Перейти к содержанию

Українська мова в інтерфейсі

Sanich

Рекомендуемые сообщения

10 минут назад, Sanich сказал:

на выбор. 

Как бы там ни было,наш форум читают в Польше,Болгарии ,россии и других постсоветских странах .

И читают его на русском языке:hi:

Сегодня звонил пчеловод с алтая ,меня нашел через форум  Форум на ТочкУ

• Подобається 6

1 час назад, Кузьмич сказал:

Как бы там ни было,наш форум читают в Польше,Болгарии ,россии и других постсоветских странах .

И читают его на русском языке:hi:

Сегодня звонил пчеловод с алтая ,меня нашел через форум  Форум на ТочкУ

Вважаю в розмові пішла підміна понять. Мова не йде про якусь заборону, чи українізацію, мова йде про право вибору. Вибір комфортного інтерфейсу це суто "Інтимне" питання кожного користувача і ніяким чином ні на кого не впливає, адже не стосується самих повідомлень. Ніхто і не знатиме в кого який інтерфейс.

Дискусія з нічого на голому місці.

• Подобається 12

15 минут назад, nibond сказал:

Вважаю в розмові пішла підміна понять. Мова не йде про якусь заборону, чи українізацію, мова йде про право вибору. Вибір комфортного інтерфейсу це суто "Інтимне" питання кожного користувача і ніяким чином ні на кого не впливає, адже не стосується самих повідомлень. Ніхто і не знатиме в кого який інтерфейс.

Дискусія з нічого на голому місці.

И я о том, мои сообщения  в которых я высказался о мовному питанні приховані:hi:

Как говорится давайте ближе к делу, жду в личку реквизиты.

• Подобається 1

15 минут назад, Кузьмич сказал:

Как говорится давайте ближе к делу, жду в личку реквизиты.

Вітаю всіх не байдужих у вирішенні цього питання, завдяки підтримці @Kostya-Костя, @ЮМос, @Solo, @Kumpel, @Павло Михайлович 61 необхідні 500 грн зібрано, все, що буде зверх цієї суми з вашого дозволу переведу @Кузьмич на картку Фонду сприяння ЗСУ.

• Подобається 12

Оплатив покупку перекладу, але на сайті продажу всі покупки перевіряються вручну, тому потрібно пару днів зачекати. Відповідь від їхнього сапорту на моє запитання, чому покупка досі недоступна: 

Цитата

Hello Oleksandr,  The marketplace are items from third party developers, when you purchase something from the marketplace, it's not from us directly, but from the author of that item you are purchasing. These orders are currently being manually reviewed as well due to the high amount of fraud recently, so please allow up to 48 hours for orders to be processed if this is a new order.

Thank you in advanced for your understanding and please let us know if you have any questions. 

Regards, 

Rhett 
Support and Cloud Manager
Invision Power Services, Inc.

• Подобається 3

Українська мова була додана до інтерфейсу форуму. Крім того, я переклав назви розділів та груп користувачів на українську. 

Мову інтерфейму можна змінити унизу сторінки. 

Деякі речі чомусь відображаються на англійській (наприклад фраза "процитувати" на виділеному тексті відображається як "quote this") - маю підозру, що це тимчасово поки форум не перегенерує тимчасові файли, так як в перекладі ця фраза присутня. 

Прошу зауважити, даний переклад для версії 4.1.16, тоді як форум має версію 4.1.17, тому незначна частина речей, яка була додана в 4.1.17 буде відображатися на англійській. Як в принципі і для російської мови, тому що там також переклад для 4.1.16. Поставщики перекладу мають випустити оновлення через деякий час - я за цим буду слідкувати раз на кілька місяців. 

Із речей які можна було б перекласти - це правила окремих розділів та правила Форуму загальні. На жаль, я не маю такої можливості. Якщо хтось має бажання - я з радістю прийму перекладений текст. 

Приємного спілкування! 

