Перейти к содержанию

Опитування. Зустріч "на ТочкУ" в 2016 році

Sanich

Зустріч "на ТочкУ" в 2016 році  

94 пользователя проголосовало

1. 1. Чи візьмете ви особисту участь в зустрічі Точківців в 2016 році?

• Обов"язково візьму участь, де б вона не проходила. Завадити може лише форс-мажор.
      28
    • Візьму участь, якщо зустріч буде проходити недалеко від місця моєго проживання.
      49
    • Не прийму участь в силу особистих причин, але вважаю, що зустріч необхідна.
      13
    • Не прийму участь, тому що мені це нецікаво.
      4

Рекомендуемые сообщения

Приму участия и я в этом мероприятии. А на счет даты, то каждому мил не будешь :IMHO1:, у каждого хоть что-то но обязательно будет мешать ( то мед качать, то закармлевать, то обрабатывать, то БК уже рядом). Назначили дату и точка. Кто захочет быть на этом мероприятии тот и будет:IMHO1:

• Подобається 7

Смотрю 10 участников проголосовало что будут если рядом с местом проживания, интересно насколько это рядом 100-200 км. И какое место для всех участников будет самым близким, удобным сообщайте? Киев, Винница, Харьков. :dntknw:

Мне в любом случае ехать, из дальше всех с крайнего юга, но все равно постараюсь прибыть куда сообщите. 

Вот организовать прием пока не смогу.  Пока еще не готовы, по многим показателям. 

Значит 10-11 сентября.:ay:

• Подобається 2

15 час назад, pr1zZ сказал:

Конечно - БУДУ! В любой точке Украины! 

15 час назад, targal сказал:

.......і тоді гуляй вася......

4 часа назад, Мико сказал:

...............всього 5-6 днiв :umora:

Поддерживаю, .......................куда путь держим....

• Подобається 5

31 минуты назад, aleksanderche сказал:

интересно насколько это рядом 100-200 км.

Специально не уточнял, потому что для кого-то переехать из одного конца города в другой - далеко, а для кого-то и 200-300 км - недалеко. :IMHO1:

• Подобається 3

В першій декаді вересня буду! В другій - проблематично... В третій - виключено...

КРУГ однако....

• Подобається 3

Только что, maryasko сказал:

Можна обєднати зустріч точка і бджолярського круга

Минулого року була така спроба, яка не вдалася. Не вдасться вона і цього року. :IMHO: 

Також маю величезне бажання познайомитись "в реалі" з форумчанами. Тому також кажу своє "ТАК"!

Да за три года моего прибывания "На Точке" все стали как братьями которых не когда не видел,а очень хочется увидеть пообщаться,услышать, много поучиться в основном пака поучиться.А 200,300 км это не растояние.А как говориться 7 куверков слона и мы на месте:wave::az:

• Подобається 4

19 минуту назад, maryasko сказал:

Тоді варіант зробити перед або після Круга десь поблизу шоб недалеко було їхати

Я це і мав на увазі. Ви про що? Цього року багато Точківців були в одній "команді" на Крузі, але я вже писав, що це має негативні наслідки - немає часу на самий Круг. 

• Подобається 2

5 часов назад, aleksanderche сказал:

Смотрю 10 участников проголосовало что будут если рядом с местом проживания, интересно насколько это рядом 100-200 км. И какое место для всех участников будет самым близким, удобным сообщайте?

Я проголосовал за  Візьму участь, якщо зустріч буде проходити недалеко від місця моєго проживання ,но тут больше имелось ввиду, что буду если позволит занятость. 

• Подобається 2

Я  також прийму участь ,не залежно від чисел и міста проведення. А ще краще було б коли зустрічалися всі до сезону і після.

• Подобається 1

2 часа назад, Sanich сказал:

Я це і мав на увазі. Ви про що? Цього року багато Точківців були в одній "команді" на Крузі, але я вже писав, що це має негативні наслідки - немає часу на самий Круг. 

Я перший раз на крузі зустрівся з точківцями і все розпитував хто е хто.А якщо зробити так , для тих, хто зарееструеться на бейджиках зверху написати НИК, а нижче ПІБ.

