Ворон Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 2 хвилини тому, Stol сказав: Значить вiн як 5 колесо Може так і є, а може його там і нема, запускається плавно. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 6 хвилин тому, Ворон сказав: Може так і є, а може його там і нема, запускається плавно. Якщо мова за точілку, то там така мала потужність двигуна що плавний пуск йде автоматом. 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 1 минуту назад, Конструктор сказал: Якщо мова за точілку, то там така мала потужність двигуна що плавний пуск йде автоматом. З толкача свою завожу 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 18 годин тому, Ворон сказав: Ось. Вам повезло, бо бачу в інтернеті продають таку саму торцовку тільки вже з меншою потужністю 1800w От шарлатани! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 3 хвилини тому, Конструктор сказав: Вам повезло, бо бачу в інтернеті продають таку саму торцовку тільки вже з меншою потужністю 1800w От шарлатани! Це помилка продавців, така пила одного виду в виробника, остальні, мають щіткові двигуни. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 2 минуты назад, Конструктор сказал: Вам повезло, бо бачу в інтернеті продають таку саму торцовку тільки вже з меншою потужністю 1800w От шарлатани! Та нормальний Китай , от шо можна хотіти за 200 баків ?? Її ціна на аліку мабуть 110 бак. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 18 хвилин тому, Конструктор сказав: Якщо мова за точілку, то там така мала потужність двигуна що плавний пуск йде автоматом. Так, це правда, двигун 800 Вт. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 1 минуту назад, Ворон сказал: Це помилка продавців, така пила одного виду в виробника, остальні, мають щіткові двигуни. Ви ото мені скажіть , тож маєте досвід по пилкам , бенз. То ото колись різали колоду китайцем ноунейм за 50-70$? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 5 хвилин тому, Ворон сказав: Це помилка продавців, така пила одного виду в виробника, остальні, мають щіткові двигуни. Та нє, мова саме про цю? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 3 хвилини тому, Ворон сказав: Так, це правда, двигун 800 Вт. Тільки китайських 800 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января Только что, Конструктор сказал: Тільки китайських 800 Як в магнітофоні 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 11 хвилин тому, Bee.P сказав: Ви ото мені скажіть , тож маєте досвід по пилкам , бенз. То ото колись різали колоду китайцем ноунейм за 50-70$? Ніколи такею не різав, починав з урала, закінчив хусварною і штілем, зараз ріжу дрова електро-пилою, шина 40 см, двигун 2100 Вт. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 5300 , тепер , не дорого , думав їх вже не продають , купував в 2011 р. Вбити її не реально . Реальних 2кВт Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 15 хвилин тому, Конструктор сказав: Та нє, мова саме про цю? Бачу що написано на двигуні. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 1 минуту назад, Ворон сказал: Ніколи такею не різав, починав з урала, закінчив хусварною і штілем, зараз ріжу дрова електро-пилою, шина 40 см, двигун 2100 Вт. Так от.. знайомий купив таку 50-70$ три рази шморгнув і та ниточка і відірвалася. Далі її хватило рівно на одне дерево, . В кума хусварна 375$ , то круть , навіть диму не має . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 2 хвилини тому, Bee.P сказав: Так от.. знайомий купив таку 50-70$ три рази шморгнув і та ниточка і відірвалася. Далі її хватило рівно на одне дерево, . В мене ланцюгова електропила макіта, вона не дешева, але варта тих грошей. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 2 хвилини тому, Конструктор сказав: В мене ланцюгова електропила макіта, вона не дешева, але варта тих грошей. В мене така. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 1 година тому, Ворон сказав: Планий пуск береже обмотку двигуна, в мене навіть гострілка з асинхронником. Якщо двигун проживе довше, а всі інші алюмінієво-пластмасові запчастини зносяться, то апарат все одно потребуватиме заміни. Рівно різати вже не зможе, налаштувати і прибрати люфти майже не реально. На моїй торцовці необхідності в плавному пуску я не бачу. Вона в мене не дуже активно використовується 3-4 роки і вже замінив захисний кожух. Там одна пластмаска зносилась і ясен пень це не гарантійний випадок. Почнете апгрейдити китайськими плавними пусками і зробите не гарантійним випадком ремонт мотора. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января Только что, Конструктор сказал: В мене ланцюгова електропила макіта, вона не дешева, але варта тих грошей. Там смисл такий , з початку купуєш шось дешеве , мудохаєшся , ремонтуєш , далі на смііття , і купується щось нормальне , платиш два рази . Такий прикол . Але Китай то 50/50 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 4 хвилини тому, Bee.P сказав: Там смисл такий , з початку купуєш шось дешеве , мудохаєшся , ремонтуєш , далі на смііття , і купується щось нормальне , платиш два рази . Такий прикол . Але Китай то 50/50 То я це пройшов, мені навіть в деяких магазинах відмовлялись гарантію на електроінструмент давати. Інтерскол тоже був 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 2 хвилини тому, Bee.P сказав: Там смисл такий , з початку купуєш шось дешеве , мудохаєшся , ремонтуєш , далі на смііття , і купується щось нормальне , платиш два рази . Такий прикол . Але Китай то 50/50 Китаї є два, заводський і підвальний, але всі копії чогось толкового. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 1 година тому, Bee.P сказав: Коли на диску на зубці відлітає одна чи дві напайки , то це відчувається одразу при роботі , тобто ріже гірше трошки і вже трошки довше по часу Вона відлітає не просто так. Це наслідок зустрічі з саморізом, землею, бетоном... Там затуплюються всі зуби що лишились. На стаціонарній циркулярці в мене ще ніколи напайки з диска не злітали. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января Давно коли купував ел інстр то інтерскол, фіолент, макіта , або латиша хілті, всьо. Решта таке собі. Навіть не бош , бо він не завжди тойво... 2 минуты назад, Ворон сказал: Китаї є два, заводський і підвальний, але всі копії чогось толкового. Байка 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 5 хвилин тому, yu1986ra сказав: Вона відлітає не просто так. Це наслідок зустрічі з саморізом, землею, бетоном... Там затуплюються всі зуби що лишились. На стаціонарній циркулярці в мене ще ніколи напайки з диска не злітали. Коли затуплююється, відлітають аж бігом, тож прикупив станок їх гострити, теж китайський. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 2 минуты назад, yu1986ra сказал: Вона відлітає не просто так. Це наслідок зустрічі з саморізом, землею, бетоном... Там затуплюються всі зуби що лишились. На стаціонарній циркулярці в мене ще ніколи напайки з диска не злітали. Розбирав різав євро піддони , знаю всі цвяхи і скоби які тільки є в них. Полюбе шмат цвяха попадав. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.