Перейти к содержанию

Бочки, спільна купівля і ціна

Рекомендуемые сообщения

Купил бочки сказали пищевые от бочек идет специфический запах толи краски толи еще чего то  помыл запах не исчезает это нормально ?

В 10.08.2018 в 15:17, Михаил46 сказал:

Купил бочки сказали пищевые от бочек идет специфический запах толи краски толи еще чего то  помыл запах не исчезает это нормально ?

Уксусом помийте, може пройде. Мені продавці бочок таке колись радили. Запах це ненормально....

В продажу є бочки з під соєвого лецитину(за словами продавця), зелені, а всередині коричнева емаль. Вміст бочок був у поліетиленовому пакеті, тому бочки чисті, але в них присутній специфічний неприємний запах. Продавець говорить, що просто потрібно помить і висушить. Може хтось підкаже чи придатні такі бочки під мед.

P.S. Люди беруть, але я сумніваюся.

7 часов назад, Ivan Ivanovich сказал:

В продажу є бочки з під соєвого лецитину(за словами продавця), зелені, а всередині коричнева емаль. Вміст бочок був у поліетиленовому пакеті, тому бочки чисті, але в них присутній специфічний неприємний запах. Продавець говорить, що просто потрібно помить і висушить. Може хтось підкаже чи придатні такі бочки під мед.

Я заливаю в такі бочки. Такі бочки гарної якості. Тільки як купляєте, то провіряйте чи вони чисті всередині, тобто кожну відкривайте і дивіться. Бо я послідній раз як купляв, то в одній було 10 л. соєвого лецитіну. То насилу відмив.

1 час назад, MaXUA123 сказал:

Я заливаю в такі бочки. Такі бочки гарної якості. Тільки як купляєте, то провіряйте чи вони чисті всередині, тобто кожну відкривайте і дивіться. Бо я послідній раз як купляв, то в одній було 10 л. соєвого лецитіну. То насилу відмив.

А чи миєте перед використанням, і що робить із запахом? Чи може він просто через те, що вони стояли закриті, то поставить їх на сонці на пару днів і все буде гуд?

9 часов назад, Ivan Ivanovich сказал:

Есть у меня пара бочек из под лецитина, не знаю был ли он в мешке или наливом , я брал уже чистые бочки , немного только в местах завальцовки стенок и дна просматривались остатки как я думаю , лецитина, ну еще немного на уплотнительных резинках(  Уже раз пять мыл , фейри , галы и даже перекисью пробовал эту гадость вымыть, на улице стояли, ( запах не победим уже и не знаю чего с этим делать(((((

5 часов назад, Ivan Ivanovich сказал:

А чи миєте перед використанням, і що робить із запахом? Чи може він просто через те, що вони стояли закриті, то поставить їх на сонці на пару днів і все буде гуд?

Якщо чиста то мив холодною водою і все. Постоє просохне і запаха запаха не буде. Якщо в ліцетігові то простіше некупляти такі бочки ніж вимити.

Ось фото бочок.

_bochka-dlya-meda.thumb.jpg.0b608b3e1057444fe5e20220a9a6b0b0.jpgbochka-dlya-meda-emalirovanaya.thumb.jpg.bf0e5a7d7fc1e5dd0f84d7eda47c65d5.jpg

Завтра мабуть буду брать бо немає в чому мед зберігать.

15 часов назад, Ivan Ivanovich сказал:

Ось фото бочок.

_bochka-dlya-meda.thumb.jpg.0b608b3e1057444fe5e20220a9a6b0b0.jpgbochka-dlya-meda-emalirovanaya.thumb.jpg.bf0e5a7d7fc1e5dd0f84d7eda47c65d5.jpg

Завтра мабуть буду брать бо немає в чому мед зберігать.

Гарні бочки. В мене таких трохи є.

15 часов назад, Ivan Ivanovich сказал:

Ось фото бочок.

Де брали і скільки коштують?

