Sanich Опубликовано 6 сентября, 2015 Share Опубликовано 6 сентября, 2015 На телефоне "Андроид" , браузер Хром - не верная кодировка в результатах голосований. На компе не проверял. Да, уже видел. К сожалению, голосования скорее всего утеряны навсегда. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 6 сентября, 2015 Share Опубликовано 6 сентября, 2015 Да, уже видел. К сожалению, голосования скорее всего утеряны навсегда. Sanich , Та то ще півбіди. А ось Каталог медоносів щось зовсім не працює після обновлення точка. Оце проблема....Ну, а в цих опціях комп"ютера я не спец. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 7 сентября, 2015 Share Опубликовано 7 сентября, 2015 Sanich , Та то ще півбіди. А ось Каталог медоносів щось зовсім не працює після обновлення точка. Оце проблема....Ну, а в цих опціях комп"ютера я не спец.Якщо ви про цей http://tochok.info/forum/index.php?/topic/5456-каталог-медоносов/ то ніби-то працює. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
G.Valera Опубликовано 7 сентября, 2015 Share Опубликовано 7 сентября, 2015 Да, уже видел. К сожалению, голосования скорее всего утеряны навсегда. Нет копии старой базы?. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 7 сентября, 2015 Share Опубликовано 7 сентября, 2015 Нет копии старой базы?.Есть, но там информация в другом формате. В общем, переносить голосования будет большим геморроем, даже если будет возможным. Разве что попытаться перенести самые "важные". Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
G.Valera Опубликовано 7 сентября, 2015 Share Опубликовано 7 сентября, 2015 Есть, но там информация в другом формате. В общем, переносить голосования будет большим геморроем, даже если будет возможным. Разве что попытаться перенести самые "важные". Я не знаком с форматом данной базы. Эти голосования не в одной таблице ? Если это отдельная таблица - сделать экспорт с заменой кодировки. Как-то так. Повторяюсь - это только предположение. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 7 сентября, 2015 Share Опубликовано 7 сентября, 2015 Я не знаком с форматом данной базы. Эти голосования не в одной таблице ? Если это отдельная таблица - сделать экспорт с заменой кодировки. Как-то так. Повторяюсь - это только предположение.К сожалению простой перенос таблицы не будет работать, так как поменялась структура. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Робин-Гут Опубликовано 7 сентября, 2015 Share Опубликовано 7 сентября, 2015 К сожалению, голосования скорее всего утеряны навсегда. Не худо было бы навсегда утратить и 300 страниц политики. Там где пчеловоды приводили самые разные мнения и прочее.Скажем так, не худо было бы их утратить Это, наверное, во мне гены сталинских репрессий... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 7 сентября, 2015 Share Опубликовано 7 сентября, 2015 Не худо было бы навсегда утратить и 300 страниц политики. Там где пчеловоды приводили самые разные мнения и прочее.Скажем так, не худо было бы их утратить Это, наверное, во мне гены сталинских репрессий... Я тоже так думаю. Если "несогласных" не будет. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 8 сентября, 2015 Share Опубликовано 8 сентября, 2015 Якщо ви про цей http://tochok.info/forum/index.php?/topic/5456-каталог-медоносов/ то ніби-то працює. Олександре, саме це. До "Каштана"- так. А далі по списку в "Каталозі медоносів " чомусь усі посилання виводяться на "Крокус" . А як упорядочити це, я не в курсі, бо з комп"ютером знайомий лише як користувач. А тут , вочевидь, потрібне втручання програмувальника. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 8 сентября, 2015 Share Опубликовано 8 сентября, 2015 Олександре, саме це. До "Каштана"- так. А далі по списку в "Каталозі медоносів " чомусь усі посилання виводяться на "Крокус" . А як упорядочити це, я не в курсі, бо з комп"ютером знайомий лише як користувач. А тут , вочевидь, потрібне втручання програмувальника.Зрозумів. Під час міграції щось спрацювало не так і посилання затерлися. Але, на щастя, проблема вирішилася простим копіюванням повідомлення зі старого форуму. Я додав ще одне повідомлення в темі, якщо все вірно, то можна буде змінити оригінальне. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Кузьмич Опубликовано 8 сентября, 2015 Share Опубликовано 8 сентября, 2015 Не худо было бы навсегда утратить и 300 страниц политики. Там где пчеловоды приводили самые разные мнения и прочее.Скажем так, не худо было бы их утратить Это, наверное, во мне гены сталинских репрессий... зря ,там много интересного, какправого так и левого хотя, многим давно хочется чтоб их высказывания канули... 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Робин-Гут Опубликовано 11 сентября, 2015 Share Опубликовано 11 сентября, 2015 Там много полярных мнений. Эмоций.Это, конечно, перестраховка... но я бы на месте администрации удалил. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 11 сентября, 2015 Share Опубликовано 11 сентября, 2015 зря ,там много интересного, какправого так и левого хотя, многим давно хочется чтоб их высказывания канули...Це історія і її потрібно пам'ятати і аналізувати. В тих постах є багато "цікавих думок" і емоцій, які надовго запам'ятав. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
