Конструктор Опубликовано 1 октября, 2025 Share Опубликовано 1 октября, 2025 41 хвилину тому, yu1986ra сказав: А що в нього по Лоніну не вийшло? Я не вникав до точності, на скільки зрозумів розширення зразу на 12р цієї холодної весни було не дуже правильним. Порвав гніздо на два корпуси, ще й вощиною, в далі було приблизно два тижні холодів. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Гурович Опубликовано 1 октября, 2025 Share Опубликовано 1 октября, 2025 13 часов назад, Конструктор сказал: Я не вникав до точності, на скільки зрозумів розширення зразу на 12р цієї холодної весни було не дуже правильним. Порвав гніздо на два корпуси, ще й вощиною, в далі було приблизно два тижні холодів. Воно, звичайно, розширити на 12 за один раз легше, ніж 6 разів по 2, але... інколи і голову включити не помішало би. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 октября, 2025 Share Опубликовано 1 октября, 2025 1 година тому, Гурович сказав: Воно, звичайно, розширити на 12 за один раз легше, ніж 6 разів по 2, але... інколи і голову включити не помішало би. Він з тої категорії людей які на бджіл мають час лише коли мед качати. Решту робіт робить на швидку ліву ногу. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 октября, 2025 Share Опубликовано 1 октября, 2025 25 минут назад, Конструктор сказал: Він з тої категорії людей які на бджіл мають час лише коли мед качати. Решту робіт робить на швидку ліву ногу. Міг жеж просто поставити той корпус з вощиною на верх , і вся робота . Нє , ото порамочно тусовати з корпуса в корпус . Цеж купа роботи і часу . Той Лонін якийсь нерозумний. і цей з ним Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 октября, 2025 Share Опубликовано 1 октября, 2025 22 хвилини тому, Bee.P сказав: Міг жеж просто поставити той корпус з вощиною на верх , і вся робота . Нє , ото порамочно тусовати з корпуса в корпус . Цеж купа роботи і часу . Той Лонін якийсь нерозумний. і цей з ним Він розказував за той метод і не раз, але чесно точно не помню всіх тонкощів. Якщо Вам цікаво, то можу уточнити? Мало бути разове розширення і ніякого роїня до кінця сезону, типу раз зробив і далі тільки мед качаєш. Щодо роїня то метод 100% робочий, так замучив що думаю вони і на слідуючи весну навряд зарояться, ще треба дожити до тої весни. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 октября, 2025 Share Опубликовано 1 октября, 2025 4 минуты назад, Конструктор сказал: Він розказував за той метод і не раз, але чесно точно не помню всіх тонкощів. Якщо Вам цікаво, то можу уточнити? Мало бути разове розширення і ніякого роїня до кінця сезону, типу раз зробив і далі тільки мед качаєш. Щодо роїня то метод 100% робочий, так замучив що думаю вони і на слідуючи весну навряд зарояться, ще треба дожити до тої весни. На скільки я зрозумів то Лонін захотів обдурити природу , але щось пішло не так ... От зовсім не так. Там результат один , просадка і болячки . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 октября, 2025 Share Опубликовано 1 октября, 2025 2 хвилини тому, Bee.P сказав: На скільки я зрозумів то Лонін захотів обдурити природу , але щось пішло не так ... От зовсім не так. Там результат один , просадка і болячки . Думаю то не зовсім лоніна вина, на дивився він в ютюбі що так робить пч дальнобойщик, але той це робить в 6р а не в 12р. Ще й трохи він переоцінює силу сімей. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 октября, 2025 Share Опубликовано 1 октября, 2025 4 минуты назад, Конструктор сказал: Думаю то не зовсім лоніна вина, на дивився він в ютюбі що так робить пч дальнобойщик, але той це робить в 6р а не в 12р. Ще й трохи він переоцінює силу сімей. Ще б ото на лежак той метод Лоніна . 20 рамок на два корпуси вощиною порізати . Там не тільки матка буде в шоці , а і трутні 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 октября, 2025 Share Опубликовано 1 октября, 2025 12 минут назад, Конструктор сказал: але той це робить в 6 р Якби у мене були 6р , то розширяв би просто , корпус з сушю на верх без тусовок рамок , у верхньому має бути дві жирні з кормом побокам . Там бджоли самі розберуться що їм робити Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.