roman72201 Опубликовано 5 июня, 2017 Share Опубликовано 5 июня, 2017 1 час назад, Галичанин сказал: згідний згоден Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Галичанин Опубликовано 5 июня, 2017 Share Опубликовано 5 июня, 2017 4 минуты назад, roman72201 сказал: У нас що, філологічний форум чи форум українського правопису? Я думаю всім зрозуміло зміст і суть мого допису, чи не так? 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Галичанин Опубликовано 5 июня, 2017 Share Опубликовано 5 июня, 2017 8 минут назад, roman72201 сказал: Літературне слововживання А Б В Г Ґ Д Е Є Ж [З] І Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я ЗГОДНИЙ , ЗГОДЕН , ЗГІДНИЙ ЗГОДНИЙ, ЗГОДЕН – ЗГІДНИЙ Згодний, згоден, -дна, -дне. Який дає, виявляє згоду комусь, солідарний з кимсь тощо. – Ви будете зараховані на історичний факультет. Згодні?.. – "Згоден" (Григорій Тютюнник); \[Паріс:\] Слухай, сестро, як ти мене затримала для того, щоб я такі слова приймав від тебе, то я на те не згоден (Леся Українка); – Я зо всім згодний (Б.Антоненко-Давидович). Згідний. 1. (до чого, з чим). Відповідний до чогось. Головна річ: відповідно поставити питання і дати на нього відповідь, згідну зі звісними нам фактами (І.Франко). Пох. згідно (з чим). 2. Те саме, що згодний. Я не згідна з тим, щоб для розуміння чиїх-небудь віршів треба знати життєпис автора (Леся Українка); – Я не згідний був ні з чим (Ю.Яновський). 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Любомир Опубликовано 5 июня, 2017 Share Опубликовано 5 июня, 2017 1 година тому, Галичанин сказав: ЗГОДНИЙ , ЗГОДЕН , ЗГІДНИЙ ЗГОДНИЙ, ЗГОДЕН – ЗГІДНИЙ ЗГІДЕН 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
asaltan Опубликовано 5 июня, 2017 Share Опубликовано 5 июня, 2017 1 година тому, Галичанин сказав: Згідний. 1. (до чого, з чим). Відповідний до чогось. Усталений вираз в україномовному діловодстві: "Згідно з оригіналом". Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Иосифович Опубликовано 5 июня, 2017 Share Опубликовано 5 июня, 2017 31 минуту назад, Любомир сказал: ЗГІДЕН 1 час назад, Галичанин сказал: Літературне слововживання А Б В Г Ґ Д Е Є Ж [З] І Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я ЗГОДНИЙ , ЗГОДЕН , ЗГІДНИЙ ЗГОДНИЙ, ЗГОДЕН – ЗГІДНИЙ Згодний, згоден, -дна, -дне. Який дає, виявляє згоду комусь, солідарний з кимсь тощо. – Ви будете зараховані на історичний факультет. Згодні?.. – "Згоден" (Григорій Тютюнник); \[Паріс:\] Слухай, сестро, як ти мене затримала для того, щоб я такі слова приймав від тебе, то я на те не згоден (Леся Українка); – Я зо всім згодний (Б.Антоненко-Давидович). Згідний. 1. (до чого, з чим). Відповідний до чогось. Головна річ: відповідно поставити питання і дати на нього відповідь, згідну зі звісними нам фактами (І.Франко). Пох. згідно (з чим). 2. Те саме, що згодний. Я не згідна з тим, щоб для розуміння чиїх-небудь віршів треба знати життєпис автора (Леся Українка); – Я не згідний був ні з чим (Ю.Яновський). Згиден, згоден, да, в принципе согласен. Как не скажи, а принцип тот-же, но нектар с той крушины свыдыны несут, или тоже ввязались в филологию? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 5 июня, 2017 Share Опубликовано 5 июня, 2017 5 часов назад, igorstep сказал: Ні це свидина і запах має дійсно мишиний. Крушина зовсім інший кущ до 5 м в висоту. і квіточки ростуть з пазух листя є іх по 3-9 в одном суцвіттї і на даний момент зараз пік цвітіння крушини ламкої. Сьогодні загрузив перші рамки у медогонку, і лиш почав крутити, а доця (7років) стоїть над медогонкою і зразу -Тату, у тебе що носки смердять? Я чуть не впав, ось такий запах з медогонки (гарно буде пахнути акаційовий). 8 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Галичанин Опубликовано 5 июня, 2017 Share Опубликовано 5 июня, 2017 Так, з тої свидини несуть третій рік підряд, якраз в кінці травня на початку червня... цього року буде частково змішаний з ріпаком, оскільки вже було пізно викачувати - ріпаковий запечатаний, а внизу свіжий нектар із свидини, тому тиждень прийдеться почекати і брати змішаний... але запах ще той... