Шульц Опубликовано 15 июня, 2018 Share Опубликовано 15 июня, 2018 4 хвилини тому, Sesk сказав: А які документи потрібні і чи є наложка? Я відправляв не бджоли, тому за документи не скажу спитайте у найближчому відділенні. Наложка є. Укрпошта дуже наблизилась до стандартів приватних перевізників. Дуже спростила оформлення відправлень. є відслідковування відправлень в інтернеті, пришвидшила доставку і навіть знизила !!! ціни при доставці в села. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
CHECHI Опубликовано 18 июня, 2018 Share Опубликовано 18 июня, 2018 Доброго дня, на перевірені Шо до середини липня є ще місце? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Jon Опубликовано 18 июня, 2018 Share Опубликовано 18 июня, 2018 В 15.06.2018 в 22:54, Шульц сказал: Я відправляв не бджоли, тому за документи не скажу спитайте у найближчому відділенні. Наложка є. Укрпошта дуже наблизилась до стандартів приватних перевізників. Дуже спростила оформлення відправлень. є відслідковування відправлень в інтернеті, пришвидшила доставку і навіть знизила !!! ціни при доставці в села. нужна справка действительная три дня , стоит 400 гривен! если делать всё официально... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
teplov Опубликовано 20 июня, 2018 Автор Share Опубликовано 20 июня, 2018 В 18.06.2018 в 18:53, Mr.phyzone сказал: Доброго дня, на перевірені Шо до середини липня є ще місце? Не знаю. Запишитесь, то можливо і буде. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Anatolievich Опубликовано 20 июня, 2018 Share Опубликовано 20 июня, 2018 Юрій дякую за маточок, (в19*в100 та в80*в12) обидві господарюють в відводочках, вже зробив прививки Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
teplov Опубликовано 20 июня, 2018 Автор Share Опубликовано 20 июня, 2018 42 минуты назад, Anatolievich сказал: Юрій дякую за маточок, (в19*в100 та в80*в12) обидві господарюють в відводочках, вже зробив прививки Вам дякую. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 23 июня, 2018 Share Опубликовано 23 июня, 2018 В 20.06.2018 в 23:53, teplov сказав: Вам дякую. Привіт, Юрію! Направив тобі в личку повідомлення про нашу з тобою ранішу домовленість з питань ШО. З мене І не тільки! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
teplov Опубликовано 29 июня, 2018 Автор Share Опубликовано 29 июня, 2018 Так як замовлення на маток штучного осіменіння не перевірених на яйцекладку виконав, а маток 20 ще залишилось, то даю об'яву про їхній продаж. Матки Бакфаст В80VYP трутень В12VYP. ціна 400 гривень. Є ще кілька штук 319 та 54. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рій АНД Рій Опубликовано 29 июня, 2018 Share Опубликовано 29 июня, 2018 Візьму по дві матки кожної лінії. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
teplov Опубликовано 29 июня, 2018 Автор Share Опубликовано 29 июня, 2018 30 минут назад, Рій АНД Рій сказал: Візьму по дві матки кожної лінії. В приват, прізвище, ім'я, телефон. адресу. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Gelone Опубликовано 29 июня, 2018 Share Опубликовано 29 июня, 2018 17 минут назад, teplov сказал: В приват, прізвище, ім'я, телефон. адресу. Сделал заказ в личку. Из тех непроверенных ИО, которые получил раньше обе засеяли. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рій АНД Рій Опубликовано 30 июня, 2018 Share Опубликовано 30 июня, 2018 12 часов назад, teplov сказал: В приват, прізвище, ім'я, телефон. адресу. Відправив в приват. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Gelone Опубликовано 3 июля, 2018 Share Опубликовано 3 июля, 2018 В 29.06.2018 в 20:56, Gelone сказал: Сделал заказ в личку. Из тех непроверенных ИО, которые получил раньше обе засеяли. Спасибо автору, маточка пришла и уже в "домике". Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
teplov Опубликовано 4 июля, 2018 Автор Share Опубликовано 4 июля, 2018 Може кому неплодок потрібно? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Владимир Бор Опубликовано 4 июля, 2018 Share Опубликовано 4 июля, 2018 Яка цина Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рій АНД Рій Опубликовано 4 июля, 2018 Share Опубликовано 4 июля, 2018 Петрович,як моє замовлення 4 неперевірених двох ліній? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
