Перейти к содержанию

Зустріч форумчан "Форум на ТочкУ" в місті Львів на базі активного відпочинку Бухта Вікінгів 09.09.-10.09 2017року"

miro

Рекомендуемые сообщения

Мені зручно було на Бухті, пан Михайло старався як міг і від мене йому велика подяка.

По життю, стараюсь не повторювати місця відпочинку, кожне літо ідемо відпочивати в інше місце, як в них мені не було добре, тому звичайно хотілося відвідати інші місця десь в Центрі Україні, коли пасічники з усіх регіонів по відстані будуть в рівних умовах.

а й дійсно, кожен бажаючий організатор вже сьогодні може насолоджуватись плодами праці, но може бути і не так, все залежить від мети поливу,і бажаного результату,будьмо відверті і не так смішно буде:)

2 години тому, Елена Щербань сказав:

А для чего мне "романтика" на пчеловодных конференциях ?:blink:

Наші зустрічі це не конференції бджолярів :IMHO:

4 хвилини тому, Паланочка сказав:

Незнаю мені так здалось, я ж людей не рахував. :hi:

я маю пораховано, і видаю цифри,цей рік мені як організатору не легкий,в останню мить відмова прийшла, список людей,що не прибули на зустріч одинадцять чоловік,ті що,не зняли броні три чоловіки,за їх номера прийшлось оплатити повну добу, ще три чоловіки зняли бронь пізно, но хоч не прийшлось платити проживання, і пять чоловік повідомили теж в кінці, перед зустрічею,ось такий результат зустрічі, на жаль мене не всі зрозуміють бо вже зараз мені заявили, що все це мої проблеми.

але дійсно, як організатор я повинен і це взяти на плечі,і інше підшкульне в саму лопатку,не все годен передбачити, мені як і тим людям ,що не змогли приїхати,бо всі ми люди і є речі вищі за нас.

23 хвилини тому, Паланочка сказав:

Незнаю мені так здалось, я ж людей не рахував. :hi:

а тепер будьмо відверті,я як організатор все влаштував,на конференції не створював незручностей і не диктував своїх умов,минулої зустрічі конференція взагалі була у Ваших руках,цього разу не менше,в чому бачення не дружності,в тому,що багато із вас почали рости і отримали певні здобутки,ви побачили своїх опонентів і не знаєте, як з ними вести подальшу працю,це все не залежить від мене,це все потрібно вам пройти, як школу спілкування і життя, в нових умовах,не шукайте одного виноватого,шукайте десять правих і ваш ворог загубиться.

44 хвилини тому, Алёнка сказав:

Михаил, вы отменно организовали прошлогоднюю встречу и в этом году по отзывам могу судить то же самое. Вы сделали всё, что от вас зависело, а дальше дело за каждым. Организация мероприятий - это самое важное и трудное занятие, с которым вы справились на все 100 %. Именно организация зачастую и страдает потому, что редко встретишь людей, которые на совесть могут всё по-максимуму предусмотреть и устроить. А вы один так поработали! Спасибо вам огромное!

дякую Ви,як завжди щирі, я знаю де є відвертість,а де є імпотентність, от я не жінка і не Фреді Меркурі:umora:,але імпотентність відчуваю

Михайле, не бери до голови!  Ніколи всім не вгодиш! Все було дуже добре організовано.  Ти свою роботу зробив на відмінно. 

Зустрічі пасічників , по завершенню сезону, це зустріч для відпочинку людей та їх сімей, дружне спілкування  ( так прийнято  у нормальних людей у світі) , а не наукова конференція. Якщо ще було організовано  і  практично конференцію, то це ще один великий плюс.

Кому подобається відпочинок у наметах, то хіба то проблема? На території  , біля пасіки, місця більше ніж достатньо, то ж ніхто не заявив такого  бажання  до початку нашої зустрічі, думаю то не було б проблемою.Навкруги ліс, иожна було і поза межами території бухти зупинитися  місця більше ніж вдосталь.

.

