Любомир Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Хорошие дела это хорошо, но они занимают очень много времени и сил. Именно поэтому, наше общество такое пассивное. Намного проще ничего не делать, лежать себе на диване смотреть телевизор, читать газеты, смотреть со стороны за происходящими события, возможно даже их, комментируя в качестве «эксперта». Нечего не делая знаешь что не получишь, по шапке, за горькую правду, тем более за плохие дела не попадёшь в немилость. Вот так и живём, требуя хлеба и зрелищ. Но я не такой. Пошёл против системы, против лжи. С 15 октября по 15 ноября я в YouTube канале Овдиенко Юрий выложил 6 видео. В них раскрыл много неправды в том, что кумир многих пчеловодов Соломка В.А. (Дід Василь) попросту всех пчеловодов считает стадом баранов, которых можно поиметь. Знаю, грязи в мою сторону выльется много, в основном от поклонников БК. Я уверен, что действую мои правильные, и как видно моем видео, части 5 «в правде сила». Шестая часть https://youtu.be/SErhG0LCVyU Труд уже сам по себе есть наслаждение Шановний пане Юрію! І я не такой. Я незаангажований. Не іду проти системи в якій є Ви і інші обрані пасічники. Я дуже вдячний вам за ваші праці по розкриттю неправди особливо про Соломку В.А. Ви написали це звернення в цій темі - але ж тут про філософію життя, а ви про баранів. Ви пишете, що пішли проти системи - а на мій погляд ви вдаєтесь до модно звучних виразів. Це свідчить про Вашу особисту дезорієнтованість у політичних термінах. В дійсності Ви відстоюєте свою "систему", яка є конкурентна новостворюваній. І потрібно зауважити, що вас "бараном" ніхто не називає , але ж це за нормальними моральними принципами (цінностями), а не так як дієте Ви і ви себе в стаді баранів не позиціонуєте. От Ви пишете, що розкрили багато правди про кумира нашого Діда Василя і звинувачуєте його не конкретно в чомусь, а просто напускаєте тінь та чорноту. Мені здається, що Ваша правда - уявна (віртуальна) надумана. Ви сам по собі і ваші кумири дієте за старим світоглядом совдепії де можна просто налить гавна на голову і заслать на Соловки.Тепер по суті. Вам не подобається, що Дід Василь виступив співзасновником нової громадської організації спілки пасічників України... і ще що? Це все?А я тішуся цим, хоча сам ще не став членом жодної громадської організації. Це моя вина. І, якщо порівняти мою вину і його(Дідову) то моя переважає. Так краще мене звинувачуйте за це.Ще ви пишете що Я уверен, что действую мои правильные, и как видно моем видео, части 5 «в правде сила». Шестая часть https://youtu.be/SErhG0LCVyU Труд уже сам по себе есть наслаждение.Саме цей вираз говорить про ваше марнославство ("тщеславіє"). Ви сам собі надумав правозахисницьку місію правдоносця а Ваше оточення Вам "аплодує", замість того щоб чесно визначитись. Я Вам співчуваю тому, що це мяко кажучи нездоров"я.А на разі якщо Ви так палко переживаєте за нашу правду то скажіть конкретно-точно у своєму відео: "Що Ви хочете?"- Проти чого боретесь?чи- За що боретесь? Наприклад: конструктивно - я хочу щоб було так і так. Оце треба ліквідувати, а це запровадити... , і так далі. та ще як це стосується стада і Діда.До речі: найвище звання Діда Василя - чесне ім"я - і це є філософія його життя. Знаєте по чому бити... пане Юрію! Ще раз дякую за" сладкий труд", але залишаю за собою право самому визначати, що є правда, а що ні. P.S. Надіюсь, що станеться усвідомлення помилки і радий буду Вашому вибаченню перед публікою пасічників України "за стадо баранів" і за Діда Василя. Ви скривдили не тільки його, а й кожну людину, яка поважає себе і Діда, як кумира і для кого він авторитет. І якщо таке вибачення буде щире, то значить з вами ще можна про щось говорити. От тоді і потиснемо руки. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
realto Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Хорошие дела это хорошо, но они занимают очень много времени и сил. Именно поэтому, наше общество такое пассивное. Намного проще ничего не делать, лежать себе на диване смотреть телевизор, читать газеты, смотреть со стороны за происходящими события, возможно даже их, комментируя в качестве «эксперта». Нечего не делая знаешь что не получишь, по шапке, за горькую правду, тем более за плохие дела не попадёшь в немилость. Вот так и живём, требуя хлеба и зрелищ. Но я не такой. Пошёл против системы, против лжи. С 15 октября по 15 ноября я в YouTube канале Овдиенко Юрий выложил 6 видео. В них раскрыл много неправды в том, что кумир многих пчеловодов Соломка В.А. (Дід Василь) попросту всех пчеловодов считает стадом баранов, которых можно поиметь. Знаю, грязи в мою сторону выльется много, в основном от поклонников БК. Я уверен, что действую мои правильные, и как видно моем видео, части 5 «в правде сила». Шестая часть https://youtu.be/SErhG0LCVyU Труд уже сам по себе есть наслаждение інколи дивився ваші відео,сподобалось як ви збираєте пилок, поділились на сторінках ютюб своїм досвідом, були в числі перших хто це зробив там... але це не робить вам такої слави на яку ви притендуєте... ну і не висвітлює ваш інтеллект...