Sannnyt Опубликовано 13 сентября, 2017 Share Опубликовано 13 сентября, 2017 Яка ціна в них зараз на мед? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 13 сентября, 2017 Автор Share Опубликовано 13 сентября, 2017 13 минуты назад, Sannnyt сказал: Яка ціна в них зараз на мед? Вчора телефонував полтавському заготівельнику від біхайв - 42грн\кг. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 13 сентября, 2017 Share Опубликовано 13 сентября, 2017 4 минуты назад, Fabro сказал: Вчора телефонував полтавському заготівельнику від біхайв - 42грн\кг. Зовсім не лідер ринку. Думаю за підсумками експортного року 2017 р. можливі деякі перестановки у верху таблиці по об'ємам експорту. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 13 сентября, 2017 Автор Share Опубликовано 13 сентября, 2017 1 час назад, ЮМос сказал: Намагаюсь бути послідовним та категоричним. Спеціально для Вас, думаю що Овдієнко Вам більш імпонуватиме 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ЮМос Опубликовано 13 сентября, 2017 Share Опубликовано 13 сентября, 2017 4 години тому, Fabro сказав: Спеціально для Вас, думаю що Овдієнко Вам більш імпонуватиме Помилкова думка. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Kolja.BI Опубликовано 22 сентября, 2017 Share Опубликовано 22 сентября, 2017 В 13.09.2017 в 16:34, Sannnyt сказав: Яка ціна в них зараз на мед? В Гайсині було 43, дзвонив 18.09. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 22 сентября, 2017 Share Опубликовано 22 сентября, 2017 1 минуту назад, Kolja.BI сказал: В Гайсині було 43, дзвонив 18.09. Думаю ціна різна у кожного заготовача, амбіції великі, тому у них вже є 46 від 2 т. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
i.s.beekeeper Опубликовано 24 сентября, 2017 Share Опубликовано 24 сентября, 2017 у кого це у них? Цена на мед 43-45грн/кг. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 24 сентября, 2017 Share Опубликовано 24 сентября, 2017 2 минуты назад, i.s.beekeeper сказал: у кого це у них? Цена на мед 43-45грн/кг. В п'ятницю у Полтаві представника Біхайв була названа ціна 46. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
i.s.beekeeper Опубликовано 25 сентября, 2017 Share Опубликовано 25 сентября, 2017 46грн/кг за какой вес? до тонны? или больше 10т Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
konoval_am Опубликовано 26 сентября, 2017 Share Опубликовано 26 сентября, 2017 Я не здавав їм мед, але мені ця фірма імпонує тим, що поруч і великий +, що налагодили лінію з фасування. Хтось заперечить що то все гроші іноземця/депутатів і т.д... та хоч і марсіан. Головне що дають робочі місця і експортують високоякісний продукт під брендом "Made in Ukraine" чим апріорі переводять країну у розряд вищий, ніж ті, хто везе лише повні фури бочок 200 л як з бананової республіки. З такими підходами як в Біхайв Україна буде Виробником, а не сировинним придатком . 13 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 26 сентября, 2017 Share Опубликовано 26 сентября, 2017 13 минуты назад, konoval_am сказал: Я не здавав їм мед, але мені ця фірма імпонує тим, що поруч і великий +, що налагодили лінію з фасування. Хтось заперечить що то все гроші іноземця/депутатів і т.д... та хоч і марсіан. Головне що дають робочі місця і експортують високоякісний продукт під брендом "Made in Ukraine" чим апріорі переводять країну у розряд вищий, ніж ті, хто везе лише повні фури бочок 200 л як з бананової республіки. З такими підходами як в Біхайв Україна буде Виробником, а не сировинним придатком . Думаю виробника-пасічника, в першу чергу цікавить ціна за якою у нього купують мед і прийнятні умови розрахунків і повернення тари. Біхайв не відрізняється стійкою політикою в цій сфері, у кожному регіоні заготовач дає свою ціну, та й об'єми у них не настільки і значні на цей час. До речі завод працює вже 2 роки, а подію піарили саме в 2017 р., думаю неспроста. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 29 сентября, 2017 Share Опубликовано 29 сентября, 2017 На даний час Біхайв став лідером по ціні меду подолавши цифру 47 за кг. 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Lech Опубликовано 29 сентября, 2017 Share Опубликовано 29 сентября, 2017 А кто знает по херсонской области есть цена 47. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mascot Опубликовано 5 октября, 2017 Share Опубликовано 5 октября, 2017 В 29.09.2017 в 17:42, Wladimir_K сказал: На даний час Біхайв став лідером по ціні меду подолавши цифру 47 за кг. Інформація не підтверджується. 47 максимум із доставкою до них. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 5 октября, 2017 Share Опубликовано 5 октября, 2017 6 минут назад, mascot сказал: Інформація не підтверджується. 47 максимум із доставкою до них. Інформація була від конкурентів, за об'єм від 10+ т. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 13 октября, 2017 Share Опубликовано 13 октября, 2017 Біхайв в Гайсині за 3-4 т.46 грн. за кг т.0504889505 Оксана Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
targal Опубликовано 14 октября, 2017 Share Опубликовано 14 октября, 2017 В 13.10.2017 в 09:58, Wladimir_K сказал: Біхайв в Гайсині за 3-4 т.46 грн. за кг т.0504889505 Оксана Мав я в тому році справу з цією Оксаною щоб більше я її небачив. Доречі 19 жовтня Бійхав збирає симінар у Києві у торгові палаті України зал Колізей вчора мені звонили 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
InVinoVeritas Опубликовано 14 октября, 2017 Share Опубликовано 14 октября, 2017 2 часа назад, targal сказал: Мав я в тому році справу з цією Оксаною щоб більше я її небачив. А что случилочь,что не так? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
targal Опубликовано 14 октября, 2017 Share Опубликовано 14 октября, 2017 31 минуту назад, InVinoVeritas сказал: А что случилочь,что не так? почитайте попередні мої пости у ці темі Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 14 октября, 2017 Автор Share Опубликовано 14 октября, 2017 Другий рік працюю з "Біхайв" і одні тільки найращі враженння. Тут думаю багато чого залежить не від заводу а від їхніх заготівельників по регіонах. На цей рік ще більше сподобалось з ними працювати - зателефонував, приїхали, взяли проби для аналізу, опломбували бочки і поїхали. Через днів 10 вони мені подзвонили, приїхали, привезли на обмін свою тару (брендовані свої білі бочки, майже нові), мої бочки з медом зважили (свої грузчики), погрузили в машину, в бесідці розрахувалися, я дав їм копію паспорта і інд.кода, випили кави, вдарили по рукам і до нових зустрічей. Повторюсь, тільки найкращі враження P.s Ось такі бочки вони привезли мені відразу на обмін 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
столя Опубликовано 18 октября, 2017 Share Опубликовано 18 октября, 2017 На сьогодні в Гайсині, Віницька обл. -48. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee_Keeper Опубликовано 18 октября, 2017 Share Опубликовано 18 октября, 2017 В 14.10.2017 в 16:01, Fabro сказал: Другий рік працюю з "Біхайв" і одні тільки найращі враженння. Ваня, в цьому році Біхайв пропонували саму найвищу ціну в нашому регіоні. Два місяці тому приїхали представники, відібрали проби з партій меду у мене та кількох інших пасічників, опломбували тару з медом. Десь тон на 20. Та й канули в лету. На дзвінки не відповідають, повний ігнор вже два місяці. Не результатів аналізів, ні тобі цінових пропозицій - нуль абсолютний. Мед здав іншій компанії за нормальну ціну. Але враження залишилось негативне. Розумію, що не сама компанія винувата, а представники. Але ж... 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Немолодий Опубликовано 18 октября, 2017 Share Опубликовано 18 октября, 2017 1 година тому, столя сказав: На сьогодні в Гайсині, Віницька обл. -48. Для Гадяча Полтавської теж така ціна Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
столя Опубликовано 18 октября, 2017 Share Опубликовано 18 октября, 2017 6 часов назад, Bee_Keeper сказал: Ваня, в цьому році Біхайв пропонували саму найвищу ціну в нашому регіоні. Два місяці тому приїхали представники, відібрали проби з партій меду у мене та кількох інших пасічників, опломбували тару з медом. Десь тон на 20. Та й канули в лету. На дзвінки не відповідають, повний ігнор вже два місяці. Не результатів аналізів, ні тобі цінових пропозицій - нуль абсолютний. Мед здав іншій компанії за нормальну ціну. Але враження залишилось негативне. Розумію, що не сама компанія винувата, а представники. Але ж... Я то думаю, до мене не можуть доїхати вже третій тиждень за аналізами, виявляється може бути і два місяці. Добре хоч на телефоні дзвінки пані Оксана чемно відповідає. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.