konoval_am Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Я в цьому році точно пасую по подібного роду міроприєвствах. 100 евро ближче до літа може взагалі дорівнювати місячній зарплаті Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Я в цьому році точно пасую по подібного роду міроприєвствах. 100 евро ближче до літа може взагалі дорівнювати місячній зарплаті sad.gif ? ну це в кого яка зарплата , в когось ця сума вже зараз дорівнює 2х місячній..... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Я в цьому році точно пасую по подібного роду міроприєвствах. 100 евро ближче до літа може взагалі дорівнювати місячній зарплаті sad.gif ? ну це в кого яка зарплата , в когось ця сума вже зараз дорівнює 2х місячній..... Тут вихід один скидатися декільком пасічникам, а потім виводити з даного матеріалу і всі будуть задоволені. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaporojec Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Тут вихід один скидатися декільком пасічникам, а потім виводити з даного матеріалу і всі будуть задоволені. ? Утопия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1zZ Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Тут вихід один скидатися декільком пасічникам, а потім виводити з даного матеріалу і всі будуть задоволені. ? Интересный эксперимент. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1zZ Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Я в цьому році точно пасую по подібного роду міроприєвствах. ? Антон, ты же знаешь. Можешь расчитывать на мой материал. Могу отправить рамочку с яйцами или приедешь - прививку сделаешь. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Тут вихід один скидатися декільком пасічникам, а потім виводити з даного матеріалу і всі будуть задоволені. ? Интересный эксперимент. Потрібен засів або іо від таких маток домовилися, купили і всі задоволені. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1zZ Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Потрібен засів або іо від таких маток домовилися, купили і всі задоволені. ? Конечно. Это давно практикуеться за рубежем. У нас пока только начинаеться. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konoval_am Posted February 17, 2015 Author Share Posted February 17, 2015 Антон, ты же знаешь. Можешь расчитывать на мой материал. Могу отправить рамочку с яйцами или приедешь - прививку сделаешь. ? Дякую Ден. На це можливо і буду орієнтуватися . Але все ж маю з чим працювати в поточному році... А от новий матеріал почекає поки до кращих часів. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaporojec Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Потрібен засів або іо від таких маток домовилися, купили і всі задоволені. ? Конечно. Это давно практикуеться за рубежем. У нас пока только начинаеться. ? Все правильно. Но купить засев, у кого то, и купить матку в складчину, это не одно и то же Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konoval_am Posted February 17, 2015 Author Share Posted February 17, 2015 Все правильно. Но купить засев, у кого то, и купить матку в складчину, это не одно и то же ? 100% погоджуюсь. Куплю з Вами матку, будемо утримувати в мене на пасці... при певних обставинах втратимо... і що Ви мені скажете? Навіть не те що скажете, а я сам буду розуміти що підвів людину. Точно так само і навпаки. Матку в складчину то вже взагалі щось нереальне. Краще рамку засіву купити і вивести сотню маток, ніж видумувати велосипед . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaporojec Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Краще рамку засіву купити і вивести сотню маток, ніж видумувати велосипед opr06K9M.gif . ? Правильно мыслите . Но думаю те кто покупают таких маток, умеют и выводить. Проще купить у них маточники, и не тратить ни их время, ни свое Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konoval_am Posted February 17, 2015 Author Share Posted February 17, 2015 Но думаю те кто покупают таких маток, умеют и выводить. ? Ну я і сам не пальцем роблений і 100 маткомісць не для того маю щоб купляти маток, які цікавлять у таких як і сам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Виталик К. Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Все правильно. Но купить засев, у кого то, и купить матку в складчину, это не одно и то же ? 100% погоджуюсь. Куплю з Вами матку, будемо утримувати в мене на пасці... при певних обставинах втратимо... і що Ви мені скажете? Навіть не те що скажете, а я сам буду розуміти що підвів людину. Точно так само і навпаки. Матку в складчину то вже взагалі щось нереальне. Краще рамку засіву купити і вивести сотню маток, ніж видумувати велосипед . Все это понимают, но почему то я не вижу ни одного обьявления о продаже племматериала в виде засева. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaporojec Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Все это понимают, но почему то я не вижу ни одного обьявления о продаже племматериала в виде засева. ? А смысл?Зачем выносить себе мозг? У меня есть товарищ. Он покупает этих иаток за 100е. Мне остается за пол часа зделать пару таких коробок и ни каких танцев с бубном. Заказал на нужное мне число Н количество маточников, за 3-5 дней делаеш отводки, облетники, и ни какого головняка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пахомич Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Тут вихід один скидатися декільком пасічникам, а потім виводити з даного матеріалу і всі будуть задоволені. ? Думаю , що в цьому є мудра мисля.Якщо зберуться 2-3 толкових хлопці і один спеціаліст по ІО , то мжна проводити серйозну роботу по чистопородних. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaporojec Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Думаю , що в цьому є мудра мисля.Якщо зберуться 2-3 толкових хлопці і один спеціаліст по ІО , то мжна проводити серйозну роботу по чистопородних. ? Ну да, ну да, если учесть , что переносом то умеют выводить процентов 10, то владеющих ИО , попадаются через одного Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пахомич Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 , то владеющих ИО , попадаются через одного ? Почнемо з мене хто може . Після мене через одного хто? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaporojec Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Почнемо з мене хто може . Після мене через одного хто? ? Ну это Вам видней. Просто с моей колокольни, кажется, насиловать маток, и искусственно осеменять, это не одно и тоже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пахомич Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Ну это Вам видней. Просто с моей колокольни, кажется, насиловать маток, и искусственно осеменять, это не одно и тоже ? Можливо ви і праві - насильство ,то зло.Скільки ми маток придавлюємо , скільки давимо бджіл, а скльки ми вбиваємо і робимо насильство над людьми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaporojec Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Можливо ви і праві - насильство ,то зло.Скільки ми маток придавлюємо , скільки давимо бджіл, а скльки ми вбиваємо і робимо насильство над людьми ? Пахомич, лукавите. Вы прекрасно понимаете о чем речь. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пахомич Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 zaporojec, Чуть чуть свою думку поширше. Шо ви мали на увазі - ІО то зло ,чи прогрес ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пахомич Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Пахомич, лукавите. Вы прекрасно понимаете о чем речь. ? Навіть і не догадуюсь про що іде мова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaporojec Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Чуть чуть свою думку поширше. Шо ви мали на увазі - ІО то зло ,чи прогрес ? ? Пахомич, это однозначно прогрес. Но Есть поговорка, техника в руках дикаря кусок железа. Очень много работы, и перспективы. Дай Бог чтоб у нас были именно мастера ИО, а не насильники Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пахомич Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Пахомич, это однозначно прогрес. Но Есть поговорка, техника в руках дикаря кусок железа. Очень много работы, и перспективы. Дай Бог чтоб у нас были именно мастера ИО, а не насильники ? В тому я цілком згідниий - дитині і хворому давати в руки бритву (небезпечну) неможнна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts