Voffkan Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Ну вот попал ко мне в руки это чудо устройство но при запресовке получается чуть криво где начинается розделитель Гофмана..как исправить этот косяк? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Винодел Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Я б назвав цей механізм-п'ятиголковий дирокол,думаю,що й латунні втулки ним можна одночасно запресовувати.Роздивітся уважно ,невже виробник(бува не Сергій Рябошапка)не розраховував на планки з роздильниками?Я би підігнув голки,для заміни поламаних підходят спиці від велосіпеда,ті що більш жорсткі.Майте на увазі.сучки(інколи трапляються в планках) не проколюються,гнуть,ламають голки. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voffkan Posted October 22, 2016 Author Share Posted October 22, 2016 10 часов назад, Винодел сказал: Я б назвав цей механізм-п'ятиголковий дирокол,думаю,що й латунні втулки ним можна одночасно запресовувати.Роздивітся уважно ,невже виробник(бува не Сергій Рябошапка)не розраховував на планки з роздильниками?Я би підігнув голки,для заміни поламаних підходят спиці від велосіпеда,ті що більш жорсткі.Майте на увазі.сучки(інколи трапляються в планках) не проколюються,гнуть,ламають голки. Спасиботза совет,да сразу надеваю втулки и заганяю очень удобно...а голку так и сделал чуть подогнул только свои из спиц..то что было в станке хлам) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Нагорный Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 В 21.10.2016 в 21:45, Винодел сказал: Я б назвав цей механізм-п'ятиголковий дирокол,думаю,що й латунні втулки ним можна одночасно запресовувати.Роздивітся уважно ,невже виробник(бува не Сергій Рябошапка)не розраховував на планки з роздильниками?Я би підігнув голки,для заміни поламаних підходят спиці від велосіпеда,ті що більш жорсткі.Майте на увазі.сучки(інколи трапляються в планках) не проколюються,гнуть,ламають голки. Идея с этими дыроколами конечно супер . Но реализация слабовата, и за такие деньги... Я свой так доработал. И еще важный момент пробиваете сначала крайние отверствия, не вынимая, дырявьте средние. Получается ровнее. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кагарлик Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 В 10.11.2016 в 13:21, Нагорный сказал: Идея с этими дыроколами конечно супер . Но реализация слабовата, и за такие деньги... Я свой так доработал. И еще важный момент пробиваете сначала крайние отверствия, не вынимая, дырявьте средние. Получается ровнее. Покажіть відео як це чудо працює? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Не знаю яка ціна на латунні втулки, але я біля проколеного отвору б'ю степлером скобу 6мм, тож дріт опирається на скобку і не врізається в планку. Однієї пачки скоб вистачає десь на 125 рамок. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Винодел Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 О скобах почали балакати і використовувати років 10-15 тому,можливо зразу ж як з'явились степлери,ідея що називаеться "лежить на поверхні",проте скоби(6-ка) задовільняють нас не стовідсотково,не буду вдаватись в тех. подробиці.Скажу про інше,про культуру виробництва,був в мене АЗЛК 2141 і я його добре роздивився і можна сказати знав потім в користуванні став "Доблік"(Фіат Добло) при нагоді я на нього добре роздивися(моторний відсік,знизу на днище і комунікації в інші міста) і термін "культура виробництва" спав мені на думку,сумні роздуми прийшли в голову і непомітно перетекли в філософсько- побутову площину.Чому ми такі і в нас все так,коли зміниться на краще,не тоді коли в нашому суспільстві з'явиться Мессія,тоді як ми замість скоб станем використовувати латунні втулки в бічних планках. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar2007 Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 О скобах почали балакати і використовувати років 10-15 тому,можливо зразу ж як з'явились степлери,ідея що називаеться "лежить на поверхні",проте скоби(6-ка) задовільняють нас не стовідсотково,не буду вдаватись в тех. подробиці.Скажу про інше,про культуру виробництва,був в мене АЗЛК 2141 і я його добре роздивився і можна сказати знав потім в користуванні став "Доблік"(Фіат Добло) при нагоді я на нього добре роздивися(моторний відсік,знизу на днище і комунікації в інші міста) і термін "культура виробництва" спав мені на думку,сумні роздуми прийшли в голову і непомітно перетекли в філософсько- побутову площину.Чому ми такі і в нас все так,коли зміниться на краще,не тоді коли в нашому суспільстві з'явиться Мессія,тоді як ми замість скоб станем використовувати латунні втулки в бічних планках.Я наоборот с втулок перешёл на скобы. Дешевле и быстрее. Отправлено с моего X-treme PQ15 через Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siverit Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 23 часа назад, mitar2007 сказал: Я наоборот с втулок перешёл на скобы. Дешевле и быстрее. На фото скобы использовал для закрепления проволки. Надёжно, быстро и дёшево. Аналогично можно скобу забивать и против врезания. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Херсонец Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 В 03.01.2017 в 10:10, Винодел сказал: О скобах почали балакати і використовувати років 10-15 тому,можливо зразу ж як з'явились степлери,ідея що називаеться "лежить на поверхні",проте скоби(6-ка) задовільняють нас не стовідсотково,не буду вдаватись в тех. подробиці.Скажу про інше,про культуру виробництва,був в мене АЗЛК 2141 і я його добре роздивився і можна сказати знав потім в користуванні став "Доблік"(Фіат Добло) при нагоді я на нього добре роздивися(моторний відсік,знизу на днище і комунікації в інші міста) і термін "культура виробництва" спав мені на думку,сумні роздуми прийшли в голову і непомітно перетекли в філософсько- побутову площину.Чому ми такі і в нас все так,коли зміниться на краще,не тоді коли в нашому суспільстві з'явиться Мессія,тоді як ми замість скоб станем використовувати латунні втулки в бічних планках. Оце всі думають в чому ж наша проблема - віходить у скобах . А в загалі чого Вам скоби не сподобалися? Швидко, акуратно і дешево. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voffkan Posted January 4, 2017 Author Share Posted January 4, 2017 32 минуты назад, Херсонец сказал: Оце всі думають в чому ж наша проблема - віходить у скобах . А в загалі чого Вам скоби не сподобалися? Швидко, акуратно і дешево. Ну лично я скобами не пробывал но впринципе ради интереса попробую...но как то не верится что она может держать натяжку и оставатся на месте а не лезть вместе с проволкой по боковушке... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 8 минут назад, Voffkan сказал: Ну лично я скобами не пробывал но впринципе ради интереса попробую...но как то не верится что она может держать натяжку и оставатся на месте а не лезть вместе с проволкой по боковушке... Скоба лежит поперек волокон, поэтому в боковушку не лезит. Минус ее в том, что проволока не скользит по скобе так же хорошо как по втулке. Но это все равно намного лучше чем без скобы вообще. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Нагорный Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Дело не в том скоба или втулка. Дыроколом сразу делаете отверствие и запрессовываете втулку. Если сверлить станком, а потом чем-то туда втулки засаживать - то будет очень долго, тогда уже лучше бить скобы. Я перешел на втулки. И вместе с дыроколом получается хорошо. Раньше сверлил боковушки станком, теперь сверлильный стоит без дела. Для того, кто предпочитает втулки и рукастый, такой дырокол сделать легче чем сверлильный станок. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Нагорный Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кагарлик Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 3 часа назад, Нагорный сказал: Треба 4 руки! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Винодел Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Після того як спробував втулки,скоби бити "некомільфо".На планці були скоба і втулки-погіршення протягування проволоки біля скоби відчутно.Думаю що завдяки втулкам мені вдалось армувати оц. м'якою проволокою(використав всю катушку) без обривів близько 100р дадана.200гр. втулок використав(подарунок Олега Борисовича) треба придбати ще,на майбутне.Повторюю, втулки-справа культури виробництва і вашого особистого погляду на те як воно повинно робитись. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Нагорный Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Еще один совет. Чтобы дырокол ровно пробивал отверствия, надо наточить иглы только с двух сторон ввиде клинка. Иглу режущей кромкой закрепить перпендикулярно планке. Игла при этом не продавливается между волокнами, а прорезает отверствие. Иглу не уводит по волокна, не гнет, не ломает (если используете сверла). Получается намного легче. Натолкнул на такую мысль разговор в столярке "Как забить гвоздь, чтобы тот не раскол дерево?" 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazaha Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 В 21.10.2016 в 18:43, Voffkan сказав: Ну вот попал ко мне в руки это чудо устройство но при запресовке получается чуть криво где начинается розделитель Гофмана..как исправить этот косяк? Поділіться враженнями як працює дирокол, хочу собі купити але покищо вагаюсь. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voffkan Posted February 11, 2018 Author Share Posted February 11, 2018 не берите..говно еще то...иглы гнет постоянно ..доделывать его нужно...станок для сверления вот что нужно покупать.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andruhan Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 4 часа назад, Voffkan сказал: станок для сверления вот что нужно покупать.. В сверлильном станке, тоже, свои заморочки! Пользуюсь таким, только на 4 отверстия, нравится! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pchel Posted February 12, 2018 Share Posted February 12, 2018 В 04.01.2017 в 14:51, Херсонец сказав: А в загалі чого Вам скоби не сподобалися? Швидко, акуратно і дешево. Спробував і я скоби. Але у мене чомусь коли починаю натягувати дріт він постійно рветься. Натягую як і раніше в ручну без всяких приспособ. Повернувся до цвяшків і зразу робота пішла. Може щось роблю не так? Все таки скобами було б швидше і простіше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Херсонец Posted February 12, 2018 Share Posted February 12, 2018 1 час назад, pchel сказал: Спробував і я скоби. Але у мене чомусь коли починаю натягувати дріт він постійно рветься. Натягую як і раніше в ручну без всяких приспособ. Повернувся до цвяшків і зразу робота пішла. Може щось роблю не так? Все таки скобами було б швидше і простіше. То може дріт такий. Ми користуємося тільки скобами і нормально. Буває звичайно рветься, але то не скоби винуваті, а той хто натягує. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts