Перейти к содержанию

Умови розміщення оголошень комерційного спрямування на Точку

Sanich

Рекомендуемые сообщения

2 минуты назад, tolik2362 сказал:

:IMHO1:у матководов и тат достаточно заказов кроме обявлений  на форуме а чтобы сделать себе рекламу будут выкладывать видео на своих каналах в ютубе где люди смогут не только прочесть обявление а и увидеть результаты работы и саму работу тех пчел  с которыми работает человек .Большое количество сильных матководов не пользуются  услугами форума и продают маток довольно большое   количество .:hi:

100% Доприкладу у мене замовлень з форуму замовників до десятка а напрацьована база це більше 180 чол ще думаю.Саме більше мене засмутило підвязка по родоводах бо цілий сезон забув коли нормально спав...І ще один момент ціна оголошення доприкладу берем любе друковане видання ціна оголошення 50-100гр хоч коня хоч кобилу продавай і тираж 2500 -5000примірників короче я в роздумах це так думки вголос.

• Подобається 4

1 хвилину тому, Богдан1 сказав:

100% Доприкладу у мене замовлень з форуму замовників до десятка а напрацьована база це більше 180 чол ще думаю.Саме більше мене засмутило підвязка по родоводах бо цілий сезон забув коли нормально спав...І ще один момент ціна оголошення доприкладу берем любе друковане видання ціна оголошення 50-100гр хоч коня хоч кобилу продавай і тираж 2500 -5000примірників короче я в роздумах це так думки вголос.

100% з тобою погоджуюся. Якщо немає зиску - то немає сенсу і публікувати оголошення.  Завдяки новим правилам на форумі залишиться реклама, яка потрібна рекламодавцям, а не подана для галочки "аби була", тому що все одно безкоштовно.  Навіть якщо впаде відвідуваність - мене це не турбує. Менше треба буде ресурсів і ще на рік я відтяну проблему наступного оновлення хостингу. ;) 

• Подобається 4

"5 копійок" в тему, якщо форум не дає зиску,то дійсно навіщо заморочуватись із рекламою,адже не ради неї многі є на форумі, ну а якщо дає реклама на форумі і має сенс ,то навіщо шукати обхідних шляхів, як є прямий і цивілізований оплатив от і все.

те що багатьом не потрібна реклама,я згоден,але не треба казати ,що інформаційні джерела не дають результату, бо я почну вірити,що маткам при обльоті і трутні непотрібні,бомків хватить:umora:

а якще почнуть брати кошти за піар,то Sanich одразу алігархом стане і наступна зустріч форумчан буде на Канарах за рахунок адміна:umora:, і мені здається в цьому речені я явно не флуджу:)

• Подобається 3

1 час назад, Sanich сказал:

Отлично. Цель же не заставить всех матководов в мире или Украине платить форуму. Цель урегулировать этот вопрос на уровне форума. Если кто-то хочет пиариться на форуме - платит довольно скромную сумму. Не хочет - пиарит свой канал или сайт в другом месте.

Это реальная жизнь выбирать то что каждому человеку  подходит индивидуально форум или другие каналы  информации .:IMHO1::hi:

2 хвилини тому, tolik2362 сказав:

Это реальная жизнь выбирать то что каждому человеку  подходит индивидуально форум или другие каналы  информации .:IMHO1::hi:

Разве я что-то другое сказал? 

• Подобається 1

Саніч з оголошенням я розібрався але родоводи це для мене камінь який я непотяну за оголошення я готовий заплатити але якщо я фізично невстигаю заповняти як з цим бути.

• Подобається 7

44 хвилини тому, Богдан1 сказав:

Саніч з оголошенням я розібрався але родоводи це для мене камінь який я непотяну за оголошення я готовий заплатити але якщо я фізично невстигаю заповняти як з цим бути.

Проси допомоги в колег, хто може, або сам вчися - зима довга. 

Я даної умови відмінити не можу. Для мене вона важливіша самого факту оплати. 

44 минуты назад, Sanich сказал:

Проси допомоги в колег, хто може, або сам вчися - зима довга. 

Я даної умови відмінити не можу. Для мене вона важливіша самого факту оплати. 

А для обычного обывателя это бред из циферок и буковок.

Зачем это надо? Я как не знал так и вникать не буду.