гигиги Опубликовано 11 сентября, 2015 Share Опубликовано 11 сентября, 2015 Да, уже видел. К сожалению, голосования скорее всего утеряны навсегда. А провести їх знову хіба не можливо?Не худо было бы навсегда утратить и 300 страниц политики. Там где пчеловоды приводили самые разные мнения и прочее.Скажем так, не худо было бы их утратить Это, наверное, во мне гены сталинских репрессий... О, боги, невже це хтось читає, всі 300 сторінок? Краще вже книжку почитати. Але я вважаю, все потрібно зберегти. Однаково після смерті нам видадуть список з усіма сайтами, що ми відвідали і всіма дописами, що залишили. Тому видаляти немає сенсу. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 18 сентября, 2015 Share Опубликовано 18 сентября, 2015 Вважаю, що потрібно створити новий розділ і в них теми, в яких буде містититься інформація в стислому вигляді про купців меду, воску, матководів і інших видів корисної пасічникам продукції чи інвентаря, а кожен з нас поділиться перевіреною інформацією. Ще є побажання назначити на кожен розділ з описом продукції чи товару відповідального, який з певною періодичність буде обдзвонювати контактні телефони і поновлювати ціни. Цим людям на дзвінки правда потрібно буде символічно поповнювати. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 18 сентября, 2015 Share Опубликовано 18 сентября, 2015 Вважаю, що потрібно створити новий розділ і в них теми, в яких буде містититься інформація в стислому вигляді про купців меду, воску, матководів і інших видів корисної пасічникам продукції чи інвентаря, а кожен з нас поділиться перевіреною інформацією. Ще є побажання назначити на кожен вид продукції чи товару, який з певною періодичність буде обдзвонювати контактні телефони і поновлювати ціни. Цим людям на дзвінки правда потрібно буде символічно поповнювати.Відмінна ідея. Думаю, що для кожного заготівельника створити окрему тему, і в назві вказувати регіон. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 18 сентября, 2015 Share Опубликовано 18 сентября, 2015 Відмінна ідея. Думаю, що для кожного заготівельника створити окрему тему, і в назві вказувати регіон. Вся інформація повинна бути в шапці, щоб швидко можна було знайти і знати, що почому і це стосуватися не тільки меду а і іншої продукції яку пасічники не тільки продають а і купують.В повідомленнях досить важко шукати, а коли все компактно то саме те. Єдине потрібно відповідальних по кожному напрямку і поповнювати їм телефон на дзвінки. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 18 сентября, 2015 Share Опубликовано 18 сентября, 2015 Вся інформація повинна бути в шапці, щоб швидко можна було знайти і знати, що почому і це стосуватися не тільки меду а і іншої продукції яку пасічники не тільки продають а і купують.В шапці все не поміститься, а ціна стане неактуальною буквально на наступний день. Хоча погоджуюсь, що має міститися максимум інформації. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 18 сентября, 2015 Share Опубликовано 18 сентября, 2015 В шапці все не поміститься, а ціна стане неактуальною буквально на наступний день. Хоча погоджуюсь, що має міститися максимум інформації. Ціна на кожен тиждень, не так часто міняється протягом тижня, а на деякі речі і раз на 2-3 достатньо. Хто буде користуватися повинен буде вносити певну плату тим хто буде обдзвонювати. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Sanich Опубликовано 18 сентября, 2015 Share Опубликовано 18 сентября, 2015 Ціна на кожен тиждень, не так часто міняється протягом тижня, а на деякі речі і раз на 2-3 достатньо. Хто буде користуватися повинен буде вносити певну плату тим хто буде обдзвонювати. З оплатою буде складно. Хоча, якщо хтось погодиться надавати таку послугу форумчанам - немає ніяких проблем. Такий розділ створено. http://tochok.info/forum/index.php?/forum/89-каталог-оптовых-покупателей-меда-и-других-продуктов-пчеловодства/ Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
----------- Опубликовано 18 сентября, 2015 Share Опубликовано 18 сентября, 2015 відповідального, який з певною періодичність буде обдзвонювати контактні телефони і поновлювати ціни. Цим людям на дзвінки правда потрібно буде символічно поповнювати.Цікаво де ви знайдете такого? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Wladimir_K Опубликовано 18 сентября, 2015 Share Опубликовано 18 сентября, 2015 З оплатою буде складно. Хоча, якщо хтось погодиться надавати таку послугу форумчанам - немає ніяких проблем. Для мене інформація яка зекономить мені декілька сотень чи тис. варта з 10-20 грн. на рік. Просто люди які будуть дзвонити будуть тратити певну суму, а її потрібно якось компенсувати чи власним коштом. Цікаво де ви знайдете такого дурачка ? А Вам важко потрати певний час щоб мати актуальну інформацію і з нею поділитися з іншими. А інші поділяться з Вами. Тут потрібно декілька людей по кожному напрямку.Ще раз повторюсь є проекти якими користуюсь і це працює. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
----------- Опубликовано 18 сентября, 2015 Share Опубликовано 18 сентября, 2015 А Вам важко потрати певний час щоб мати актуальну інформацію і з нею поділитися з іншими. А інші поділяться з Вами. Тут потрібно декілька людей по кожному напрямку.Так для мене важко. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
G.Valera Опубликовано 19 сентября, 2015 Share Опубликовано 19 сентября, 2015 Ціна на кожен тиждень, не так часто міняється протягом тижня, а на деякі речі і раз на 2-3 достатньо. Хто буде користуватися повинен буде вносити певну плату тим хто буде обдзвонювати. Може краще дати можливість покупцям/продавцям самім свєчасно вносити зміни цін. Вони мають бути зацікавлені. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.