Перейти к содержанию

Кооперація в замовленні саджанців

Рекомендуемые сообщения

Суниця вже в Україні, очікую тепла, щоб можна було її пересилати без ризику. По фундук Ігор Васильович сказав поїде наступного тижня - 9-10 березня.

• 2 weeks later...

На тижні, сподіваюсь, вже отримаю суницю і фундук. На жаль, фундука є тільки один сорт - Трапезунд. Хто відмовився від замовлення чи скоротив його - в найближчі день-два відправлю гроші. Решті саджанці розішлю одразу, як тільки отримаю. Щодо подальшої кооперації. Якщо вона й буде, то з певною націнкою на саджанці, а скоріше її не буде :dntknw: . Бо виходить, що затримки чи якісь нестиковки у поставщика, а відповідаю я перед кожним з учасників замовлення. Я вже на телефонні розмови витратив більше, чим та вказана мною компенсація в 5 грн до кожного замовлення. Упаковку вже за свій кошт робитиму. Тому прошу мене зрозуміти - надалі я якщо щось замовлятиму, то лише для себе, а як хтось захоче придбати, то тільки коли я вже матиму саджанці на руках і з моєю надбавкою

Фундук відправив майже всім. Декому відправлю в суботу разом з суницею (її заберу тільки в суботу по обіді). Розіслав СМС-ки з номерами декларацій - хто може не отримав номер - дзвоніть.

Микола Іванович, адресок фундуковода не підкажете? :az:

• 1 month later...

У кого як суниця поживає? Моя вже зацвіла: хоней.JPG Маю можливість порівняти Емілі з батьківським сортом Хоней - росте поряд. Зацвіла на кілька днів раніше, квіти трохи дрібніші, але може то через посадку цього року. А от листок точно його - "татковий" :umora: - смарагдово-зелений, яскравий. Сусіди питають чим підсипав :ae: На фото перші листочки трохи пошкоджені заморозком, але урожай не постраждає :ay:

Что интересно, все так торопилось цвести раньше срока, а клубника как положено, в свой срок, никуда не торопясь!! :hi::IMHO1:

• 2 weeks later...
У кого як суниця поживає? Моя вже зацвіла:
теж цвіте

У кого як суниця поживає? Моя вже зацвіла: хоней.JPG Маю можливість порівняти Емілі з батьківським сортом Хоней - росте поряд. Зацвіла на кілька днів раніше, квіти трохи дрібніші, але може то через посадку цього року. А от листок точно його - "татковий" :umora: - смарагдово-зелений, яскравий. Сусіди питають чим підсипав :ae: На фото перші листочки трохи пошкоджені заморозком, але урожай не постраждає :ay:
Вчера одну поспевшую попробовал :ole_ole:

Вчера одну поспевшую попробовал

У мене ще тільки побіліла. І який смак, ягода соковита чи щільна?

Мои девченки уже собирали раза три клубничку!! :ole_ole:

Вчера одну поспевшую попробовал

У мене ще тільки побіліла. І який смак, ягода соковита чи щільна?
Вкуса никакого, съел недозревшую :ah:Основная масса созревает.

Уже більше тижня збираємо. Смак нормальний, такий як повинен бути. :ay:

В мене також гарно дружно цвіла. І ягоди є, але ще не доспіли, нема гарної погоди. Можливо скоро буде червона. Фундук також прийнявся і розпустився, смородина також прижилася. Дякую!!!

А я сьогодні першу жменю ягід зібрав - смак у мене хороший, аромат :ay: Королева Елизавета, яка зараз теж достигла однозначно програє за смаком. З недоліків Емілі можу відзначити білий кінчик, що багатьом не подобається, хоча на смак це не впливає. Ягода правильної гарної форми, у мене некрупні, але це перший рік. Загалом смак і аромат як у хонея, листя теж, а от форма ягоди інакша - хоней має у мене багато "гребінчастих" сплюснутих ягід, а Емілі - жодної - всі одна в одну рівненькі. Еліс явно пізніша - ще й не біліють ягоди.

• 2 weeks later...
Ось моя суниця

post-4498-1338926944_thumb.jpg

post-4498-1338927503_thumb.jpg

10 днів був у Кременчуці в мами - там теж садив обидва сорти. Так от на жарі без поливу Емілі показала себе добре - ягода смачна, крупна, перші сплюснуті - гребенями. Еліс дрібніша й блідніша на вигляд. А от сьогодні повернувся у Львів. Тут після тривалих дощів Ємілі стала водянистою, а от Еліс проявила себе в усій красі - дуже гарної форми ягода - як маленькі редиски, округла з гострим кінчиком. Не така яскраво-червона, але дуже смачна. Спробую завтра сфотографувати й показати

• 3 months later...

Відкриваю прийом замовлень на осінню кооперацію по купівлі фундука! Тепер у ФГ "Батьків сад" є власний сайт де можна подивитись фото й описи сортів. Сайт в процесі наповнення, інформація по асортименту й цінах незабаром буде доповнена Перелік сортів фундука: Барселонський Косфорд Каталонський Олбрзжимі із Халє Сирена Трапезундський Варшавський червонолистий Ціна саджанця першої категорії з відкритою кореневою системою - 45 грн (на сайті вказана ціна 35-45. 35 - це за саджанець другої категорії, їх я замовляти не планую). Мінімальне замовлення, яке нам треба набрати - від 10 шт одного сорту і від 1000 грн загальна сума замовлення. Орієнтовний час поставки - з 1 листопада. Саджанці з Польщі, фото саджанців є в темі вище. Крім фундука можна замовляти ще будь що з асортименту на сайті, але попередньо треба уточнити мінімальне замовлення по кожному виду, бо наприклад сакура продається поштучно, фундук - від 10 шт, малина - від 20-25 штук, суниця від 300 шт і т.д Порядок замовлення Тут в темі пишемо повідомлення типу:

Ім'я та прізвище отримувача - сорти і кількість - загальна сума - місто й склад Нової пошти або Інтайму - контактний телефон -
Якщо хтось не хоче "світити" свої контактні дані для загалу - можна телефон надіслати мені в приватну пошту. До кожного замовлення додається 20 грн на мою упаковку та організаційні витрати Оплата замовлення - тільки після мого дзвінка або повідомлення, приблизно за тиждень-два до отримання саджанців. =============== Якщо хтось зацікавлений в закупці великої партії саджанців (від 100 шт одного сорту), то є можливість замовити українські саджанці по ціні 30 гр/шт. Саджанці дворічні (!), сорти Трапезунд і Запорізький-1. Опис останнього сорту мені не вдалось знайти, за словами постачальника - дещо менший розміром від Трапезунду, але в урожайності не поступається, а часто й переважає інші сорти за рахунок надзвичайно високої зимостійкості плодових бруньок.

На счет фундука... Какие сорта Вы посоветуете? Клип Киевская обл. Интересует чтобы были плоды большие. Заказал бы 5 деревьев. Еще Голубіка (лохина) високоросла канадійська, какой сорт посоветуете выбрать? Тоже хочу деревьев 5, можно разные сорта. И какая их цена, не могу найти...

Відкриваю прийом замовлень

На сайте большой ассортимент малины, брали ли ВЫ у них малину, или можете посоветовать сорт который лучше подходит Донецкой области (Донецк)? а цена указана за один куст малины или черенок?

На счет фундука... Какие сорта Вы посоветуете? Клип Киевская обл. Интересует чтобы были плоды большие. Заказал бы 5 деревьев. Еще Голубіка (лохина) високоросла канадійська, какой сорт посоветуете выбрать? Тоже хочу деревьев 5, можно разные сорта. И какая их цена, не могу найти...

