SASHA.OK Опубликовано 10 сентября, 2015 Share Опубликовано 10 сентября, 2015 Хочу в первую очередь поблагодарить всех без исключения за оказанную мне и не только мне огромнейшую помощь! Спасибо Вам за моральную, материальную, финансовую поддержку, за то что были с намиСпасибо Вам огромное! Ну це напевно нам треба всім ВАМ подякувати за те що ВИ були ТАМ Радий що повернувся живий, Слава Україні. Це саме головне Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 10 сентября, 2015 Автор Share Опубликовано 10 сентября, 2015 будут отданы Кузьмичу Никогда не думал что буду как прапорщик вещевиком . Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
SASHA.OK Опубликовано 10 сентября, 2015 Share Опубликовано 10 сентября, 2015 Никогда не думал что буду как прапорщик вещевиком .Все колись буває вперше Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 10 сентября, 2015 Автор Share Опубликовано 10 сентября, 2015 надіюсь на в Баришівці зустрінемось Ааааа мне Ваня ещё с зимы бещал чарку выпить сомной ! Ааааа еще с Юрой и Вовой познакомиться для начала необходимо ,мож и Гена подтянется ! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Elek Опубликовано 11 сентября, 2015 Share Опубликовано 11 сентября, 2015 Ванюхе мои поздравления. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 28 сентября, 2015 Автор Share Опубликовано 28 сентября, 2015 7 сентября пришли 200грв от Валерия Михайловича Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 28 сентября, 2015 Автор Share Опубликовано 28 сентября, 2015 Чёт я обделил его вниманием Ну ничего наверстаю! 23 сентября отправил посылку Сергею Анатолиевичу ,он находится в секторе М (мариупольское направление).В зоне находится уже более полугода.В данный момент занимаются возведением и укреплением фортификационных сооружений.Хочется уточнить ,что даже строительную технику противник жжёт и уничтожает.В подразделении Сергея Анатолиевича есть 300е .Посылка получена ,полуберцы(ботинки) по размеру подошли! Правда я немного переживал ,и даже договорился о заказе на пошив индивидуальной пары.Размерчик не стандартный .47йНа фото не всё колличество продуктов,которое находится в ящике. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 29 сентября, 2015 Автор Share Опубликовано 29 сентября, 2015 А еще с Юрой и Вовой познакомиться для начала необходимо ,мож и Гена подтянется !С Юрой познакомился, общались в Хмельницком два дня.Хотел к мазаю заехать, но времени не хватило. :-) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Любомир Опубликовано 1 декабря, 2015 Share Опубликовано 1 декабря, 2015 Порошенко присвоїв звання Героя України прокурору, який загинув під ДебальцевимСергій Цимбал закрив собою трьох солдатПрошу перенести дане повідомлення в тему СЛАВА ГЕРОЯМ! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Любомир Опубликовано 1 декабря, 2015 Share Опубликовано 1 декабря, 2015 Він є взірцем самовідданої людини з надзвичайно великою любовю до Батьківщини. Прокурор добровольцем пішов рядовим солдатом. Потім забрав домашній реманент та джипа(авто) на фронт...Земляки купили їм тепловізор... Він вірив у швидку перемогу. Його неможливо було зупинити. Нікому це не вдалося ні батькам, ні рідні, ні друзям... нікому. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
blek-269 Опубликовано 5 декабря, 2015 Share Опубликовано 5 декабря, 2015 Кузмичь , поздравляю тебя с праздником ,днём волонтера . Всех благ тебе и здоровья тебе в этом нелёгком деле Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
дедмазай Опубликовано 5 декабря, 2015 Share Опубликовано 5 декабря, 2015 Кузмичь , поздравляю тебя с праздником ,днём волонтера . Всех благ тебе и здоровья тебе в этом нелёгком деле Присоединяюсь ! если не вы, плохо б было дело. Если не вы, эта саранча залезла б далеко вглубь страны. Вы часто рисковали собой. Благодаря вам были добровольческие батальоны, форпосты нашей обороны и атаки...отчаянные ребята. Много я их видел. Благодаря вам , солдаты стояли на смерть, зная, что за них беспокоятся и помогают. Тела были обогреты тёплыми вещами. Благодаря ВАМ , мы выстояли.Спасибо вам. Спасибо всем. Преклоняюсь. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 5 декабря, 2015 Share Опубликовано 5 декабря, 2015 Ну, Кузьмича я поздравил по телефону, а здесь хочу поздравить всех Вас форумчане, с днем Волонтера! Для меня Форум на Точку стал одним большим волонтером, который поддержал и помог мне и не только мне. Еще раз всем огромная благодарность! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рус Опубликовано 5 декабря, 2015 Share Опубликовано 5 декабря, 2015 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
teplov Опубликовано 6 декабря, 2015 Share Опубликовано 6 декабря, 2015 Хлопці війна не закінчилась, дякую SиVиЙ перекинув мені 600 гр я добавив, відправили посилку хлопцям. Зараз вони там де Ваня наш був. Всі ми маємо родичів чи знайомих на передку. Давайте дамо на різдво їм відчути що ми шануємо їхню, повірте, ВАЖКУ та НЕБЕЗПЕЧНУ роботу. Щиро вдячний всім хто допомагав, (не уявляю як би ми перезимували цю першу зиму війни без вас) та продовжує допомагати відстояти незалежність нашої держави. СЛАВА УКРАЇНІ. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 27 апреля, 2016 Автор Share Опубликовано 27 апреля, 2016 Не смог не поделиться............... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sergiy Опубликовано 11 июля, 2016 Share Опубликовано 11 июля, 2016 Доброго вечора усім! Тепер маю можливість виходу в інтернет - ноутбук, точку доступу до мережі (3G у нас не працює, з кнопочного мобільного телефону дуже складно читати, не те, щоб писати). У мене все без змін. Служу на півдні Донецької області, неподалік від Маріуполя, у тому ж батальйоні, командую тим же взводом. Правда, люди майже всі змінилися - звільнилися мобілізовані 1-2-3-4 хвиль, зараз звільняється 5 хвиля. Частина контрактників переведені для подальшого проходження служби до інших частин. Їм на зміну приходять ті, що контракт підписали нещодавно (з лютого та по ці дні). Прийшла навіть молода гарнесенька дівчина, 25 років, з Дунаєвецького району (Хмельниччина), на посаду радіотелеграфістки. Завдання перед нами стоять ті ж самі - копаємо, перекриваємо, риємо, знову закопуємо, ставимо невибухові загородження - надолби, спотикачі, тетраедри. Потім знову копаємо... У мого взводу ще є специфіка - пилорама. Розпускаємо ліс-кругляк на дошки, брус, рейки. Цього лісу перепиляно вже напевне, зо два-три залізничних состава по 60 вагонів. У побутовому плані стало трохи краще з речовим забезпеченням (форменим одягом на всі сезони). Видають майже своєчасно і майже те, що потрібно. Якість форменого одягу значно зросла. З взуттям гірше, вірніше ніяк. 47 та 48 розмірів не надходило жодного разу, так що ваші черевики прийшли своєчасно і в тему. Взуття у мене є все, що потрібно (зимове, робоче, на теплу погоду, резинові чоботи, кросівки), через пару місяців очікую посилку від київських волонтерів з новими зимовими берцями, так що цієї проблеми для мене вже не існує. Грошове забезпечення з 1 грудня 2015 року зросло, система оплати змінилася. Харчування у нашому батальйоні завжди було організовано дуже добре, на виїздах - або силами приймаючої сторони (того підрозділу, для потреб якого ми здійснюємо фортобладнання), або стандартний армійський сухпай. Я ніколи не думав, що на 51 році життя зможу так раптово і несподівано змінити все для себе. Не пожалкував жодного разу. А ще я не міг би уявити, що через півтора роки відсутності на Форумі підбиратиму слова, щоб трохи розповісти про буденні справи свого нового життя. Якщо це когось цікавить - задавайте питання, відповім чесно навіть на нейзручніші та несподіваніші. Щодо бджіл - на тому тижні зміг вирватися у відпустку, відразу на пасіку - і засмутився. Залишилося три сім'ї, у двох - не було маток. Не зовсім вдала зимівля, роїння, щурівки... Вичистив вулики, перетопив стільники (сильно вражені молю). Маток придбав в Апостолово, підсадив начебто вдало. Відновлю пасіку після повернення. Пригадав дідуся та батька - дідусь втратив всю пасіку у кінці 60-х (експериментував з кавказянками), батько - на початку 90-х (перше пришестя кліща). Відновили вони, відновлю і я. З повагою до всіх - старший лейтенант Ганістрат Сергій Анатолійович. