Bee.P Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 6 минут назад, gardener сказал: трубами? Танкерами , контрабанда , і в бананових ящиках 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 20 хвилин тому, yu1986ra сказав: Тепер вже купую що завгодно тільки не атаку. Як не дивно навіть є офіційний сайт атака юа. Може справді в нас роблять? Або таки китайці? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 1 минуту назад, Конструктор сказал: Як не дивно навіть є офіційний сайт атака юа То все Китай. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 1 хвилину тому, Bee.P сказав: То все Китай. Мабуть. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 4 минуты назад, Конструктор сказал: Мабуть. Буває так що купують в Китаї партію вагон браку , тесь одного двух зубів не хватає , за даром , і вже тут допаюють невистачаючі зуби , і розказують що власне виробництво . . Але то таке .. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января Тут ножа пасічного не можуть зробить людського , а то аж цілий диск !!! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 8 хвилин тому, Bee.P сказав: Буває так що купують в Китаї партію вагон браку , тесь одного двух зубів не хватає , за даром , і вже тут допаюють невистачаючі зуби , і розказують що власне виробництво . . Але то таке .. Мене не цікавить країна виробник, а цікависть якість самого диску. п/с. Бажано з власного досвіду. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 6 хвилин тому, Bee.P сказав: Тут ножа пасічного не можуть зробить людського , а то аж цілий диск !!! Нормальних багато. Ними просто мало хто вміє користуватися правильно 5 хвилин тому, Ворон сказав: Мене не цікавить країна виробник, а цікависть якість самого диску. п/с. Бажано з власного досвіду. Тут не столяри зібрались. Будете першопроходцем. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января Только что, yu1986ra сказал: Нормальних багато. Ними просто мало хто вміє користуватися правильно Немає !!!!!! Різав ножом Павік трапеція , є дві шт , однакова довжина , а сталь видно різна ,в другому трохи товстіща і гірша , тепер саморобним з пилки ріжу . Ну і ще зоп"ять викинув ноунеймів . 8 минут назад, Ворон сказал: Мене не цікавить країна виробник, а цікависть якість самого диску. п/с. Бажано з власного досвіду. Давно різав , то Атакою , і Бош . Диски. Тоді вибір був не великий 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 16 хвилин тому, Ворон сказав: Мене не цікавить країна виробник, а цікависть якість самого диску. п/с. Бажано з власного досвіду. На той час коли цим займався то атака була кращою за наші. Зараз не знаю що краще. Думаю що для Ваших об'ємів того Ватсо на довго хватить. Аби торцовки хватило. 2 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 23 хвилини тому, Bee.P сказав: Немає !!!!!! Різав ножом Павік трапеція , є дві шт , однакова довжина , а сталь видно різна ,в другому трохи товстіща і гірша , тепер саморобним з пилки ріжу . Ну і ще зоп"ять викинув ноунейм Я користуюсь електро ножем Павік - всім задовільняє. Ще попався звичайний з нержавійки, тупіше тупого. Ніколи такими не користувався. Спробую відклепати як косу, кажуть допомагає. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 1 час назад, yu1986ra сказал: з нержавійки, тупіше тупого Я все життя мріяв про таку покупку Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 8 хвилин тому, Bee.P сказав: Я все життя мріяв про таку покупку тупого ножа? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 12 хвилин тому, Bee.P сказав: Я все життя мріяв про таку покупку 3 хвилини тому, gardener сказав: тупого ножа? То бонусом з апіліфтом прибув. Я його не купував. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 1 минуту назад, yu1986ra сказал: То бонусом з апіліфтом прибув. Я його не купував. Аааа. Ну пойнятно , наші бонусом роздають тільки те що самім жалко викинуть. Норм 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января Добро не повинно пропадати 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 12 января Share Опубликовано 12 января 08.01.2026 в 19:00, Конструктор сказав: На той час коли цим займався то атака була кращою за наші. Зараз не знаю що краще. Думаю що для Ваших об'ємів того Ватсо на довго хватить. Аби торцовки хватило. Довго думав і сьогодні замовив два китайські диски, на 40 і 100 зубів, чекаю посилки і буде тест драйв. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 12 января Share Опубликовано 12 января 14 хвилин тому, Ворон сказав: Довго думав і сьогодні замовив два китайські диски, на 40 і 100 зубів, чекаю посилки і буде тест драйв. Тільки разом не чіпайте 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 12 января Share Опубликовано 12 января 6 хвилин тому, gardener сказав: Тільки разом не чіпайте Якщо разом чіпляти, то всі три, рідний і два куплених. п/с. Планував купляти диск CMT за 2500,але передумав купив на ці гроші два диски і фрезу. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Гурович Опубликовано 12 января Share Опубликовано 12 января В 08.01.2026 в 19:20, yu1986ra сказал: В 08.01.2026 в 19:20, yu1986ra сказал: кажуть допомагає. тим, хто ті ножі продає Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.