• Подобається 5

Заради об'єктивності таку зустріч оптимально організовувати в центрі України - Кіровоградщина або ж Черкасчина - шоб усім більш-менш оптимально добиратись, а от якщо ще об'єктивніше - то проводити раз в 5 років за принципом: захід-схід-північ-південь-центр :) 

• Подобається 3

11 минуту назад, Галичанин сказал:

Заради об'єктивності таку зустріч оптимально організовувати в центрі України - Кіровоградщина або ж Черкасчина - шоб усім більш-менш оптимально добиратись, а от якщо ще об'єктивніше - то проводити раз в 5 років за принципом: захід-схід-північ-південь-центр :) 

точно в центрі :az:2013 Черкаси, 2014 Черкаська обл. м. Умань, 2015 на крузі, 2016 в ???? (булоб не погано в Черкаській обл . :hmm::umora:)

• Подобається 4

1 минуту назад, Паланочка сказал:

точно в центрі :az:2013 Черкаси, 2014 Черкаська обл. м. Умань, 2015 на крузі, 2016 в ???? (булоб не погано в Черкаській обл . :hmm::umora:)

Найоптимальніше Умань.

• Подобається 2

1 минуту назад, Wladimir_K сказал:

Найоптимальніше Умань.

:hmm:якби тільки не самому організовувати :af::ah:

• Подобається 2

В ?05?.?01?.?2016в09:37, Мико сказал:

За 9 месяцев можно и дочкой обзавестись .А уж потом и на слёт точковцев можно 

Хто не загодуе ,хай дома сидить Не будуть же всi пiд ледацюру пiдлаштовуватись .Та i збори точкiвцiв будуть всього 5-6 днiв :umora:

Та не ледацюг, Мико, я мав на увазі.  У нас чимало людей з півдня. а у них і строки годівлі трохи пізніше.:ah:

• Подобається 1

14 часа назад, Саша@ сказал:

Я  також прийму участь ,не залежно від чисел и міста проведення. А ще краще було б коли зустрічалися всі до сезону і після.

Ну, і в Полтаві... Але ж його комусь треба організувати? Полтава, доречі, близька до географічного  центру України.:ah:

12 часа назад, Галичанин сказал:

Полтава - теж центр.

• Подобається 2

Тут наверное много зависит от того кто сможет принять:IMHO:

• Подобається 2

14 часа назад, vladimir5 сказал:

Я перший раз на крузі зустрівся з точківцями і все розпитував хто е хто.А якщо зробити так , для тих, хто зарееструеться на бейджиках зверху написати НИК, а нижче ПІБ.

А я так цьогоріч у Баришівці на Крузі і зробив. Це можна заготовити завгодь самостійно у любому фотоцентрі.

1 минуту назад, ДобровоЛ сказал:

Ну, і в Полтаві... Але ж його комусь треба організувати? Полтава, доречі, близька до географічного  центру України.:ah:

Якщо Форумчани (Полтавці) не протів то можемо організувати гуртом.Я просто ніколи не приймав участь в таких заходах.Але пасічникив на Полтавщині хороших багато,есть и ті що ИО займаються вже давно,Матководи ,тай Гадяч можна підключити,хай роскажуть про свої роботи.Було б цікаво я не проти.

• Подобається 2

Только что, Саша@ сказал:

Якщо Форумчани (Полтавці) не протів то можемо організувати гуртом.Я просто ніколи не приймав участь в таких заходах.Але пасічникив на Полтавщині хороших багато,есть и ті що ИО займаються вже давно,Матководи ,тай Гадяч можна підключити,хай роскажуть про свої роботи.Було б цікаво я не проти.

И Полтава сам по себе хороший город. Был в этом году, жаль не много времени там провел. Не против еще раз заглянуть

• Подобається 1

3 минуты назад, Саша@ сказал:

А я про Гадяч та й про наших знаменитих прибічників УС з Куземина,- це ж теж поряд,- і мав на увазі. Бо крім самої зустрічі необхідно і десь побувати, щось нове для  себе надбати, побачити. А в тім...

Та й в ті дні проходить Сорочинський  ярмарок знаменитий.

• Подобається 3

17 час назад, Sanich сказал:

Смійтеся, але я так на жодну лекцію на Крузі цього року й не попав. Весь час був з форумчанами.:umora::ay:

• Подобається 1

1 час назад, ДобровоЛ сказал:

У нас чимало людей з півдня. а у них і строки годівлі трохи пізніше.:ah:

Я домой с пасекой приезжаю только порядка 25 августа.

• Подобається 1

• Sanich locked this тема
  • Sanich unpinned this тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Создать...