Перейти к содержанию

Умови розміщення оголошень комерційного спрямування на Точку

Sanich

Рекомендуемые сообщения

Тільки що, konoval_am сказав:

+. Для паспортів є родоводи маток або рекламні теми. 

І я про те ж. 

13 хвилини тому, konoval_am сказав:

Золоті слова. Причому дехто це робить підсвідомо, що ще якось терпимо... А дехто настільки нав"язливо і однотипно, що погано стає. 

Ви хочете мене вколоти за мої найкращі пакети, мені не потрібна реклама для моїх пакетів і так всі знають ,що вони в мене найкращі і більше 100 шт. в 2018р я не продам, продаю як завжди до 15.05.,про умови домовлятимемось,бджола карніка 60%,40% карпатка,антибіотики на пасіці не застосовую, матки Ф1 від матеріалу кращих селекціонерів Європи, то це Ви хочете назвати рекламою:umora:

• Подобається 11

Тільки що, miro сказав:

Ви хочете мене вколоти за мої найкращі пакети, мені не потрібна реклама для моїх пакетів і так всі знають ,що вони в мене найкращі і більше 100 шт. в 2018р я не продам, продаю як завжди до 15.05.,про умови домовлятимемось,бджола карніка 60%,40% карпатка,антибіотики на пасіці не застосовую, матки Ф1 від матеріалу кращих селекціонерів Європи, то це Ви хочете назвати рекламою:umora:

Михайло, як організатору зустрічі - для вас все безкоштовно. :az: Ви свій внесок в загальну справу зробили! 

• Подобається 8
  • Дякую 1

Тільки що, Sanich сказав:

Михайло, як організатору зустрічі - для вас все безкоштовно. :az: Ви свій внесок в загальну справу зробили! 

дякую,а то я вже таким способом хотів в тіху рєкламуватись:az:

• Подобається 8
  • Ха-Ха 1

1 година тому, Sanich сказав:

Правила вступили в силу. 

Дайте, будь-ласка посилання.:hi:

• Подобається 1

Как по мне нужно ввести абонплату для всех минимальную чтобы хватало на все ресурсы Форума. Если не проплатил примерно 10 грн в месяц только читать не реклам не коментов не можешь оставлять.

• Подобається 1

Тільки що, mixaskm сказав:

Как по мне нужно ввести абонплату для всех минимальную чтобы хватало на все ресурсы Форума. Если не проплатил примерно 10 грн в месяц только читать не реклам не коментов не можешь оставлять.

знаючи на українську натуру,якщо заплатить то з того форуму не злізе,і той форум скрипітиме, що дня по тисячі відвідувачів одночасно,і як почнеться якийсь спір то банитимуть від вечора до ранку:umora:

• Подобається 4

2 хвилини тому, mixaskm сказав:

1. Я копита відкину збирати з усіх по 10 грн,

2. Немає логіки, щоб усі оплачували рекламування бізнесу невеликої групи.

• Подобається 10

1 минуту назад, Sanich сказал:

Десятку пусть сверяют админы которых выбирали. А бизнесу небольших групп там тарифы поболее сделать отдельные. 

Тільки що, Sanich сказав:

Я поможу, я збиратиму 10грн. щоденно, а Вам перечислятиму раз в місяць,за рік зберем і зробим нормальну зустріч Форум на ТочокУ в Мижигірїї:umora:

• Подобається 11

Единоразова (раз в год) все внесли по 100 грн и все функции включились - пару дней посверять (могу помочь в сверке -бухгалтер) и все довольны. А матководом корупционерам тарифы особые:umora:

• Подобається 1

После введения такой абонплаты приток новых людей на форум практически прекратится, а потом постепенно и большинство посетителей начнет перемещаться на другие площадки...

• Подобається 10

18 минут назад, Konstantin_77 сказал:

После введения такой абонплаты приток новых людей на форум практически прекратится, а потом постепенно и большинство посетителей начнет перемещаться на другие площадки...