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 12 июля, 2016 Share Опубликовано 12 июля, 2016 7 часов назад, Sergiy сказал: Доброго вечора усім! Пригадав дідуся та батька - дідусь втратив всю пасіку у кінці 60-х (експериментував з кавказянками), батько - на початку 90-х (перше пришестя кліща). Відновили вони, відновлю і я. З повагою до всіх - старший лейтенант Ганістрат Сергій Анатолійович. Ну а тi , що не воюють, допоможуть вiдновити пасiку Скорiшого повернення додому зi щитом Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Fabro Опубликовано 12 июля, 2016 Share Опубликовано 12 июля, 2016 Доброго вечора усім! Тепер маю можливість виходу в інтернет - ноутбук, точку доступу до мережі (3G у нас не працює, з кнопочного мобільного телефону дуже складно читати, не те, щоб писати). У мене все без змін. Служу на півдні Донецької області, неподалік від Маріуполя, у тому ж батальйоні, командую тим же взводом. Правда, люди майже всі змінилися - звільнилися мобілізовані 1-2-3-4 хвиль, зараз звільняється 5 хвиля. Частина контрактників переведені для подальшого проходження служби до інших частин. Їм на зміну приходять ті, що контракт підписали нещодавно (з лютого та по ці дні). Прийшла навіть молода гарнесенька дівчина, 25 років, з Дунаєвецького району (Хмельниччина), на посаду радіотелеграфістки. Завдання перед нами стоять ті ж самі - копаємо, перекриваємо, риємо, знову закопуємо, ставимо невибухові загородження - надолби, спотикачі, тетраедри. Потім знову копаємо... У мого взводу ще є специфіка - пилорама. Розпускаємо ліс-кругляк на дошки, брус, рейки. Цього лісу перепиляно вже напевне, зо два-три залізничних состава по 60 вагонів. У побутовому плані стало трохи краще з речовим забезпеченням (форменим одягом на всі сезони). Видають майже своєчасно і майже те, що потрібно. Якість форменого одягу значно зросла. З взуттям гірше, вірніше ніяк. 47 та 48 розмірів не надходило жодного разу, так що ваші черевики прийшли своєчасно і в тему. Взуття у мене є все, що потрібно (зимове, робоче, на теплу погоду, резинові чоботи, кросівки), через пару місяців очікую посилку від київських волонтерів з новими зимовими берцями, так що цієї проблеми для мене вже не існує. Грошове забезпечення з 1 грудня 2015 року зросло, система оплати змінилася. Харчування у нашому батальйоні завжди було організовано дуже добре, на виїздах - або силами приймаючої сторони (того підрозділу, для потреб якого ми здійснюємо фортобладнання), або стандартний армійський сухпай. Я ніколи не думав, що на 51 році життя зможу так раптово і несподівано змінити все для себе. Не пожалкував жодного разу. А ще я не міг би уявити, що через півтора роки відсутності на Форумі підбиратиму слова, щоб трохи розповісти про буденні справи свого нового життя. Якщо це когось цікавить - задавайте питання, відповім чесно навіть на нейзручніші та несподіваніші. Щодо бджіл - на тому тижні зміг вирватися у відпустку, відразу на пасіку - і засмутився. Залишилося три сім'ї, у двох - не було маток. Не зовсім вдала зимівля, роїння, щурівки... Вичистив вулики, перетопив стільники (сильно вражені молю). Маток придбав в Апостолово, підсадив начебто вдало. Відновлю пасіку після повернення. Пригадав дідуся та батька - дідусь втратив всю пасіку у кінці 60-х (експериментував з кавказянками), батько - на початку 90-х (перше пришестя кліща). Відновили вони, відновлю і я. З повагою до всіх - старший лейтенант Ганістрат Сергій Анатолійович. Приветствую Вас , Сергей Анатольевич! Приятно читать что у Вас по армейской части все хорошо.