17 часов назад, pr1zZ сказал:

Знаешь, а вот эта встреча показала интересную вещь. Что как раз встречи в Черкассах и в Умане были намного дружнее встреч в Бухте.

Ведь в Бухте не было единой компании. А были клубы по интересам... Не было единства...

А вот почему это так случилось? Тут конечно-же два фактора:

1. В Бухте много мест, где можно отдельно общаться.

2. Форумчани уже не так дружны, как раньше... 

Дениска ти тільки друже не врахував одне. Тоді на зустрічах в Умані і в Черкасах то були найперші зустрічі, форум теж був свіжо створений. Тоді майже всі робили перші кроки в матководстві, в поставках маток із Європи і інших напрямках. Тобто були бідніші, а якщо бідніші, то і дружніші. А коли вже досягли певних досягнень обросли жиром. То появилась заздрість, конкуренція, ну і звичайно за цими двома складовими йде слідом ненависть. Чи ти думаєш що мало таких що тобі в очі посміхаються, а за твоєю спиною люто тебе ненавидять? Є такі що вважають сибе ледь не пупапи землі, і думають що тільки вони і більш ніхто. Тому хтоб як що не хотів і не казав, але так буде і надалі. Тому що заздрість і користь у нас на жаль витіснили все людське. Тому хто не живе з пасіки, і для нього бджоли як хобі, на це все легше дивитись. Тому що він ні для кого не конкурент, і для нього немає конкурентів. А той у кого пасіка основний дохід,то буде інших зубами гризти, лишень якби залишитись самому на плаву. Такі реалії нашого життя, і від цього нікуди не дінешся. 

Думаю, тему про дріжність-недружність потрібно закривати, тому що

- Більшість були дружні і привітні і  взагалі зустріч пройшла в атмосфері дружності і доброзичливості. Я іншого не помітив. Було цікаво і весело спілкуватися з різними людьми. Ато хтось почитає ці дописи і вирішать, що там була не зустріч а а-ля "Кайдашева сім"я" в мініатюрі. А це зовсім не так.

- є деяка напруженість у стосунках окремих форумчан, але це не стосується зустрічі чи форуму в цілому. Це стосується окремих людей. Зрозуміло, щ ов групі 70-80 чоловік можуть бути опоненти. Але оскільки все обійшлося, ніби-то, без вияснення відносин - то все в нормі. Якби таке сталося, то ми б попросили зачинщика більше не відвідувати заходів Точка. 

:az:

так большинство и не приехало , стоит только посмотреть количество людей приехавших на встречу в прошлом году  и в этом . Это взгляд со стороны  - можно сказать новичка форума не состоящего ни в каких групировках.:hi:

1 година тому, Sanich сказав:

Думаю, тему про дріжність-недружність потрібно закривати, тому що

- Більшість були дружні і привітні і  взагалі зустріч пройшла в атмосфері дружності і доброзичливості. Я іншого не помітив. Було цікаво і весело спілкуватися з різними людьми. Ато хтось почитає ці дописи і вирішать, що там була не зустріч а а-ля "Кайдашева сім"я" в мініатюрі. А це зовсім не так.

- є деяка напруженість у стосунках окремих форумчан, але це не стосується зустрічі чи форуму в цілому. Це стосується окремих людей. Зрозуміло, щ ов групі 70-80 чоловік можуть бути опоненти. Але оскільки все обійшлося, ніби-то, без вияснення відносин - то все в нормі. Якби таке сталося, то ми б попросили зачинщика більше не відвідувати заходів Точка. 

:az:

Sanich якби і правий, бо так і я бачив,і коли одна людина повідала мені словами ,що після зустрічі ось таке почнеться,я їй не вірив,але бачу я помиляюсь розраховуючи на райдужні перспективи,але все це пропускаю, та до речі те, що десь відео,чи фото є, що я якби чимось недовольний,то це лише признак втоми який я незміг замаскувати, а так незважаючи на працю в душі у мене, і вірю в багатьох було приємно,весело і радісно зустрічі форумчан.:)

2 минуты назад, ЖекаNL сказал:

так большинство и не приехало , стоит только посмотреть количество людей приехавших на встречу в прошлом году  и в этом . Это взгляд со стороны  - можно сказать новичка форума не состоящего ни в каких групировках.:hi:

Цього року було менше місцевих пасічників, якщо дивитися кількісний склад, а форумчан більше.

