Конструктор Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 3 хвилини тому, Bee.P сказав: Воно ж реве як дурне Ні. Навпаки за щоточні робить значно тихіше. Асинхронний двигун 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января Тільки що, Конструктор сказав: Ні. Навпаки за поточні робить значно тихіше. Асинхронний двигун Звук видає пила, ане двигун. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 3 хвилини тому, Ворон сказав: Звук видає пила, ане двигун. Все, кіна не буде, свєта пішла в поля. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 3 минуты назад, Конструктор сказал: Ні. Навпаки за щоточні робить значно тихіше. Асинхронний двигун Я в двигунах не тямлю , мені треба щоб було працювати легко без напряга , з інстр. Ніколи не перегружаю його 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 1 хвилину тому, Ворон сказав: Звук видає пила, ане двигун. Ні. Щоточні двигуни дуже шумні. В мене є Jет маленький то з нього шуму багато більше 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 2 хвилини тому, Конструктор сказав: Ні. Щоточні двигуни дуже шумні. В мене є Jет маленький то з нього шуму багато більше В мене паркетка гучніше працює як фуганок,а там 5.5 кВт. П/С. Я довго вибирав, шукав торцовку з асинхроником, дочекався. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января Только что, Ворон сказал: В мене паркетка гучніше працює як фуганок,а там 5.5 кВт. Таких не буває паркеток на 5.5 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 2 хвилини тому, Bee.P сказав: Та то пойнятно !! Воно ж реве як дурне !! Опасна штука , Там тільки нема захисного кожуха на пилці, а так все по толку зроблено. Потужний двигун забезпечує стабільну швидкість різу. На моєму метабичу біля 1,3 кВт без плавного пуску - працює відмінно. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января Тільки що, Ворон сказав: В мене паркетка гучніше працює як фуганок,а там 5.5 кВт. То і я про то, що двигуни з щітками багато шумніші за асинхронні. Навіть не залежно від потужність 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 9 хвилин тому, Bee.P сказав: То Ви оту жижу в очерет ото в кожну трубочку лляєте ? Чи як ?? Я поки не прихильник пінопластів. Ще не лив. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 5 хвилин тому, yu1986ra сказав: Там тільки нема захисного кожуха на пилці, а так все по толку зроблено. Потужний двигун забезпечує стабільну швидкість різу. На моєму метабичу біля 1,3 кВт без плавного пуску - працює відмінно. Плавний пуск, можна докупити, 120 грв в Китаї. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 8 хвилин тому, Ворон сказав: Звук видає пила, ане двигун. Двигун і без пилки нормально гуде, особливо щітковий 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 3 хвилини тому, yu1986ra сказав: Там тільки нема захисного кожуха на пилці, а так все по толку зроблено Так кожух можна було б і добавити. Зроблена можна сказати з металолому. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 1 минуту назад, Ворон сказал: Плавний пуск, можна докупити, 120 грв в Китаї. На фуганку самопал стояв конденсатор на 22000 мікрофарад. Ніби. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 1 хвилину тому, Bee.P сказав: На фуганку самопал стояв конденсатор на 22000 мікрофарад. Ніби. Кондесатор неробить пуск плавним. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 1 минуту назад, Ворон сказал: Кондесатор неробить пуск плавним. Вже не важно , бо немає вже того фуганка і того конденсатора 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 1 хвилину тому, Ворон сказав: Плавний пуск, можна докупити, 120 грв в Китаї. Я знаю, але по факту воно не треба. Теоретично з плавним пуском апарат може прожити довше, але те довше впирається якість інших його частин. Його відсутність не заважає, а можливо і пришвидшує роботу. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 3 хвилини тому, yu1986ra сказав: Я знаю, але по факту воно не треба. Теоретично з плавним пуском апарат може прожити довше, але те довше впирається якість інших його частин. Його відсутність не заважає, а можливо і пришвидшує роботу. Планий пуск береже обмотку двигуна, в мене навіть гострілка з асинхронником. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 1 минуту назад, Ворон сказал: Планий пуск береже обмотку двигуна, в мене навіть гостілка з асинхронником. Ножовку по металу воно наточить ??? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января Тільки що, Bee.P сказав: Ножовку по металу воно наточить ??? Ні, гострить ланцюги пил. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 3 хвилини тому, Ворон сказав: Планий пуск береже обмотку двигуна, в мене навіть гострілка з асинхронником. Береже не двигун ,а редуктор 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 1 минуту назад, Ворон сказал: Ні, гострить ланцюги пил. Ото ніхто не хоче розводить і точить кожен зубчик на полотні на ножовці по металу ручна .. Ліниві всі 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 8 хвилин тому, Stol сказав: Береже не двигун ,а редуктор Все може бути, але в мене його нема, а плавний пуск є. п/с.Я навіть замовив його в Китаї, а він вже є. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 14 минут назад, yu1986ra сказал: Я знаю, але по факту воно не треба. Теоретично з плавним пуском апарат може прожити довше, але те довше впирається якість інших його частин. Його відсутність не заважає, а можливо і пришвидшує роботу. Коли на диску на зубці відлітає одна чи дві напайки , то це відчувається одразу при роботі , тобто ріже гірше трошки і вже трошки довше по часу 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Stol Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 5 хвилин тому, Ворон сказав: Все може бути, але в мене його нема, а плавний пуск є. Значить 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.