чи може висвітлює але не так як ви думаєте...я чесно кажучи думав що ви пасічник, який має там 50 сімей чи що... таке склалося враження з побачених відео.а потім дивлюсь ви з студентами помоєму бувшого НАУ тепер НУБІП на пасіці - подумав ухти ну може на яку приватну пасіку направили студентів... (не виникало в уявленні що ви можете бути якимось науковцем.)але потім ви почали всіх критикувати... я дивився на виступи Вереда, радів що він почав щось робити для пасічників, нові ініціативи, молодий енергійний... побільше б таких і побільше б пасічних обьеднаннь чи ргомад...а з вашого боку критика - то не така плівка яку він рекомендує бо під нею сирість то ще щось вас не влаштовує - доречі плівку ту я придбав і у мене вона сезон відпрацювла як верхні холстіки - дуже добре. (у мене і перед цим цилофан лежав у вуликах і зимою і влітку - тільки бджоли його прогризали за сезон а цю плівку ні + вона відбиває іфра ред назад у вулик. - користуюсь алюмінієвою фольгою для цього еффекту вже років три... є також фольгоізол) а сирість від недостатньої вентиляції... (чи добре вона працює чи не добре залежить від пасічника - американці на цилофанових пакетах пишуть "на голову не надягати - підказують найнебезпечніші варіанти використання для тих хто не може сам подумати чи то не продумавши варіанти вибере найгірший - а чи може продумавши варіанти вибере не найкращий... так от там є попередженя, а у нас наче ж люди самі думають як це зробити і саме добре. )виписую Бджолярський круг - один з найкращих журналів в бджільництві (на мій погляд) - де діляться набагато більше пасічників своїми технологіями пасічникування (ви помоєму (те що пригадую) в ютюб поділились тільки вашую методою збору пилку і відбір роя по методу таранова по моєму... (і вже вважаєте вас героєм - а інших критикуєте). так от а тут читаю що вже ви діда Василя критикуєте... некрасиво.до чого це я - якщо ви всіх хочете перекритикувати а потім замість тих кого ви критикуєте те все возглавити - особисто я проти! та ви і самі подумайте - чи маєте ви необхідні якості щоб бути на місті діда Василя чи Вереда...поскільки тема тут філософська:"Бриллиант упавший в грязь, всё равно остаётся бриллиантом, а пыль поднявшаяся до небес, так и остаётся пылью."Восточная мудростьВибачаюсь якщо що не так, але вважаю за потрібне це написати у відповідь. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кагарлик Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Хорошие дела это хорошо, но они занимают очень много времени и сил. Именно поэтому, наше общество такое пассивное. Намного проще ничего не делать, лежать себе на диване смотреть телевизор, читать газеты, смотреть со стороны за происходящими события, возможно даже их, комментируя в качестве «эксперта». Нечего не делая знаешь что не получишь, по шапке, за горькую правду, тем более за плохие дела не попадёшь в немилость. Вот так и живём, требуя хлеба и зрелищ. Но я не такой. Пошёл против системы, против лжи. С 15 октября по 15 ноября я в YouTube канале Овдиенко Юрий выложил 6 видео. В них раскрыл много неправды в том, что кумир многих пчеловодов Соломка В.А. (Дід Василь) попросту всех пчеловодов считает стадом баранов, которых можно поиметь. Знаю, грязи в мою сторону выльется много, в основном от поклонников БК. Я уверен, что действую мои правильные, и как видно моем видео, части 5 «в правде сила». Шестая часть https://youtu.be/SErhG0LCVyU Труд уже сам по себе есть наслаждениСтадо баранів! Один казав, що всі пасічники працюють на панів оптових закупівельників меду. Дуже важко у цьому житті без грошей буть не в стаді баранів. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кагарлик Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Хорошие дела это хорошо, но они занимают очень много времени и сил. Именно поэтому, наше общество такое пассивное. Намного проще ничего не делать, лежать себе на диване смотреть телевизор, читать газеты, смотреть со стороны за происходящими события, возможно даже их, комментируя в качестве «эксперта». Нечего не делая знаешь что не получишь, по шапке, за горькую правду, тем более за плохие дела не попадёшь в немилость. Вот так и живём, требуя хлеба и зрелищ. Но я не такой. Пошёл против системы, против лжи. С 15 октября по 15 ноября я в YouTube канале Овдиенко Юрий выложил 6 видео. В них раскрыл много неправды в том, что кумир многих пчеловодов Соломка В.А. (Дід Василь) попросту всех пчеловодов считает стадом баранов, которых можно поиметь. Знаю, грязи в мою сторону выльется много, в основном от поклонников БК. Я уверен, что действую мои правильные, и как видно моем видео, части 5 «в правде сила». Шестая часть https://youtu.be/SErhG0LCVyU Труд уже сам по себе есть наслаждение Це дуже серйозна пред'ва Юрій Овдієнко! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts