yu1986ra Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 7 хвилин тому, Bee.P сказав: Тю. Та в кожному місті України є бабулі на лавці які флексять на ковбасу по 2.20 . Там клініка . Добре, що вони вже в червоній книзі як вимираючий вид 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 2 минуты назад, yu1986ra сказал: Йти і робити щось треба було в 14-у. Зараз це проблема прізідєнтаміра. Від фіолента мене відвернуло. Родичів в Криму не маю. Друг там жив, то в 14-у повернувся, бо йобнутих там таки тоді багато було. Там вже давно не має того фіолента , банкрот, Китай доречі зкористався тоді тим моментом , і захопив весь ринок . Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 4 минуты назад, yu1986ra сказал: Добре, що вони вже в червоній книзі як вимираючий вид Можна екскурсії не дорогі робити , як в зоопарку , але групу не можна близько підводити до тих бабуль , але шо вони нового почують від тих бабуль ? Та он пішла прастітутка , той наркоман . Класіка !! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 50 хвилин тому, ромео сказав: Поправка. Це написано не на двигуні, а на коробці..., а, як казав один кіногерой "хочеш, я тобі іще нарисую"? https://prom.ua/ua/p2400080847-tortsyuvalna-pila-max.html?adjust_campaign=share&adjust_adgroup=android&adjust_creative=product&utm_campaign=share_button&utm_medium=referral_link&utm_source=b2c_app_android Фото зроблене власою рукою, з двигуна. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 1 година тому, Ворон сказав: Фото зроблене власою рукою, з двигуна. Все, справу зроблено, можна пробувати торцювати. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 13 минут назад, Ворон сказал: Все, справу зроблено, можна пробувати торцювати. Вже весь форум чекає результат Та і не тільки форум 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января 2 хвилини тому, Bee.P сказав: Вже весь форум чекає результат Та і не тільки форум Цікаво на який, я написав про те, що прийшли друзі і добре замочили виріб, щоб добре працював. 1 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
msgarry Опубликовано 1 января Share Опубликовано 1 января В 31.12.2025 в 21:28, Конструктор сказал: В комбінованих станках перевага що менше місця займають. Решта мінуси Я собі купив років 5 назад комбінований станок з двошвидкісним двигуном та з двома напрямами обертання. Класна штука. Працюєш на фуганку з правого боку, треба пилка то перемкнув тумблер обійшов і з правого боку пиляєш. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января Постало питання купити пилу до торцовки, придивляюсь до нашої, виробник Камянець-Подільський, хто користувався такею, підкажіть. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 02.01.2026 в 00:57, msgarry сказав: Я собі купив років 5 назад комбінований станок з двошвидкісним двигуном та з двома напрямами обертання. Класна штука. Працюєш на фуганку з правого боку, треба пилка то перемкнув тумблер обійшов і з правого боку пиляєш. Що за звір? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 4 години тому, Ворон сказав: Постало питання купити пилу до торцовки, придивляюсь до нашої, виробник Камянець-Подільський, хто користувався такею, підкажіть. А вона у вас без диску прийшла? Вони всі однакові в середній ціновій категорії. Я собі в минулому році купив на торцовку новий метабо - не дорогий і ріже норм. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 1 година тому, yu1986ra сказав: А вона у вас без диску прийшла? Вони всі однакові в середній ціновій категорії. Я собі в минулому році купив на торцовку новий метабо - не дорогий і ріже норм. Станок був з пилою на 24 зуби, хочу на 60 взяти, придивляюсь на таку. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 3 хвилини тому, Ворон сказав: Станок був з пилою на 24 зуби, хочу на 60 взяти, придивляюсь на таку. Китайці на зубах економлять. 25 зубів на 254-у диску, то хіба дрова різати. На метабо 216-й диск з коробки був на 40 зубів. https://metabo-center.kiev.ua/ua-pilnyj-disk-metabo-precision-cut-classic-216kh30-z40-detail Я собі і другий такий самий взяв. Якість різу норм. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 16 хвилин тому, Ворон сказав: Станок був з пилою на 24 зуби, хочу на 60 взяти, придивляюсь на таку. Ножі і фрези були цього виробника, ніби нормальні. А от пил не було. Я собі беру атаку. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
msgarry Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 2 часа назад, yu1986ra сказал: Що за звір? Ось такий https://youtu.be/KEryA2FNxjc?si=qA02h7jWaUOFxNlA https://m.youtube.com/watch?v=uSM4UN9maO8&t=9s Тільке в мене все рідне направляйки по 10 кг важать. Довбальний був розібраний без половини деталей. Я ним замість преса користуюсь. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 51 хвилину тому, Конструктор сказав: Ножі і фрези були цього виробника, ніби нормальні. А от пил не було. Я собі беру атаку. Атака це китай, а там власне виробництво, фрези такі маю, норм, за пили питаю. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 3 минуты назад, Ворон сказал: Атака це китай, а там власне виробництво, фрези такі маю, норм, за пили питаю. Сумніваюсь за " власне" виробництво. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ворон Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 9 хвилин тому, Bee.P сказав: Сумніваюсь за " власне" виробництво. Заходив на їх сайт, написано що тіло своє, напайки імпорт. п/с. Ще хотів фрезу 10,немає,виробництво піде після 25 січня, тож почекаю. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 22 хвилини тому, Ворон сказав: Атака це китай, а там власне виробництво, фрези такі маю, норм, за пили питаю. Я давно їх брав, не знаю чи китайські, але свої кошти вона цілком відпрацьовує. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 46 хвилин тому, Bee.P сказав: Сумніваюсь за " власне" виробництво. Власне, я в них був кілька разів. Тільки на пластинах не власних. Там таких виробників багато, типу дрібні дочірні підприємства які пішли від основного заводу "Механік" 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 43 хвилини тому, Ворон сказав: Атака це китай, а там власне виробництво, фрези такі маю, норм, за пили питаю. 19 хвилин тому, Конструктор сказав: Я давно їх брав, не знаю чи китайські, але свої кошти вона цілком відпрацьовує. Атака це кацапське. Я не знаю як воно сюди добирається. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Конструктор Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 4 хвилини тому, yu1986ra сказав: Атака це кацапське. Я не знаю як воно сюди добирається. Можливо, я їх давно купляв. Але зараз кажуть що теж їх повно. Ще й таке чув що ніби в Україні теж роблять, на скільки правда, не знаю. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Bee.P Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 12 минут назад, yu1986ra сказал: Атака це кацапське. Я не знаю як воно сюди добирається. Так саме як і газ Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
yu1986ra Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 2 хвилини тому, Конструктор сказав: Можливо, я їх давно купляв. Але зараз кажуть що теж їх повно. Ще й таке чув що ніби в Україні теж роблять, на скільки правда, не знаю. В мене також збереглась з давніх давен одна Атака тонка - нею тільки рамки пиляю. Тепер вже купую що завгодно тільки не атаку. Тільки що, Bee.P сказав: Так саме як і газ Добре, що я його не використовую. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 8 января Share Опубликовано 8 января 4 хвилини тому, Bee.P сказав: Так саме як і газ трубами? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.