Ворон Опубликовано 10 октября, 2024 Share Опубликовано 10 октября, 2024 12 годин тому, Конструктор сказав: Ви думаєте я її важу з 60-80 рамок. Якщо не помиляюсь то таку пан Ворон використовує. Ось моя, за один раз загружається 5 літрів розвареної воскосировини. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 октября, 2024 Share Опубликовано 10 октября, 2024 1 годину тому, Конструктор сказав: В мене не має сонячної воскотопки. То знайомому перетопив, було 12кг вони і влізли може і більше влізе не міряв. Коли свої товплю, то рамки розпаруються в ящику, далі це закидаю на віджим. Колись і я собі щось подібне організую, але центрифугу хочу готову-заводську. Цей рік ще якось переб'юсь. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 октября, 2024 Share Опубликовано 10 октября, 2024 1 годину тому, Ворон сказав: Ось моя, за один раз загружається 5 літрів розвареної воскосировини. Це що за звір був? Назва агрегата? Чим регулюються час і оберти? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 10 октября, 2024 Share Опубликовано 10 октября, 2024 1 година тому, yu1986ra сказав: Колись і я собі щось подібне організую, але центрифугу хочу готову-заводську. Коли собі робив, то тоді заводських не було. Зараз є в меліси, авв, парк+, Хамазів. Гарні, блискучі, але і ціни теж гарні. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 октября, 2024 Share Опубликовано 10 октября, 2024 2 години тому, Конструктор сказав: Коли собі робив, то тоді заводських не було. Зараз є в меліси, авв, парк+, Хамазів. Гарні, блискучі, але і ціни теж гарні. Ціни я теж помітив. Мене більше бентежить, що всі вони йдуть в комплекті з парогенератором. Буде воно адекватно працювати без парогенератора чи буде просто гарне і блискуче? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 10 октября, 2024 Share Опубликовано 10 октября, 2024 22 хвилини тому, yu1986ra сказав: Ціни я теж помітив. Мене більше бентежить, що всі вони йдуть в комплекті з парогенератором. Буде воно адекватно працювати без парогенератора чи буде просто гарне і блискуче? Не пробував, але думаю що буде. Здається так працює Ворон, запитайте в нього. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 октября, 2024 Share Опубликовано 10 октября, 2024 4 години тому, yu1986ra сказав: Колись і я собі щось подібне організую, І мені не помішало би 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 октября, 2024 Share Опубликовано 10 октября, 2024 3 години тому, gardener сказав: І мені не помішало би Ставайте в чергу 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 10 октября, 2024 Share Опубликовано 10 октября, 2024 19 годин тому, yu1986ra сказав: Тоді хоч у відрах скажіть? 10, 20, 30 літер? В цю побутову хріть здається тільки по 2 л можна буде встромити. А нащо в сонячній воскотопці газ? в мене парова воскотопка,сонячна пропала.на нову купив арматуру,але ніяк руки не доходять 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 октября, 2024 Share Опубликовано 10 октября, 2024 32 хвилини тому, wwlo сказав: в мене парова воскотопка,сонячна пропала.на нову купив арматуру,але ніяк руки не доходять Певно сонячна більш просмажує мерву ніж пари і виварювання. Я варю мерву коли вже приморозки. Тому ще ні разу молі в мерві не бачив. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 10 октября, 2024 Share Опубликовано 10 октября, 2024 10 годин тому, yu1986ra сказав: Це що за звір був? Назва агрегата? Чим регулюються час і оберти? Зайди на жовтий форум, там все описано і розжовано. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 10 октября, 2024 Share Опубликовано 10 октября, 2024 Тільки що, Ворон сказав: Зайди на жовтий форум, там все описано і розжовано. Я не знаю, що таке жовтий форум... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 10 октября, 2024 Share Опубликовано 10 октября, 2024 Тільки що, yu1986ra сказав: Я не знаю, що таке жовтий форум... Пчеловодство без граніц, зветься форум, центрифуга зветься цента. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 10 октября, 2024 Share Опубликовано 10 октября, 2024 10 хвилин тому, Ворон сказав: Пчеловодство без граніц, зветься форум, центрифуга зветься цента. а цента то шо таке? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 10 октября, 2024 Share Опубликовано 10 октября, 2024 1 година тому, gardener сказав: а цента то шо таке? Назва центрифуги. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 11 октября, 2024 Share Опубликовано 11 октября, 2024 10.10.2024 в 19:57, Ворон сказав: Пчеловодство без граніц, зветься форум, центрифуга зветься цента. по моєму цей форум вже не працює 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Фомич Опубликовано 11 октября, 2024 Share Опубликовано 11 октября, 2024 09.10.2024 в 17:53, Конструктор сказав: І при якій температурі лопає скло? Скло лопає від перепаду температуры, при різкому нагріванні або охолодженні. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 11 октября, 2024 Share Опубликовано 11 октября, 2024 26 хвилин тому, wwlo сказав: по моєму цей форум вже не працює Вже ожив той форум. Але якби мені хату з пасікою розбомбили б кацапи, я б назву точно змінив (один фіг там тільки українці зараз). 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 18 октября, 2024 Share Опубликовано 18 октября, 2024 здав мерву по 50 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Валерій70 Опубликовано 18 октября, 2024 Share Опубликовано 18 октября, 2024 7 хвилин тому, wwlo сказав: здав мерву по 50 Якщо не секрет, кому? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 18 октября, 2024 Share Опубликовано 18 октября, 2024 10 хвилин тому, Валерій70 сказав: Якщо не секрет, кому? відповів в приватні Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 18 октября, 2024 Share Опубликовано 18 октября, 2024 8 годин тому, wwlo сказав: здав мерву по 50 То давайте вже і мені цей секретний контакт. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 18 октября, 2024 Share Опубликовано 18 октября, 2024 Придбав вживану ценрифугу для віджиму білизни ''Цента''. Тепер віджим розвареної мерви проходить гладко, швидко, дорого, багато, на кнопочку.... Але всього 5 завантажень. На шостому моя цента 89 року народження почала розвалюватись на очах. Лопнула подушка-амортизатор, з'їло трухлі пластикові кріплення ободка, що звужує чашу. Почало рвати мішок, завантажена машина не може вийти на максимальні оберти. Може, то мені так пощастило з апаратом. Загалом процес витопки воску в рази швидший і легший ніж з пресом. Дочавлював пресом. 200 рамок поборов. Дивлячись на ціну заводської центрифуги від Меліса 93, то ніби не так і багато тих рамок - ще кілька років помучусь 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 18 октября, 2024 Share Опубликовано 18 октября, 2024 12 хвилин тому, yu1986ra сказав: На шостому моя цента 89 року народження почала розвалюватись на очах. Старість не радість! 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 19 октября, 2024 Share Опубликовано 19 октября, 2024 9 годин тому, yu1986ra сказав: Придбав вживану ценрифугу для віджиму білизни ''Цента''. Тепер віджим розвареної мерви проходить гладко, швидко, дорого, багато, на кнопочку.... Але всього 5 завантажень. На шостому моя цента 89 року народження почала розвалюватись на очах. Лопнула подушка-амортизатор, з'їло трухлі пластикові кріплення ободка, що звужує чашу. Почало рвати мішок, завантажена машина не може вийти на максимальні оберти. Може, то мені так пощастило з апаратом. Загалом процес витопки воску в рази швидший і легший ніж з пресом. Дочавлював пресом. 200 рамок поборов. Дивлячись на ціну заводської центрифуги від Меліса 93, то ніби не так і багато тих рамок - ще кілька років помучусь Моя 6 років відпрацювала, ще робоча. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.