: Что-то Вы напортачили с цитатами там нічого не напортачено просто адмін видалив повідомлення користувача Джаз думаю потрібно отримати коментар чому видаляються такого плану 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.