Перейти к содержанию

Дымарь

sij

Рекомендуемые сообщения

Знайшов класне паливо для димаря - гніздо шершнів. Димить чудово. Легко займається, на розпал - саме те :ay:

Жаль мало матеріалу

5 годин тому, ромео сказав:

Знайшов класне паливо для димаря - гніздо шершнів. Димить чудово. Легко займається, на розпал - саме те :ay:

Жаль мало матеріалу

А я, блін. шершнів ловлю. А їх розмножувати треба

• 1 month later...
18.06.2025 в 16:51, ромео сказав:

Жаль мало матеріалу

Так, такого матеріалу не напасешся:umora:.

Я на лісовому точку використовую гриби гнилушки. Стараюсь брати з осики, вони трохи тонші ніж з берези і легше ламаються. ''Матеріалу'' в лісі море. На даху вулика сушу, під дашком зберігаю сушені. Димить дуже довго.

На лежаковий точок привіз метровий відрізок (біля 40 см в діаметрі) рівноміно струхлої тополі (ті що біля дороги ростуть). Там є навіс і трухляк весь час сухий. Розпалюється одним сірником. Кращого палива для димаря я не знаю. Швидко горить, але за сезон (на точку 30-40 вуликів) і третини не використав. Головне, що швидко і безвідмовно запалюється.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...