vovchik v Опубликовано 6 февраля, 2017 Share Опубликовано 6 февраля, 2017 7 минут назад, Sanich сказал: Ок. Я б не назвав би це особистими даними. Скоріше - приватною перепискою. Так . Просто , якщо знаєш де і що шукати , можна багато чого цікавого " нарити " . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 6 февраля, 2017 Share Опубликовано 6 февраля, 2017 10 минут назад, vovchik v сказал: Не лише . В переписці випливають всі дані ( взяти хоча б заказ маток у матководів ) . 6 минут назад, Sanich сказал: Ок. Я б не назвав би це особистими даними. Скоріше - приватною перепискою. ого Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 6 февраля, 2017 Share Опубликовано 6 февраля, 2017 2 хвилини тому, vovchik v сказав: Так . Просто , якщо знаєш де і що шукати , можна багато чого цікавого " нарити " . ок. Я зрозумів ваше питання. Мені не відомо, щоб дані з бази даних були викрадені, чи скомпроментовані іншим чином. Ну і якщо чесно, то і гарантувати вам жодна ІТ компанія не може, що ваші дані не будуть викрадені. Великі гіганти втрачали свої бази даних з фінансовими даними мільйонів своїх клієнтів. Інформація - фізична річ, яку можна при бажанні вкрасти, як гроші чи будь-яку іншу річ. Інша справа, що ціна питання занадто висока, тому не думаю, що переписка якогось матковода так когось зацікавить, що він буде готовий платити тисячі чи десятки тисяч доларів. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
SASHA.OK Опубликовано 6 февраля, 2017 Share Опубликовано 6 февраля, 2017 @vovchik v Цікаво що ви там понаписували такого що тепер так переживаєте 11 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 6 февраля, 2017 Share Опубликовано 6 февраля, 2017 2 хвилини тому, Алёнка сказав: @Sanich, а правда, ничего не будет из-за этих атак? Правда, 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
vovchik v Опубликовано 6 февраля, 2017 Share Опубликовано 6 февраля, 2017 1 час назад, SASHA.OK сказал: @vovchik v Цікаво що ви там понаписували такого що тепер так переживаєте Непризнаюсь . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 6 февраля, 2017 Share Опубликовано 6 февраля, 2017 2 хвилини тому, vovchik v сказав: Непризнаюсь . Допустим кто-то украл данные переписки у нескольких или одного пользователей. Что он с ними може сделать и какой вред нанести пользователю? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
vovchik v Опубликовано 6 февраля, 2017 Share Опубликовано 6 февраля, 2017 1 час назад, Sanich сказал: ціна питання занадто висока, тому не думаю, що переписка якогось матковода так когось зацікавить, що він буде готовий платити тисячі чи десятки тисяч доларів. Значить ми своею активністю спровокували до себе підвищену увагу гомосапієнс з не дуже хорошими намірами і вони вирішили відточити на нас бідних бджолярах свою майстерність . 4 минуты назад, Sanich сказал: Допустим кто-то украл данные переписки у нескольких или одного пользователей. Что он с ними може сделать и какой вред нанести пользователю? А що вони з ними роблять ? Або продадуть ( хоча кому ми потрібні ) або викладуть у відкритий доступ , мол любуйтесь . 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рус Опубликовано 6 февраля, 2017 Share Опубликовано 6 февраля, 2017 1 час назад, SASHA.OK сказал: @vovchik v Цікаво що ви там понаписували такого що тепер так переживаєте бомбу в складчину покупают 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 6 февраля, 2017 Share Опубликовано 6 февраля, 2017 1 година тому, vovchik v сказав: А що вони з ними роблять ? Або продадуть ( хоча кому ми потрібні ) або викладуть у відкритий доступ , мол любуйтесь . Продати немає кому. Інформації в базі даних форумчан дуже специфічна і її ціна прямує до нуля. Ну точно вона не вартує тих грошей, які потрібно заплатити "спеціалісту". Викласти - нема сенсу. По перше, треба мати куди викладати і підходящий формат. По-друге, щоб витягнути щось цікаве із бази даних треба багато днів і тижнів роботи, щоб аналізувати дані та знайти щось таке гаряченьке. По третє, треба докази, що це справжня інформація, а не фільсифікація. Тобто сенсу це робити - також нуль. Валити сайт через ДДОС атаку можуть: а. "молоді" недохакери, ради інтересу. б. конкуренти, при наявності можливостей в. Люди, яким не подобається сайт. Даю посилання що таке ДДОС атака, щоб більше не виникало питань про те, що це таке. https://uk.wikipedia.org/wiki/DoS-атака Коротко, уявіть магазин із одним входом. Якщо до нього прийдуть одночасно 10000 потенційних покупців, робота магазину буде блокована, так як "заклинить" вхід. Всі товари в магазині будуть в безпеці, але до них не буде можливості добратися. Те саме відбувалося із форумом вчора-сьогодні. 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
