военрук Posted November 4, 2018 Share Posted November 4, 2018 20 минут назад, Саша К. сказал: какой процент приема маток ИО у вас ? Какой процент после приема начинает нормально сеять? Ведь ясно, и это нормально, что существует какой-то процент брака Вопрос не ко мне, но так как в этом году брал у Юрия Петровича непроверенные на засев, то могу дать такую статистику, что из двадцати пчеломаток приняли всех (100%), а не засеяла одна (5%). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Саша К. Posted November 4, 2018 Share Posted November 4, 2018 40 минут назад, военрук сказал: Вопрос не ко мне, но так как в этом году брал у Юрия Петровича непроверенные на засев, то могу дать такую статистику, что из двадцати пчеломаток приняли всех (100%), а не засеяла одна (5%). Очень хорошая статистика. А зачем вам 20 ИОшек? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slogger Posted November 4, 2018 Share Posted November 4, 2018 3 часа назад, Саша К. сказал: Очень хорошая статистика. А зачем вам 20 ИОшек? Их можно продать как проверенные))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorstep Posted November 4, 2018 Share Posted November 4, 2018 26 минут назад, Slogger сказал: Их можно продать как проверенные))) на розплід.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
СЄРЖ Posted November 4, 2018 Share Posted November 4, 2018 В 01.11.2018 в 11:52, teplov сказав: 19 вже немає, 53 залишилось 2 сім'ї батьківських, на весну може і одна тільки залишиться. На В20 є ще надії, та краща матка загинула, зараз тестуються нові 20. В53 в мене були одні з найкращих, з раньої весни працювали і гарно зимували Link to comment Share on other sites More sharing options...
военрук Posted November 4, 2018 Share Posted November 4, 2018 14 минут назад, igorstep сказал: на розплід.... Я же выше писал, что много иошек идет в зиму, так что будут проверены не только до запечатанного расплода, а и по зимовке и по весеннему развитию, от лучших будут выводиться матки в следующем сезоне Link to comment Share on other sites More sharing options...
targal Posted November 11, 2018 Share Posted November 11, 2018 В 04.11.2018 в 09:49, teplov сказал: Не можу зараз конкретно щось сказати. Юра запиши мене 1шт В319 перевірену Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted November 12, 2018 Author Share Posted November 12, 2018 20 часов назад, targal сказал: Юра запиши мене 1шт В319 перевірену Записав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
targal Posted November 12, 2018 Share Posted November 12, 2018 5 часов назад, teplov сказал: Записав. Дякую Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shveik Posted November 12, 2018 Share Posted November 12, 2018 В 31.10.2018 в 20:38, teplov сказав: Трутневі сім'ї В12. В11. В54. В80 Я профан, тож вибачте що не так напишу. Думаю замовити декілька ШО та з десяток неплідок для трутневого фону. Чи є різниця які лінії між собою схрещувати? Чи брати просто декілька різних трутневих ліній? Ще питання не по темі: скільки метрів лісу портібно для умовно-ізольованого обльоту?Ткніть в тему хто знає. Дякую. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ВАДОС Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 В Mon Nov 12 2018 в 19:14, Shveik сказал: Я профан, тож вибачте що не так напишу. Думаю замовити декілька ШО та з десяток неплідок для трутневого фону. Чи є різниця які лінії між собою схрещувати? Чи брати просто декілька різних трутневих ліній? Ще питання не по темі: скільки метрів лісу портібно для умовно-ізольованого обльоту?Ткніть в тему хто знає. Дякую. Бакфаст х Бакфаст = Бакфаст. Як таких ліній в Бакфасті не має. Лінії називають умовно. Якщо робить маток на мед, то краще щоб трут фон був різнорідний, тобіш від різних матерів родоначальниць. По ізоляції рекомендую таку книжку, в електронному варіанті тут на форумі повинна бути: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shveik Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 4 години тому, ВАДОС сказав: Якщо робить маток на мед, то краще щоб трут фон був різнорідний Весною виводив перший раз маток, так два відводки з молодими зтрутовіли. Не міг зрозуміти що відбувається - первірив є суцільний засів яєць, через декілька тижнів думаю розширяти... а там таке решето, що скорочувати треба. Добавив печатки з донорів, знову засів, і потім знову решето. Тож може то було якраз близькородичеве схрещення, не знав такої залежності. Тож виходить, що замовляти краще лише ШО маток, а неплідок з іншої пасіки. Дякую за книгу, треба ще дочитати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir_Klimenko Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 Юра запишіть, будь ласка, мене на 2 шт. неперевірених на Ваш розсуд. Минулого року брав В80*В19 лише позитивні враження. Дякую. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulflyUA Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 2 шт #319 вільного спарювання, будь ласка.------------------------------------------------------Балконне бджільництво в Києві Link to comment Share on other sites More sharing options...
mits Posted November 18, 2018 Share Posted November 18, 2018 В 01.11.2018 в 10:53, военрук сказал: Прием маток в отводках происходил без проблем, засевали в первые десять дней. К какой породе пчёл, подсаживали молодых маток? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulflyUA Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 К какой породе пчёл, подсаживали молодых маток?Я своих баков подсаживал к карпатке. Прием был 3 из 3х.------------------------------------------------------Балконне бджільництво в Києві Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stol Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 В 12.11.2018 в 12:46, teplov сказал: Записав. Юра , які з Ваших лініїй мають ранній старт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted November 20, 2018 Author Share Posted November 20, 2018 В 19.11.2018 в 16:07, Stol сказал: Юра , які з Ваших лініїй мають ранній старт. Сильна сім'я, то з верби побілка, бере всі взятки. Слабка, зазвичай бракую. Саме раньше побілка в В80. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Юрий Makarov Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 Юрий,пожалуйста запишите на 2 шт. непровереных В319 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted November 22, 2018 Author Share Posted November 22, 2018 17 часов назад, Юрий Makarov сказал: Юрий,пожалуйста запишите на 2 шт. непровереных В319 Номер телефону в приват скиньте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mits Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Юрий Петрович и меня запишите, в очередь, на 1шт. В319-проверенную. Link to comment Share on other sites More sharing options...
БІКІПЕР Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 Питання -купив матку перевірену B54-B12 яка це лінія? все добре,але ciм"я проявляе злобливість .А як у вас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 В 01.11.2018 в 07:34, Slogger сказав: Запишите в очередь на не проверенные В319 и В255. Какие условия предоплаты ? Есть ли гарантия на непровереных маток? На то вони і є НЕПЕРЕВІРЕНІ . Яка тут може бути гарантія. У мене із трьох осіменених Юрою і що доїхали додому живими, дві розпочали кладку. А одна так місяць й пробігала й сама бджілкам приказала жити щасливо... Тому й ціна інша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 В 12.11.2018 в 12:46, teplov сказав: Записав. Юрію, а що це за В-319 ? Твоя? А можна - невеличку характеристику її по ГКО і колір. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 В 01.11.2018 в 10:53, военрук сказав: Для этой линии еще характерно и потрясающее миролюбие, агрессия отсутствует, при осмотре пчелы не слетают с рамок. Прием маток в отводках происходил без проблем, засевали в первые десять дней. Дочки от Иошек этой линии все получались однородные по цвету(рыжие). Дякую, вже знайшов. І те що вони по меду й воску на 1 місті. Але все ж ліпше , щоб саме ти охарактеризував, цікавить і її ранній розвиток та стійкість до хвороб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.