Fabro Опубликовано 17 июля, 2017 Автор Share Опубликовано 17 июля, 2017 Он сдавал не три тонны на анализ, а пробы с трех тонн Отправлено с моего SM-G7102 через Tapatalk Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Супер Пчеловод Опубликовано 17 июля, 2017 Share Опубликовано 17 июля, 2017 Скажите пожалуйста, кто знает, какая сейчас цена на подсолнух?! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 17 июля, 2017 Share Опубликовано 17 июля, 2017 6 часов назад, Супер Пчеловод сказал: Скажите пожалуйста, кто знает, какая сейчас цена на подсолнух?! Издевательская-35 за кило. "Деньги портят человека" Наверное наши экспортёры не хотят, что бы Мы портились. 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ex_edc Опубликовано 11 сентября, 2017 Share Опубликовано 11 сентября, 2017 Випадково натрапив на такого оператора ринку - http://beehive.ua/. Окрім переробки вони запустили пасіку на понад 1000 сімей. Хто що чув про них? Судячи з усього Україну чекає структурування медового ринку. Поява такого роду операторів це серйозний крок. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 11 сентября, 2017 Share Опубликовано 11 сентября, 2017 Фірма існує вже декілька років і постійно розширюється і відкриває нові представництва. Завод, якщо не помиляюсь відкривають в Миколаївській обл. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ex_edc Опубликовано 11 сентября, 2017 Share Опубликовано 11 сентября, 2017 так пишуть що завод у Черкаській області. кілька днів тому було відкриття. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 11 сентября, 2017 Share Опубликовано 11 сентября, 2017 9 минут назад, ex_edc сказал: так пишуть що завод у Черкаській області. кілька днів тому було відкриття. Тоді я помилився. А на рахунок розміщення головного офісу, то це Черкаська обл. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
MaXUA123 Опубликовано 11 сентября, 2017 Share Опубликовано 11 сентября, 2017 Цієї весни їм здавав. Наче завод в Черкасах вже був. 34 минуты назад, ex_edc сказал: Випадково натрапив на такого оператора ринку - http://beehive.ua/. Окрім переробки вони запустили пасіку на понад 1000 сімей. Хто що чув про них? Судячи з усього Україну чекає структурування медового ринку. Поява такого роду операторів це серйозний крок. А чим вони відрізняються від інших операторів? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ex_edc Опубликовано 11 сентября, 2017 Share Опубликовано 11 сентября, 2017 Только что, MaXUA123 сказал: Цієї весни їм здавав. Наче завод в Черкасах вже був. А чим вони відрізняються від інших операторів? 1. Відносно новий оператор. Принаймні нова інвестиція. Аналогічно Українському центру меду. 2. Інвестор заходить на ринок з нуля в медовій справі. 2. Я не знаю чим відрізняється від існуючих по технологіям. Я мав на увазі що поява такого роду підприємств (із повноцінними промисловим підходом) це дуже гарний знак про розвиток ринку. чим більше таких буде тим краще. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
MaXUA123 Опубликовано 11 сентября, 2017 Share Опубликовано 11 сентября, 2017 5 минут назад, ex_edc сказал: 1. Відносно новий оператор. Принаймні нова інвестиція. Аналогічно Українському центру меду. 2. Інвестор заходить на ринок з нуля в медовій справі. 2. Я не знаю чим відрізняється від існуючих по технологіям. Я мав на увазі що поява такого роду підприємств (із повноцінними промисловим підходом) це дуже гарний знак про розвиток ринку. чим більше таких буде тим краще. Зрозумів. Впринципі працюють вони нормально, в мене до них питань не було. Приїхали пробу взяли, тару опечатали, як забрали, то завдаток залишили за тару. Хочо тару привезли пізненько, але мені це не муляло, бо завдаток лежав. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 11 сентября, 2017 Share Опубликовано 11 сентября, 2017 2 минуты назад, ex_edc сказал: 1. Відносно новий оператор. Принаймні нова інвестиція. Аналогічно Українському центру меду. 2. Інвестор заходить на ринок з нуля в медовій справі. 2. Я не знаю чим відрізняється від існуючих по технологіям. Я мав на увазі що поява такого роду підприємств (із повноцінними промисловим підходом) це дуже гарний знак про розвиток ринку. чим більше таких буде тим краще. Для пасічника , що важливо, це ціна за мед і прозора схема його забору і розрахунку, а далі в їх мало цікавить. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ex_edc Опубликовано 11 сентября, 2017 Share Опубликовано 11 сентября, 2017 6 минут назад, Wladimir_K сказал: Для пасічника , що важливо, це ціна за мед і прозора схема його забору і розрахунку, а далі в їх мало цікавить. Не зовсім в тему обговорення конкретного оператора, але все ж напишу. Це погано що пасічника цікавлять тільки ціна на мед і схема розрахунку. Бо варто дивитися на кілька кроків наперед. Що означає поява такогороду операторів (не конкретно цього а взагалі): 1. Очевидно підвищення конкуренції на закупівлі а значить підвищення ціни 2. Одночасно з попереднім пунктом - нормальний інвестор це стандартизовані бізнес-процеси у тому числі і у закупівлі. А значить і підвищення стандартів, чіткі вимоги до документів, необхідність легалізувати пасіку. 