Перейти к содержанию

Наша лінія

Ю.М.

Рекомендуемые сообщения

54 минуты назад, Ю. Р. А. сказал:

Якщо буде 4 людини  за 12 годин вийде 20 бочок? Чи там нема чого робити чотирьом?

1 бочка за годину = 3 зміни по 8 годин = 24 бочки за добу.

21 минуту назад, Гурович сказал:

1 бочка за годину = 3 зміни по 8 годин = 24 бочки за добу.

1 бочка/ година / 2 людини.

А от чи буде більша швидкість при 8 руках :hmm:?

47 минут назад, Ю. Р. А. сказал:

Звичайно буде, тільки в ліній потрібно ставити 4.

5 часов назад, Ю. Р. А. сказал:

скоріш навпаки ..  одна вправна людина за зміну результат зможе зробити більше 4-х бочок :IMHO: ...  а от від того третього вже більший вихлоп все рівно не буде ..

Только что, Сергей Тюркин сказал:

скоріш навпаки ..  одна вправна людина за зміну результат зможе зробити більше 4-х бочок :IMHO: ...  а от від того третього вже більший вихлоп все рівно не буде ..

Дякую. Тобто можна вважати що за 8 годин 8 бочок - це "потолок" для лінії?

3 часа назад, Ю. Р. А. сказал:

Дякую. Тобто можна вважати що за 8 годин 8 бочок - це "потолок" для лінії?

це потолок для моїх працівників в середньому режимі роботи .. можна спробувати швидше але -- ну вижмуть вони ту лишню бочку зате в 2 рази більше втомляться .. а так помірний темп роботи щоб на другий день я не шукав другого працівника (або дружину :) )..   в мене ще і не геть все ідеально налагоджено  думаю +1 бочку можна було б і добавити ну і якщо 2-х  енерджайзєрів поставити то ще як мінімум +1 бочка ...     так що 2 енерджайзера на лінію і щоб все чітко налагодити то потолок був би 9-10 :IMHO: ..  але мене 2 тони в день від  дружини + 1 помічник сповна влаштовує ..

3 часа назад, Сергей Тюркин сказал:

так що 2 енерджайзера на лінію і щоб все чітко налагодити то потолок був би 9-10 :IMHO: ..  але мене 2 тони в день від  дружини + 1 помічник сповна влаштовує ..

Так то воно так, але ці 2 т ще потрібно в цех доправити.

8 часов назад, Ю. Р. А. сказал:

Якщо буде 4 людини  за 12 годин вийде 20 бочок? Чи там нема чого робити чотирьом?

Якщо четверо і 2 лінії, то Сергій не "витягне" :wave:

6 часов назад, Гурович сказал:

Так то воно так, але ці 2 т ще потрібно в цех доправити.

А це вже моя робота ..  

7 часов назад, Сергей Тюркин сказал:

А це вже моя робота ..  

Це втричi важче  нiж вiдкачати  2тмеду

4 часа назад, Stol сказал:

Це втричi важче  нiж вiдкачати  2тмеду

Така наша доля ..  

Я думаю що не втричі ..  але точно не 1 до 1 ...   тим паче що більшість цієї роботи я роблю сам особливо коли є взяток .. як невеличке воровство то можу взяти помічника щоб швидше вкрасти той мед тай втікти .  або бджоловидалячі не спіша і сам можу поставить а потім вдосвіта на швидку кинув в буса 120-130 корпусів і тікаю..   це вже трохи відхилились від теми ..

• 3 weeks later...

Юрій Михайлович а підкажіть- для вашої розпечатки важлива ширина нижнього бруска? Бо є 230 рамки з шириною нижнього бруска 20 і 25 мм. 

І чи можна замовити окремо профіль з цангами та шківами для станка для рамок 230×4 отвори. На моєму станку стоїть 4 отвори на 300 рамку.

6 часов назад, msgarry сказал:

Юрій Михайлович а підкажіть- для вашої розпечатки важлива ширина нижнього бруска? Бо є 230 рамки з шириною нижнього бруска 20 і 25 мм. 