3 хвилини тому, ЖекаNL сказав:

Приехало даже больше. не было масовки из состава местных пчеловодов, которых пригласили в прошлом году, но не всегда они понимали о чем идет речь. 

В 12.09.2017 в 23:01, Фомич сказал:

В БВ идеальные условия для проведения таких мероприятий. Я не ошибусь, если скажу, что лучшего места наверное уже не будет.

Ещё раз хочу поблагодарить пана Михайло за высокий уровень проведенного мероприятия.

в Харькове тоже есть довольно хорошие места ):ay:

3 хвилини тому, ЖекаNL сказав:

Sanich на початку зустрічі наголосив,що місцевих було менше,перше я не запросив,а друге це зустріч форумчан і тут актульно все ,а в процентному відношені форумчан цього разу було більше,такщо,це помилка,візьміть минулий список і теперішній і подивіться на поселення скільки тоді,а скільки того разу,обід більше,вечеря більше,проживання більше цього разу.

В 13.09.2017 в 08:23, miro сказал:

може зустріч зробити в Едем Резорт:ah:,https://edem-resort.com.ua/halereya/ це 2 км від моєї пасіки, там теж з моєї пропозиції започаткували пасіку, пока це самий кращий готель в Україні,так-що після ЕР планку підняти практично буде не можливо, добиратись сюди дуже легко оскільки є вертолітні площадки

дякую за розуміння,але це так дійсно є.

влюбился в это место!
вот и зачем ехать за границу на отдых,если в рідній ненькі є такі гарні місця !:ay::)

та й мої волонтери кажуть ,що цього разу все якось по годинам і координовано,я чесно пішов із суботи на неділю спати в годину ночі,а жінка і волонтери прийшли надранком, кажуть тернопільські хлопці частували поки півні не заспівали:umora:,ото файні батяри:ay:

2 хвилини тому, Sashafart89 сказав:

влюбился в это место!
вот и зачем ехать за границу на отдых,если в рідній ненькі є такі гарні місця !:ay::)

колись мені пропонували в 90-му втікай в Німечину(пропозиція була мотивована) ,це коли я був в Югославії Хорватія Дубровник,но я не розумів чого, коли ти все бе в рідній сторонці з рідними людьми:)

11 минуту назад, Sanich сказал:

Приехало даже больше. не было масовки из состава местных пчеловодов, которых пригласили в прошлом году, но не всегда они понимали о чем идет речь. 

ааа теперь все точки над й ,ё , ї ,і   раставлены , а я то ломаю голову , почему не так как в прошлом году . Тогда в этом году всё более организованее и цивільней ! так держать , с каждым годом количество будет только расти:ay:

2 години тому, Укроп сказав:

...Тому хто не живе з пасіки, і для нього бджоли як хобі, на це все легше дивитись. Тому що він ні для кого не конкурент, і для нього немає конкурентів. А той у кого пасіка основний дохід,то буде інших зубами гризти, лишень якби залишитись самому на плаву. Такі реалії нашого життя, і від цього нікуди не дінешся. 

Бути "позафракційним" - не аби яка перевага, бо маєш можливість радіти за успіхи і тих, і інших, а в сумі їхні досягнення формуюсь загальний успіх нашої справи. Здорова (і не зовсім) конкуренція є запорукою того, що все не перетвориться в тихе болітце:IMHO:. Давайте шукати у всьому позитив!:)

18 часов назад, miro сказал:

,но інші формати на черзі:wave: я чекатиму зустрічі і з вами.

які формати ?

9 хвилин тому, Sashafart89 сказав:

які формати ?

