Перейти к содержанию

Що сьогодні вага контрольного вулика показала?

ДобровоЛ

Рекомендуемые сообщения

Учора по нолям:(.Сьогодні,якщо буде сильний вітер,мабуть повториться вчорашній взяток:hmm:

Вчера вечером К.У +3 кг.

А в мене отвес невеликий,вчорашний "дуревій" не залишив навідь думок про принос нектару.Сьогодні тихо,але й прохолодно +18*С.

7 часов назад, Сергей Днепр сказал:

Вчера вечером К.У +3 кг.

Отак би слухав, та й слухав... 

3 години тому, Jonhson сказав:

Отак би слухав, та й слухав... 

держи карман ширеє

У меня тоже пошло на спад. Позавчера было 2.7, вчера 1.2, а сегодня 0.2. Боюсь предположить что будет завтра :hmm:.

Наверное будет как в том анекдоте.

К старому еврейскому портному пришел знакомый и интересуется, как у того продвигается бизнес.

- да как тебе сказать, позавчера продал одни брюки, вчера ничего не продал, а сегодня ещё хуже.

- помилуйте, что же может быть ещё хуже?

- вернули те брюки, что купили позавчера. :blink::umora:

Только что, shersand сказал:

У меня тоже пошло на спад. Позавчера было 2.7, вчера 1.2, а сегодня 0.2. Боюсь предположить что будет завтра :hmm:

Плавно вниз. У Меня позавчера 6.1 вчера 0. сегодня -0.4

Сьогодні до обіду сиділи тихо, як і вчора, а десь в 13.00 вся пасіка рванула, але не на довго (десь 2.5 - 3 години), і знову тишина, напевно ішли на свидину, бо відчувався на вечір специфічний запах з вуликів.

23 часа назад, Серж 82 сказал:

напевно ішли на свидину, бо відчувався на вечір специфічний запах з вуликів.

"свыдына" это, что? У меня за последние пару дней минусы, а сегодня вдруг +600 грамм. Где то, что то нашли. Наверное начинается "разнотрав".

24 минуты назад, mits сказал:

"свыдына" это, что? У меня за последние пару дней минусы, а сегодня вдруг +600 грамм. Где то, что то нашли. Наверное начинается "разнотрав".

Свидина кроваво- червона, завтра як не забуду то сфотаю, але напепно не вона виділяє, бо знайомий дивився каже що вже перецвіла.

Останній зафіксований показник був + 700 грамів. Видно малина ще править бал...:ah:

В 02.06.2017 в 08:54, Сергей Днепр сказав:

Вчера вечером К.У +3 кг.

Чи не на склад цукру  у сусіда де прихований натрапили...:dntknw::umora:

Сьогодні - 1 кг.

В 03.06.2017 в 21:42, mits сказал:

Свидина 

IMG_20170604_152914.jpg

14 минуты назад, Серж 82 сказал:

Свидина 

IMG_20170604_152914.jpg

Есть такое и у меня, только отцвело уже.  Пчёлы на нём хорошо гудят:ay: Но мне его запах что то не нравится;)

3 минуты назад, mits сказал:

Есть такое и у меня, только отцвело уже.  Пчёлы на нём хорошо гудят:ay: Но мне его запах что то не нравится;)

Запах якийсь мишиний. І забрус коли жуєш то зразу чути свидину.

1 час назад, ДобровоЛ сказал:

Сьогодні - 1 кг.

Были воры на пасеке?:umora: А если серьёзно, то наверное в семье много открытого росплода, или это идёт усушка принесённого раньше?

44 минуты назад, Серж 82 сказал:

Свидина 

IMG_20170604_152914.jpg

Це крушина!..Ага,запах ще той - мені чомусь нагадує запах прілого сіна, але взяток дає сильний - третій рік буду мати такий мед "з душком".

Хорошо, что есть форум, а то забыл бы глянуть на веса. +600 и то это скорей всего, пыльца. Носят, какую то бордового цвета. Печатный выходит а туда пергой забивают(в место мёда), с чего не знаю:dntknw:, Экспарсет фермер уже скосил. Дождик не помешал бы. При таком, взятке хорошо только в роевое входят.

17 хвилин тому, Галичанин сказав:

Це крушина!..Ага,запах ще той - мені чомусь нагадує запах прілого сіна, але взяток дає сильний - третій рік буду мати такий мед "з душком".

Те що на фото - точно не крушина...

Дивно, але на назву "свидина" - гугл реагує схожими фото.... так що.....

В мене поруч цвіте ще один кущ, в завтра зроблю відео - також не знаю як називається....

1 минуту назад, Бджолопотам сказал:

Те що на фото - точно не крушина...

Дивно, але на назву "свидина" - гугл реагує схожими фото.... так що.....

В мене поруч цвіте ще один кущ, в завтра зроблю відео - також не знаю як називається....

Напевно я помилився, але в нас чомусь так кажуть )

8 часов назад, Галичанин сказал:

Напевно я помилився, але в нас чомусь так кажуть )

По літературному -Свидина кроваво-червона, придивіться зимою і на весні, у неї пагони червоні. У нас росте попри дороги, і на пустирях. Від вирубки ще більше розростається. Один мій знайомий казав що після акації взяли з свидини ще по надставці меду (не цього року), був у нього бачив великий пустир зарозший свидиною.

52 минуты назад, Серж 82 сказал:

По літературному -Свидина кроваво-червона, придивіться зимою і на весні, у неї пагони червоні. У нас росте попри дороги, і на пустирях. Від вирубки ще більше розростається. Один мій знайомий казав що після акації взяли з свидини ще по надставці меду (не цього року), був у нього бачив великий пустир зарозший свидиною.

Так гарно медує...

8 часов назад, Галичанин сказал:

Це крушина!

Ні це свидина і запах має дійсно мишиний. Крушина зовсім інший кущ до 5 м в висоту.  і квіточки ростуть  з пазух  листя є іх по 3-9 в одном суцвіттї і на даний момент зараз пік цвітіння крушини ламкої.

42 минуты назад, igorstep сказал:

Ні це свидина і запах має дійсно мишиний. Крушина зовсім інший кущ до 5 м в висоту.  і квіточки ростуть  з пазух  листя є іх по 3-9 в одном суцвіттї і на даний момент зараз пік цвітіння крушини ламкої.

Так, згідний, я помилився.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...