Stserjant Опубликовано 13 декабря, 2014 Share Опубликовано 13 декабря, 2014 Доброго дня, Бортник, запишіть і мене на плідні матки 3бакфаст і 3 карніка. в чергу. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 13 декабря, 2014 Автор Share Опубликовано 13 декабря, 2014 Доброго дня, Бортник, запишіть і мене на плідні матки 3бакфаст і 3 карніка. в чергу. Відповів у приват. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Oleksiy P Опубликовано 13 декабря, 2014 Share Опубликовано 13 декабря, 2014 Володимирович,вітаю!Хочу замовити 2 карніки і 1 бакфост плідні,та 2 неплідні без різниці,хотілося б на червень?... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 13 декабря, 2014 Автор Share Опубликовано 13 декабря, 2014 Володимирович,вітаю!Хочу замовити 2 карніки і 1 бакфост плідні,та 2 неплідні без різниці,хотілося б на червень?... Дуже малоймовірно плідних на червень... Киньте в приват свої дані про всяк випадок. Може хто відмовиться або ще що.. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
buben Опубликовано 19 декабря, 2014 Share Опубликовано 19 декабря, 2014 Запишите меня на пару Карники и пару Бакфаст. И подскажите какой ориентировочный период получения? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 19 декабря, 2014 Автор Share Опубликовано 19 декабря, 2014 Запишите меня на пару Карники и пару Бакфаст. И подскажите какой ориентировочный период получения? Пока принимаю заявки со сроком исполнения на первую декаду июля. Номер заказа сообщу в приват. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
buben Опубликовано 19 декабря, 2014 Share Опубликовано 19 декабря, 2014 Срок устраивает. Забыл указать что как всегда беру у Вас плодных Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 19 декабря, 2014 Автор Share Опубликовано 19 декабря, 2014 Срок устраивает. Забыл указать что как всегда беру у Вас плодных Это само собой, о них и вел речь. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
alekzander Опубликовано 19 декабря, 2014 Share Опубликовано 19 декабря, 2014 ...в сочетании с хорошим качеством... “на слове не ловить“ Я все-таки попробую. Как Вы собираетесь обеспечить "хорошее качество"? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 19 декабря, 2014 Автор Share Опубликовано 19 декабря, 2014 ...в сочетании с хорошим качеством... “на слове не ловить“ Я все-таки попробую. Как Вы собираетесь обеспечить "хорошее качество"? Так же как обеспечиваю его из года в год. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Діма Тернопіль Опубликовано 21 декабря, 2014 Share Опубликовано 21 декабря, 2014 Доброго вечора.Запишіть мене в чергу на 2 бакфаст і 2 карніки з провіркою на засів,на початок липня.При можливості,якщо хтось відкажеться,буду радий прийняти скоріше.дякую. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 21 декабря, 2014 Автор Share Опубликовано 21 декабря, 2014 Доброго вечора.Запишіть мене в чергу на 2 бакфаст і 2 карніки з провіркою на засів,на початок липня.При можливості,якщо хтось відкажеться,буду радий прийняти скоріше.дякую. Відповів у приват Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 28 декабря, 2014 Автор Share Опубликовано 28 декабря, 2014 Поставка маток за границу - самовывозом. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 4 января, 2015 Share Опубликовано 4 января, 2015 Бортник, На середину липня неплодних краінок замовити можна. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 4 января, 2015 Автор Share Опубликовано 4 января, 2015 Бортник, На середину липня неплодних краінок замовити можна. Неплідних можна замовити майже на будь-яку дату, достатньо зателефонувати за два тижні до бажаного терміну і я зроблю зайву закладку. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пахомич Опубликовано 4 января, 2015 Share Опубликовано 4 января, 2015 Бортник, Дякую за відповідь Просто в червні потрібно переїзджати атам сами знаєте , поки обживеся. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
povar2702 Опубликовано 15 января, 2015 Share Опубликовано 15 января, 2015 Бортник, На середину липня неплодних краінок замовити можна. Неплідних можна замовити майже на будь-яку дату, достатньо зателефонувати за два тижні до бажаного терміну і я зроблю зайву закладку. Просив би плідних Бакфаст дві різних лінії 2+2=4 і 2 карники і все 6шт =480гр так?Можна поновити будь ласка що там у вас випадае по чергам у місці по плідним провіреним?Та що там у вас по лініям залишилося (ціна плідні не контрольовані,плідні,не плідні та лінії)?Я зрозумів що не плідні можна раніше заказати по вже другій черзі по 35-30гр ,приблизно коли?Дякую. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 15 января, 2015 Автор Share Опубликовано 15 января, 2015 Просив би плідних Бакфаст дві різних лінії 2+2=4 і 2 карники і все 6шт =480гр так?Можна поновити будь ласка що там у вас випадае по чергам у місці по плідним провіреним?Та що там у вас по лініям залишилося (ціна плідні не контрольовані,плідні,не плідні та лінії)?Я зрозумів що не плідні можна раніше заказати по вже другій черзі по 35-30гр ,приблизно коли?Дякую. Замовлення на плідних перевірених на засів приймаю вже на другу половину липня. По наявним лініям дам інформацію по результатам зимівлі. По цінам остаточно визначуся теж навесні, намагатимуся утримати на найнижчий позначці, наскільки це буде можливо. На сьогодні ціни на ринку виросли в середньому у 1,5 рази, а пасіка в мене основне джерело добробуту сім‘ї... Але я все ж таки з оптимізмом дивлюся у майбутнє і дуже сподіваюся на позитив. Шануймося! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
