yu1986ra Опубликовано 19 октября, 2024 Share Опубликовано 19 октября, 2024 2 години тому, Ворон сказав: Моя 6 років відпрацювала, ще робоча. Щось допилював в ній? Розбирав? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 октября, 2024 Share Опубликовано 19 октября, 2024 .На вашому фото нема надувної подушки-амортизатора. Без неї вона працює норм? Я спробую свою відновити. Головне знати, що в ній ''зайве'', без чого можна обійтись. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 19 октября, 2024 Share Опубликовано 19 октября, 2024 5 годин тому, yu1986ra сказав: .На вашому фото нема надувної подушки-амортизатора. Без неї вона працює норм? Я спробую свою відновити. Головне знати, що в ній ''зайве'', без чого можна обійтись. В мене знизу підложена прокладка з пористої резини,центрифуга робилась під заказ,вся з нержавійки. 5 годин тому, yu1986ra сказав: Щось допилював в ній? Розбирав? Розбирав,але нічого не дороблював,в мене вихід круглий,якраз під велокамеру. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 19 октября, 2024 Share Опубликовано 19 октября, 2024 6 годин тому, Ворон сказав: В мене знизу підложена прокладка з пористої резини,центрифуга робилась під заказ,вся з нержавійки. Так ви казали, що у вас Цента, а тут ''робилась під заказ''? 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 20 октября, 2024 Share Опубликовано 20 октября, 2024 8 годин тому, yu1986ra сказав: Так ви казали, що у вас Цента, а тут ''робилась під заказ''? Так сказав бувший господар. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 20 октября, 2024 Share Опубликовано 20 октября, 2024 3 години тому, Ворон сказав: Так сказав бувший господар. То Ви брали вже готову під віск? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 20 октября, 2024 Share Опубликовано 20 октября, 2024 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 20 октября, 2024 Share Опубликовано 20 октября, 2024 1 година тому, gardener сказав: То Ви брали вже готову під віск? Так, я брав її під віск, бо дома давно працює машинка автомат для прання, і вона мене навела на думку, про використання її принципу, для переробки воскосировини. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 20 октября, 2024 Share Опубликовано 20 октября, 2024 4 години тому, Ворон сказав: Так сказав бувший господар. Ось такою я отримав її від господаря. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 20 октября, 2024 Share Опубликовано 20 октября, 2024 10 годин тому, Ворон сказав: Так сказав бувший господар. То там щось кардинально перероблялось? Моя в середині також вся з нержавійки, не розумію що там ще можна переробляти. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 20 октября, 2024 Share Опубликовано 20 октября, 2024 5 годин тому, yu1986ra сказав: То там щось кардинально перероблялось? Моя в середині також вся з нержавійки, не розумію що там ще можна переробляти. В мене весь корпус нержавійка, ане тільки барабан, так зрозуміло? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 28 октября, 2024 Share Опубликовано 28 октября, 2024 Не без пригод перетопив до більш менш вигляду віск. Для чистової переплавки в чан над відкритим вогнем давав 40-60 л води і як закипала вода вкидав 30-50 кг воскових злитків з сонячної і з під пресу. Як розчинялось, то переливав через сито в ємності і утеплював на добу-півтори. Віск виходив гарний, рівний, майже без емульсії і сміття. Але одного разу не догледів і пів чана піною викіпіло, другу половину залив у форму. Більшість рідини зібралось по ямках і в розорі біля костра. На ранок віск на землі мав темно сірий колір (той що з форми віск як віск, хоча було трохи більше ніж зазвичай емульсії). Я його разом з сміттям і землею зібрав скільки міг, перемив як зміг і перетопив ще раз. Сірої чорноти знизу коржів вийшло 25-30%. В надії якось нормалізувати той віск з емульсії я відділив його від воску і знову переплавив. Результат вийшов такий собі - корж 7 кг, на палець віск, а на два емульсія. ТЕпер питання: що ще можна зробити з цим проблемним коржем або на які технічні потреби він може піти? Хтось пробував в такому проварювати корпуса чи дерев'яні деталі? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 31 октября, 2024 Share Опубликовано 31 октября, 2024 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 31 октября, 2024 Share Опубликовано 31 октября, 2024 28.10.2024 в 22:17, yu1986ra сказав: Хтось пробував в такому проварювати корпуса чи дерев'яні деталі? Думаю можна добавити до парафіну. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Немолодий Опубликовано 6 ноября, 2024 Share Опубликовано 6 ноября, 2024 Готову до роботи центрифугу, зроблену на основі барабана пральної машини, продав. Новий власник нею не нахвалиться. А собі виготовив ось такий воскопрес. Мене він повністю влаштовує. За основу взяв конструкцію воскопреса свого товариша С. Щаблінського, деякі елементи додумав і доробив сам. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 6 ноября, 2024 Share Опубликовано 6 ноября, 2024 3 години тому, Немолодий сказав: Готову до роботи центрифугу, зроблену на основі барабана пральної машини, продав. Новий власник нею не нахвалиться. А собі виготовив ось такий воскопрес. Мене він повністю влаштовує. За основу взяв конструкцію воскопреса свого товариша С. Щаблінського, деякі елементи додумав і доробив сам. Ну і як воно вам пресом після центифуги? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Немолодий Опубликовано 7 ноября, 2024 Share Опубликовано 7 ноября, 2024 Добре 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.