Знаю что матковод Вася Пупкин продаёт класных маток,  что не роятся и мед носят, а кто был прадед у них мне глубоко плевать. :)

• Подобається 8

5 минут назад, Джаз сказал:

Знаю что матковод Вася Пупкин продаёт класных маток,  что не роятся и мед носят, а кто был прадед у них мне глубоко плевать. :)

Вам может быть и плевать, а вот некоторым Васям Пупкиным возможно эта информация будет важна для того чтобы снова вывести этих самых маток, которые будут давать пчел которые не роятся и носят мед:hi: 

• Подобається 3

Только что, Fabro сказал:

Вам может быть и плевать, а вот некоторым Васям Пупкиным возможно эта информация будет важна для того чтобы снова вывести этих самых маток, которые будут давать пчел которые не роятся и носят мед:hi: 

А эти Васи пупкины сами не знают с каким материалом работают, ну а сделав запись на форуме вдруг прозрел? 

Более понятно, матководы выводят маток, они должны это знать. А мне как покупателю нужна матка, а не бумажка:)

• Подобається 5

1 минуту назад, Джаз сказал:

А эти Васи пупкины сами не знают с каким материалом работают, ну а сделав запись на форуме вдруг прозрел? 

Именно!

Пример- Паланочка зашел и глянул что у меня есть тот или иной материал который ему подходит для дальнейшей селекции и берет у меня неплодок чтобы взять от них трута для дальнейшей работы и тд. (это я по-простому:))

• Подобається 4

10 часов назад, mixaskm сказал:

Как по мне нужно ввести абонплату для всех минимальную чтобы хватало на все ресурсы Форума. Если не проплатил примерно 10 грн в месяц только читать не реклам не коментов не можешь оставлять.

А скорее всего огромная часть просто читателей уйдет на бесплатные форумы. Как в той рекламе: зачем платить больше? Или вообще платить, если за углом бесплатно. Ведь из всех зарегистрированных пользователей далеко не все пишет. Периодически встречаются люди, которые на форуме 3-5 лет и имеющие по 3-5 сообщений, а то и их не имеющие.

• Подобається 8

2 минуты назад, Fabro сказал:

Именно!

Пример- Паланочка зашел и глянул что у меня есть тот или иной материал который ему подходит для дальнейшей селекции и берет у меня неплодок чтобы взять от них трута для дальнейшей работы и тд. (это я по-простому:))

Суть уловил, условие нужное для 5-10% пчеловодов. 

• Подобається 2

1 хвилину тому, Джаз сказав:

Суть уловил, условие нужное для 5-10% пчеловодов. 

Трошки забагато, ці дані потрібні для 10-15 матководів від сили, решті фіолетово, які цифри будуть в родоводах, їм аби матка хороша була. Та і ті, що ведуть селекцію, добре знають які матки в кого є, маток по 300 євро не так вже і багато в наших пасічників

• Подобається 5

1 минуту назад, davolodya сказал:

Трошки забагато, ці дані потрібні для 10-15 матководів від сили, решті фіолетово, які цифри будуть в родоводах, їм аби матка хороша була. Та і ті, що ведуть селекцію, добре знають які матки в кого є, маток по 300 євро не так вже і багато в наших пасічників

Згоден 100%, але навіть якщо ці дані потрібні будуть одному матководу, то гірше від цього пасічникам не стане, тільки навпаки:IMHO:

• Подобається 1

Добре Саніч переформатую петання по іншому скільки записів зробив ти в журналі протягом цілого сезону і приблизний час на один запис на бджолородину?

• Подобається 3

Тільки що, Богдан1 сказав:

Добре Саніч переформатую петання по іншому скільки записів зробив ти в журналі протягом цілого сезону і приблизний час на один запис на бджолородину?

Богдан на даний момент я нікого не примушую робити записи протягом сезону - це було б не по силі багатьом. Я зараз пропоную лише заповнити родовід. І все. Тобто ти даєш оголошення і в ньому посилання на родовід своєї матки. Родовід спокійно заповняється тихими зимніми вечорами. Ніякої інформації вводити на пасіці не потрібно в сезон. Проте, ніхто цього не забороняє робити і збирати статистику по своїх маткам - але це вже інша історя, яка не відноситься до того, що потрібно щоб подати оголошення. Зате є шанс, що пасічник, який купив у тебе матки, скористується журналом, помітить свої матки, як дочки твоїх і ти зможеш отримати статистику, як твої матки спрацювали (звичайно без прив"язки до імені пасічника). Це потенційний бонус. Наступне. Коли у тебе будуть введені родоводи цього року, наступного року, при паруванні ліній, на які ти вже створив родовід, ти вказуєш в програмі маму і бабушку труттня і родовід у тебе вже готовий - інформація підтянеться автоматично. 

Тобто твоє питання наштовхує мене на думку, що ти не зрозумів, що потрібно робити, а орієнтувався більше на слухи, які поширюютья в телефонному режимі між твоїми знайомими матководами.

