Jump to content

Пластиковая тара для розничной торговли медом

ved
 Share

Recommended Posts

Уважаемые пчеловоды, где покупаете пластиковую тару для розничной торговли меда?Интересует самая дешевая цена при соответственно  крупном опте:3,1,0.5,02.5 литра

Я беру фирмы" Виталпласт" Не самая дешевая ,но как одному из первых оптовиков скидка максимальная 

Думаю во многих городах есть филиалы 

• Like 1

1 минуту назад, Мико сказал:

Я беру фирмы" Виталпласт" Не самая дешевая ,но как одному из первых оптовиков скидка максимальная 

По каким ценам берете?

• Like 1

Начинал брать по 0,7 гривна за 1 литровое ведёрко .

Последний раз вроде 4,17 гр, за такое же ведро 

Там же брал и 11,2 литровые ,давно по 12 гривен вроде ,точно не помню 

25 минут назад, Мико сказал:

http://www.vitalplast.com/production.php

38 минут назад, Мико сказал:

Там же брал и 11,2 литровые ,давно по 12 гривен вроде ,точно не помню 

Зараз таке відро коштує 32,67 грн/шт. В нього поміщається 15 кг меду. Якість цілком влаштовує - 10 днів тому 350 таких відер успішно доїхали в Білорусь, складені в 4 поверхи і не поламались.

Для роздрібної торгівлі фасуємо в їхні пластянки 150мл (200г), 280мл (400г), 550мл (700г).:hi:

• Like 2

может кто то пользовался такими - http://www.tara.ua/?page_id=23 , и склад есть в моем городе , я пока присматриваюсь к 1,    3 литровым ведеркам.  пока не могу понять что означают символы РР, AP, VP     в графе КОД. 

37 минут назад, vetal_61123 сказал:

...... не могу понять что означают символы РР, AP, VP     в графе КОД. 

Маркування пластмас

• Like 1

Київпласт 3.10 за 1 літрове відро .

16 часов назад, ved сказал:

Уважаемые пчеловоды, где покупаете пластиковую тару для розничной торговли меда?Интересует самая дешевая цена при соответственно  крупном опте:3,1,0.5,02.5 литра

Підтримаю Міко. Для мене теж Виталпласт поза конкуренцією. Найякісніша пластикова тара на даний час в Україні. :IMHO:

http://www.vitalplast.com

Брав іншого виробника (орієнтувався по цінам). Одного разу була не герметична кришка, при перевертанні вода протікала. Іншого разу закисла партія меду. До меду притензії мав-би, якби цей-же мед в інших тарах не зберігався чудово, без будь яких ознак псування. Тепер краще переплачу копійки, але буду спокійний за якість.

• Like 2

2 часа назад, konoval_am сказал:

Підтримаю Міко. Для мене теж Виталпласт поза конкуренцією. Найякісніша пластикова тара на даний час в Україні. :IMHO:

http://www.vitalplast.com

Брав іншого виробника (орієнтувався по цінам). Одного разу була не герметична кришка, при перевертанні вода протікала. Іншого разу закисла партія меду. До меду притензії мав-би, якби цей-же мед в інших тарах не зберігався чудово, без будь яких ознак псування. Тепер краще переплачу копійки, але буду спокійний за якість.

Хто знає, на цьому сайті є мін. замовлення? І що стосовно матеріалу, там можна вибрать: гомополимер, сополимер або рендом? Який потрібно вибрать?

19 минут назад, Виталик К. сказал:

Хто знає, на цьому сайті є мін. замовлення? І що стосовно матеріалу, там можна вибрать: гомополимер, сополимер або рендом? Який потрібно вибрать?

Я писав, але на моє замовлення не відповіли. Думаю їм смішно читати замовлення про сотні відерець. Брав на пром.юа у когось з дистрибюторів.  Стосовно вибора матеріалу теж нічого не підкажу оскільки не компетентний. Все що мене цікавило в пластику це те, чи харчовий і чи є на те підтверджуючі документи.

28 минут назад, Виталик К. сказал:

Дуже сумніваюся, що виробник захоче зв'язуватися з малим замовленням, для цього існують дистрибютори. 

Я купував на ринку, в контейнері з відерками і п/е пакетами. При роздрібній ціні 4грн за літрове відерко 100 шт віддали по закупці, по 3,2грн