Сталось не так як гадалося. Поїхав сьогодні по бочки, а вони трохи не такі як на фото. Ззовні зелені, а всередині не жовті як на фото, а більш коричнево-сірі. Розговорився виявилося не з під лецитину, а з під силіконового герметика. Хоча той герметик і був у поліетиленових мішках і не контактував з бочкою, та все ж я сумніваюся, що покриття харчове. На запитання з чого вони взяли, що це бочки для харчових продуктів відповідь була "бо їх пасічники на мед беруть". Тож на перший випадок докупив відер, а далі буде видно.

• 2 weeks later...

Добрый день.Может кто то подсказать где купить бочки  б/у в Киеве, по нормальной цене до 450 грн?

• 1 month later...
В 10.08.2018 в 15:17, Михаил46 сказал:

Аналогичная ситуация ( да еще и со ржавчиной внутри попались(((   https://youtu.be/qUVc2b0UEms

В 15.08.2018 в 00:57, Ivan Ivanovich сказал:

Вопрос к знатокам, а что если залить воском углубление в дне ( там как мне кажется есть остатки лецитина и запах прет оттуда, ну еще от резинок уплотнительных,) не будет ли проблем с этим?

• 3 weeks later...

Є бочки у Вінниці, ціна 450 грн. за одиницю, кількість 220.

• 4 weeks later...

От безделия немного поискал и наткнулся на свежачок

https://www.olx.ua/obyavlenie/bochki-metal-220l-chistye-IDAZWbv.html#fe848f17e7

кто нибудь брал у этих продавцов, с под чего бочка?

1 минуту назад, Николай S сказал:

От безделия немного поискал и наткнулся на свежачок

https://www.olx.ua/obyavlenie/bochki-metal-220l-chistye-IDAZWbv.html#fe848f17e7

кто нибудь брал у этих продавцов, с под чего бочка?

Так щось дуже дешево і схоже всередині метал. Мабуть вони не харчові

Только что, MaXUA123 сказал:

Так щось дуже дешево і схоже всередині метал. Мабуть вони не харчові

Саме тому і запитую, хочеться знати від тих  хто вже щупав на місці, а то з радості прогониш машину.....

2 минуты назад, Николай S сказал:

Саме тому і запитую, хочеться знати від тих  хто вже щупав на місці, а то з радості прогониш машину.....

Краще своїми очима все побачити. Ні в якому разі робити предоплату, можна бути без бочок і грошей, "попадали" знайомі   . Київська  фірма  ,назви не знаю .Колеги з  Житомирщини , їм обіцяли привезти до дому так як кількість  була солідна , везуть і досі , адреса липова  виявилась. Вам вирішувати як і де купувать .

Мені родичі привозили з Вінниці  , минулого року прикупляв у заготовача ,що забирав мед .

2

2

2 часа назад, Николай S сказал:

Шо их щупать. позвоните спросите. если в середине метал то точно не подойдут.

2 часа назад, Сергей Тюркин сказал:

Шо их щупать. позвоните спросите. если в середине метал то точно не подойдут.

можуть сказати одне, а на ділі буде зовсім інше. 

3 години тому, Николай S сказав:

с под чего бочка?

Тут збірна ссср. Ті що зелені та сині з під концентрату полуниці та яблук. Такі я купляв у нас, і в середині буває емаль, а буває крашені в гаражі. Ті що в середині то чистий оцинкований метал. Але ціна в нас 400 грн, а тут щось дивне 250грн.

Сохраненное изображение 2018-11-20_16-33-53.269.jpg

Бочки не пищевые, так что говорить не о чем

2 часа назад, berezka сказал:

Бочки не пищевые, так что говорить не о чем

По чём определили.  те что железные в середине то понятно.        но может ещё и какая то маркировка должна быть ? на пластиковой таре и то вилочка с ножиком (?) наштампованы.

Просто позвонил

В 15.08.2018 в 10:46, zames сказал:

Есть у меня пара бочек из под лецитина, не знаю был ли он в мешке или наливом , я брал уже чистые бочки , немного только в местах завальцовки стенок и дна просматривались остатки как я думаю , лецитина, ну еще немного на уплотнительных резинках(  Уже раз пять мыл , фейри , галы и даже перекисью пробовал эту гадость вымыть, на улице стояли, ( запах не победим уже и не знаю чего с этим делать(((((

А эту гадость добавляют в конфеты - там он с ароматизатором и его все с радостью поглощают килограмами:)))))))))

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...