Перейти к содержанию

Закормка пчёл на зиму

Петрович

Рекомендуемые сообщения

41 хвилину тому, yu1986ra сказав:

А що в нього по Лоніну не вийшло?

Я не вникав до точності, на скільки зрозумів розширення зразу на 12р цієї холодної весни було не дуже правильним. Порвав гніздо на два корпуси, ще й вощиною, в далі було приблизно два тижні холодів.

13 часов назад, Конструктор сказал:

Я не вникав до точності, на скільки зрозумів розширення зразу на 12р цієї холодної весни було не дуже правильним. Порвав гніздо на два корпуси, ще й вощиною, в далі було приблизно два тижні холодів.

Воно, звичайно, розширити на 12 за один раз легше, ніж 6 разів по 2, але...:dntknw: інколи і голову включити не помішало би.

1 година тому, Гурович сказав:

Воно, звичайно, розширити на 12 за один раз легше, ніж 6 разів по 2, але...:dntknw: інколи і голову включити не помішало би.

Він з тої категорії людей які на бджіл мають час лише коли мед качати. Решту робіт робить на швидку ліву ногу.:rofl:

25 минут назад, Конструктор сказал:

Він з тої категорії людей які на бджіл мають час лише коли мед качати. Решту робіт робить на швидку ліву ногу.:rofl:

Міг жеж просто поставити той корпус з вощиною на верх , і вся робота . Нє , ото порамочно тусовати з корпуса в корпус :umora:. Цеж купа роботи і часу . Той Лонін якийсь нерозумний:dntknw:. і цей з ним 

22 хвилини тому, Bee.P сказав:

Міг жеж просто поставити той корпус з вощиною на верх , і вся робота . Нє , ото порамочно тусовати з корпуса в корпус :umora:. Цеж купа роботи і часу . Той Лонін якийсь нерозумний:dntknw:. і цей з ним 

Він розказував за той метод і не раз, але чесно точно не помню всіх тонкощів. Якщо Вам цікаво, то можу уточнити?

Мало бути разове розширення і ніякого роїня до кінця сезону, типу раз зробив і далі тільки мед качаєш.

Щодо роїня то метод 100% робочий, так замучив що  думаю вони і на слідуючи весну навряд зарояться, ще треба дожити до тої весни.:rofl:

4 минуты назад, Конструктор сказал:

Він розказував за той метод і не раз, але чесно точно не помню всіх тонкощів. Якщо Вам цікаво, то можу уточнити?

Мало бути разове розширення і ніякого роїня до кінця сезону, типу раз зробив і далі тільки мед качаєш.

Щодо роїня то метод 100% робочий, так замучив що  думаю вони і на слідуючи весну навряд зарояться, ще треба дожити до тої весни.:rofl:

На скільки я зрозумів то Лонін захотів обдурити природу , але щось пішло не так ...:umora:

От зовсім не так:umora:

Там результат один , просадка і болячки .

2 хвилини тому, Bee.P сказав:

На скільки я зрозумів то Лонін захотів обдурити природу , але щось пішло не так ...:umora:

От зовсім не так:umora:

Там результат один , просадка і болячки .

Думаю то не зовсім лоніна вина, на дивився він в ютюбі що так робить пч дальнобойщик, але той це робить в 6р а не в 12р. Ще й трохи він переоцінює силу сімей.

4 минуты назад, Конструктор сказал:

Думаю то не зовсім лоніна вина, на дивився він в ютюбі що так робить пч дальнобойщик, але той це робить в 6р а не в 12р. Ще й трохи він переоцінює силу сімей.

Ще б ото на лежак той метод Лоніна :umora:.  20 рамок  на два корпуси вощиною порізати :umora:. Там не тільки матка буде в шоці , а і трутні :umora:

12 минут назад, Конструктор сказал:

але той це робить в 6 р

Якби у мене були 6р , то розширяв би просто , корпус з сушю на верх без тусовок рамок , у верхньому має бути дві жирні з кормом побокам .  Там бджоли самі розберуться що їм робити 

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...