Jump to content

Перчатки пасечника

BeeDeny
 Share

Recommended Posts

Для чого теми плодити. Є вже тема про Алієкспресс.

Тему "перчатки" не нашел.

• Like 1

А мої так і не доїхали - відкрив спір на повернення коштів. 

• Like 1

Дешевле купить миролюбивых пчел  и без проблем :IMHO1:

5 часов назад, BeeDeny сказал:

• Like 2

1 minute ago, tolik2362 said:

Дешевле купить миролюбивых пчел  и без проблем :IMHO1:

Еще не встречал пчел, которые не жалят, когда их придавить. 

• Like 2

7 минут назад, Sanich сказал:

Еще не встречал пчел, которые не жалят, когда их придавить. 

Когда за целый день работы и при давлю штук 5 то это только на поминает о том что я пчел держу. Когда начинал с орловской средне русской пчелы то и эти перчатки не спаслиб только озека могло спасти пчеловод.:hi:

• Like 3

1 minute ago, tolik2362 said:

Когда за целый день работы и при давлю штук 5 то это только на поминает о том что я пчел держу. Когда начинал с орловской средне русской пчелы то и эти перчатки не спаслиб только озека могло спасти пчеловод.:hi:

У меня рука пухнет даже от одной. Не стоит все примерять по себе. :IMHO1:

• Like 10

3 минуты назад, Sanich сказал:

Ну если пухнут руки тогда нужны конечно .У меня с весны также припухают а когда проходи дня три работы с пчелами имунетет  приходит в норму .:hi:

Скільки вони Вам обійшлися?

$3.99. Сейчас 3.86. по курс visa.
  • Like 1

У меня сварочные тоньше.:rofl:

• Like 1

2 часа назад, Дикий степ сказал:

Якщо хтось буде замовляти, прошу мене взяти в долю. Сам не вмію:ah:

А як розмір не підійде?

8 часов назад, BeeDeny сказал:

кожа сама мягкая или нет ? Нарукавники тоже с кожи.?

http://prom.ua/p18628110-perchatki-kozhanye-pchelovoda.html брал вот такие ни кому не советую. Тыльная сторона лодони обычный тонкий материал. Как ужалит аж подпрыгиваешь от неожиданности.

• Like 1

кожа сама мягкая или нет ? Нарукавники тоже с кожи.?

Нарукавники коттон/саржа .. плотная.но не брезент.
Перчатки полностью кожа,на мое удивление... Могу ещё раз вывернуть и сфотографировать.со всех сторон..в моих Кожа оч.мягкаяи натуральная ( мне так с первого раза показалась... Подскажите как проверить однозначно)..поэтому и на форум выложил...

По размерам... Длина от бокового шва до бокового 110мм

• Like 1

Если вам нравятся , то и нечего заморачиваться со всякими проверками. А вообще то кожа проверяется огнём  она не горит и имеет свой специфический запах. Кожа при высыхании после намокания  становиться грубая , жёсткая. (твёрдая), поэтому её не рекомендуется мочить.

Пользовал похожие с жолтой кожи, Кожа защищает хорошо, но у кого повышенная реакуця на яд, торчащие жала желательно удалять (в течении пары часиков можете помочь им вас достать). На моих нарукавники на изгибах, особенно запястье, пробивали постоянно.

Кожа эластичная и довольно прочная. После намокания стягивается, за пару минут легко растягивается, можно во время сушки несколько раз размять. Самое слабое место швы.

• Like 1

Ніколи не користувався рукавичками,але 2 роки назад з Єгошинських маток попалась така,що працювать на відкачці  було практично не можливо.Прийшлось надіть,які під руку попали,звичайні прорізинені.Хоча в них і не комфортно,але вони дали можливість,довести екзекуцію до кінця.При роботі з відселекційованою бджолою вони не потрібні.Особисто для мене.

• Like 2

• 1 month later...

Фото моїх робочих.Відпрацював в них сезон,вважаю ще рано на смітник,правдивіше -розбірка,утілізація.Деівайс частково саморобка,а саме:шкіряні перчатки були придбані в специлізованному відділу маг. госп. товарів,давно і ціна їм була 40-50гр.,нарукавники пришила дружина,резинку в нарукавник всталяв сам.Хто піде моїм шляхом зважте на :шкіра гладка,жовта,біла,світлих тонів,грубіша довше слугуватимуть,тонша-швидче порвуться.Сушити,від поту рук.не бажано на сонці,по-можливості не мочити.Налипші шматки прополіса -скачую і зрізаю стамескою.Щоб витягти рамку в повному корп.обережно,краще користуватись виготовленими крючками або стамескою з "козинячою ніжкою".Обшлага виготовляються з тканини:сувора тканина,світлий брезент тонкий,бортовка,атласний матеріал.

100_0842.JPG

• Like 6

В 15.01.2017 в 19:06, BeeDeny сказал:

$3.99. Сейчас 3.86. по курс visa.

А яка ціна доставки?

А яка ціна доставки?

e69241c695f2eca114469a8e6948dabf.jpg

Цена доставки 0.15$

http://s.aliexpress.com/jaUJBRZz

'>

http://s.aliexpress.com/jaUJBRZz

В 15.01.2017 в 18:52, tolik2362 сказав:

В 15.01.2017 в 18:53, Sanich сказав:

Були колись у покійного батька мого - "реактивні". Чому "реактивні" ? Бо після їх нападу людина включала другу космічну швидкість...:crazy::rofl: Я на них проходив першу практику. Отож досвіду у цьому плані вистачає...  Так ті бджоли ухитрялись пробиратися і через ватянку.  

До чого веду мову - після багатьох укусів ті рукавички  самі стануть причиною дратівливості бджіл, якщо на них залишаються сліди укусів - жала. Тобто матеріал повинен бути прорезиновим, щоб бджола не змогла б його прокусити.:IMHO:

• Like 1

В 15.01.2017 в 18:53, Sanich сказав:

Не знаю чи мій метод підійде всім... Колись при укусі скажімо в мизинець рука до ліктя ставала схожою на червоний валянок, але мені сильно хотілося зайнятися бджолами, допомагати батькові. Я почав з тохо що ловив бджолу і садив на руку посередині між зап'ясттям і ліктем(укус там найменше заважав роботі) Пеші бджоли скидав відразу після укусу так менше яду потрапляло. Коли пухлина сходила. зазвичай на третій день, саджав на іншу руку. З часом пухлина ставала все менша аж поки виробився стійкий імунітет. Зараз працюю в шортах і футболці.:) Колись років 20-25 тому в передачі "В мире животных" казали що людський організм здатен виробити імунітет навіть до зміїного яду. До сьогоднішнього дня я вважав що це може зробити кожен хіба за винятком тих у кого виражена алергія. Але бачу що за багато років імунітет у Вас не виробився, значить метод підходить не всім, або потрібен системний підхід, тобто інтенсивне насичення організму ядом, а Ви намагаєтесь щоб Вас не вкусила ні одна бджола і яду для вирорблення імунітету недостатньо.

• Like 3

• ромео changed the title to Перчатки пасечника