А тут как с наркотой - первые дозы бесплатно! ;-) Годик первый на халяву... ;-) А дальше - за деньги... Если сумма будет небольшая, проще заплатить и не париться. И, не забывайте еще и про наш менталитет.  "Уплочено"  - теперь фиг отсюда уйду ;-)  А все, что бесплатно - значит хреново и ничего не стоит. 

Если что - это :IMHO: 

Кстати, не забываем заветы товарища О. Бендера! Если человек заплатил деньги - ему надо дать что-то материальное взамен! Как вариант, карточку клуба  ;-)))))))  Думаю, заказать и напечатать - проблем не будет. А "весомый аргумент" в руках - повод погордитьс.. Вот, так небрежно, "о, вот моя карточка клуба элитных пчеловодов..," 

Сорри, "Остапа понесло" 

34 минуты назад, Konstantin_77 сказал:

Є інфа за яку думаю можуть і заплатить. Скажімо список і контакти експортерів з найкращою ціною меду на цей час. Зайшов прочитав і здав.

• Подобається 1

1 час назад, asaltan сказал:

Дайте, будь-ласка посилання.:hi:

• Подобається 1

46 минут назад, mixaskm сказал:

А матководом корупционерам тарифы особые:umora:

А это кто такие ? 

• Подобається 4

19 минут назад, Мико сказал:

А это кто такие ? 

Да есть.

2 минуты назад, mixaskm сказал:

Да есть.

Если не секрет в каком регионе Украины такие живут  интересно однако :hi:

• Подобається 1

2 минуты назад, tolik2362 сказал:

Если не секрет в каком регионе Украины такие живут  интересно однако :hi:

Да не хочу переходить на личности но каждый пусть думает про своих.

3 минуты назад, mixaskm сказал:

Да не хочу переходить на личности но каждый пусть думает про своих.

А личности не нужны а нужен город где они проживают :hi:

54 минуты назад, Wladimir_K сказал:

Зайшов прочитав і здав.

Достал телефон, нашел нужные номера , обзвонил и сдал.:az:

26 минут назад, tolik2362 сказал:

нужен город где они проживают

А если это не город а поселок тогда как ?:umora:

• Подобається 2

21 минуту назад, NVN сказал:

Достал телефон, нашел нужные номера , обзвонил и сдал.:az:

А если это не город а поселок тогда как ?:umora:

Впевнений на 100%, що у Вас обмежена кількість потрібних номерів, їх як у Вас так і у мене всіх немає. А деколи +1+3 грн. грають суттєву роль.

• Подобається 1

Так само по матководах є обмежена кількість форумчан,  які росли разом з форумом і наскільки розумію їх на цей час беруть сумніви в доцільності розміщення оголошень так як замовлень і так вистачає. В цій справі потрібно вдосконалюватися, щоб бути на вершині, а критика і позитивні відгуки й зворотній  зв'язок є для цього процесу  стимулом.

А є частина матководів, які не приймають активної участі на форумі і на цей час на шляху збільшення об'ємів їм така річ буде більш ніж цікава.

:IMHO1:у матководов и тат достаточно заказов кроме обявлений  на форуме а чтобы сделать себе рекламу будут выкладывать видео на своих каналах в ютубе где люди смогут не только прочесть обявление а и увидеть результаты работы и саму работу тех пчел  с которыми работает человек .Большое количество сильных матководов не пользуются  услугами форума и продают маток довольно большое   количество .:hi:

• Подобається 8

12 хвилини тому, tolik2362 сказав:

:IMHO1:у матководов и тат достаточно заказов кроме обявлений  на форуме а чтобы сделать себе рекламу будут выкладывать видео на своих каналах в ютубе где люди смогут не только прочесть обявление а и увидеть результаты работы и саму работу тех пчел  с которыми работает человек .Большое количество сильных матководов не пользуются  услугами форума и продают маток довольно большое   количество .:hi:

Отлично. Цель же не заставить всех матководов в мире или Украине платить форуму. Цель урегулировать этот вопрос на уровне форума. Если кто-то хочет пиариться на форуме - платит довольно скромную сумму. Не хочет - пиарит свой канал или сайт в другом месте.

• Подобається 5

• Sanich locked this тема
  • Sanich pinned this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...