Перейти к содержанию

Отзывы и предложения

Petrovych61

Рекомендуемые сообщения

На телефоне "Андроид" , браузер Хром - не верная кодировка в результатах голосований. На компе не проверял.

Да, уже видел. К сожалению, голосования скорее всего утеряны навсегда. 

Sanich , Та то ще півбіди. А ось Каталог медоносів щось зовсім не працює після обновлення точка. Оце проблема....:helpme:Ну, а в цих  опціях комп"ютера я не спец.:dntknw:

Sanich , Та то ще півбіди. А ось Каталог медоносів щось зовсім не працює після обновлення точка. Оце проблема....:helpme:Ну, а в цих  опціях комп"ютера я не спец.:dntknw:

Якщо ви про цей http://tochok.info/forum/index.php?/topic/5456-каталог-медоносов/ то ніби-то працює. 

Нет копии старой базы?.

Нет копии старой базы?.

Есть, но там информация в другом формате. В общем, переносить голосования будет большим геморроем, даже если будет возможным. Разве что попытаться перенести самые "важные". 

Есть, но там информация в другом формате. В общем, переносить голосования будет большим геморроем, даже если будет возможным. Разве что попытаться перенести самые "важные". 

Я не знаком с форматом данной базы. Эти голосования не в одной таблице ? Если это отдельная таблица - сделать экспорт с заменой кодировки. Как-то так. 

Повторяюсь - это только предположение.

Я не знаком с форматом данной базы. Эти голосования не в одной таблице ? Если это отдельная таблица - сделать экспорт с заменой кодировки. Как-то так. 

Повторяюсь - это только предположение.

К сожалению простой перенос таблицы не будет работать, так как поменялась структура. :dntknw:

К сожалению, голосования скорее всего утеряны навсегда. 

Не худо было бы навсегда утратить и 300 страниц политики. Там где пчеловоды приводили самые разные мнения и прочее.

Скажем так, не худо было бы их утратить :)

Это, наверное, во мне гены сталинских репрессий... :)

Не худо было бы навсегда утратить и 300 страниц политики. Там где пчеловоды приводили самые разные мнения и прочее.

Я тоже так думаю. :az: Если "несогласных" не будет. 

Якщо ви про цей http://tochok.info/forum/index.php?/topic/5456-каталог-медоносов/ то ніби-то працює. 

Олександре, саме це. До "Каштана"- так. А далі по списку в "Каталозі медоносів " чомусь усі посилання виводяться на "Крокус":dntknw: . А як упорядочити це, я не в курсі, бо з комп"ютером знайомий лише як користувач. А тут , вочевидь, потрібне втручання програмувальника.

Олександре, саме це. До "Каштана"- так. А далі по списку в "Каталозі медоносів " чомусь усі посилання виводяться на "Крокус":dntknw: . А як упорядочити це, я не в курсі, бо з комп"ютером знайомий лише як користувач. А тут , вочевидь, потрібне втручання програмувальника.

Зрозумів. 

Під час міграції щось спрацювало не так і посилання затерлися. Але, на щастя, проблема вирішилася простим копіюванням повідомлення зі старого форуму. ;) Я додав ще одне повідомлення в темі, якщо все вірно, то можна буде змінити оригінальне. 

зря ,там много интересного, какправого  так и левого;) хотя, многим давно хочется чтоб их высказывания канули...

Там много полярных мнений. Эмоций.

Это, конечно, перестраховка... но я бы на месте администрации удалил.

зря ,там много интересного, какправого  так и левого;) хотя, многим давно хочется чтоб их высказывания канули...

Це історія і її потрібно пам'ятати і аналізувати. В тих постах є багато "цікавих думок" і емоцій, які надовго запам'ятав.

А провести їх знову хіба не можливо?

О, боги, невже це хтось читає, всі 300 сторінок? Краще вже книжку почитати. Але я вважаю, все потрібно зберегти. Однаково після смерті нам видадуть список з усіма сайтами, що ми відвідали і всіма дописами, що залишили. Тому видаляти немає сенсу. 

Вважаю, що потрібно створити новий розділ і в них теми, в яких буде містититься інформація в стислому вигляді про купців меду, воску, матководів і інших видів корисної пасічникам продукції чи інвентаря, а кожен з нас поділиться перевіреною інформацією. Ще є побажання назначити на кожен розділ з описом  продукції чи товару  відповідального, який з певною періодичність буде обдзвонювати контактні телефони і поновлювати ціни. Цим людям на дзвінки правда потрібно буде символічно поповнювати.

Вважаю, що потрібно створити новий розділ і в них теми, в яких буде містититься інформація в стислому вигляді про купців меду, воску, матководів і інших видів корисної пасічникам продукції чи інвентаря, а кожен з нас поділиться перевіреною інформацією. Ще є побажання назначити на кожен вид продукції чи товару, який з певною періодичність буде обдзвонювати контактні телефони і поновлювати ціни. Цим людям на дзвінки правда потрібно буде символічно поповнювати.

Відмінна ідея. :IMHO:  Думаю, що для кожного заготівельника створити окрему тему, і в назві вказувати регіон. :hmm:

Відмінна ідея. :IMHO:  Думаю, що для кожного заготівельника створити окрему тему, і в назві вказувати регіон. :hmm:

Вся інформація повинна бути в шапці, щоб швидко можна було знайти і знати, що почому і це стосуватися не тільки меду а і іншої продукції яку пасічники не тільки продають а і купують.

В повідомленнях досить важко шукати, а коли все компактно то саме те. Єдине потрібно відповідальних по кожному напрямку і поповнювати їм телефон на дзвінки.

Вся інформація повинна бути в шапці, щоб швидко можна було знайти і знати, що почому і це стосуватися не тільки меду а і іншої продукції яку пасічники не тільки продають а і купують.

В шапці все не поміститься, а ціна стане неактуальною буквально на наступний день. :hmm:

Хоча погоджуюсь, що має міститися максимум інформації. 

В шапці все не поміститься, а ціна стане неактуальною буквально на наступний день. :hmm:

Хоча погоджуюсь, що має міститися максимум інформації. 

Ціна на кожен тиждень, не так часто міняється протягом тижня, а на деякі речі і раз на 2-3 достатньо. Хто буде користуватися повинен буде вносити певну плату тим хто буде обдзвонювати. 

Ціна на кожен тиждень, не так часто міняється протягом тижня, а на деякі речі і раз на 2-3 достатньо. Хто буде користуватися повинен буде вносити певну плату тим хто буде обдзвонювати. 

З оплатою буде складно. :IMHO: Хоча, якщо хтось погодиться надавати таку послугу форумчанам - немає ніяких проблем. 

Такий розділ створено. http://tochok.info/forum/index.php?/forum/89-каталог-оптовых-покупателей-меда-и-других-продуктов-пчеловодства/ 

відповідального, який з певною періодичність буде обдзвонювати контактні телефони і поновлювати ціни. Цим людям на дзвінки правда потрібно буде символічно поповнювати.

Цікаво де ви знайдете такого? ;)

З оплатою буде складно. :IMHO: Хоча, якщо хтось погодиться надавати таку послугу форумчанам - немає ніяких проблем. 

Для мене інформація яка зекономить мені декілька сотень чи тис. варта з 10-20 грн. на рік. Просто люди які будуть дзвонити будуть тратити певну суму, а її потрібно якось компенсувати чи власним коштом.

Цікаво де ви знайдете такого дурачка ? ;)

А Вам важко потрати певний час щоб мати актуальну інформацію і з нею поділитися з іншими. А інші поділяться з Вами. Тут потрібно декілька людей по кожному напрямку.

Ще раз повторюсь є проекти якими користуюсь і це працює.

А Вам важко потрати певний час щоб мати актуальну інформацію і з нею поділитися з іншими. А інші поділяться з Вами. Тут потрібно декілька людей по кожному напрямку.

Так для мене важко. :)

Може краще дати можливість покупцям/продавцям самім свєчасно вносити зміни цін. Вони мають бути зацікавлені.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...