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пётр Ахтырский Опубликовано 5 июня, 2017 Share Опубликовано 5 июня, 2017 сегодня первый раз унюхал запах нектара с свидини спасибо природе за ее нектар но с таким запахом мед ябы не покупал 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 5 июня, 2017 Автор Share Опубликовано 5 июня, 2017 23 години тому, mits сказав: Были воры на пасеке? А если серьёзно, то наверное в семье много открытого росплода, или это идёт усушка принесённого раньше? Та ні. Просто + не поставив. Мало бути +1 кг. Ну, а вже сьогодні при такій суперовій погоді повний 0. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Сергей Днепр Опубликовано 6 июня, 2017 Share Опубликовано 6 июня, 2017 Взяток с акации закончился в субботу привес за вчерашний день 400 грам. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ex_edc Опубликовано 6 июня, 2017 Share Опубликовано 6 июня, 2017 з 21 травня по 3 червня - 21 кг. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
elesey71 Опубликовано 9 июня, 2017 Share Опубликовано 9 июня, 2017 В 05.06.2017 в 21:42, Пётр Ахтырский сказал: сегодня первый раз унюхал запах нектара с свидини спасибо природе за ее нектар но с таким запахом мед ябы не покупал Вы наверное не слышали запах нектара с болиголова, запашек я Вам скажу еще тот, как будто кто-то носки носил месяц не снимая, а потом в улей положил. Взяток с акации оборвался дней пять назад, на весах стабильный минус по 200 г. в сутки. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 9 июня, 2017 Share Опубликовано 9 июня, 2017 1 час назад, elesey71 сказал: Вы наверное не слышали запах нектара с болиголова, запашек я Вам скажу еще тот, как будто кто-то носки носил месяц не снимая, а потом в улей положил. Взяток с акации оборвался дней пять назад, на весах стабильный минус по 200 г. в сутки. То може це він і був... В 05.06.2017 в 14:36, Серж 82 сказал: Сьогодні загрузив перші рамки у медогонку, і лиш почав крутити, а доця (7років) стоїть над медогонкою і зразу -Тату, у тебе що носки смердять? Я чуть не впав, ось такий запах з медогонки (гарно буде пахнути акаційовий). Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Два капитана Опубликовано 9 июня, 2017 Share Опубликовано 9 июня, 2017 В 06.06.2017 в 11:37, ex_edc сказал: з 21 травня по 3 червня - 21 кг. З17 травня по 8 червня відкачав з одного вулика контрольного 60 кг акації+ трохи аморфи 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 9 июня, 2017 Автор Share Опубликовано 9 июня, 2017 1 година тому, elesey71 сказав: Вы наверное не слышали запах нектара с болиголова, запашек я Вам скажу еще тот, как будто кто-то носки носил месяц не снимая, а потом в улей положил. Взяток с акации оборвался дней пять назад, на весах стабильный минус по 200 г. в сутки. Поставив +, хоч таке таке й не подобається. Бо і в мене та ж картина. Хоч і синяк й буркуни , що трохи засіяв торік зацвіли та й в лісі малина ще цвіте... 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
elesey71 Опубликовано 9 июня, 2017 Share Опубликовано 9 июня, 2017 4 минуты назад, Серж 82 сказал: То може це він і був... Вот он, как раз сейчас начал активно цвести, взятка нет так что прут с чего только можно 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 9 июня, 2017 Share Опубликовано 9 июня, 2017 4 минуты назад, elesey71 сказал: Вот он, как раз сейчас начал активно цвести, взятка нет так что прут с чего только можно У нас напевно вже відцвів, бо запаху вже не чути. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 9 июня, 2017 Share Опубликовано 9 июня, 2017 В 05.06.2017 в 21:42, Пётр Ахтырский сказав: сегодня первый раз унюхал запах нектара с свидини спасибо природе за ее нектар но с таким запахом мед ябы не покупал До речі про свидину, несуть і гарно несуть.... Сьогодні одного вулика перебирав і так смердить мишами... спочатку не зрозумів, а потім допетрав що то концентрація запаху зі свидини.... Нічого, липою розбавлять і буде все ок... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
