К. А. Е. Опубликовано 22 сентября, 2017 Share Опубликовано 22 сентября, 2017 53 минуты назад, Seos сказал: Може краще покупець хай вирішує, що йому потрібне, родовід чи матка? 100 процентов нужна хорошая матка покупателю.От покупателя эта тема не зависит. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ApisDirect Опубликовано 22 сентября, 2017 Share Опубликовано 22 сентября, 2017 В 20.09.2017 в 09:57, miro сказал: або ж я на Бухті Вікінгів організую семінар майже безплатно Михаил, прекращай... таки придется брать годовой проездной на "Одесса - Львов" 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Алёнка Опубликовано 22 сентября, 2017 Share Опубликовано 22 сентября, 2017 1 час назад, asaltan сказал: Шукав в цій темі "умови..." і не знайшов. Мабуть тема відповідає назві "обговорення умов..." Чи я помиляюсь? Незрозуміло, що можна обговорювати, якщо модератор написав, що "правила (умови) вже діють? Я ведь уже давала вам ссылку на тему. Посмотрите, это не то, что вы просили?: Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 22 сентября, 2017 Автор Share Опубликовано 22 сентября, 2017 1 година тому, asaltan сказав: Незрозуміло, що можна обговорювати, якщо модератор написав, що "правила (умови) вже діють? В першому повідомленні даної теми. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asaltan Опубликовано 23 сентября, 2017 Share Опубликовано 23 сентября, 2017 9 годин тому, Алёнка сказав: Я ведь уже давала вам ссылку на тему. Посмотрите, это не то, что вы просили? Дякую, Ви дали посилання на "проект...", а в мене нема бажання обговорювати проект, я просто хотів прочитати змінені "умови...". 9 годин тому, Sanich сказав: В першому повідомленні даної теми. Дякую, зрозумів, для мене все написано у відповідному розділі, а тут завбачливі люди обговорюють умови, на яких вони будуть через 7-8 місяців маток рекламувати. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Seos Опубликовано 23 сентября, 2017 Share Опубликовано 23 сентября, 2017 14 години тому, КАЕ сказав: 100 процентов нужна хорошая матка покупателю.От покупателя эта тема не зависит. Я не такий крутий матковод, як дехто з присутніх на форумі, та із своєї практики зробив висновок, що родовід не гарантує, що дочки від матки з цим родоводом матимуть такіж гарні якості як їх мати, ну хіба що мова йде про матку класу А, яка перевірена на потомство. 6 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
К. А. Е. Опубликовано 23 сентября, 2017 Share Опубликовано 23 сентября, 2017 29 минут назад, Seos сказал: Я не такий крутий матковод, як дехто з присутніх на форумі, та із своєї практики зробив висновок, що родовід не гарантує, що дочки від матки з цим родоводом матимуть такіж гарні якості як їх мати, ну хіба що мова йде про матку класу А, яка перевірена на потомство. Ну а отсутствие каких либо документов ещё больше по логике снижает вероятность получение прогнозируемого однородного потомства. Систематизировать имеющийся материал идея хорошая, тем более если любое новшество делается с благими намерениями и имеет поддержку 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения