Гурович Опубликовано 14 сентября, 2023 Share Опубликовано 14 сентября, 2023 54 минуты назад, Ю. Р. А. сказал: Якщо буде 4 людини за 12 годин вийде 20 бочок? Чи там нема чого робити чотирьом? 1 бочка за годину = 3 зміни по 8 годин = 24 бочки за добу. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ю. Р. А. Опубликовано 14 сентября, 2023 Share Опубликовано 14 сентября, 2023 21 минуту назад, Гурович сказал: 1 бочка за годину = 3 зміни по 8 годин = 24 бочки за добу. 1 бочка/ година / 2 людини. А от чи буде більша швидкість при 8 руках ? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mаксим Опубликовано 14 сентября, 2023 Share Опубликовано 14 сентября, 2023 47 минут назад, Ю. Р. А. сказал: 1 бочка/ година / 2 людини. А от чи буде більша швидкість при 8 руках ? Звичайно буде, тільки в ліній потрібно ставити 4. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 14 сентября, 2023 Share Опубликовано 14 сентября, 2023 5 часов назад, Ю. Р. А. сказал: 1 бочка/ година / 2 людини. А от чи буде більша швидкість при 8 руках ? скоріш навпаки .. одна вправна людина за зміну результат зможе зробити більше 4-х бочок ... а от від того третього вже більший вихлоп все рівно не буде .. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ю. Р. А. Опубликовано 14 сентября, 2023 Share Опубликовано 14 сентября, 2023 Только что, Сергей Тюркин сказал: скоріш навпаки .. одна вправна людина за зміну результат зможе зробити більше 4-х бочок ... а от від того третього вже більший вихлоп все рівно не буде .. Дякую. Тобто можна вважати що за 8 годин 8 бочок - це "потолок" для лінії? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 14 сентября, 2023 Share Опубликовано 14 сентября, 2023 3 часа назад, Ю. Р. А. сказал: Дякую. Тобто можна вважати що за 8 годин 8 бочок - це "потолок" для лінії? це потолок для моїх працівників в середньому режимі роботи .. можна спробувати швидше але -- ну вижмуть вони ту лишню бочку зате в 2 рази більше втомляться .. а так помірний темп роботи щоб на другий день я не шукав другого працівника (або дружину ).. в мене ще і не геть все ідеально налагоджено думаю +1 бочку можна було б і добавити ну і якщо 2-х енерджайзєрів поставити то ще як мінімум +1 бочка ... так що 2 енерджайзера на лінію і щоб все чітко налагодити то потолок був би 9-10 .. але мене 2 тони в день від дружини + 1 помічник сповна влаштовує .. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Гурович Опубликовано 14 сентября, 2023 Share Опубликовано 14 сентября, 2023 3 часа назад, Сергей Тюркин сказал: так що 2 енерджайзера на лінію і щоб все чітко налагодити то потолок був би 9-10 .. але мене 2 тони в день від дружини + 1 помічник сповна влаштовує .. Так то воно так, але ці 2 т ще потрібно в цех доправити. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ю.М. Опубликовано 14 сентября, 2023 Автор Share Опубликовано 14 сентября, 2023 8 часов назад, Ю. Р. А. сказал: Якщо буде 4 людини за 12 годин вийде 20 бочок? Чи там нема чого робити чотирьом? Якщо четверо і 2 лінії, то Сергій не "витягне" 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 14 сентября, 2023 Share Опубликовано 14 сентября, 2023 6 часов назад, Гурович сказал: Так то воно так, але ці 2 т ще потрібно в цех доправити. А це вже моя робота .. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 15 сентября, 2023 Share Опубликовано 15 сентября, 2023 7 часов назад, Сергей Тюркин сказал: А це вже моя робота .. Це втричi важче нiж вiдкачати 2тмеду Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 15 сентября, 2023 Share Опубликовано 15 сентября, 2023 4 часа назад, Stol сказал: Це втричi важче нiж вiдкачати 2тмеду Така наша доля .. Я думаю що не втричі .. але точно не 1 до 1 ... тим паче що більшість цієї роботи я роблю сам особливо коли є взяток .. як невеличке воровство то можу взяти помічника щоб швидше вкрасти той мед тай втікти . або бджоловидалячі не спіша і сам можу поставить а потім вдосвіта на швидку кинув в буса 120-130 корпусів і тікаю.. це вже трохи відхилились від теми .. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
msgarry Опубликовано 3 октября, 2023 Share Опубликовано 3 октября, 2023 Юрій Михайлович а підкажіть- для вашої розпечатки важлива ширина нижнього бруска? Бо є 230 рамки з шириною нижнього бруска 20 і 25 мм. І чи можна замовити окремо профіль з цангами та шківами для станка для рамок 230×4 отвори. На моєму станку стоїть 4 отвори на 300 рамку. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 4 октября, 2023 Share Опубликовано 4 октября, 2023 6 часов назад, msgarry сказал: Юрій Михайлович а підкажіть- для вашої розпечатки важлива ширина нижнього бруска? Бо є 230 рамки з шириною нижнього бруска 20 і 25 мм. не особо важно .. також і ширина бокових брусків .. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
uam_63 Опубликовано 4 октября, 2023 Share Опубликовано 4 октября, 2023 8 часов назад, Сергей Тюркин сказал: не особо важно .. також і ширина бокових брусків .. Потрібно ще добавляти якщо рамки роздуті , це грає велику роль . Бо якщо ні то це проблема. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 4 октября, 2023 Share Опубликовано 4 октября, 2023 10 часов назад, uam_63 сказал: Потрібно ще добавляти якщо рамки роздуті , це грає велику роль . Бо якщо ні то це проблема. Ви уважно прочитали питання на яке я відповів ?? я на конкретне питання дав конкретну відповідь .. чи по вашому якщо рамки однакові то і запавші буде гарно розпечатувати а якщо рамки ідуть в перемішку з брусками 20 і 25 мм то тоді тільки роздуті повинні бути .. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 4 октября, 2023 Share Опубликовано 4 октября, 2023 10 часов назад, uam_63 сказал: рамки роздуті , це грає велику роль . Бо якщо ні то це проблема. до речі проблема легко вирішуєтся . але звісно краще без проблем 9 рамок в 10 рамочному корпусі .. і 6 рамок в семирамочнику Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ю.М. Опубликовано 6 октября, 2023 Автор Share Опубликовано 6 октября, 2023 В 03.10.2023 в 23:41, msgarry сказал: Юрій Михайлович а підкажіть- для вашої розпечатки важлива ширина нижнього бруска? Бо є 230 рамки з шириною нижнього бруска 20 і 25 мм. І чи можна замовити окремо профіль з цангами та шківами для станка для рамок 230×4 отвори. На моєму станку стоїть 4 отвори на 300 рамку. 1. Не важлива 2.Є на 4отв. 55 мм між ними. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 8 октября, 2023 Share Опубликовано 8 октября, 2023 В 14.09.2023 в 16:21, Сергей Тюркин сказал: це потолок для моїх працівників в середньому режимі роботи .. можна спробувати швидше але -- ну вижмуть вони ту лишню бочку зате в 2 рази більше втомляться .. а так помірний темп роботи щоб на другий день я не шукав другого працівника (або дружину ).. в мене ще і не геть все ідеально налагоджено думаю +1 бочку можна було б і добавити ну і якщо 2-х енерджайзєрів поставити то ще як мінімум +1 бочка ... так що 2 енерджайзера на лінію і щоб все чітко налагодити то потолок був би 9-10 .. але мене 2 тони в день від дружини + 1 помічник сповна влаштовує .. За скiльки хвилин медогонка вiдкачує 60 рамок? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Тюркин Опубликовано 8 октября, 2023 Share Опубликовано 8 октября, 2023 4 часа назад, Stol сказал: За скiльки хвилин медогонка вiдкачує 60 рамок? там можна налаштовувати оберти і хвилини під свої вимоги .. в мене щось чуть більше 10 хв .. 11 чи то 13 хв .. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 8 октября, 2023 Share Опубликовано 8 октября, 2023 В мене таке питання-хтось клопотавсь процентом меду що залишаеться в рамках. Неправильно висловивсь, не процентом, абсолютною кількістью. Бо в мене при теплих рамках і намаганні(інколи находить) крутити медогонки поки вибризкуеться, в магазині(10-ка) залишаеться до кіла меду. Вимірюеться зважуванням, порожний("сухий") маг. важить 4,5-5 кг. Розумію, що єкономіки тут немае, так вдоволення власної цікавості, нудно працювати одноманітно(для справи це найкраше) щось думаеш, пробуеш, втилюеш в роботі, це шкодить результатам продуктивності але... Такі власні здобутки по відкачці, непродуктивно. За день відкачав сам абсолютно більше 300-т кг меду. на двох медогонках(дворамкова оборотна і трьох рамкова), зливав через сетку в відра 10-ки , які відносив за 15м. в інше приміщення там зливав в діжу. Також відкидав на сетку забрус(з під вилочки) і відносив на просушування до вулика на лист алюм., також в цей день, зранку стопив просущений забрус(десь 3-5 кг), тобто розплавив в каструли і процідив, прохи придавив в гвинтовому пресі. Можливо вспів відвезти за 2км. відкачані на просушку на точок. Також підїдавсь, походжав по подвірью,дегустував фрукти(яблуки,виноград, кавуни), цікаво прожитий день, можна сказати без зусиль. В приміщенні працював конд. БК 2000, знижував темп. в приміщенні до 25-27, надворі було більше, десь до 30. Старенький конд. в режимі постійного прокачування фреону на більшій швидкості таке відчутно знижуе темп. в приміщенні, підсушуе. Можна перетягти в інше місце, споживае 1,2кВт/год. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.