teplov Опубликовано 6 июля, 2018 Автор Share Опубликовано 6 июля, 2018 Сьогодні вишлю. В 04.07.2018 в 23:00, Рій АНД Рій сказал: Петрович,як моє замовлення 4 неперевірених двох ліній? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рій АНД Рій Опубликовано 6 июля, 2018 Share Опубликовано 6 июля, 2018 1 час назад, teplov сказал: Сьогодні вишлю. Дякую. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 июля, 2018 Share Опубликовано 6 июля, 2018 Только что, teplov сказал: Який максимальний срок засіву неперевіриних Двом маткам сьогодні десяті сутки , але вони ще не збільшилися в розмірі , лазять собі по рамках Перша неперевірина матка яка прийшла міяць назад уже сіяла на кінець шостих суток Дата осмн 21.06.18 дата підсадки 26.06.18 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
romaVR Опубликовано 6 июля, 2018 Share Опубликовано 6 июля, 2018 2 часа назад, AVA сказал: Який максимальний срок засіву неперевіриних Двом маткам сьогодні десяті сутки , але вони ще не збільшилися в розмірі , лазять собі по рамках Перша неперевірина матка яка прийшла міяць назад уже сіяла на кінець шостих суток Дата осмн 21.06.18 дата підсадки 26.06.18 Брал у Юры в позапрошлом году маток непроверенных на засев. Так одна из них засеяла почти через месяц после подсадки. Жива здорова по сей день и сеет. В интернете есть статья известного немецкого матковода не помню его фамилию, так он говорит, что срок начала яйцекладки матки ИО до 30 дней после этого срока уже нет смысла ожидать от нее засева. Я так понял, что пчелы по каким-то причинам не хотят матку кормить как положено и она не начинает сеять. И обязательно на леток надо ставить ганеманку, чтобы она не пошла на дооблет. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 6 июля, 2018 Share Опубликовано 6 июля, 2018 Только что, romaVR сказал: Брал у Юры в позапрошлом году маток непроверенных на засев. Так одна из них засеяла почти через месяц после подсадки. Жива здорова по сей день и сеет. В интернете есть статья известного немецкого матковода не помню его фамилию, так он говорит, что срок начала яйцекладки матки ИО до 30 дней после этого срока уже нет смысла ожидать от нее засева. Я так понял, что пчелы по каким-то причинам не хотят матку кормить как положено и она не начинает сеять. И обязательно на леток надо ставить ганеманку, чтобы она не пошла на дооблет. Я примерно знаю чого не кормлять , нема взятку , на весах кожен день ---- Но стимулировать подкормкою отводок, где только молодая пчела ( 10 дней отроду ) опасно Главная причина разгрома нуков и отводков молодая пчела не способная защищатся Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Zinkevych19 Опубликовано 6 июля, 2018 Share Опубликовано 6 июля, 2018 Я свої 5 ІО неперевірені заселяв в EWK, 1 матку зразу ж вбили, 4 залишились у живих, матки отримав 11червня, 12 підселив, 5 днів стояли у погрібі, після виставки у кожухи, 1 засіяла 20.06, дві разом в один день 2.07, і остання засіяла сьогодні, а це 24дні з моменту заселення в EWK, отож поки остання засіяла, у першої вже у відводку потроху печатують розплід) Ще раз дякую Юрію Петровичу за маток! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 8 июля, 2018 Share Опубликовано 8 июля, 2018 Юрію! Щиро дякую за співпрацю! Займаюсь доукомплетацією до твоїх пристроїв для ШО. З чотирьох королев від В- 7 (DLO) після твого "залицяння " до них зі спермою моїх же замшевих трутнів - В- 73(АР)- одна, на жаль, загинула в дорозі. Мабуть не ті бджоли були в її супроводі. Та нічого. Буває. Якраз відімкнувся вентилятор в авто, а був же дощ... Але поклав у карманчик в теніску , як ти й порадив, замотав до тіла пляжним полотенцем, тож три доїхали успішно. Підсадив. Одна вже й піврамки засіяла. Ще одна вже потовщала, але ще не кладе. А третя - найжвавіша - бігає як верховий кінь. Вона якраз була повернута у її ж виховательку. Ще раз щиро дякую за співпрацю! Привіт твоєму помічнику, п. Ірині та сину. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
teplov Опубликовано 20 июля, 2018 Автор Share Опубликовано 20 июля, 2018 Замовлення на перевірені я вже виконав, в нуклеусах їх ще є досить, кого цікавить звоніть. Сьогодні відібрав 54*12, 54*100, 319*53. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
AVA Опубликовано 23 июля, 2018 Share Опубликовано 23 июля, 2018 В 20.07.2018 в 12:18, teplov сказал: Замовлення на перевірені я вже виконав, в нуклеусах їх ще є досить, кого цікавить звоніть. Сьогодні відібрав 54*12, 54*100, 319*53. Дві неперевірині не сіють 54*100 і 80*53 дата осемініння 21.06 підсадка на розплід на виході 26.06 Розплід відкритий підставляв на сутки два раза і забирав бо на другий день починали ганять маток Мініралку давав (наркоз ) не помогло Матки почти постійно в день сидять на решіткі, хочуть вийти на обліт Що з ними робить дальше Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.