Jump to content

Племінний матеріал, спільна купівля, обговорення

konoval_am
 Share

Recommended Posts

Я в цьому році точно пасую по подібного роду міроприєвствах. 100 евро ближче до літа може взагалі дорівнювати місячній зарплаті :(

Я в цьому році точно пасую по подібного роду міроприєвствах. 100 евро ближче до літа може взагалі дорівнювати місячній зарплаті sad.gif

ну це в кого яка зарплата , в когось ця сума вже зараз дорівнює 2х місячній.....
  • Like 1

Я в цьому році точно пасую по подібного роду міроприєвствах. 100 евро ближче до літа може взагалі дорівнювати місячній зарплаті sad.gif

ну це в кого яка зарплата , в когось ця сума вже зараз дорівнює 2х місячній.....
Тут вихід один скидатися декільком пасічникам, а потім виводити з даного матеріалу і всі будуть задоволені.
  • Like 2

Тут вихід один скидатися декільком пасічникам, а потім виводити з даного матеріалу і всі будуть задоволені.

Утопия :IMHO1:

Интересный эксперимент.

Я в цьому році точно пасую по подібного роду міроприєвствах.

Антон, ты же знаешь. Можешь расчитывать на мой материал. Могу отправить рамочку с яйцами или приедешь - прививку сделаешь.
  • Like 2

Интересный эксперимент.
Потрібен засів або іо від таких маток домовилися, купили і всі задоволені.

Конечно. Это давно практикуеться за рубежем. У нас пока только начинаеться.
  • Like 1

Антон, ты же знаешь. Можешь расчитывать на мой материал. Могу отправить рамочку с яйцами или приедешь - прививку сделаешь.

Дякую Ден. На це можливо і буду орієнтуватися :hi: . Але все ж маю з чим працювати в поточному році... А от новий матеріал почекає поки до кращих часів.

Конечно. Это давно практикуеться за рубежем. У нас пока только начинаеться.

Все правильно. Но купить засев, у кого то, и купить матку в складчину, это не одно и то же :hi:

Все правильно. Но купить засев, у кого то, и купить матку в складчину, это не одно и то же

100% погоджуюсь. Куплю з Вами матку, будемо утримувати в мене на пасці... при певних обставинах втратимо... і що Ви мені скажете? Навіть не те що скажете, а я сам буду розуміти що підвів людину. Точно так само і навпаки. Матку в складчину то вже взагалі щось нереальне. Краще рамку засіву купити і вивести сотню маток, ніж видумувати велосипед :IMHO1: .
  • Like 1

Краще рамку засіву купити і вивести сотню маток, ніж видумувати велосипед opr06K9M.gif .

Правильно мыслите :az: . Но думаю те кто покупают таких маток, умеют и выводить. Проще купить у них маточники, и не тратить ни их время, ни свое :hi:

Но думаю те кто покупают таких маток, умеют и выводить.

Ну я і сам не пальцем роблений і 100 маткомісць не для того маю щоб купляти маток, які цікавлять у таких як і сам :wave:

Все правильно. Но купить засев, у кого то, и купить матку в складчину, это не одно и то же

100% погоджуюсь. Куплю з Вами матку, будемо утримувати в мене на пасці... при певних обставинах втратимо... і що Ви мені скажете? Навіть не те що скажете, а я сам буду розуміти що підвів людину. Точно так само і навпаки. Матку в складчину то вже взагалі щось нереальне. Краще рамку засіву купити і вивести сотню маток, ніж видумувати велосипед :IMHO1: .
Все это понимают, но почему то я не вижу ни одного обьявления о продаже племматериала в виде засева. :dntknw:

Все это понимают, но почему то я не вижу ни одного обьявления о продаже племматериала в виде засева.

А смысл?Зачем выносить себе мозг? У меня есть товарищ. Он покупает этих иаток за 100е. Мне остается за пол часа зделать пару таких коробок post-2465-1424205084_thumb.jpg post-2465-1424205141_thumb.jpgи ни каких танцев с бубном. Заказал на нужное мне число Н количество маточников, за 3-5 дней делаеш отводки, облетники, и ни какого головняка

Думаю , що в цьому є мудра мисля.Якщо зберуться 2-3 толкових хлопці і один спеціаліст по ІО , то мжна проводити серйозну роботу по чистопородних.

Думаю , що в цьому є мудра мисля.Якщо зберуться 2-3 толкових хлопці і один спеціаліст по ІО , то мжна проводити серйозну роботу по чистопородних.

Ну да, ну да, если учесть , что переносом то умеют выводить процентов 10, то владеющих ИО , попадаются через одного :ah:

, то владеющих ИО , попадаются через одного

Почнемо з мене хто може . Після мене через одного хто?

Почнемо з мене хто може . Після мене через одного хто?

Ну это Вам видней. Просто с моей колокольни, кажется, насиловать маток, и искусственно осеменять, это не одно и тоже :ah:

Ну это Вам видней. Просто с моей колокольни, кажется, насиловать маток, и искусственно осеменять, это не одно и тоже

Можливо ви і праві - насильство ,то зло.Скільки ми маток придавлюємо , скільки давимо бджіл, а скльки ми вбиваємо і робимо насильство над людьми

Можливо ви і праві - насильство ,то зло.Скільки ми маток придавлюємо , скільки давимо бджіл, а скльки ми вбиваємо і робимо насильство над людьми

Пахомич, лукавите. :ah: Вы прекрасно понимаете о чем речь. :hi:

zaporojec, Чуть чуть свою думку поширше. Шо ви мали на увазі - ІО то зло ,чи прогрес ?

Пахомич, лукавите. Вы прекрасно понимаете о чем речь.

Навіть і не догадуюсь про що іде мова.

Чуть чуть свою думку поширше. Шо ви мали на увазі - ІО то зло ,чи прогрес ?

Пахомич, это однозначно прогрес. Но Есть поговорка, техника в руках дикаря кусок железа. Очень много работы, и перспективы. Дай Бог чтоб у нас были именно мастера ИО, а не насильники :hi:

Пахомич, это однозначно прогрес. Но Есть поговорка, техника в руках дикаря кусок железа. Очень много работы, и перспективы. Дай Бог чтоб у нас были именно мастера ИО, а не насильники

В тому я цілком згідниий - дитині і хворому давати в руки бритву (небезпечну) неможнна.

• Алёнка changed the title to Племінний матеріал, спільна купівля, обговорення