povar2702 Опубликовано 15 января, 2015 Share Опубликовано 15 января, 2015 Просив би плідних Бакфаст дві різних лінії 2+2=4 і 2 карники і все 6шт =480гр так?Можна поновити будь ласка що там у вас випадае по чергам у місці по плідним провіреним?Та що там у вас по лініям залишилося (ціна плідні не контрольовані,плідні,не плідні та лінії)?Я зрозумів що не плідні можна раніше заказати по вже другій черзі по 35-30гр ,приблизно коли?Дякую. Замовлення на плідних перевірених на засів приймаю вже на другу половину липня. По наявним лініям дам інформацію по результатам зимівлі. По цінам остаточно визначуся теж навесні, намагатимуся утримати на найнижчий позначці, наскільки це буде можливо. На сьогодні ціни на ринку виросли в середньому у 1,5 рази, а пасіка в мене основне джерело добробуту сім‘ї... Але я все ж таки з оптимізмом дивлюся у майбутнє і дуже сподіваюся на позитив. Шануймося! Шануймося,бо ми того варті. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
povar2702 Опубликовано 15 января, 2015 Share Опубликовано 15 января, 2015 Просив би плідних Бакфаст дві різних лінії 2+2=4 і 2 карники і все 6шт =480гр так?Можна поновити будь ласка що там у вас випадае по чергам у місці по плідним провіреним?Та що там у вас по лініям залишилося (ціна плідні не контрольовані,плідні,не плідні та лінії)?Я зрозумів що не плідні можна раніше заказати по вже другій черзі по 35-30гр ,приблизно коли?Дякую. Замовлення на плідних перевірених на засів приймаю вже на другу половину липня. По наявним лініям дам інформацію по результатам зимівлі. По цінам остаточно визначуся теж навесні, намагатимуся утримати на найнижчий позначці, наскільки це буде можливо. На сьогодні ціни на ринку виросли в середньому у 1,5 рази, а пасіка в мене основне джерело добробуту сім‘ї... Але я все ж таки з оптимізмом дивлюся у майбутнє і дуже сподіваюся на позитив. Шануймося! Ставте мене на чергу,поки до 5шт візму плідних провірених бакфасту,та карники. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 15 января, 2015 Автор Share Опубликовано 15 января, 2015 Просив би плідних Бакфаст дві різних лінії 2+2=4 і 2 карники і все 6шт =480гр так?Можна поновити будь ласка що там у вас випадае по чергам у місці по плідним провіреним?Та що там у вас по лініям залишилося (ціна плідні не контрольовані,плідні,не плідні та лінії)?Я зрозумів що не плідні можна раніше заказати по вже другій черзі по 35-30гр ,приблизно коли?Дякую. Замовлення на плідних перевірених на засів приймаю вже на другу половину липня. По наявним лініям дам інформацію по результатам зимівлі. По цінам остаточно визначуся теж навесні, намагатимуся утримати на найнижчий позначці, наскільки це буде можливо. На сьогодні ціни на ринку виросли в середньому у 1,5 рази, а пасіка в мене основне джерело добробуту сім‘ї... Але я все ж таки з оптимізмом дивлюся у майбутнє і дуже сподіваюся на позитив. Шануймося! Ставте мене на чергу,поки до 5шт візму плідних провірених бакфасту,та карники. Добре. Скиньте мені у приват свої дані та номер телефону для зв‘язку. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
PRO_ПЧЕЛ__ Опубликовано 16 января, 2015 Share Опубликовано 16 января, 2015 Уважаемый Михаил Владимирович, примите заказ на 3 бакфаст и 3 карника с контролем засева. Заранее благодарен. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 16 января, 2015 Автор Share Опубликовано 16 января, 2015 Уважаемый Михаил Владимирович, примите заказ на 3 бакфаст и 3 карника с контролем засева. Заранее благодарен. Здравствуйте! Отправьте в личку Ваши данные, номер телефона и координаты ближайшего отделения Новой почты. Уважаемый Михаил Владимирович, примите заказ на 3 бакфаст и 3 карника с контролем засева. Заранее благодарен. Здравствуйте! Отправьте в личку Ваши данные, номер телефона и координаты ближайшего отделения Новой почты. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
PRO_ПЧЕЛ__ Опубликовано 16 января, 2015 Share Опубликовано 16 января, 2015 Здравствуйте! Отправьте в личку Ваши данные, номер телефона и координаты ближайшего отделения Новой почты. Здравствуйте! Отправил данные, не знаю туда или нет... (на форумах раньше никогда не переписывался, не знаю многих моментов) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бортник Опубликовано 16 января, 2015 Автор Share Опубликовано 16 января, 2015 Здравствуйте! Отправьте в личку Ваши данные, номер телефона и координаты ближайшего отделения Новой почты. Здравствуйте! Отправил данные, не знаю туда или нет... (на форумах раньше никогда не переписывался, не знаю многих моментов) Всё в порядке, информацию получил. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.