Кузьмич Опубликовано 9 января, 2017 Share Опубликовано 9 января, 2017 10 минут назад, Sanich сказал: на выбор. Как бы там ни было,наш форум читают в Польше,Болгарии ,россии и других постсоветских странах . И читают его на русском языке Сегодня звонил пчеловод с алтая ,меня нашел через форум 6 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 9 января, 2017 Share Опубликовано 9 января, 2017 1 час назад, Кузьмич сказал: Как бы там ни было,наш форум читают в Польше,Болгарии ,россии и других постсоветских странах . И читают его на русском языке Сегодня звонил пчеловод с алтая ,меня нашел через форум Вважаю в розмові пішла підміна понять. Мова не йде про якусь заборону, чи українізацію, мова йде про право вибору. Вибір комфортного інтерфейсу це суто "Інтимне" питання кожного користувача і ніяким чином ні на кого не впливає, адже не стосується самих повідомлень. Ніхто і не знатиме в кого який інтерфейс. Дискусія з нічого на голому місці. 12 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 9 января, 2017 Share Опубликовано 9 января, 2017 15 минут назад, nibond сказал: Вважаю в розмові пішла підміна понять. Мова не йде про якусь заборону, чи українізацію, мова йде про право вибору. Вибір комфортного інтерфейсу це суто "Інтимне" питання кожного користувача і ніяким чином ні на кого не впливає, адже не стосується самих повідомлень. Ніхто і не знатиме в кого який інтерфейс. Дискусія з нічого на голому місці. И я о том, мои сообщения в которых я высказался о мовному питанні приховані Как говорится давайте ближе к делу, жду в личку реквизиты. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 9 января, 2017 Share Опубликовано 9 января, 2017 15 минут назад, Кузьмич сказал: Как говорится давайте ближе к делу, жду в личку реквизиты. Вітаю всіх не байдужих у вирішенні цього питання, завдяки підтримці @Kostya-Костя, @ЮМос, @Solo, @Kumpel, @Павло Михайлович 61 необхідні 500 грн зібрано, все, що буде зверх цієї суми з вашого дозволу переведу @Кузьмич на картку Фонду сприяння ЗСУ. 12 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 10 января, 2017 Автор Share Опубликовано 10 января, 2017 Оплатив покупку перекладу, але на сайті продажу всі покупки перевіряються вручну, тому потрібно пару днів зачекати. Відповідь від їхнього сапорту на моє запитання, чому покупка досі недоступна: Цитата Hello Oleksandr, The marketplace are items from third party developers, when you purchase something from the marketplace, it's not from us directly, but from the author of that item you are purchasing. These orders are currently being manually reviewed as well due to the high amount of fraud recently, so please allow up to 48 hours for orders to be processed if this is a new order. Thank you in advanced for your understanding and please let us know if you have any questions. Regards, Rhett Support and Cloud Manager Invision Power Services, Inc. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 12 января, 2017 Автор Share Опубликовано 12 января, 2017 Українська мова була додана до інтерфейсу форуму. Крім того, я переклав назви розділів та груп користувачів на українську. Мову інтерфейму можна змінити унизу сторінки. Деякі речі чомусь відображаються на англійській (наприклад фраза "процитувати" на виділеному тексті відображається як "quote this") - маю підозру, що це тимчасово поки форум не перегенерує тимчасові файли, так як в перекладі ця фраза присутня. Прошу зауважити, даний переклад для версії 4.1.16, тоді як форум має версію 4.1.17, тому незначна частина речей, яка була додана в 4.1.17 буде відображатися на англійській. Як в принципі і для російської мови, тому що там також переклад для 4.1.16. Поставщики перекладу мають випустити оновлення через деякий час - я за цим буду слідкувати раз на кілька місяців. Із речей які можна було б перекласти - це правила окремих розділів та правила Форуму загальні. На жаль, я не маю такої можливості. Якщо хтось має бажання - я з радістю прийму перекладений текст. Приємного спілкування! 8 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 12 января, 2017 Share Опубликовано 12 января, 2017 14 minutes ago, Sanich said: Із речей які можна було б перекласти - це правила окремих розділів та правила Форуму загальні. На жаль, я не маю такої можливості. Якщо хтось має бажання - я з радістю прийму перекладений текст. Зробимо. 8 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 13 января, 2017 Автор Share Опубликовано 13 января, 2017 Завдяки @nibond, користувачам, які вибрали українську мову як мову інтерфейсу, маємо також перекладені правила форуму. 