vovchik v Опубликовано 6 февраля, 2017 Share Опубликовано 6 февраля, 2017 52 минуты назад, Sanich сказал: Коротко, уявіть магазин із одним входом. Якщо до нього прийдуть одночасно 10000 потенційних покупців, робота магазину буде блокована, так як "заклинить" вхід Ну прям як в " чорну пятницю " , на деяких інтернет магазинах . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Елена Щербань Опубликовано 6 февраля, 2017 Share Опубликовано 6 февраля, 2017 Только что, vovchik v сказал: Ну прям як в " чорну пятницю " , на деяких інтернет магазинах . це точно 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 6 февраля, 2017 Share Опубликовано 6 февраля, 2017 51 хвилину тому, vovchik v сказав: Ну прям як в " чорну пятницю " , на деяких інтернет магазинах . Да, это можна считать непреднамеренной ДДОС атакой, когда на ресурс ломится слишком много посетителей одновременно и сайт не рассчитан на такую нагрузку. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ЮМос Опубликовано 6 февраля, 2017 Share Опубликовано 6 февраля, 2017 1 година тому, Sanich сказав: Валити сайт через ДДОС атаку можуть: а. "молоді" недохакери, ради інтересу. б. конкуренти, при наявності можливостей в. Люди, яким не подобається сайт. О! Ось про це я й подумав, але Ви випередили з відповіддю. Не бачу іншого сенсу в ДДос атаці на цей сайт. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 8 февраля, 2017 Share Опубликовано 8 февраля, 2017 Что-то навеяло. А помните сколько поломаных цитат было на старой версии движка. Конечно и сейчас встречаются куръезы, но на порядок меньше и читабильность текстов стала намного лучше. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 8 февраля, 2017 Share Опубликовано 8 февраля, 2017 2 години тому, Sanich сказав: Что-то навеяло. А помните сколько поломаных цитат было на старой версии движка. Конечно и сейчас встречаются куръезы, но на порядок меньше и читабильность текстов стала намного лучше. Зараз вже до старої версії повертатись не хочеться, тут все зручніше і простіше. Єдине, чого тут не знайшов - статистика в профілі "активність", вона була корисна. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 8 февраля, 2017 Share Опубликовано 8 февраля, 2017 3 хвилини тому, nibond сказав: Єдине, чого тут не знайшов - статистика в профілі "активність", вона була корисна. Що маєте на увазі? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 8 февраля, 2017 Share Опубликовано 8 февраля, 2017 2 хвилини тому, Sanich сказав: Що маєте на увазі? В старій версії, коли заходиш в профіль користувача, можна було побачити статистику його активності в % по темах і розділах - в яких темах найбільша активність (повідомлень) від загальної. І тоді одразу зрозуміло інтерес користувача на форумі: один 99% сидить в темі пакетів, іншого цікавить лиш "ги-ги" і вентилятор, а в кого тут суто професійний інтерес. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 8 февраля, 2017 Share Опубликовано 8 февраля, 2017 14 хвилини тому, nibond сказав: В старій версії, коли заходиш в профіль користувача, можна було побачити статистику його активності в % по темах і розділах - в яких темах найбільша активність (повідомлень) від загальної. І тоді одразу зрозуміло інтерес користувача на форумі: один 99% сидить в темі пакетів, іншого цікавить лиш "ги-ги" і вентилятор, а в кого тут суто професійний інтерес. Зрозумів. Такого дійсно нема. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 8 февраля, 2017 Share Опубликовано 8 февраля, 2017 2 хвилини тому, Sanich сказав: Зрозумів. Такого дійсно нема. А встановити таку опцію тут реально? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 8 февраля, 2017 Share Опубликовано 8 февраля, 2017 2 хвилини тому, nibond сказав: А встановити таку опцію тут реально? Не думаю. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Solo Опубликовано 11 февраля, 2017 Share Опубликовано 11 февраля, 2017 Ось повідомлення aleksanderche в темі "Подставки под улья": Які права мені потрібні для перегляду? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Solo Опубликовано 11 февраля, 2017 Share Опубликовано 11 февраля, 2017 Мене і надалі цікавить чому я немаю права переглядати всіх тем. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 11 февраля, 2017 Share Опубликовано 11 февраля, 2017 2 минуты назад, Solo сказал: Мене і надалі цікавить чому я немаю права переглядати всіх тем. Які маєте на увазі теми. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Solo Опубликовано 11 февраля, 2017 Share Опубликовано 11 февраля, 2017 32 хвилини тому, Wladimir_K сказав: Які маєте на увазі теми. Не знаю. Подивіться внизу скріншота. А ось і посилання на повідомлення яке на цьому скріншоті: Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.