не особо важно .. також і ширина бокових брусків ..  

8 часов назад, Сергей Тюркин сказал:

не особо важно .. також і ширина бокових брусків ..  

Потрібно ще добавляти якщо рамки роздуті , це грає велику роль . Бо якщо ні то це проблема.

10 часов назад, uam_63 сказал:

Потрібно ще добавляти якщо рамки роздуті , це грає велику роль . Бо якщо ні то це проблема.

Ви уважно прочитали питання на яке я відповів ??   я на конкретне питання дав конкретну відповідь ..   чи по вашому якщо рамки однакові то і запавші буде гарно розпечатувати а якщо рамки ідуть в перемішку з брусками 20 і 25 мм  то тоді тільки роздуті повинні бути ..     

10 часов назад, uam_63 сказал:

рамки роздуті , це грає велику роль . Бо якщо ні то це проблема.

до речі проблема легко вирішуєтся .  але звісно краще без проблем  9 рамок в 10 рамочному корпусі .. і 6 рамок в семирамочнику

В 03.10.2023 в 23:41, msgarry сказал:

І чи можна замовити окремо профіль з цангами та шківами для станка для рамок 230×4 отвори. На моєму станку стоїть 4 отвори на 300 рамку.

1. Не важлива

2.Є на 4отв. 55 мм між ними.

В 14.09.2023 в 16:21, Сергей Тюркин сказал:

це потолок для моїх працівників в середньому режимі роботи .. можна спробувати швидше але -- ну вижмуть вони ту лишню бочку зате в 2 рази більше втомляться .. а так помірний темп роботи щоб на другий день я не шукав другого працівника (або дружину :) )..   в мене ще і не геть все ідеально налагоджено  думаю +1 бочку можна було б і добавити ну і якщо 2-х  енерджайзєрів поставити то ще як мінімум +1 бочка ...     так що 2 енерджайзера на лінію і щоб все чітко налагодити то потолок був би 9-10 :IMHO: ..  але мене 2 тони в день від  дружини + 1 помічник сповна влаштовує ..

За скiльки хвилин медогонка вiдкачує 60 рамок?

4 часа назад, Stol сказал:

За скiльки хвилин медогонка вiдкачує 60 рамок?

там можна налаштовувати оберти і хвилини під свої вимоги ..  в мене щось чуть більше 10 хв ..  11 чи то 13 хв ..

В мене таке питання-хтось клопотавсь процентом меду що залишаеться в рамках. Неправильно висловивсь, не процентом, абсолютною кількістью. Бо в мене при теплих рамках і намаганні(інколи находить) крутити медогонки поки вибризкуеться, в магазині(10-ка) залишаеться до кіла меду. Вимірюеться зважуванням, порожний("сухий") маг. важить 4,5-5 кг. Розумію, що єкономіки тут немае, так вдоволення власної цікавості, нудно працювати одноманітно(для справи це найкраше) щось думаеш, пробуеш, втилюеш в роботі, це шкодить результатам продуктивності але...

Такі власні здобутки по відкачці, непродуктивно. За день відкачав сам абсолютно більше 300-т кг меду. на двох медогонках(дворамкова оборотна і трьох рамкова), зливав через сетку в відра 10-ки , які відносив за 15м. в інше приміщення там зливав в діжу. Також відкидав на сетку забрус(з під вилочки) і відносив на просушування до вулика на лист алюм., також в цей день, зранку стопив просущений забрус(десь 3-5 кг), тобто розплавив в каструли і процідив, прохи придавив в гвинтовому пресі. Можливо вспів відвезти за 2км. відкачані на просушку на точок. Також підїдавсь, походжав по подвірью,дегустував фрукти(яблуки,виноград, кавуни), цікаво прожитий день, можна сказати без зусиль. В приміщенні працював конд. БК 2000, знижував темп. в приміщенні до 25-27, надворі було більше, десь до 30. Старенький конд. в режимі постійного прокачування фреону на більшій швидкості таке відчутно знижуе темп. в приміщенні, підсушуе. Можна перетягти в інше місце, споживае 1,2кВт/год.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...