Ну а по пчелами , не переживайте, меня люди добрые не оставили в трудную минуту, и Вас не оставим. Даст Бог, перезимуем, то с отводками, матками я Вам подсоблю. Тапаталкнул с пасеки Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 12 июля, 2016 Автор Share Опубликовано 12 июля, 2016 4 минуты назад, Fabro сказал: Ну а по пчелами , не переживайте, меня люди добрые не оставили в трудную минуту, и Вас не оставим. Даст Бог, перезимуем, то с отводками, матками я Вам подсоблю. А я б......ки расслабил,. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 12 июля, 2016 Автор Share Опубликовано 12 июля, 2016 7 минут назад, кузмич сказал: А я б......ки расслабил,. В смысле думал Сергей Анатолиевич на дембеле. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
konoval_am Опубликовано 12 июля, 2016 Share Опубликовано 12 июля, 2016 8 часов назад, Sergiy сказал: Доброго вечора усім! Анатолійович, ми Вас теж раді бачити на форумі. дякуємо за розгорнуту розповідь. А стосовно пасіки то правильно все написали колеги - не переймайтеся. З кожного форумчанина по 1 рамці бджоли і все у Вас буде. Головне здоров"я і добрий настрій. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 12 июля, 2016 Автор Share Опубликовано 12 июля, 2016 8 часов назад, Sergiy сказал: Доброго вечора усім! З взуттям гірше, вірніше ніяк. 47 та 48 розмірів не надходило жодного разу, так що ваші черевики прийшли своєчасно і в тему. З повагою до всіх - старший лейтенант Ганістрат Сергій Анатолійович. Приветствую! У меня к вам пара вопросов. У меня лежат полуботинки, кросовки которые Вове не подошли, качество и расцветка как я вам высылал.45 размер, может бойцу вашему нужны. И лежат деньги( доллары) на бензопилу, которые мы на форуме собирали.Предлагаю купить с этих денег пилу для Вашего взвода. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 12 июля, 2016 Автор Share Опубликовано 12 июля, 2016 2 часа назад, кузмич сказал: У меня лежат полуботинки, кросовки деньги( доллары) на бензопилу, Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sergiy Опубликовано 14 июля, 2016 Share Опубликовано 14 июля, 2016 В 12.07.2016 в 09:14, кузмич сказал: ...45 размер, может бойцу вашему нужны. И лежат деньги( доллары) на бензопилу, которые мы на форуме собирали.Предлагаю купить с этих денег пилу для Вашего взвода. За взуття підскажу особисто. Бензопили у нас є - армійські "Урал", армійські імпортні, волонтерські імпортні. Але є проблема - армійські "Урали" працюють на А-80, олива будь-яка. Приїхали, наточили з бака ЗІЛа літрів 5 - працюємо. А от сучасні імпортні - не нижче А-92 (на заправці по 20,50 грн за літр), двотактна олива близько 35 грн за літр. Централізованих поставок цих сортів паливно-мастильних матеріалів немає. Тому на виїзди краще їздити з "Уралами", у парку батальйону намагаємося працювати з електропилками (витрати лише на мастило для ланцюга, періодичну заміну шини). Якщо є така можливість (електропилка) - буду дуже вдячний. Про це теж зателефоную до понеділка. В 12.07.2016 в 09:08, konoval_am сказал: ... А стосовно пасіки то правильно все написали колеги - не переймайтеся. З кожного форумчанина по 1 рамці бджоли і все у Вас буде. Тут теж є проблемка - вулики в мене українські, в Апостолівському районі таких пасік, наприклад, дві чи три. Я вже почав готуватися до відновлення пасіки - до травня планую зробити з десяток пасток для роїв, син з дружиною з ними упораються. У кращі роки за сезон 7 пасток приносили до 12 непоганих роїв. Нічого, прорвемося!!! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Заархивировано
Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.