Перейти к содержанию

Тарифи на послуги ветеринарів в Україні

asaltan

Рекомендуемые сообщения

metrolog или как ... :ah: но не стоит напрашиваться на " показательную порку " , надеюсь вы меня правильно поймете :IMHO1:

Айкидо-не поможет с Украины нужно эвакуироватся. :dntknw:

Ой!!! Не пускайте Дуньку в Европу. Пусть хоть где ни- будь люди нормально живут.

.... с Украины нужно эвакуироватся. :dntknw:
Вам проще, у вас заграница за перевалом, а нам до границы еще бежать и бежать.... :(

• 2 weeks later...

Сьогодні ходив у розвідку. Озвучили суму 1000 грн за 50 б/с. В той же час шепнули, що з 26 березня вступають в дію нові тарифи. Ціни буде знижено, але конкретно поки що не кажуть наскільки. Тарифи прийшли, але ветлікар, який займається бджільництвом був відсутній, запронували почекати півгодини, але я поспішав на пасіку й тому не дочекався. Може хтось чув, які нові тарифи? :dntknw:

Сьогодні ходив у розвідку. Озвучили суму 1000 грн за 50 б/с. В той же час шепнули, що з 26 березня вступають в дію нові тарифи. Ціни буде знижено, але конкретно поки що не кажуть наскільки. Тарифи прийшли, але ветлікар, який займається бджільництвом був відсутній, запронували почекати півгодини, але я поспішав на пасіку й тому не дочекався. Може хтось чув, які нові тарифи? :dntknw:
відніс сьогодні підмор від 11 сімей. досліджуватимуть на вароатоз та нозематоз.post-2653-1363890603_thumb.jpg

ідніс сьогодні підмор від 11 сімей. досліджуватимуть на вароатоз та нозематоз

Шось маловато!!!!! :blink::blink::blink:Завтра буду звонить в свою ветлабораторию, узнаю отпишусь!!!

новий Наказ під №96 з новими тарифами прийнятий 13.02.2013р., зареєстровано в Міністерстві юстиції України 7 березня 2013 р. але чиним стане після його опублікування в ЗМІ, а на нові тарифи можна подивитися вже й зараз ось тут все не продивлявся детально але із того що попалось на очі тарифи дійсно знизились - в душках старі, точніше діючі 6.29 Дослідження бджіл на: аспергильоз 1 дослідження 65,33 (225,84)грн аскосферомікоз 1 дослідження 65,33 (225,84)грн меланоз 1 дослідження 65,33 (225,84)грн

новий Наказ під №96

Мені здається- це старі тарифи :dntknw: Дослідження однієї б/с як було, так і лишилося
1.7 Бджоли 1 бджолосім’я 17,53

продовження після більш детального ознайомлення з наказом №96 17. Органолептичні дослідження Мед та продукти бджільництва 1 дослідження 8,5 п14.5(38,5)грн разом з тим не змінилися тарифи 26.8 (23.8) Мікроскопічне дослідження на: варооз*, браульоз бджіл 1 дослідження 10,41 грн ноземоз*, акарапоз*, амебіоз бджіл 1 дослідження 9,26 грн зміни і в Проведення державної ветеринарно-санітарної експертизи на агропродовольчих ринках (ящо все по чесному -то нічого кращого, тут іще потрібно добавити: молоко , сметана ітд, можна принести на ринок скажімо в відрі і вже потім розлити по банкам, а з медом (особливо сівшим) це вже занадто) 1.18 меду:до 5 кг 1 зразок з кожної ємності 10,20 понад 5 кг 1 зразок з кожної ємності 20,54 було просто (17. Мед Ветеринарно-санітарна експертиза 1 зразок з кожної ємності 20,54) залишились без змін тарифи на Здійснення протиепізоотичних заходів, у тому числі профілактичних, діагностичних, з ліквідації хвороб тварин та їх лікування 1.7 Бджоли 1 бджолосім’я 17,53 грн відбулися деякі зміни +- в Фізико-хімічні дослідження меду та продуктів бджільництва 14.1 (12.1) Дослідження меду згідно з ветеринарно-санітарними правилами 14.2 (12.2) Дослідження меду згідно з ДСТУ 4497:2005 "Мед натуральний. Технічні умови" ЗІ: можливо ще щось і пропустив, доповніть....

Озвучили суму 1000 грн за 50 б/с.

За такі гроші краще придбати пристойний мікроскоп і самому досліджувати скільки заманеться, методика не складна.

За такі гроші краще придбати пристойний мікроскоп і самому досліджувати скільки заманеться, методика не складна.
Микроскоп не проблема А вот паспорт пасеки и форму -2 тоже самому заполнять :hi:

читаю я той наказ і згадую не злим тихим і депутатів і призидента і всіх інших чиновникі: як підняти штрафи чи "покращити" нововеденнями життя за наш рахунок, так починають розповідати народу про те що Україна европейска держава, адже ми (цікаво чи потрібно воно простому народу, і хто ці ми) прагнемо інтигрувати в Европейський Союз, і про европейський досвід не переслухаеш в тому чи іншому питанні, а ось про тойже европейський і світовий досвід в підтримці розвитку бджільництва, не горорячи уже про дотації - так тиша, навпаки складається враження що навмисно хочуть заставити людей відмовитися від цієї справи....

А вот паспорт пасеки и форму -2 тоже самому заполнять

То навіщо тоді досліджувати всі сім'ї? Достатньо 10% від загальної кількості, здається.

Микроскоп не проблема А вот паспорт пасеки и форму -2 тоже самому заполнять :hi:
Думаю за 500 ще можна виготовити печатку :ae::umora:

То навіщо тоді досліджувати всі сім'ї? Достатньо 10% від загальної кількості, здається.

В них якась цікава схема... Беруть пробу, 1 з 10 б/с - коштує близько 20 грн. В той же час- за кожну б/с беруть ще 17 з копійками- за "огляд" :blink:
Мені здається- це старі тарифи

Вет лікар сказав, що тарифи вступлять в дію з дня опублікування- 26 березня. Так що на сайті ВР- ще старі :IMHO: .

Вет лікар сказав, що тарифи вступлять в дію з дня опублікування- 26 березня. Так що на сайті ВР- ще старі
einar на сайті ВР на даний момент є обидва документи і наказ №666 і наказ №96. в даний час 666 є чиним (там в шапці пишеться статус документа) і ті тарифи що в ньому прописані будуть діяти доки новий 96 не набере чинності, а стане 96 чиним з дня його публікаціє в ЗМІ і тарифи що прописані в 96 почнуть діяти саме з того моменту.
В них якась цікава схема... Беруть пробу, 1 з 10 б/с - коштує близько 20 грн. В той же час- за кожну б/с беруть ще 17 з копійками- за "огляд" :blink:
...тарифи без ПДВ...

Думаю за 500 ще можна виготовити печатку ae.gif opr06K9J.gif

Або й дешевше post-637-1363946007_thumb.jpg

Якщо це нові тарифи, тоді я не розумію, в чому вони подешевшали? Як було 1000 грн за 50 б/с по "старим", так і по "новим" виходить... :dntknw: Чи я щось не так зрозумів? :dntknw:

Якщо це нові тарифи, тоді я не розумію, в чому вони подешевшали? Як було 1000 грн за 50 б/с по "старим", так і по "новим" виходить... :dntknw: Чи я щось не так зрозумів? :dntknw:
див. пост 236 і 238 повторюсь
ЗІ: можливо ще щось і пропустив, доповніть....

Думаю за 500 ще можна виготовити печатку ae.gif opr06K9J.gif

Або й дешевше post-637-1363946007_thumb.jpg
Дякую .Вийшло дуже гарно .Справжня виглядає по іншому ( і моя лікарська також) :ay:

разом з тим не змінилися тарифи 26.8 (23.8) Мікроскопічне дослідження на: варооз*, браульоз бджіл 1 дослідження 10,41 грн ноземоз*, акарапоз*, амебіоз бджіл 1 дослідження 9,26 грн
доречі в новому наказі цікава примітка, стосується пунктів позначених * : *Крім передбачених законодавством випадків, коли надання послуг здійснюється за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів, до розміру плати не включаються витрати на ветеринарні препарати та дезінфектанти. цікаво які це саме випадки, і в якому Законі вони передбачені ЗІ: в Законі України "Про бджільництво" нічого не знайшов.....

Реньше платил 500 гр за 50 п/с В этом ещё не узнавал

Реньше платил 500 гр за 50 п/с В этом ещё не узнавал

Минулого року за вет.-1 на Росію(на 210шт. пакетів) заплатив 1500гр,цього року(місяць тому) на ту саму к-ть сказали 2500гр. Збір грошей - ні за-що.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...