3. Перспектива появи ринку запилення - бо зараз СХ виробнику нецікаво домовлятися із десятком-двома десятками пасічників про запилення бо це великі витрати часу і ресурсів. А коли з"являються пасіки по 1000+ сімей то землевласнику (чи орендарю) вже цікаво провести переговори з одним пасічником і закрити потребу в опиленні. Очевидно що дрібним пасічникам є тільки два варіанти - або нарощувати пасіку і входити у число тих у кого 1000+ сімей або об"єднуватися з сусідами у кооператив і виступати разом. 4. Поява платоспроможного попиту невідворотно призведе до появи в Україні нових технологій та обладнання яке зараз напряму завозиться промисловими пасіками а стане доступним і для середніх бджолярів. 5. Поява ринку відкачки та переробки меду - отже можна думати про те щоб переводити пасіку на систему відокремленої відкачки на аутсорсі. Не витрачаючись на придбання обладнання. Ну і купа всього іншого. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Михаил46 Опубликовано 11 сентября, 2017 Share Опубликовано 11 сентября, 2017 Только что звонил за 2т дают 41 гр ждем лучших времен! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Николай Степанович Опубликовано 11 сентября, 2017 Share Опубликовано 11 сентября, 2017 У Вознесенську є їхній представник! Раніше дзвонив і мед купують, і ціни були привабливі як для мене! Але їхати не хочуть 150-200км. то далеко, то часу нема -зачекайте 2 тижні, то 10т. меду їм давай! Не серйозно якось! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
dulgerov Опубликовано 11 сентября, 2017 Share Опубликовано 11 сентября, 2017 Завод в с. Чернявке Черкасского р-на Черкасской обл. Открыли Луганские. Сейчас монтируют линию по фасовке мёда. Сдавал в прошлом году. Тогда и первый раз принимали. Оборудование круче чем у всем известного Нагорнюка.Отправлено с моего Lenovo S580 через Tapatalk Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Jabar Опубликовано 12 сентября, 2017 Share Опубликовано 12 сентября, 2017 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 12 сентября, 2017 Share Опубликовано 12 сентября, 2017 16 тис. т. переробки в рік це напевне більше на перспективу, та ж УкрБі (Бартнік) переробляє 100 т. за добу і потужності на повну не використовуються. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ivan Ivanovich Опубликовано 12 сентября, 2017 Share Опубликовано 12 сентября, 2017 1 час назад, Wladimir_K сказал: 16 тис. т. переробки в рік це напевне більше на перспективу, та ж УкрБі (Бартнік) переробляє 100 т. за добу і потужності на повну не використовуються. Мені жалілися, що не можуть завантажити свої лінії і дуже важко конкурувати з бартніком. В 11.09.2017 в 10:59, ex_edc сказал: Перспектива появи ринку запилення - бо зараз СХ виробнику нецікаво домовлятися із десятком-двома десятками пасічників про запилення бо це великі витрати часу і ресурсів. А коли з"являються пасіки по 1000+ сімей то землевласнику (чи орендарю) вже цікаво провести переговори з одним пасічником і закрити потребу в опиленні. Запилення їх не цікавить. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 13 сентября, 2017 Share Опубликовано 13 сентября, 2017 9 часов назад, Ivan Ivanovich сказал: Мені жалілися, що не можуть завантажити свої лінії і дуже важко конкурувати з бартніком. Запилення їх не цікавить. Проблема в організаційних моментах збору і ціновій політиці. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
dulgerov Опубликовано 13 сентября, 2017 Share Опубликовано 13 сентября, 2017 Запилення їх не цікавить.В этом году ездили на опыление подсолнуха в соседние селаОтправлено с моего Lenovo S580 через Tapatalk Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
MaXUA123 Опубликовано 13 сентября, 2017 Share Опубликовано 13 сентября, 2017 11 час назад, Ivan Ivanovich сказал: Мені жалілися, що не можуть завантажити свої лінії і дуже важко конкурувати з бартніком. Запилення їх не цікавить. Ось що значить зявилося трохи конкуренції, і ціни вже потроху ростуть. І це вже є добре. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
uam_63 Опубликовано 13 сентября, 2017 Share Опубликовано 13 сентября, 2017 3 часа назад, Fabro сказал: В мене склалось враження що пасіка в них тільки для "прикриття" а так завод супер побільшеб таких і буде краща ціна на опті. Надіслано від мого GT-S7562, використовуючи Tapatalk 8 минут назад, uam_63 сказал: В мене склалось враження що пасіка в них тільки для "прикриття" а так завод супер побільшеб таких і буде краща ціна на опті. Надіслано від мого GT-S7562, використовуючи Tapatalk Надіслано від мого GT-S7562, використовуючи Tapatalk Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 13 сентября, 2017 Автор Share Опубликовано 13 сентября, 2017 6 минут назад, uam_63 сказал: В мене склалось враження що пасіка в них тільки для "прикриття" І не тільки у Вас таке враження. Звісно що це красива картинка з пасікою, не що інше як ширма для закордоних колег, покупців меду і тд. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 13 сентября, 2017 Автор Share Опубликовано 13 сентября, 2017 5 минут назад, ЮМос сказал: А в мене склалось враження, що це реклама журналюги і його журналу. Ну, хто на що дивиться Я дивився відео про завод і зовсім не звертав увагу на надпис червоними літерами, а Ви напевне дивилися на надпис. Кожен баче те що хоче бачити Не треба бути таким категоричним. Бажаю Вам успіхів! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ЮМос Опубликовано 13 сентября, 2017 Share Опубликовано 13 сентября, 2017 Намагаюсь бути послідовним та категоричним. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.