• Подобається 8

14 minutes ago, Sanich said:

Із речей які можна було б перекласти - це правила окремих розділів та правила Форуму загальні. На жаль, я не маю такої можливості. Якщо хтось має бажання - я з радістю прийму перекладений текст. 

Зробимо.

• Подобається 8

• Sanich pinned this тема

Завдяки @nibond, користувачам, які вибрали українську мову як мову інтерфейсу, маємо також перекладені правила форуму. :ay:

• Подобається 3

17 минут назад, Sanich сказал:

Завдяки @nibond, користувачам, які вибрали українську мову як мову інтерфейсу, маємо також перекладені правила форуму. :ay:

Оперативно:ay:

• Подобається 2

А що вже можно на мову перейти ? 

як це  зробити ?

• Подобається 2

2 minutes ago, Мико said:

як це  зробити ?

23 hours ago, Sanich said:

Мову інтерфейму можна змінити унизу сторінки. 

6 minutes ago, Кузьмич said:

Оперативно:ay:

вже  перейшов 

• Подобається 4

1 минуту назад, Мико сказал:

вже  перейшов 

Ткните как?

• Подобається 1

DEL.

Саніч уже відповів.

• Подобається 1

2 minutes ago, Кузьмич said:

Ткните как?

На главной странице в самом низу 

• Подобається 1

Нажаль не все перекладено...

В профілі в розділі 

Previous Fields

залишається російська.

між іншим, перейшовши на англ-ку розділ залишається на рос-й.

14 hours ago, Мико said:

А що вже можно на мову перейти ? 

як це  зробити ?

Дуже вдячний за надані зручності з мовою ! А я абсолютно випадково вже це зробив! Дякую всім, хто був задіяний у цьому. :UA:

Sanich, а я можу, якщо це потрібно, спробувати потроху поступово продублювати переклад назв рослин - медоносів з рос. на укр. у розділі "Рослини".:ah:

• Подобається 3

14 hours ago, ЮМос said:

Нажаль не все перекладено...

В профілі в розділі 

Previous Fields

О, уже дещо перекладено. Дякую!

Але не все, особливо на закладці ,,змінити профіль,,.

• Подобається 1

Думаю, що не за день і Москва збудувалась... З часом все поступово стане на місце.:IMHO:

• Подобається 2

31 minutes ago, ДобровоЛ said:

Думаю, що не за день і Москва збудувалась... З часом все поступово стане на місце.:IMHO:

Так, звичайно. Та мої пости лише з хорошими намірами допомоги. Можливо, поважний @Sanich не помітив недопрацювання?

• Подобається 3

14 hours ago, ЮМос said:

Так, звичайно. Та мої пости лише з хорошими намірами допомоги. Можливо, поважний @Sanich не помітив недопрацювання?

Не дуже розумію про які недопрацювання йде мова. У мене все нормально. 

6 minutes ago, Sanich said:

Sanich, ось тут ще не перетлумачено:

Screenshot_2017-01-15-10-07-52.png

hours argo, ... said:

2 minutes ago, Solo said:

hours argo, ... said:

On 1/12/2017 at 22:44, Sanich said:

Прошу зауважити, даний переклад для версії 4.1.16, тоді як форум має версію 4.1.17, тому незначна частина речей, яка була додана в 4.1.17 буде відображатися на англійській. Як в принципі і для російської мови, тому що там також переклад для 4.1.16. Поставщики перекладу мають випустити оновлення через деякий час - я за цим буду слідкувати раз на кілька місяців. 

• Подобається 1

Є ще, але:

On 12.01.2017 at 22:44, Sanich said:

...

Поставщики перекладу мають випустити оновлення через деякий час ...

і це теж некритично.

1 hour ago, Sanich said:

То слава Богу. Я мав на увазі в попередньому пості, що на закладці ,,змінити профіль,, є іще русизми. Нічого особистого.

• Sanich locked this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...