Ось що написав сам Ігор Цибенко: "Голубика высокорослая: Earliblue, Duke, Patriot, Toro, Bluecrop, Chandler, Rubel, Nelson. Саженцы высотой 30-40 - см. в контейнере 1.5 л. микоризованные. Цена 40 грн. за саженец. Минималка 5 шт. одного сорта." Решта сортів будуть на весну, я так розумію. Я в лохині (голубика - російською) не розбираюсь, собі брав би з високою морозостійкістю, щоб потім не вкривати двохметровий кущ. Раджу почитати про вирощування лохини - там потрібна специфічна земля при посадці (і побільше) - з домішками хвої та підзолистої землі. Обов'язковий регулярний полив кислим розчином (з добавкою акумуляторного електроліту чи іншої кислоти) По фундуку. Я собі восени садив Олбрзжимі із Халє та Косфорд, а навесні Трапезунд та Боровський (останній брав в іншого продавця) Ростуть всі добре, підмерзань бруньок у Косфорда й Халле не було - розпустились всі. Цвісти їм ще рано, тож по плодоношенню нічого не скажу. Всі сорти адаптовані в умовах польщі, але там клімат трохи м'якший. Тільки Трапезунд є українським традиційним сортом і характеризується дещо вищою стійкістю. Розмір горіха в нього найбільший з представлених сортів. Хоча цього року за відгуками виробників плодоношення суттєво постраждало навіть у нього, витримали морози й спеку тільки наші місцеві чи російські сорти: Кіровоградський, Запорізький-1, Кулястий, Черкеський-2 та ін. От тільки в роздрібному продажу ці сорти практично не знайти :dntknw:
На сайте большой ассортимент малины, брали ли ВЫ у них малину, или можете посоветовать сорт который лучше подходит Донецкой области (Донецк)? а цена указана за один куст малины или черенок?

Я малину там не купував. Розмір саджанців видно на фото: Lokh_tei_240.jpgi.gif Navakho_240.jpgi.gif CHester_240.jpgi.gif Саджанці можуть бути з голою кореневою системою, або в контейнері (0.8, 1 або 1.5 л), ціна від 12 до 25 грн залежно від сорту та типу саджанця. По сортах не пораджу - я в Вашому регіоні не жив, та й багато залежить від грунту, орієнтації до сонця, поливу та ін. Я собі посадив цього року Туламін, Порану Росу, Полку, Полану і деякі інші (брав вроздріб у іншої людини) - за смаком у мене всі хороші, ростуть теж добре. Якщо якийсь конкретний сорт зацікавить - пишіть я розпитаюсь Цибенка про наявні варіанти поставки. =============================== Почну замовлення з себе: Микола Іванович: фундук Сирена - 3 шт

Якщо якийсь конкретний сорт зацікавить - пишіть я розпитаюсь Цибенка про наявні варіанти поставки.

А может он посоветует какой сорт лучше для нашей местности? я закажу 10-20 штук

Якщо якийсь конкретний сорт зацікавить - пишіть я розпитаюсь Цибенка про наявні варіанти поставки.

А может он посоветует какой сорт лучше для нашей местности? я закажу 10-20 штук
Запитав у знайомого, що працює в Артемівському плодорозсаднику (Дон. обл) - вони там і малиною займаються. З сучасних сортів у них добре себе показали Порання Роса (жовта), Полана, Туламін. Також рекомендував звернути увагу на російські сорти (Геракл, Недосягаемая, Феникс та ін.)

Закажу такое Барселонский-2 шт Каталонський-2 Сирена-1 Трапезунд-3 Варшавський червонолистий-1 Итого 405 грн +20 Всего 425 Киев,Новая почта,склад на Фучика ФИО,тел в личке

Закажу такое Барселонский-2 шт Каталонський-2 Сирена-1 Трапезунд-3 Варшавський червонолистий-1 Итого 405 грн +20 Всего 425 Киев,Новая почта,склад на Фучика ФИО,тел в личке
Записав. Чекаєм компанії - поки що замало бажаючих

Надеюсь хоть в этом году получу :ah: фундук: Барселонський 2 шт Косфорд 2 шт Каталонський 2шт Олбрзжимі із Халє 1 шт Трапезундський 1 шт итого 360 грн +20 =380 грн Очень хотелось бы заказать и одну сакуру , но не разберусь с ценой и возможностью заказа , если возможно помогите пожалуйста Prunus incisa Kojou-no-mai Отправка Новой почтой -Запорожье , склад №10 (ул Гаврилова) телефон и ФИО сброшу в личку

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...