П.С. Попри те, у мене є відповідь і на твоє питання, хоча воно й не стосується оголошень продажу маток. Робив записи весь сезон. На моїй невеликій пасіці з 1-го березня зробив більше 300 записів по оглядах сімей - щойно перевірив, так як самому стало цікаво. На запис по сім"ї часу іде від 30 сек до 2 хв, в залежності що ти записуєш і чи пишеш текст(я часто писав). На даний момент ми зайняті тим, щоб зробити Андроід додаток ще більш швидким та додати можливості швидкого запису по вибору із шаблонів. Це так - для загальної інформації. 

• Подобається 3

18 минут назад, Sanich сказал:

Ніякої інформації вводити на пасіці не потрібно в сезон.

я запутался, можно пояснить вот этот пункт, что значит "публичной"?

Всі матки, від яких продаються дочки, мають бути публічними матками матковода в системі BJ

Тільки що, ApisDirect сказав:

я запутался, можно пояснить вот этот пункт, что значит "публичной"?

Гарне питання. :ay:

У будь-якого користувача може бути сотні і тисячі маток, але лише користувач з правами матковода може окремі матки, від яких він виводить потомство робити публічними, і тоді ці матки з"являться в публічному списку маток даного матковода:

http://bj.tochok.info/Breeder/Breeders  

• Подобається 2

1 година тому, Джаз сказав:

:umora::ay:" но увы", на сьогодні покоління 20років назад,це буковки і цифрики, нажаль і ставки наші на це ....... прагматичне покоління,а може на щастя:), а що до суті, то може для багатьох матководів це обуза,но реалі такі ,що "между строк" читатимуть усі характеристики і тд..

• Подобається 1

10 часов назад, Fabro сказал:

Іван, головна проблема не в тому що люди не хочуть писати те , вони просто не вміють , а дехто і не бажає вчитись.. приведу приклад. Саничу я вказував на неправильне (недостовірне , неточне як хочеш так і назви) заповнення одного з родоводів, але так як кожен сам їх створює , я так розумію він те залишив без уваги. Але цінність родоводу полягає в його точності, бо якщо запис в ньому написано "з потолка" можливо просто по причині не розуміння як його скласти, то ціність його для "Паланочки" (в твому прикладі) впевененно рухаеться до нуля. Будь ласка давай розберем цей родовід, по перше все ж таки перевірим чи хто зможе його прочитать і дати відповідь чому те що там написане повна нісенітниця, і по друге я думаю розібравши цей родовід ми покажимо в якійсь мірі як правильно його заповнювать.

ось посилання http://bj.tochok.info/Pedigree/c3febeae-0d47-4446-84ac-7b03c5fa6158

чекаю на коментарі...

• Подобається 3

22 хвилини тому, Паланочка сказав:

ось посилання http://bj.tochok.info/Pedigree/c3febeae-0d47-4446-84ac-7b03c5fa6158

чекаю на коментарі...

Не кращий родовід - згодний. :) 

Це буде моя персональна відповідальність - бути впевненим, що родовід в прийнятному вигляді коли він буде публікуватися у оголошенні. 

Плюс я думаю над тим, щоб в BJ зробити процедуру утвердження публічних маток Адміністрацією, щоб не було нісенітниць в родоводах. 

Только что, Sanich сказал:

Не кращий родовід - згодний. :) 

Це буде моя персональна відповідальність - бути впевненим, що родовід в прийнятному вигляді коли він буде публікуватися у оголошенні. 

Плюс я думаю над тим, щоб в BJ зробити процедуру утвердження публічних маток Адміністрацією, щоб не було нісенітниць в родоводах. 

Санич всі три родоводи в цього матковода з помилками. Про утвердження це слушна думка, але це не знімає проблему 

24 минуты назад, Паланочка сказал:

вони просто не вміють

до тогож мова покищо тільки про написання з нуля, а як прослідкувати щоб все було достовірно коли родоводи будуть генеруватись автоматично коли люди будуть писати матки (їх іменна) як собі захочиться. От до прикладу, думаю це буде однією із частих помилок. 

дивимось посилання http://bj.tochok.info/Pedigree/c3febeae-0d47-4446-84ac-7b03c5fa6158

тут як мінімум в 2 матках повинна бути абрівіатура Вальчука, а в 2 Котелевського. 

• Подобається 1

3 хвилини тому, Паланочка сказав:

до тогож мова покищо тільки про написання з нуля, а як прослідкувати щоб все було достовірно коли родоводи будуть генеруватись автоматично коли люди будуть писати матки (їх іменна) як собі захочиться. От до прикладу, думаю це буде однією із частих помилок. 

Будемо їхати -  будемо бачити. Всього не передбачиш. 

• Sanich locked this тема
  • Sanich pinned this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...