для прикладу в цьому році в лютому на БВ  була Європейська  наукова конференція організатор Доскоч Іван Михайлович, зараз йде обговорення про інші необхідні заходи, про це не буду поки-що конкретизувати,але на часі повідомлю, як тільки буде визначено час:al::)

так до речі, основною моєю роботою є підготовка до заходу,його формат,регламент задає інша людина ініціатор, на цьому формується програма та порядок зустрічі, прощо я маю подбати.

Вставлю і своїх 5 копійок :)

По перше хочу подякувати Михайлу @miro за чудове місце, а також організацію зустрічі :ay: вже другий рік підряд :hi:

І прошу не сприймати в свою сторону вислови про "недружність" на зустрічі, так як Ви зробили все від Вас залежне щоб зустріч пройшла на висоті, ну особисті відносини між деякими форумчанами ви змінити не можете, на жаль :IMHO:

20 годин тому, Паланочка сказав:

І от цікаво ще булоб порахувать , а скільки тих форумчан що були на зустрічі в Черкасах, були тиждень назад в БВ ?

Ти да я, а також Денис, Ігор, Ваня ну і звичайно ж сам Саніч :umora:, щось більше не можу пригадати :hmm:

5 годин тому, Kumpel сказав:

Бути "позафракційним" - не аби яка перевага, бо маєш можливість радіти за успіхи і тих, і інших, а в сумі їхні досягнення формуюсь загальний успіх нашої справи. Здорова (і не зовсім) конкуренція є запорукою того, що все не перетвориться в тихе болітце:IMHO:. Давайте шукати у всьому позитив!:)

Я є так сказати "позафракційний", хоча можливо хтось вважає по їншому, але то його проблеми. 

Мені зовсім не радісно коли люди яких я рахую за друзів (приятелів) починають вияснювати відносини, як сказав @Укроп нездорова конкуренція, зависть, плітки та інше (надіюсь що до ненависті ще не дійшло). І ти сам собі задаєш питання коли це почалось і чому, але остаточної відповіді так і нема. І я тут згідний з цим місцем про яке сказав 

8 годин тому, Укроп сказав:

Тобто були бідніші, а якщо бідніші, то і дружніші. А коли вже досягли певних досягнень обросли жиром. То появилась заздрість, конкуренція, ну і звичайно за цими двома складовими йде слідом ненависть. Тому хтоб як що не хотів і не казав, але так буде і надалі. Тому що заздрість і користь у нас на жаль витіснили все людське. Тому хто не живе з пасіки, і для нього бджоли як хобі, на це все легше дивитись. Тому що він ні для кого не конкурент, і для нього немає конкурентів. А той у кого пасіка основний дохід,то буде інших зубами гризти, лишень якби залишитись самому на плаву. Такі реалії нашого життя, і від цього нікуди не дінешся. 

Але як сказав на зустрічі @дочинец, якого я дуже поважаю і дуже часто з ним спілкуюсь, "ви ще і грошей великих не бачили" а що б було якщо б мова йшла про дійсно великі гроші? Ми виводимо маток якимись там сотнями (ну дехто вже може біля тисячі) і уже бачимо в кожному конкурента, а це при тому що уже кілька років підряд навіть тут на Форумі є певний дефіцит маток, а в загальному в Україні ринок просто колосальний. Тож повторю напевно риторичне питання - чому так відбувається? У мене немає відповіді. А у Вас друзі???

27 минут назад, SASHA.OK сказал:

Вставлю і своїх 5 копійок :)

По перше хочу подякувати Михайлу @miro за чудове місце, а також організацію зустрічі :ay: вже другий рік підряд :hi:

І прошу не сприймати в свою сторону вислови про "недружність" на зустрічі, так як Ви зробили все від Вас залежне щоб зустріч пройшла на висоті, ну особисті відносини між деякими форумчанами ви змінити не можете, на жаль :IMHO:

На сто відсотків точно. Далі декілька фото з відпочинку.

000.JPG

00.JPG

01.jpg

03.jpg

04.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

11.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

25.jpg

26.JPG

28.jpg

• Sanich unpinned this тема

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...