mits Опубликовано 9 июня, 2017 Share Опубликовано 9 июня, 2017 25 минут назад, Два капитана сказал: З17 травня по 8 червня відкачав з одного вулика контрольного 60 кг акації+ трохи аморфи Зачем так людей расстраивать? Может у кого нервы слабые, а Вы так......... 6 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
В.Ю.А. Опубликовано 9 июня, 2017 Share Опубликовано 9 июня, 2017 1 час назад, Два капитана сказал: З17 травня по 8 червня відкачав з одного вулика контрольного 60 кг акації+ трохи аморфи Результат контрольного супер. А скільки вийшло в середньому? В мене на акації контрольний 35 кг, а в середньому 20 кг. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Винодел Опубликовано 9 июня, 2017 Share Опубликовано 9 июня, 2017 В нашій місцевості ніколи не спостерігав збору нектара з болиголова.Днями зробив спостереження ,що квітуе і які комахи на них.Синяк-надиво комах майже нема.Горошок мишиний-відвідують активно бджоли дуже схожі на наших,трішки менші.мабуть один з видів подиноких бджіл,в них що хобіт довший?Маслина-активно відвідуеться медоносними бдж.Малина культурних сортів-цілий день активно відвідуеться медоносними.Судячі з кольору обніжжя(домінантне в приносі) підопічні відвідують тільки її,Аморфу.На малині теж багато з брудно білим об. яле в вул. такого не спостерігав("не кидаеться в око" або з'їдають по дорозі.)Останні дні невеликий,підтримуючий взяток(0-0,5кг.) невизначенного походження,сильний пряний аромат з вул.,можливо маслина.В відводках де почала сіяти матка строять "козирки"- видно занудились в очикуванні початку червління(сам нервувався,досадував і радів засеву).Відстроені шматочки якогось незвично коричневого кольору.На деревах висить гербарій квітів акації рожевої. Вчора робив ревізію (на предмет роїння і накопичення меду ) після відцвітання ак.- був приемно здивован побачиним.В сім. невеликий (для себе) запас меду, в деяких накопичення в маг.,в Р.С. 4-6 сім. з 50-60.Відбуваеться накопичення бдж. висят "бороди" навідь на тих,що цілий день в затінку дерев в лісі.В виховательки з обіду на передній стенці шар бджіл,сьогодні,збризнув водою,за допомогою просяного віника і кухонного совка відправив їх до безщільникового ящика і погріб завтра підуть на пісилення відводків.В виховательні бджіл -повно,несанкціонованих маточників-позривав в режиму повного осиротіння і все одно приняли 10 лялечок.Мені досить,можливо і непотрібні але хочеться зрозуміти причину.бо може збиратиму молочко.Баланс вуглеводних кормів такий,що йде накопичення меду.час від часу забираю заповнені медом,матці даю суш,вощ. напомітно щоб допомогало,матка сіє мляво(на мій упереджений погляд).рутівську рамку за 3-4 доби,в відстроену вощ. не кладе,темної достатньо чи що?Лялечок з темної "копати" значно важче.бо гарно не зріжеш до середостіння,приходиться іхати за 2км. за лялечками.Такі ото будні пересічного пасічника. 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Два капитана Опубликовано 10 июня, 2017 Share Опубликовано 10 июня, 2017 6 часов назад, В.Ю.А. сказал: Результат контрольного супер. А скільки вийшло в середньому? В мене на акації контрольний 35 кг, а в середньому 20 кг. У мене 12 сімей і 11 відводків. Сильно с працювали 2 сім і. Відводки крім 2 теж качав трохи. Загалом 420 кг. Якщо на круг то виходить 18 кг. Якщо відводки не рахувати то значно краще. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Lech Опубликовано 10 июня, 2017 Share Опубликовано 10 июня, 2017 а какие 2 семьи сильнее сработали 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Два капитана Опубликовано 10 июня, 2017 Share Опубликовано 10 июня, 2017 4 минуты назад, Lech сказал: а какие 2 семьи сильнее сработали В мене вся карніка 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.