Перейти к содержанию

Торцовочная пила для пчеловода

Рекомендуемые сообщения

2 хвилини тому, Stol сказав:

Значить  вiн як 5 колесо

Може так і є, а може його там і нема, запускається плавно. :hmm:

6 хвилин тому, Ворон сказав:

Може так і є, а може його там і нема, запускається плавно. :hmm:

Якщо мова за точілку, то там така мала потужність двигуна що плавний пуск йде автоматом.:umora:

1 минуту назад, Конструктор сказал:

Якщо мова за точілку, то там така мала потужність двигуна що плавний пуск йде автоматом.:umora:

З толкача свою завожу:hi:;):umora:

18 годин тому, Ворон сказав:

Ось. 

Screenshot_20251231_161518_com.opera.browser.jpg

Вам повезло, бо бачу в інтернеті продають таку саму торцовку тільки вже з меншою потужністю 1800w

IMG_20260101_111352.thumb.jpg.0c0e4f0ba693e8166887ab53afffcb28.jpg

От шарлатани!:umora:

3 хвилини тому, Конструктор сказав:

Вам повезло, бо бачу в інтернеті продають таку саму торцовку тільки вже з меншою потужністю 1800w

Це помилка продавців, така пила одного виду в виробника, остальні, мають щіткові двигуни. 

2 минуты назад, Конструктор сказал:

Та нормальний Китай , от шо можна хотіти за 200 баків ??  Її ціна на аліку мабуть 110 бак. 

18 хвилин тому, Конструктор сказав:

Так, це правда, двигун 800 Вт. :umora:

1 минуту назад, Ворон сказал:

Це помилка продавців, така пила одного виду в виробника, остальні, мають щіткові двигуни. 

Ви ото мені скажіть , тож маєте досвід по пилкам , бенз.  То ото колись різали колоду китайцем ноунейм за 50-70$? 

5 хвилин тому, Ворон сказав:

Та нє, мова саме про цю?IMG_20260101_112632.thumb.jpg.a45763c7e3ca7148f05555fd44bbedc4.jpg

Screenshot_2026-01-01-11-29-03-637_com.android.chrome.thumb.jpg.9519e48053f01bc8f7351bb838011f2c.jpg

3 хвилини тому, Ворон сказав:

Так, це правда, двигун 800 Вт. :umora:

Тільки китайських 800

Только что, Конструктор сказал:

Тільки китайських 800

Як в магнітофоні:umora:

11 хвилин тому, Bee.P сказав:

Ви ото мені скажіть , тож маєте досвід по пилкам , бенз.  То ото колись різали колоду китайцем ноунейм за 50-70$? 

Ніколи такею не різав, починав з урала, закінчив хусварною і штілем, зараз ріжу дрова електро-пилою, шина 40 см, двигун 2100 Вт. 

5300 , тепер , не дорого , думав їх вже не продають , купував в 2011 р. Вбити її не реально . Реальних 2кВт

IMG_20260101_113929.jpg

15 хвилин тому, Конструктор сказав:

Та нє, мова саме про цю?IMG_20260101_112632.thumb.jpg.a45763c7e3ca7148f05555fd44bbedc4.jpg

Screenshot_2026-01-01-11-29-03-637_com.android.chrome.thumb.jpg.9519e48053f01bc8f7351bb838011f2c.jpg

Бачу що написано на двигуні. :hi:

IMG_20260101_114310.jpg

1 минуту назад, Ворон сказал:

Ніколи такею не різав, починав з урала, закінчив хусварною і штілем, зараз ріжу дрова електро-пилою, шина 40 см, двигун 2100 Вт. 

Так от..  знайомий купив таку 50-70$  три рази шморгнув і та ниточка і відірвалася:umora:. Далі її хватило рівно на одне дерево:umora:,  .

В кума хусварна 375$ , то круть , навіть диму не має . 

2 хвилини тому, Bee.P сказав:

Так от..  знайомий купив таку 50-70$  три рази шморгнув і та ниточка і відірвалася:umora:. Далі її хватило рівно на одне дерево:umora:,  .

В мене ланцюгова електропила макіта, вона не дешева, але варта тих грошей.:ay:

2 хвилини тому, Конструктор сказав:

В мене така. :hi:

Screenshot_20260101_115532.jpg

1 година тому, Ворон сказав:

Планий пуск береже обмотку двигуна, в мене навіть гострілка з асинхронником. :hi:

4697969755_w640_h640_elektricheskaya-tochilka-dlya.jpg

Якщо двигун проживе довше, а всі інші алюмінієво-пластмасові запчастини зносяться, то апарат все одно потребуватиме заміни. Рівно різати вже не зможе, налаштувати і прибрати люфти майже не реально.

На моїй торцовці необхідності в плавному пуску я не бачу. Вона в мене не дуже активно використовується 3-4 роки і вже замінив захисний кожух. Там одна пластмаска зносилась і ясен пень це не гарантійний випадок. Почнете апгрейдити китайськими плавними пусками і зробите не гарантійним випадком ремонт мотора.

Только что, Конструктор сказал:

Там смисл такий , з початку купуєш шось дешеве , мудохаєшся , ремонтуєш , далі на смііття , і купується щось нормальне :umora:, платиш два рази :umora:. Такий прикол :umora:.  Але Китай то 50/50

4 хвилини тому, Bee.P сказав:

Там смисл такий , з початку купуєш шось дешеве , мудохаєшся , ремонтуєш , далі на смііття , і купується щось нормальне :umora:, платиш два рази :umora:. Такий прикол :umora:.  Але Китай то 50/50

То я це пройшов, мені навіть в деяких магазинах відмовлялись гарантію на електроінструмент давати.:umora:

Інтерскол тоже був

2 хвилини тому, Bee.P сказав:

Китаї є два, заводський і підвальний, але всі копії чогось толкового. :hi:

1 година тому, Bee.P сказав:

Коли на диску на зубці відлітає одна чи дві напайки , то це відчувається одразу при роботі , тобто ріже гірше трошки і вже трошки довше по часу

Вона відлітає не просто так. Це наслідок зустрічі з саморізом, землею, бетоном... Там затуплюються всі зуби що лишились.

На стаціонарній циркулярці в мене ще ніколи напайки з диска не злітали.

Давно коли купував ел інстр то інтерскол, фіолент, макіта ,  або латиша хілті, всьо.   Решта таке собі. Навіть не бош , бо він не завжди тойво...

2 минуты назад, Ворон сказал:

Китаї є два, заводський і підвальний, але всі копії чогось толкового. :hi:

Байка

5 хвилин тому, yu1986ra сказав:

Вона відлітає не просто так. Це наслідок зустрічі з саморізом, землею, бетоном... Там затуплюються всі зуби що лишились.

Коли затуплююється, відлітають аж бігом, тож прикупив станок їх гострити, теж китайський. :hi:

IMG_20260101_120925.jpg

2 минуты назад, yu1986ra сказал:

Розбирав різав євро піддони , знаю всі цвяхи і скоби які тільки є в них:umora:. Полюбе шмат цвяха попадав.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...