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 17 минут назад, Sanich сказал: Завдяки @nibond, користувачам, які вибрали українську мову як мову інтерфейсу, маємо також перекладені правила форуму. Оперативно 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 А що вже можно на мову перейти ? як це зробити ? Мова Зворотний зв'язок 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 13 января, 2017 Автор Share Опубликовано 13 января, 2017 2 minutes ago, Мико said: як це зробити ? 23 hours ago, Sanich said: Мову інтерфейму можна змінити унизу сторінки. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 6 minutes ago, Кузьмич said: Оперативно вже перейшов 4 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 1 минуту назад, Мико сказал: вже перейшов Ткните как? 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Mihail-ves Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 DEL. Саніч уже відповів. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 2 minutes ago, Кузьмич said: Ткните как? На главной странице в самом низу 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ЮМос Опубликовано 13 января, 2017 Share Опубликовано 13 января, 2017 Нажаль не все перекладено... В профілі в розділі Previous Fields залишається російська. між іншим, перейшовши на англ-ку розділ залишається на рос-й. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 14 января, 2017 Share Опубликовано 14 января, 2017 14 hours ago, Мико said: А що вже можно на мову перейти ? як це зробити ? Мова Зворотний зв'язок Дуже вдячний за надані зручності з мовою ! А я абсолютно випадково вже це зробив! Дякую всім, хто був задіяний у цьому. Sanich, а я можу, якщо це потрібно, спробувати потроху поступово продублювати переклад назв рослин - медоносів з рос. на укр. у розділі "Рослини". 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ЮМос Опубликовано 14 января, 2017 Share Опубликовано 14 января, 2017 14 hours ago, ЮМос said: Нажаль не все перекладено... В профілі в розділі Previous Fields О, уже дещо перекладено. Дякую! Але не все, особливо на закладці ,,змінити профіль,,. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 14 января, 2017 Share Опубликовано 14 января, 2017 Думаю, що не за день і Москва збудувалась... З часом все поступово стане на місце. 2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ЮМос Опубликовано 14 января, 2017 Share Опубликовано 14 января, 2017 31 minutes ago, ДобровоЛ said: Думаю, що не за день і Москва збудувалась... З часом все поступово стане на місце. Так, звичайно. Та мої пости лише з хорошими намірами допомоги. Можливо, поважний @Sanich не помітив недопрацювання? 3 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 15 января, 2017 Автор Share Опубликовано 15 января, 2017 14 hours ago, ЮМос said: Так, звичайно. Та мої пости лише з хорошими намірами допомоги. Можливо, поважний @Sanich не помітив недопрацювання? Не дуже розумію про які недопрацювання йде мова. У мене все нормально. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Solo Опубликовано 15 января, 2017 Share Опубликовано 15 января, 2017 6 minutes ago, Sanich said: Не дуже розумію про які недопрацювання йде мова. У мене все нормально. Sanich, ось тут ще не перетлумачено: hours argo, ... said: Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 15 января, 2017 Автор Share Опубликовано 15 января, 2017 2 minutes ago, Solo said: hours argo, ... said: On 1/12/2017 at 22:44, Sanich said: Прошу зауважити, даний переклад для версії 4.1.16, тоді як форум має версію 4.1.17, тому незначна частина речей, яка була додана в 4.1.17 буде відображатися на англійській. Як в принципі і для російської мови, тому що там також переклад для 4.1.16. Поставщики перекладу мають випустити оновлення через деякий час - я за цим буду слідкувати раз на кілька місяців. 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Solo Опубликовано 15 января, 2017 Share Опубликовано 15 января, 2017 Є ще, але: On 12.01.2017 at 22:44, Sanich said: ... Поставщики перекладу мають випустити оновлення через деякий час ... і це теж некритично. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ЮМос Опубликовано 15 января, 2017 Share Опубликовано 15 января, 2017 1 hour ago, Sanich said: Не дуже розумію про які недопрацювання йде мова. У мене все нормально. То слава Богу. Я мав на увазі в попередньому пості, що на закладці ,,змінити профіль,, є іще русизми. Нічого особистого. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения