ромео Опубликовано 18 июня, 2025 Share Опубликовано 18 июня, 2025 Знайшов класне паливо для димаря - гніздо шершнів. Димить чудово. Легко займається, на розпал - саме те Жаль мало матеріалу 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 18 июня, 2025 Share Опубликовано 18 июня, 2025 5 годин тому, ромео сказав: Знайшов класне паливо для димаря - гніздо шершнів. Димить чудово. Легко займається, на розпал - саме те Жаль мало матеріалу А я, блін. шершнів ловлю. А їх розмножувати треба 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 15 августа, 2025 Share Опубликовано 15 августа, 2025 18.06.2025 в 16:51, ромео сказав: Знайшов класне паливо для димаря - гніздо шершнів. Димить чудово. Легко займається, на розпал - саме те Жаль мало матеріалу Так, такого матеріалу не напасешся. Я на лісовому точку використовую гриби гнилушки. Стараюсь брати з осики, вони трохи тонші ніж з берези і легше ламаються. ''Матеріалу'' в лісі море. На даху вулика сушу, під дашком зберігаю сушені. Димить дуже довго. На лежаковий точок привіз метровий відрізок (біля 40 см в діаметрі) рівноміно струхлої тополі (ті що біля дороги ростуть). Там є навіс і трухляк весь час сухий. Розпалюється одним сірником. Кращого палива для димаря я не знаю. Швидко горить, але за сезон (на точку 30-40 вуликів) і третини не використав. Головне, що швидко і безвідмовно запалюється. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.