Перейти к содержанию

Українська мова в інтерфейсі

Sanich

Рекомендуемые сообщения

29 minutes ago, ЮМос said:

То слава Богу. Я мав на увазі в попередньому пості, що на закладці ,,змінити профіль,, є іще русизми. Нічого особистого.

Я думаю, що якби ви написали де конкретно помилка та як її виправити - було б більше толку, ніж писати загадками. Я думок не вмію читати. :IMHO:

• Подобається 1

@Sanich, чому ж загадки. Я ж написав ,, на закладці ,.змінити профіль,,.  Там половина розділу Previos Fields на російській мові.

Он, гляньте на свій профіль - 8-15 лет. 

Як туди зайти? Будь ласка: клікаєте на нік, потім Змінити профіль, потім опускаєтесь вниз до розділу Previos Fields. Що ми бачимо? Правильно - 

Место, где размещена пасекаПчеловодческий стаж і т. д.  а також контекстні меню на російській мові. 

пробачте, якщо щось не так.

1 minute ago, ЮМос said:

Он, гляньте на свій профіль - 8-15 лет. 

Зрозімів. Зразу і написали б, щоб час зекономити і мені і собі.

Значення полів не переводяться, на жаль. Це обмеження движка. 

10 minutes ago, Sanich said:

Зрозімів. Зразу і написали б, щоб час зекономити і мені і собі.

Значення полів не переводяться, на жаль. Це обмеження движка. 

Мабуть є вихід, якщо змінити ці значення лише на цифри, тобто слова не писати взагалі. Наприклад: меньше года - <1, больше 25 - >25. Якось так. або ж дати можливість пасічнику самому виставляти свій стаж, також з кількістю вуликів.

Та під контекстними меню, я думаю можна змінити назви полів. Там, де написано ,,Пчеловодческий стаж,,

• Подобається 1

• 2 weeks later...

Завдяки роботі @nibond отримали переклад правил форуму та правил для окремих розділів. Подякуємо йому за зроблену роботу! :az:

• Подобається 10

2 хвилини тому, Sanich сказав:

Завдяки роботі @nibond отримали переклад правил форуму та правил для окремих розділів. Подякуємо йому за зроблену роботу! :az:

Спасибо. Сразу перешел на украинский интерфейс. :ay:

• Подобається 9

59 хвилин тому, Sanich сказав:

Дякую, але все ж головна заслуга саме Ваша, всі ми лиш допомогли впровадженню задуму.

• Подобається 6

також спочатку на українському,трішки не зручно на старті, але ж наше тож вперед

• Подобається 3

• 2 months later...

За моєї відсутності відбулась така приємна зміна:ay: 

Шкода що мені не довелось долучитись до збору коштів...

Хочу подякувати  всім хто був причетний до даної зміни на форумі - я вважаю це кроком вперед:ay::hi:

• Подобається 3

• 6 months later...

Ось, знайшов декілька не перекладених фраз:

Screenshot_2017-10-22-10-06-15.thumb.png.800469e9358c7b800fb88c573c8a3f4f.png

Screenshot_2017-10-22-10-05-04.thumb.png.9c3f84f5147045e6af4166a51535e3ec.png

Screenshot_2017-10-22-10-04-22.thumb.png.8f49a044507520a83b0f39257f4e9f87.png

Screenshot_2017-10-22-10-03-38.thumb.png.bcd3baccdb405b95c9fb761dcff9c6db.png

10 часов назад, Рудий Панько сказал:

Ось, знайшов декілька не перекладених фраз:

Так і є. Так як для нової версії переклад ще не готовий. Зв"язався із поставщиками перекладу - сказали, що в процесі  і незабаром нададуть переклад, який буде включати нові особливості форума. Дам знати, як з"явиться повний переклад. 

• Подобається 1
  • Дякую 1

• 1 year later...

Гм, давайте может я чем помогу.

Я программист на С# и vb.Net(немного PHP,  JS), школа на украинском, универ и вся дальнейшая "карьера" на русском.

------------------------------------------------------------------------------------------

Так, чо, хлопці, давайте  хоч спробую.

Я належу до білих программістів. В мене на роботі зараз є вільний час.(Після роботи я відпочиваю - бджільництво, бухло, СмартТВ, фільми про зомбаків та ще декілька досугів).

Ось я є клієнт одного з бджолярських магазинчіків(дисконт маю) сайт в них не працює - х\з заїхати в їх другий магазинчик та запропонувати Хозяйці(вона там) зробити їм сайт в обмін на медогонку, чи не треба... (спеціалізація в мене трохи інакша. Чи не треба, чи наважитись?)

Можу спробувати зробити український інтерфейс сайта, тільки треба майже всі "исходники". Поколупатись там та визначити де є те що потрібно, та змінити.

------------------------------------------------------------------------------------------

Вот, блин, подписался, и думаю, как меня Админу уведомить? Я почту не читаю вообще никакую(почта в профиле актуальна).

7 годин тому, Lis сказав:

Ось я є клієнт одного з бджолярських магазинчіків(дисконт маю) сайт в них не працює - х\з заїхати в їх другий магазинчик та запропонувати Хозяйці(вона там) зробити їм сайт в обмін на медогонку, чи не треба... (спеціалізація в мене трохи інакша. Чи не треба, чи наважитись?)

Обов'язково запропонувати!

Під лежачий камінь вода не тече!

• Подобається 1

• 1 month later...
В 27.07.2019 в 07:21, rpm сказал:

Під лежачий камінь вода не тече!

Могу украинизировать(это типа русифицировать, только наоборот) этот сайт на достаточно приличном уровне(будет несколько правок после - куда уж без этого).

Да, извините, я всю тему не читал.

Я так понял, нужно сделать чтоб все было на украинском в интерфейсе сайта? 

Админ ссылается на https://invisioncommunity.com/files/file/8274-invision-community 40-446-full-ukrainian-language-pack/.

https://forum.gateintogame.com/

Это что от них движок форума?

Если можно мне в Личные Сообщения отправьте что конкретно нужно сделать для украинизации сайта.

В 07.09.2019 в 21:02, Lis сказав:

Могу украинизировать(это типа русифицировать, только наоборот) этот сайт на достаточно приличном уровне(будет несколько правок после - куда уж без этого).

Да, извините, я всю тему не читал.

Я так понял, нужно сделать чтоб все было на украинском в интерфейсе сайта? 

Админ ссылается на https://invisioncommunity.com/files/file/8274-invision-community 40-446-full-ukrainian-language-pack/.

https://forum.gateintogame.com/

Это что от них движок форума?

Если можно мне в Личные Сообщения отправьте что конкретно нужно сделать для украинизации сайта.

Все, що можна було - вже українізовано. Дякую. 

• 6 months later...

Чому реєстрація на російській?????

Я не читав!!!!

• Дякую 3

Повністю підтримую українізацію інтерфейсу форуму. Вважаю, що це не буде перепоною в користуванні російськомовними форумчанами. На паралельному форумі мене сьогодні забанили за те, що я лише підрахував кількість тем першої сторінки на російській (23) та окремо українській (2) мові. Пролунали звинувачення у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі (?). На нашому форумі це співвідношення інше. І це радує та вселяє впевненість що ми все-таки українці в своїй Україні, хоч і розмовляємо різними мовами.

• Подобається 12
  • Дякую 3

• Sanich locked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...