Перейти к содержанию

Кооперація в замовленні саджанців

Рекомендуемые сообщения

фундук: Барселонський 2 шт Косфорд 2 шт Каталонський 2шт Олбрзжимі із Халє 1 шт Трапезундський 1 шт итого 360 грн +20 =380 грн

Прийняв. Поки що така загальна картина: Барселонський 4 шт Косфорд 2 шт Каталонський 4 шт Олбрзжимі із Халє 1 шт Сирена 4 шт Трапезундський 4 шт Варшавський червонолистий 1 шт
Очень хотелось бы заказать и одну сакуру , но не разберусь с ценой и возможностью заказа , если возможно помогите пожалуйста Prunus incisa Kojou-no-mai

Подзвоню запитаю які сорти є. Prunus incisa Kojou-no-mai буде тільки на 2013 рік

Я до своїх Косфорду та Халє, які доречі дуже непогано прийнялися, придбав би якісь сорти що з ними “дружать“, штук шість саджанців для посадки поруч зі своїми.

Очень хотелось бы заказать и одну сакуру , но не разберусь с ценой и возможностью заказа , если возможно помогите пожалуйста Prunus incisa Kojou-no-mai

Подзвоню запитаю які сорти є. Prunus incisa Kojou-no-mai буде тільки на 2013 рік
Я бы тоже присоединился к этому заказу :hi:

На счет сакуры, тоже хочу приобрести. Сирена 2 шт Трапезундський 2 шт Барселонський 2 шт Каталонський 2 шт 320+20=340 грн Киевская обл, Яготин склад 1 Далее в личку при запросе.

Микола Іванович, Бортник, Если не трудно, расскажите как правильно садить (садили) фундук. Буду оч благодарен

Микола Іванович Большая просьба , если не будет получатьса заказ по какойто позиции ,сообщите пожалуйста заранее , поробую заказать те сорта которые войдут в заказ

Микола Іванович Большая просьба , если не будет получатьса заказ по какойто позиции ,сообщите пожалуйста заранее , поробую заказать те сорта которые войдут в заказ
И я поддерживаю эту просьбу :hi:

Микола Іванович, Бортник, Если не трудно, расскажите как правильно садить (садили) фундук. Буду оч благодарен
По совету Миколи Івановича выкопал ямы размером примерно 0,5 х 0,5м уже сейчас, несколько раз наполнял их водой, дал туда перегной. После получения саженцев (ноябрь) посадил их в уже готовые ямы. Примерно так.

Поддерживаю

Если не трудно, расскажите как правильно садить (садили) фундук.
Еще полезно добавить земельки из-под растущего куста.

Земельку-то откуда взять? :) Фундука у меня нет Кстате, из леса выкапывать кусты лещины когда лучше?

Земельку-то откуда взять?

В лесу...
Кстате, из леса выкапывать кусты лещины когда лучше?

Ну, уже почти пора... :IMHO1:

По совету Миколи Івановича выкопал ямы размером примерно 0,5 х 0,5м уже сейчас, несколько раз наполнял их водой, дал туда перегной. После получения саженцев (ноябрь) посадил их в уже готовые ямы. Примерно так.
А схема посадки? Или для разных сортов разная?

А схема посадки? Или для разных сортов разная?

Я посадил свои Халле и Косфорд рядом, а можно было в одну яму.

Відкриваю прийом замовлень на осінню кооперацію по купівлі фундука! Тепер у ФГ "Батьків сад" є власний сайт де можна подивитись фото й описи сортів. Сайт в процесі наповнення, інформація по асортименту й цінах незабаром буде доповнена Перелік сортів фундука: Барселонський Косфорд Каталонський Олбрзжимі із Халє Сирена Трапезундський Варшавський червонолистий Ціна саджанця першої категорії з відкритою кореневою системою - 45 грн (на сайті вказана ціна 35-45. 35 - це за саджанець другої категорії, їх я замовляти не планую). Мінімальне замовлення, яке нам треба набрати - від 10 шт одного сорту і від 1000 грн загальна сума замовлення. Орієнтовний час поставки - з 1 листопада. Саджанці з Польщі, фото саджанців є в темі вище. Крім фундука можна замовляти ще будь що з асортименту на сайті, але попередньо треба уточнити мінімальне замовлення по кожному виду, бо наприклад сакура продається поштучно, фундук - від 10 шт, малина - від 20-25 штук, суниця від 300 шт і т.д Порядок замовлення Тут в темі пишемо повідомлення типу:
Ім'я та прізвище отримувача - сорти і кількість - загальна сума - місто й склад Нової пошти або Інтайму - контактний телефон -
Якщо хтось не хоче "світити" свої контактні дані для загалу - можна телефон надіслати мені в приватну пошту. До кожного замовлення додається 20 грн на мою упаковку та організаційні витрати Оплата замовлення - тільки після мого дзвінка або повідомлення, приблизно за тиждень-два до отримання саджанців. =============== Якщо хтось зацікавлений в закупці великої партії саджанців (від 100 шт одного сорту), то є можливість замовити українські саджанці по ціні 30 гр/шт. Саджанці дворічні (!), сорти Трапезунд і Запорізький-1. Опис останнього сорту мені не вдалось знайти, за словами постачальника - дещо менший розміром від Трапезунду, але в урожайності не поступається, а часто й переважає інші сорти за рахунок надзвичайно високої зимостійкості плодових бруньок.
Сергей Милаш Трапезундський-1 шт. Барселонський-1 шт. Олбрзжимі із Халє -1 шт. 135 грн.+20 за упаковку ИТОГО-155 грн. Отправлять: Нова Пошта :Київ вул. Маршала Жукова, 33 А- Відділення N 37 конт.тел.0663155539

Відкриваю прийом замовлень на осінню кооперацію по купівлі фундука!

Николай Иванович, так все же можно заказать малину или речь идет только о фундуке? Я бы заказал малину сортов Tulameen Туламен и Глен Лион.

Відкриваю прийом замовлень на осінню кооперацію по купівлі фундука!

Николай Иванович, так все же можно заказать малину или речь идет только о фундуке? Я бы заказал малину сортов Tulameen Туламен и Глен Лион.
Ще тиждень назад написав на і-мейл Цибенку щоб дізнатись за сакуру та малину - не відповідає. по телефону те ж - мабуть за кордоном зараз. Як отримаю відповідь - напишу

Косфорд 5 штук Хале 5штук

Трапезундський-1 шт. Барселонський-1 шт. Олбрзжимі із Халє -1 шт.

Сирена 3 шт Трапезундський 3 шт Каталонський 3 шт

Барселонський 2 шт Косфорд 2 шт Каталонський 2шт Олбрзжимі із Халє 1 шт Трапезундський 1 шт

Барселонский-2 шт Каталонський-2 Сирена-1 Трапезунд-3 Варшавський червонолистий-1

Микола Іванович: фундук Сирена - 3 шт

blek-269 Трапезунд 4 шт nik-13 2 шт на вибір Бортник 5 шт на вибір Про кого забув? Думаю, що по Косфорду, Халле і Варшавському 10 шт не наберем - розглядаємо альтернативу про всяк випадок

Если по Олбрзжимі із Халє не наберется - заменить на Каталонський.

Про кого забув?
Я би придбав штук п‘ять саджанців фундука щоб посадити поруч зі своїми Косфордом та Халлє, для кращого запилення. Якщо це можливо, буду радий долучитися до гурту.

Думаю, що по Косфорду, Халле і Варшавському 10 шт не наберем - розглядаємо альтернативу про всяк випадок

Майстерчук Артем Анатолійович Косфорд 5 штук Хале 5штук 450+20 за упаковку=470грн. Відправити Нова пошта , Черкаська обл. смт. Маньківка. (відділення там одне) Тел. (мій ) 0988230091 Якщо не набереться Косфорду і Хале , відпишетесь тут я заміню на інший. Дякую :hi:

Про кого забув? Думаю, що по Косфорду, Халле і Варшавському 10 шт не наберем - розглядаємо альтернативу про всяк випадок

Сьогодні отримав відповідь по малині та сакурі. Малина вроздріб продається по цінах, вказаних на сайті (30 грн/саджанець). Гуртова ціна діє при замовленні від 25 шт одного сорту. Гуртова ціна - 2 євро/шт, саджанці з Великобританії, розмножені ін-вітро (оздоровлені від вірусів). Я гадаю, що можна записати ту кількість, яку Ви хотіли би, а ще хтось може зголоситись пристати до Вашого замовлення Сакура в контейнерах 2 л, в наявності тільки 1 сорт Pink Perfection (рожевий, махровий), мінімальне замовлення 5 шт, ціна 50 грн.
Я би придбав штук п‘ять саджанців фундука щоб посадити поруч зі своїми Косфордом та Халлє, для кращого запилення. Якщо це можливо, буду радий долучитися до гурту.

добре, я записав Замовлення можна ще зробити до 8 листопада, бо орієнтовно 10-го Цибенко поїде за саджанцями фундука і вже дозаявки не прийматимуться Паланочка, дуже добре, дописав до замовлення - тепер може по Халле й Косфорду зберем теж потрібну кількість.

Я заказал бы 2 сакуры , если кто то присоеденится

Сакура на сейчас или на весну?

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...